Erotická poviedka

Chata plná príbehov - Majo

Jeden náš kamarát oslavoval narodeniny volal sa Oliver a my sme sa mu rozhodli urobiť narodeninovú oslavu. Okrem toho to bola možnosť ako si skúsiť nabaliť nejaké dievčiny a možno si aj trocha užiť. Oliver bol môj spolužiak s výšky a dobrý kamarát ale na ženské som mal omnoho lepšieho parťáka, ktorý sa volal Jirka. Obaja sme boli taký normálny chalani Jirka trochu viac športovej postavy ale nijak veľmi namakaný sme neboli. Ale zas ani prisebe.... Proste ako píšem normálny chalani z výšky čo sa snažia dostať do postele čo najviac dievčat. Nehľadali sme žiadne trvalé vzťahy len sme si chceli užívať. Par krát sme si veru už aj užili predsalen sme sa poznali už od strednej, kde sme tiež spolu študovali. V bare sme mali vždy rovnakú taktiku. Navzájom sme sa podporovali a snažili si pomôcť k dosaženie vybraného cieľa. No ak náš cieľ náhodou javil záujem naopak o toho druhého nič sa nedialo. Pekne bratsky sme sa vzdali nášho úlovku a hneď ho hnali k tomu druhému. Proste vedeli sme sa pekne kamarátsky bez závisti podeliť o každú pičku. Vždy ak bol lov úspešný sme si všetko porozprávali. Aj keď priznávam nebolo to úplne jednoduché a ani úspešnosť nebolo 100% každá napichnutá dierka alebo aspoň fajka či prstovačka zato stáli.

To, že sme si takto pomáhali bolo aj vďaka jednej našej spoločnej skúsenosti. Ako som už písal poznali sme sa už od strednej ale skôr sme boli len spolužiaci teda až od jedného momentu. V tretiaku naša trieda išla na koncoročný výlet a to konkrétne do nejakého kempingu vo Vysokých Tatrách. Malo sa tam byť už skoro ráno a preto sa cestovalo nočným vlakom. Celá trieda sa veľmi tešila a každý bral tajné zásoby alkoholu. Samozrejme učiteľky nás prísne kontrolovali, ale oto to bolo vzrušujúcejšie. No okrem alkoholu som sa tešil na naše spolužiačky. Síce som už nebol panic ale zo žiadnou spolužiačkou som nič viac ako ruku šmátralku nedosiahol. Ale aj to bolo lepšie ako nič a preto som si do kupé vo vlaku sadol vedľa Danky. Raz mi už dovolila ju vyprstovať na Wc počas prestávky tak som išiel skúsiť znova šťastie. Mala ju pekne hladučkú a uzučkú. Horko ťažko som tam dostal moje dva prsty ale keď už tam boli tak som ju prstil riadne. Neviem ani či som ju urobil vzdychala síce riadne ale bola to rychlovečka za 5min. Ja som si potom maximálne vychutnával cez deň vôňu mojich prstov a doma si poriadne vyhonil. Pretože ona mi moju službu neopätovala.

Sedel som pri okne a ona hneď vedľa mňa. Trocha sa ochladilo tak sme sa prikryli dekou ona sa mi oprela o rameno a snažili sme sa uložiť na spanie. V podstate celé kupé zaspalo a to som chcel využiť. Pod dekou som zašiel pod sukňu a jemne roztláčal nohy. Moc to nešlo ale trocha sa mi podarilo poodhrnúť nohavičky a jemne som ju dráždil. Keď som cítil, že trocha vlhne skúsil som vtlačiť prst do dierky. Nato sa prebrala a vytiahla moju ruku spod sukne s vyčítavým pohľadom. Pozrela na mňa, že čo si to dovoľujem kývla hlavou na ostatných, že tu niesme sami. Ja som sa len usmial a znova sa snažil dobyť svoj cieľ. Takto ma ešte asi tri krát odtlačila no keď zistila, že to len tak nevzdám. Naopak ona siahla pod moje gate do trenírok, kde našla riadne tvrdý klacek. Keď ho stisla len tichučko povzdychla.
„No jasné.“
Začala mi ho pomaly honiť. Pohyby vykonávala ozaj pomaly a precízne aby si nikto nič nevšimol aj keď v kupéčku bola tma. Poroztiahol som nohy a nechal ju pracovať. Vyvinula ozaj ohromný pevný stisk. Ale nijak to nebolelo naopak vyvolalo to pocit úzkej dierky. Pomaly sťahovala predkožku cez žaluď a zasa späť. Chvíľami sa pohrala aj s vajíčkami ale hlavne sa venovala penisu. Predsalen to robila jednou rukou a zrejme chcela ísť čím skôr zasa spať. Jedu ruku som jej položil na stehno a pomaly jej ho hladkal pri čom som jej trocha vyhŕňal sukňu. Nechala ma asi aby som bol rýchlejšie. A veru netrvalo to dlho a asi do dvoch minút som od vzrušenia začal striekať. Prešla mnou vlna a v trenkách niekoľko impulzov vystrieklo hromadu spermatu. Všetko to zostalo v trenkách a bolo tam riadne lepkavo a mokro. A to čo bolo na Dankinej ruke si hravo tiež otrela o moje trenky usmiala sa a s pohľadom či som spokojný sa otočila na druhý bok a išla opäť spať. Ja som musel ísť na WC utrieť všetko čo šlo len aby som nespal s polepenými trenkami.

Napriek zdranému začiatku to bolo jediné čo sa mi podarilo za celý výlet podarilo. Dokonca som dúfal v to, že pretiahnem Danku ale všetky baby mali oči len pre nášho správcu. Bože ako ten mi pil krv. Blížil sa posledný večer a už bolo skoro jasné, že moje spolužiačky sem neprišli chlastať a sexovať ako som dúfal. Zrovna sme mali za sebou celodennú túru a všetci boli riadne unavený a išli spať. No mne sa akosi nedalo a preto som sa šiel prejsť nočným kempom. Učiteľky boli tiež unavené tak nás len posledný krát skontrolovali a keď videli, že máme toho dosť a zrejme dnes nič nevyparatíme tiež išli skorej spať. V kempe nebolo ani živáčka tak som si len na hoďku posedel pri jazierku a vydal sa späť do postele. V tom som začul smiech skryl som sa aby ma nejaká učiteľka nenačapala vonku. A veru bola to moja učiteľa, ktorá práve išla s nejakým pracovníkom kempu smerom jej chatke. Učiteľky mali totiž každá svoju menšiu vlastnú chatku. Spolu tu boli tri a táto bola z nich najkrajšia. Bola dosť prísna ale férová. Mala tuším okolo 30 a bola ozaj sexi. Štíhla dlhé nohy, blond vlasy. Učila nás dejepis a vždy sa vyzývavo obliekala krátke sukne s blúzkou. Aj keď prsia veľké nemala výstrihy áno. A okrem toho jemne priesvitná blúzka pod ktorou bolo vidno podprsenku. Ani silonky nenosila obyčajné vždy nejaké vzorované čo na nohách pôsobilo ozaj eroticky. Každý aj ja sme si určite neraz honili s myšlienkami práve na ňu. Keď prešli okolo nedalo sa si nevšimnúť, že majú celkom dosť vypité a bolo mi jasné čo asi idú robiť.

Trocha som ich sledoval, cez okno som videl ako ešte chvíľu popíjali a pritom sa vášnivo bozkávali. Ona už mala pomaly dole tričko a bola len v podprsenke no ten spitý pracovník asi nemal dosť pretože naznačil, že fľaša je už prázdna a že skočí po ďalšiu. Odtackal sa preč a keď sa dlhšiu dobu nevracal skočil som sa mrknúť čo sa deje. Naša učiteľka riadne nažhavená ho čakala a ja som sa tešil na divadlo. Našiel som ho neďaleko v jeho chatke cez okno som videl na stole fľašu vodky a on ležal na posteli tak ako tam prišiel a riadne chrápal. Bolo zrejmé, že zneho už nič nebude. Rozhodol som sa skúsiť ho nahradiť dvere boli pootvorené tak som vkĺzol dnu vzal fľašu pekne mu zhasol svetle, zatvoril a vybral sa za pani učiteľkou.

Našťastie ešte stále čakala dokonca už bola len v spodnom prádielku, ktoré bolo čiernej farby a príjemne krajkované. Keď som ju tam videl vedel som, že to proste musím urobiť, že tam musím ísť nech to dopadne akokoľvek. Urobil som to trocha šibalsky. Hneď ako som vošiel dnu zabuchol som dvere a zhasol svetlo. Započul som smiech a radosť, že som sa vrátil. S otázkou prečo som zhasol, že sa pre mňa pripravila išla ku mne s cieľom rozsvietiť. Ja som ju ale schmatol okolo pásu do jednej ruky jej vložil fľašu a prisal sa na jej pery. Bozk mi opätovala a ja som jej hneď začal stláčať prsia. Trocha neohrabane ale bol som taký nervózny a vzrušený, že mi to bolo jedno. Aj tak bola riadne opitá a len sa stále smiala. Otvorila fľašu napila sa a podala ju mne. Keď som sa zrovna išiel napiť využila situácia kľakla si a vytiahla mi vtáka. Hneď ma začala fajčiť ako bola opitá bola dosť akčná ale veľmi jej to nešlo. Chytil som ju preto za temeno hlavy a začal jej udávať tempo aj hĺbku a pomaly sa z toho začínala stávať kvalitná fajka. Vyskúšal som čo všetko pani učiteľka dovolí a začal som ju priamo jebať do úst no a ona aj keď kuckala pekne držala.

Bolo to tak príjemné, že som sa pozabudol trocha som sa chcel oprieť o stenu no a v tom momente som chrbtom stlačil vypínač a rozsvietil svetlo. Vtedy učiteľka zadvihla zrak a skoro jej môj penis zabehol, keď uvidela, že zbesilo fajčí svojho žiaka. Hneď ma odstrčila schmatla nejakú károvanú košeľu a prehodila ju cez seba. Potom mi začala nadávať, a vyhrážať sa, že toto bude mať pre mňa hrozné následky. Vraj ako som si to len vôbec mohol dovoliť. Chvíľu som tam len stál a potom zomňa vyhŕklo, že ale to ona vyštartovala pomne ja stým nič nemám.

V tom do chatky vstúpil Jirka (neskôr som sa dozvedel, že toto všetko tiež sledoval z po vzdiali a rozhodol sa využiť situáciu). Vstúpil dnu so slovami, že počul nejaký krik. Nato mu učiteľka povedal, že tu nemá čo robiť ale, že to je dobre lebo vraj som ju chcel sexuálne zneužiť. Bránil som sa ale nato Jirka povedal.

„Nič nehovorte všetko som to videl. Neboj sa Majo viem čo ti pani učiteľa urobila nič sa neboj pôjdeme za pani zástupkyňou a všetko jej povieme ona ti pomôže.“
Učiteľka naňho len pozerala či je normálny povedala mu aby si uvedomil čo hovorí a aké to môže mať následky. Ale on si to dobre uvedomoval a len jej pripomenul, že na mojom penise sú stále jej sliny a dokonca aj jej výrazný červený rúž. Všetci sme pozreli na môj stále stoporený penis a učiteľka úplne onemela.
„Nemusíš sa ale vôbec ničoho báť Lenka, ešte sa to celé dá ututlať.“
Bolo to prvý krát čo ju oslovil krstným menom a potom sa len usmial. Chvíľku premýšľala ale asi si uvedomila ako to cele vyzerá a spýtala sa ako to myslí. Naznačil jej, že úplne postačí keď bude pokračovať tam kde pred malou chvíľkou prestala. Začudovane sa na nás pozrela a potom jej zrak prešiel na môj penis.
„Nie to snáď nemyslíš vážne som predsa vaša učiteľka. Učím vás už tri roky. To proste nejde.“
„Áno tri krásne roky nás provokuješ svojim oblečením a sexy postavičkou. Ale ak si sa už rozhodla tak my pôjdeme ohlásiť zneužitie tuna môjho kamaráta Maja.“
Nato nás zastavila aj aj keď ponížene a s neochotou prišla bližšie a kľakla si. Môj čurák smeroval ako šípka k jej ústam. Chvíľu váhala ale nakoniec si ho vzala opäť dnu. Už nefajčila tak zbesilo tak som musel trocha prirážať. Jirka zamkol dvere a zastrel poriadne všetky okná pričom sa smial, že toto Lenka mala urobiť už dávno. Potom nás zavolal do spálne a keď sme sa presunuli postavil sa vedľa mňa a tiež si vybral čuráka. Keď to Lenka uvidela aj sa zrejme zľakla ale Jirka jej len povedal, že snáď nečakala, že sa bude len pozerať. Mával tam tým svojím čurákom a plieskal ju po líci dovtedy až neurobila striedačku a nezačala fajčiť aj jeho. Pridala do toho ruky a už nás pekne oboch striedavo fajčila aj honila. Dokonca začala pridávať tempo. Asi aby nás urobila rýchlejšie.

Potom Jirka pritvrdil trocha si našu dejepisárku doberal. Zrovna, keď mu fajčila položil mi otázku, že kedy vypukla prvá svetová vojna. Ja reku, že 1914. No a on vybral penis z jej úst a spýtal sa jej či je to správne. Ona len pokorne prikývla tak jej chytil hlavu a nasmeroval ju na môj penis. Takto položil ešte niekoľko otázok a ten kto vedel správnu odpoveď tomu musela fajčiť. Smial sa, že keby sa takto vždy skúšalo tak by sa vždy prihlásil k tabuli. No a nakoniec, keď zrovna fajčila mne sa objavil záblesk bol to Jirkov foťák a zrovna sa smial na podarenej fotke. Lenka hneď požadovala aby ju vymazal ale on len s úsmevom podotkol, že to je naša vstupenka do jej spodných partií. Priznám sa, že som v to dúfal pretože jej okrúhli zadoček a úzke boky bolo to po čom každý žiak zatúžil len čo vošla do triedy. Jirka jej ani nedal možnosť a už jej hodil krátku sukňu s tým, že sa trocha prejdeme. Troch sa mi zdalo akoby sa naša Lenka nato aj trocha tešila samozrejme chcela si zachovať trocha hrdosti a zrejme si to celé predstavovala inak. No naše vtáky fajčila ozaj kvalitne a myslím si z odstupom času, že si to aj užívala. Aj, keď dnes sa to už ťažko dozviem a možno som si to len namýšľal aby som si ospravedlnil to čo sa dialo potom.

Odviedli sme ju kúsok od kempu cez malý lesík okolo jazierka na jeho druhý breh. Nebolo to ďaleko ale Jirka predpokladal, že tam takto neskoro určite nikoho nestretneme a ako mi neskôr povedal chcel si mrdačku poriadne užiť bez toho aby myslel nato či nás v tábore niekto načape. Došli sme až k nejakému kmeňu padlému stromu. Tu Jirka vytiahol zasa foťák a ukázal Lenke fotku, ktorú vraj rozšíri po celej škole ak nebude robiť presne to čo povieme. Vtedy som na nej badal pocity strachu ale už len bez slov prikývla. Čo iné jej zostávalo, keď na fotke mala môj čurák až po koreň v ústach a druhý čurák s nabehnutým žaluďom ju zrovna plácal po líci.

Poručil jej aby si rozopla košeľu a dala dole podprsenku obaja sme si sadli na kmeň a pozorovali čo sa bude diať. Dávala si načas začala pekne od hora potom sa nachvíľu otočila chrbtom a podľa pohybov bolo jasné, že podprsenka ide dole. Otočila sa naspäť a košeľa bola roztvorená a jej prsíčka zakrývali len jej malé rúčky teda aspoň to čo sa dalo. Ako som už písal nemala ich zrovná veľké ale do našich chlapčenských rúk to tak neprišlo hlavne že ich mala poriadne pevné. Pomaly a s neistotou dala ruky dole a jej biele neopálené psia na nás svietili v splne mesiaca, ktorý bol nad nami. Úplne sme stratili reč a zrejme náš obdiv jej robil dobre pretože sa trochu aj pousmiala a začervenala. Obaja sme pristúpili bližšie a každý priložil ruku na jeden prsník. Ruky sme mali studené tak trochu zhíkla. No to už sme mačkaním a hladkaním skúmali nádherné prsia zrelej ženy našej učiteľky. Žiaden chalan z celej školy nevidel viac než dovoľovali jej výstrihy a my sme sa tu s nimi hrali ako s hračkami. Potom som jej ja poručil aby si dala dolu aj nohavičky pričom so jej stále skúmal prsia. Nebol to zložitý pohyb iba trocha zavrtila bokmi a ruky poslali jej krajkované nohavičky na zem.

Obom nám ruky hneď vystrelili dole a presne naraz sa tam aj stretli. Pozreli sme sa na seba a zasmiali sa. Lenke to vtipné nebolo prsia jej zrejme nevadili ale tam dole to bol ej chrám a zrovna sa ho snažili dobyť dvaja mladíci, ktorých ešte cez deň napomínala a museli ju poslúchať naslovo. Mali pred ňou rešpekt a mali ju v úcte. Bola niekto bola osobou na ktorú si nemohli len tak beztrestne dovoľovať. No a teraz sa smiali kto jej prv strčí prst do dierky.

Obom nám ruky hneď vystrelili dole a presne naraz sa tam aj stretli. Pozreli sme sa na seba a zasmiali sa. Lenke to vtipné nebolo prsia jej zrejme nevadili ale tam dole to bol ej chrám a zrovna sa ho snažili dobyť dvaja mladíci, ktorých ešte cez deň napomínala a museli ju poslúchať naslovo. Mali pred ňou rešpekt a mali ju v úcte. Bola niekto bola osobou na ktorú si nemohli len tak beztrestne dovoľovať. No a teraz sa smiali kto jej prv strčí prst do dierky.

Nakoniec Jirka uznal, že je vlastne môj úlovok a uvoľnil mi miesto. pozrel som jej do očí a bez váhania vsunul ukazovák do jej dierky. Napodiv bola celkom vlhká ale aj tak trocha hekla. Chcelo sa to s ňou trocha pohrať a to som mal aj v pláne. začal som ju najskôr jemne prstovať potom pridal druhý prst a stále zrýchľoval tempo pričom druhá ruka jej stále mačkala prsia. Jirka nás len sledoval a honil si péro. Hlava sa bránila celkom dobre nedala nič poznať ale dole ju telo zradilo pekne mi na prstoch zvlhla a keď som sa Jirkovi chcel pochválit dobre odvedenou prstovačkou vytiahol som lesklé prsty a privoňal si krásnej vône. To však Jirka vyžil pristúpil kunej zozadu postrčil ju až rukami spadla na kmeň stromu o ktorý sa zaprela rýchlo nadvihol sukňu a už jej tam narval svojho vtáka. Zhýkla od prekvapenia ale napriek tomu poctivo držala. vôbec sa s tým nehral proste ju len mrdal až to plieskalo. Kozičky jej pekne viseli a ja som tam len stál a pozeral ako môj spolužiak mrdá našu učiteľku. Nachvíľu ma zamrzelo, že ma takto podlo predbehol ale len namňa mrkol aby som tam nestál a dal jej niečo do úst lebo pomaly viac a viac vzlikala.

prešiel som teda na druhú stranu a nasmeroval ho k tvári. Ona si ho síce vzala do úst ale viacmennej nič nerobila akoby bola plne sústredená na prírazy ktoré sa jej dostávali zozadu. Tak som prevzal iniciatívu a začal som prirážať asi sa jej to moc nepáčilo ale nemala na výber bola uväznená medzi dvoma klackami akoby bola na rožni a ja s Jirkom sme sa len snažili nejako zladiť aby sme si to poriadne užili. Nakoniec sme sa pekne zladili a narážali ju ako profesionáli. Zrazu len Jirka riadne prirazil a zostal v nej zaborený až po koreň dobrých pár sekúnd. Bolo jasné, že ju plní semenom. vyzeralo to, že to je celkom dosť pekná dávka. Ona si totiž uvedomila a asi by aj niečo povedala ale ja som jej to nedovolil a tiež som jej poriadne prirazil do úst až sa zakuckala. Takto sme ju mali chvíľu narazenú ale potom sa potrebovala nadýchnuť a tak som ho vytiahol.

Jirka urobil rovnako a vytieklo z nej semeno. Pozrel na mňa a povedal, že nech neváham, že ju má pekne nažhavenú a úzku. A veru som neváhal preskočil som peň a už som bol na jeho polohe. Možno by to od nás viac prijala keby sme ju tak neponižovali tým, že bola v našej moci. Možno by si to aj viac užila ale teraz to bolo len o nás. Ona nás dirigovala v škole a teraz zato dostávala svoje. A hlavne sme sa chceli proste len poriadne vystriekať. Jirka išiel do úst a to už som ju nakladal ja. Ozaj bola krásne úzka a vďaka semenu a šťavičkám to šlo ako do masla. Mrdal som ju ešte viac ako Jirka a dokonca aj ona viac vzdychala. Bolo to aj tým, že Jirkov zmenšený penis jej dal len do úst nech ho cmúľa ale inak jej dal priestor aby si troch vydýchla a možno užila. Možno by som j aj urobil ale po jej ústočkách som to už nemal ďaleko a po dvoch minútkach som ju už plnil aj ja. Ešte pár prirazení po vystriekaní a už som ho vyťahoval aj ja. Ona sa len zviezla po kmeni čupla si pohlaď na svoju pičku a kvaple semena čo z nej viseli.

Bola ste úžasná pani učiteľka povedal Jirka ona sa naňho len zlostne pozrela a chcela si vziať šaty zo zeme. On ju však zabrzdil s tým, že takáto šanca sa už možno nenaskytne a že mladý chlapci môžu striekať aj viac krát. Schmatol ju a poručil jej aby si na mňa sadla a pekne ma urobila znova. ešte z nej ani nevytieklo všetko semeno už som ležal a ona na mne ako na koníkovi. po chvíli juj poručil nech si ho zo seba nachvíľu po vytiahne, aby si mohol pekne premazať ten svoj penis. Takto ju Jirka trocha pomrdal na mne. Pritom nad mojou hlavou lietali jej kozičky. Pohľadom stále utekala ale to nevadilo. Potom ju zas usadil na mňa a ja som sa nechal pekne osuložiť. Jirka potreboval namazať samozrejme kvôli zadočku. To už sa chcela brániť ale schytili sme ju obaja pevne a vyšpúlili jej prdelku. Stejne nemala na výber už dávno sme mali krásnu fotku a Jirka jej povedal, že už má aj jedno pekné videjko z táborovej mrdačky. Hneď pochopila a tak Jirka pomaly zasúval do zadku. Nešlo to ľahko ale išlo. Nakoniec keď tam bol celý a ona bola celá červená v tvári začali sme ju pomaly rozmrdávať.

Ona len poctivo držala a naše penisy sa stretávali v jej útrobách. On bol hore a mal viac priestoru tak prirážal zbesilejšie a mne viac menej zostávali len dozvuky nárazov ktoré jej doprial do zadku nakoľko ona sa už odmietala pohybovať na mojom pére. Ale to nemala robiť Jirka jej vystriekal zadoček a nakoľko ja som to mal ešte ďaleko hneď som sa uráčil na jeho miesto a pekne pokračoval.Tesne pred vyvrcholením som jej postriekal celý zadoček aj chrbát. No a takto sme si ju postriedali ešte dobrú hodinku. Ja som sa urobil do nej ešte tri krát a Jirka dva krát. Vyťažili sme z toho čo sa dalo. No a na záver sme zobrali centrofixu dali ju na psíka strčili péro do vagíny a pri tom na jednu púlku každý napísal svoje hodnotenie. Ja som jej dal krásnu dvoječku za dobre odvedený výkon a zato ako krásne dlho vydržala podržať dvom mladým kancom. Bol to kompliment ale ona naň nereagovala. No a Jirka ten jej dal tri mínus vraj preto, že úlohu nezvládla úplne samostatne ale, že jej musel pomáhať a napovedať. Poďakovali sme povedali jej, že hodina skončila a utiekli sme preč. Obaja sme boli na seba hrdý a neriešili sme jej pocity. Časom ma to aj mrzí aké sme boli zvieratá ale, keď si spomeniem na to všetko čo sme sňou robili aj tak sa mi vždy postaví a viem, že by som to kľudne urobil znova. Odvtedy sme boli najlepší kamoši a hneď po tábore sme sa začali stretávať a spomínali na najkrajší výlet všetkých čias. A ešte sme toho spolu veľa zažili. Mimo iné drobnosti sme ešte raz okúsili pani učiteľku Lenku ale o tom inokedy....

No a jedného dňa náš spoločný kamarát oslavoval narodky. Jirka ako majiteľ chaty sa hneď dal do organizovania veľmi sa tešil lebo už dlhšiu dobu sa nám nedarilo v oblastiach lovu žien. Rozhodol som sa preto, že mu splatím svoj dlh. Na chatu som vzal kameru a dúfal som, že nám pomôže ako kedysi teda v prípade, žeby sa nám nezaradilo aj beznej. Každopádne plán som mal jasný počkať než si dievčatá riadne vypijú a potom ísť s kamerou akože nazbierať oslávencovi blahoželania a samozrejme dúfať, že natočíme niečo inkriminujúce a zopakujeme si náš stredoškolský tábor.

Chata bola v plnom prúde a Jirkovi sa do toho moc nechcelo ale nakoniec som ho prehovoril pretože na pár flirtov sa nám extra nedarilo. Nakoniec samu to zapáčilo dievčatá boli nadšené z toho aký je to krásny darček. No tie nahrávky neboli nič moc až práve na Danku našu tajnú obeť znásilnenia,ktorá bola zároveň kamoška nášho oslávenca a jeho frajerky. Danka, keď sme jej vysvetlili o čo nám ide po chvíľke váhania a pod vplyvom alkoholu ukázala na kameru prsia a s úsmevom povedala všetko najlepšieee dúfam, že si nane ešte pamätáš... Očividne mala riadne vypité a vôbec jej nerobilo starosti, že to bolo na kameru. Len sme si v duchu pomysleli, že si na ne veru pamätáme ale ešte z čias minulých. Ale aspoň sme na pár sekúnd videli krásne malé pevné Béčka. No o to väčšie mala dvorce a krásne špicaté bradavky. Hneď sme boli nadržaný, keď sme si spomenuli ako sme sa snimi vtedy v blate hrali.

Keby tak ona vedela, že práve svoje prsia ukazuje dvom násilníkom, ktorý ju vtedy tak bezcitne zneužili. No na túto udalosť som sa rozhodol zabudnúť a preto som bral Jirku okamžite preč. Nechcel som aby sa vo mne zas prebudil ten násilník čo niečo takéto urobil. Nikdy viac som si nato nechcel spomenúť.

Omnoho krajšie prekvapenie nás však čakalo na samotný záver natáčania, keď už sme ani nedúfali v úspech. Raz mal jeden kamoš narodky a nakoľko naši rodičia vlastnili chatu rozhodli sme sa, že mu tam spravíme oslavu. Bola to dosť dobrá príležitosť ako si zašukať s nejakou kráskou. Už dosť dlho som nemal to šťastie a aj preto padlo rozhodnutie, že tam musí byť dosť báb ktoré nás až tak nepoznajú alebo skorej nepoznáme mi. Čiže nové dierky pre naše vtáky. Hlavne sa jednalo o mňa a môjho top kamoša Maja. Top bol preto lebo raz na jednom tábore sme spolu totálne rozmrdali našu krásnu dejepisárku a odvtedy sme to spolu tiahli.

U mladších dievčat to zas až taká sláva nebola sem tam nejaká fajka alebo lízanie ale na sex nedochádzalo. Našťastie som mal na našu dejepisárku pár inkriminujúcich fotiek, ktoré som mal spolu s Majom v pláne využiť v správny moment. Chceli sme trocha počkať po tábore nech sa pani učiteľka dá dokopy predsalen to naňu bolo asi moc. No nakoľko sme sa stretávali s pomíňali na spoločný zážitok boli sme každým dnom čoraz viac nadržaný. Okrem toho ako som už spomenul spolužiačky nám nechceli dať a preto sme sa rozhodli, že pôjdeme tam kde nás neodmietnu.

Dejepisárka Katka akoby sa nato snažila zabudnúť a to tak, že nám troch komplikovala štúdium. Neviem čo tým chcela dosiahnuť veď sme stále mali tie fotky ale asi si myslela, že už je v bezpečí a chcela si dvihnúť sebavedomie. No to sa pekne splietla. Raz nás vyvolala oboch k tabuli a pekne nás tam rozniesla po kopytách a priam si užívala to, že nič nevieme.

Rozhodli sme sa si ju niekde odchytiť a príležitosť sa veru naskytla. Raz mala na starosti poškolákov bola to proste funkcia, ktorú musel sem tam odviesť každý učiteľ mi sme si počkali práve na ňu. Keď prišiel ten deň vystrojili sme spolu dáku neplechu a už sme razom boli poškole. Už zostávalo len dúfať, že tam budeme sami. Ale to bolo skoro isté pretože nik nechcel byť v piatok poobede zavretý v starom zaprášenom sklade a triediť knihy. Presne tak si totiž odpykávali trest previnilci.

No mi sme sa dnes veľmi tešili mali sme pripravené aj vytlačené fotografie z našej táborových zábavky. Aké bolo naše prekvapenie, keď sme zistili, že spolu snami sú poškole ešte dvaja štvrtáci. Naopak učiteľka už dobre vedela koho má dnes na starosti a neskrývala svoju radosť. Hneď nás začala buzerovať a zadávať nám prácu a poviem Vám, vôbec nás nešetrila. Prešla prvá pol hodinka dvojhodinového trestu a bola čím ďalej prísnejšia a nepríjemnejšie. Skoro to už vyzeralo, že sme sa pekne osrali. Tak sme sa aspoň dali pri práci do reči so štvrtákmi bol to Kamil a Max. Obaja boli riadne nasraný pretože mali dnes ísť na chatu. Poriadne sa tešili a potom ich naša dejepisárka nechala poškole a vraj úplne bezdôvodne. Vraj sa len hrozne tešili na chatu a už sa blížil koniec dňa tak sa na konci jej hodiny začali niečo dohadovať. Ona ich napomenula tak prestali ale jej to nestačilo a hneď ich nechala poškole.

Celé mi to bolo divné. Učiteľ, ktorý mal na starosti práve piatok tiež nechcel nikoho na starosti aby tam nemusel trčať. Prečo by si ona sama za takú drobnosť privodila službu ako dozorcu. A potom Maja napadlo či to neurobila zámerne. Čo ak sa dozvedela, že nás dvoch má na starosti a takto si poistila aby sme neboli snou sami. Keď si na chvíľu odbehla povedali sme Maxovi a Kamilovi, že ich tu zrejme nechala kvôli nám. Vôbec nechápali a my sme zas nevedeli či im môžeme plne dôverovať tak sme chodili okolo horúcej kaše až sa naša dozorkyňa vrátila skríkla na nás, aby sme sa neflákali. Len som na nich pozrel a povedal teraz pochopíte a bude len na vás čo bude ďalej.

Prišiel som ku Lenke ona na mňa len vybbafla, že čo tu chcem a ja som jej podal jednu knihu, že neviem kam ju zaradiť aby mi poradila. Keď si ju však vzala a otvorila hneď celá zbledla boli v nej totiž fotografie jej krásnej tváričky vyplnenej vtákom ako aj jedna momentka, kde sme ju mali napichnutú ako na rožni. Ona len zdvihla zrak a povedala to neurobíš to nesmieš. Povedal som jej, že to mala síce dobre premyslené ale nadržaného mladíka nič nezastaví.

Zakričal som na chlapcov aby sa prišli pozrieť čo sme našli, keď sa vydali k nám učiteľa iba schmatla fotografie a skryla si ich do kabelky. Postavila sa a vynadala nám aby sme sa venovali svojej práci. Ja som sa len zasmial a vytiahol kópie. Tu máte chalani pani učiteľ si nepraje aby ste videli tieto naše spoločné foto a pritom sú to krásne momentky. Otočil som sa a strčil im ich do rúk. Učiteľke sa v tom podlomili kolená a prudko si sadla. Max a Kamil len pozerali z otvorenými ústami raz na foto raz na učiteľku.

Lenka akoby vedela čo príde len povedala. Kamil a Max bežte domov, máte voľno, zabudnite čo ste videli máte pred sebou posledný polrok tak si to nepokazte. Už chceli odísť, keď sa Max otočil a povedal takže kvôli tomuto sme boli poškole? Kvôli tomuto sme zmeškali odvoz na chatu plnú báb a alkoholu? Očo tu vlastne ide?

Nestaraj sa a choďte si po svojom vyhŕkla Lenka. No Majo len kľudne dodal bude sa diať to čo ste videli na fotkách ale vpohode sa môžete pridať Lenka bude určite len rada. Keď to povedal úplne všetkých v miestnosti poriadne zaskočil a mňa teda tiež. Rovno si hneď vytiahol už svojho stvrdnutého vtáka a poručil jej nech hneď začne, že už nemieni čakať. Nikto v miestnosti ani nedýchal a všetci čakali čo sa bude diať. Nieže by mi to nejako extra vadilo ale štyria chalani na jednu ženu? Nuž nastal okamih pravdy. Majo s vytiahnutým vtákom čakal na Lenku, ktorá naopak dúfala, že Kamil a Max pôjdu preč. No oni neodchádzali o chatu už prišli a teraz ich čakalo odškodnenie.

Tak čo bude fajka alebo fotky rozpošleme rovno celej škole nielen tuna Maxovi a Kamilovi. Jemne sa chvejúc vstala a pomalým krokom sa začala približovať. Kľakla si pred Maja uchopila jeho penis a jemne mu začala sťahovať predkožku. Už si Majo užíval ten krásny dotyk, keď tu náhle vstala a prestala.

Viem kam to všetko bude smerovať, chcem ale aby ste vedeli, že si to neužívam naopak je mi to nepríjemné a ponižujúce. Je to vlastne znásilnenie a ak si myslíte, že sa mi to páči alebo ma to nedajbože vzrušuje tak ste na omyle a len si ospravedlňujete to čo konáte. No v skutočnosti to čo robíte je odporné. Chcem aby ste to vedeli viem, že vás to nijak neodradí ale vecte, že to bude naposledy. Ak chcete aby som pokračovala odovzdajte dajte mi svoje mobily a ja ich zamknem. Neprajem si žiadne ďalšie fotky bez tohto nebudem pokračovať. A tak sa aj stalo.

Mobily zamknuté a vtáky vtáky odomknuté. Max a Kamil váhali no my teda nie. Pekne sme čakali a dočkali sa. Bez váhania si Lenka čupla a vzala si ma do úst zatiaľ čo Majovi fajčila. Usmial som sa a podotkol, že história sa opakuje. Za trest ma prestala fajčiť a s Majom sme si vymenili pozície. Nato už chalani reagovali a hneď pochopili ako sa to hrá a pristúpili s vytasenými zbraňami. Musím povedať, že ich mali väčších a všimla si to aj Lenka. Rozhodla sa ísť po najväčšom a vzala si do úst Maxa. Nás ostatných honila oboma rukami. Ale aj tak nás bolo proste veľa. Nemal som problém, žeby som sa musel deliť ale čas bol neúprosný. No v tom Max začal vzdychať a bez varovania vystrelil dávku semena Lenke rovno do úst. Bola dosť zaskočená a bolo toho fakt veľa. Niečo síce prehltla ale aj tak jej dosť ešte vytieklo z úst na zem. Len si oblizla pery a podotkla, že to by sme mali. Max trocha sčervenel a sadol si bokom. V tom my preblesklo hlavou, že veľkosť nieje všetko. No vtom som pozrel na hodinky a zahlásil chlapci koniec srandy máme hodinku a pol plus mínus treba konať. Nemusel som viac vysvetľovať Majo zhrnul knihy z nejakej zrejme škôlkarskej lavice na zem a Kamil na rukách preniesol Lenku a položil ju tam. Lavica bola ozaj malá ale praktická. Pristúpil som k jej nohám a vyhrnul sukňu mala červené krajkované nohavičky a na nohách silonky. Tak poďme si rozbaliť darček všetci prišli ku mne a spolu sme tie silonky roztrhali na márne kúsky. Už nám v ceste nezostávalo nič len tie nohavičky. Lenka bola celý čas podopretá a akte a sledovala ako si to vychutnávame. Majo zašiel prstom medzi jej nohy ona jemne vzdychla a pripravovala sa na najhoršie. Nato Majo odhrnul spodok nohavičiek bokom a vykukla krásne vyholená buchtička s úplne jemným pásikom chĺpkov priamo nad vstupom.

A vraj si to neužíva a pritom sa nám pripravila povedal Kamil. Začali sme sa smiať a dohodli sa, že jej doprajeme 15 minút nepretržitého orálu a uvidíme či si to nebude užívať. Ako prvý išiel Max predsa len mu nestál a potreboval to napraviť. Ostatný sme Lenku neotravovali a len sledovali divadlo. Avšak 15 minút nieje len tak to by jednému odpadol jazyk takže sme sa poctivo striedali. Každú minútu tam mala iný jazýček, ktorý sa snažil zlomiť jej odpor a priviesť jej nechcený orgazmus. Dole vlhla riadne krásne voňala a čím viac sa snažila neužívať sito tým viac ju jej malá kamarátka zrádzala. Jej buchtička si to užívala riadne a my tiež. Asi po 5 minútach sa z rúk zviezla na lavicu a ľahla si na chrbát. Lavica bola ozaj malá a hlava jej prevísala na druhej strane. Preto som tam podišiel a jemne jej ju pridržal aby mala príjemnejšiu polohu.

Zároveň som mal krásny pohľad na jej prsia ktoré sa dvíhali ako kopce pri každom nádychu, ktorý bol čoraz prudkejší. Už som mal byť znova na rade, keď tu zrazu sa prehla ako luk. Lenka dostala fakt silný orgazmus, všetok jej odpor bol preč. Zavýjala sa pod Maxom a jeho jazykom, ktorý zrovna pracoval medzi jej nohami. Bol to teda on na ktorého padla táto česť ale bolo to spoločné dielo. Chcela ho odstrčiť ale chytili sme jej ruky aj nohy aby Max mohol predĺžiť to čo započal. Vzdychala dokonca aj trocha kričala proste celé jej telo sa metalo.

V tom Max vstal a vrazil jej čuráka do jej rozpálenej vagíny. Mal ho už riadne nabehnutého a poriadne ju roztiahol. Takto jej však len predĺžil orgazmus bola z toho úplne mimo no už bol náš čas. Jej telo sme premohli ale nebolo času nazvyš a bolo nás veľa. Pustil som jej hlavu, ktorá jej odkvecla a v tejto polohe som jej tam tiež zasunul vtáka a utíšil jej vzdychy. Toto sa jej už asi nepáčilo v tejto polohe som vnikal skoro priamo do krku a moje vajcá sa jej hompáľali nad tvárou. Obaja sme prirážali naraz takže naše vniknutia boli tvrdé a hlboké. Zvyšný dvaja pristúpili zboku a vzali jej ruky na svojich vtákov a obom honila. Už si to určite neužívala už len to sústredenie aby nás všetkých uspokojila jej to nedovoľovalo. Popri honení jej rozopli blúzku a nožnicami rozstrihli podprsenku. Takto sa na slobodu dostali jej krásne prsíčka na ktorých mala razom 6 rúk. Max mal iné starosti najskôr jej rozstrihol zospodu nohavičky aby mohol nerušene vnikať a potom jeho ruky jej držali nohy hore a sem tam je mačkal jej stehná.

Samozrejme každý chcel zasunúť a preto sme sa poctivo točili. Nijak špeciálne sme to nekomplikovali bola to obyčajná mrdačka a každý striekal tam kde to naňho prišlo. Taký Majo sa jej urobil hlboko do krku až sa skoro zadusila a vytieklo jej to z úst aj do nosa. Kamil ten sa urobil pri ručnej práci a ostriekal jej pevné prsíčka. Zatiaľ čo ja som sa jej urobil na jej buchtičku a jej pásik chĺpkov tak Max bez hanby sa jej urobil priamo dovnútra. Semeno vytekalo všade a bolo všade. Samozrejme neboli sme všetci naraz a ten čo striekal išiel na par minút na striedačku. Keď bol zasa pri sile vrátil sa a pokračoval.

Takto sme ju nakoniec dali aj do zadočku dokonca sme jej vyplnili obe dierky. Tam som išiel spolu s Majom. Zatiaľ čo na mne jazdila ako na koníkovi jej Majo prevetrával zadok a chlapcom stáli prinej a nechávali sa fajčiť. Obaja skoro na sekundu sme jej naraz vystriekali obe dierky a nahradili nás chlapci. Max napriek tomu, že ho mal najväčšieho išiel do zadočku vraj prcinku už jej vystriekal. My sme si nechali v ústach očistiť vtákov a na striedačke si honili. Kamil bol skoro hneď ale Max nie prehodil ju cez lavicu roztiahol nohy a hneť zasa vrazil do zadku a prirážal ako zbesilý. Lenka len tŕpla a pozerala na hodiny jej to išlo asi hrozne pomaly no my by sme potrebovali omnoho viac.

Pritom som si všimol, že na zemi leží kľúč od mobilov. Nenápadne som ho vzal odomkol a ako inak začal natáčať. Bola by to predsa škoda nenatočiť ako taký veľký vták tvrdo rozmrdáva zadok našej pani učiteľky. Natáčal som tak aby si nič nevšimla ale keďže som potreboval lepší záber. Presunul sa z mobilom za chrbtom dopredu a vrazil jej penis do úst a keď som si bol istý, že nič nevidí pokračoval som v nahrávaní. Keď to Max videl tak ešte viac zrýchlil tempo až Lenka trocha stonala od bolesti.

Keď už Max išiel na striekanie poodstúpil som a povedal úsmev. Zodvihla hlavu a pohlaď smeroval rovno do objektívu, zrovna, keď max striekal do jej zadku. Zmohla sa len trhane na slová ty hajzel...

A to bolo to posledné škola sa zatvárala a naša služba končila. Poďakovali sme sa a obliekli. Ona celá ubolená a od semena mala čo robiť aby sa dala dokopy. My sme ju pritom sledovali a na ničom sa dohodli. Prišli sme k nej a vravím. Neviem ako to dokážete pani učiteľka ale takto držať a toto všetko znášať celú hodinu je obdivuhodné. Ani len nezdvihla zrak a preto som pokračoval. Každopádne to posledné video je fakt drsné to sa bude spolužiakom páčiť, ďakujeme za všetko.

Ona už zo slzami v očiach povedala, čo stále chcete veď sme sa predsa dohodli, že to je naposledy. My nato len, že nech neplače ale toto je iná situácia. Máme predsa nové video a striekali sme do nej len po 2krát až na Maxa ten 3 krát. Vravím jej. Mám chatu nech tam snami strávi víkend a ak to zvládne tak všetko vymažeme a bude definitívny koniec. Zo slzami v očiach sa pýtala či má vôbec na výber. Nato len Majo povedal čakáme ťa budúci víkend a zober si niečo sexy.

Avšak keď prišiel daný víkend Lenka neprišla a preto sme si ju chceli pondelok v škole podať. Ale nebola tam ani ďalší deň ani ďalší nakoniec sme zistili, že dala hodinovú výpoveď a niekam sa odsťahovala. Vraj to bolo riadne narýchlo, že sa niečo prihodilo a musela ísť. Len my sme vedeli asi prečo a tak nám zostali len fotky a videá na spoločné chvíle. Bolo nám to celé lúto to sme nechceli. Ale nebude si klamať aj tak viem, že keby na tú chatu prišla vtom momente by sme ju určite neľutovali a len sa na nej hromadne niekoľko krát odbavili.

Život išiel ďalej a nám sa už moc nedarilo boli sme nadržaný a zúfalý. Dokonca až tak, že sme sa s Majom cez prázdniny rozhodli, že si v parku v noci odchytíme nejaké dievča a zneužijeme ju. Klesali sme hlboko a stávali sa z nás ozaj svine a násilníci. Aby toho nebolo dosť vyhliadli sme si zrovna jednu našu spolužiačku s ktorou už pár krát Majo niečo mal a volala sa Danka.

Vraj je krásne uzučká a už mu par krát podržala takže to skoro ani nebude znásilnenie a hlavne ho tam chce mať čo mu doteraz nebolo dopriate. Tajne sme ju sledovali čo kedy robí kadiaľ chodí a vybrali si jeden večer, ktorý chodila cez park. Vracala sa z tanečnej pravidelnou trasou až skoro o 22:00. Čakali sme skrytý v kríkoch s maskami na tvári. Dlho však nechodila dokonca začalo dosť pršať a blýskalo sa. Už sme to chceli vzdať, keď tu zrazu vidíme ako v daždi bez dáždnika sa rýchlo snaží dostať domov práve naša sladká Danka. Počasie bolo hrozné ale možnosť jedinečná. Neváhali sme a keď išla okolo prepadli sme ju a odvliekli hlbšie do parku do súkromia. Bránila sa kopala ale naše odhodlanie bolo silnejšie. Dážď ešte zosilnej a sním prišla aj poriadna búrka. Všade sa ozýval vietor, blesky a hukot dažďa ako keby to bol nejaký vodopád. Zhodili sme ju na zem až padla do blata. Prosila nás nech ju pustíme, museli sme v tých maskách vypadať hrôzostrašne. No neprehovorili sme ani slovo aby sme sa neprezradili. Len sme sa hneď vrhli na jej šaty a strhali ho z nej. Bolo to hrozne vzrušujúce vidieť jej nahé telo, ktoré bolo čiastočne od blata ako sme to na tej zemi s nej strhávali. Na nič sme nečakali zatiaľ čo ja som dával pozor ju pretiahol Majo. Hneď potom sme sa vymenili chcel som sa nechať pofajčiť ale bál som sa, že nás niekto načape a preto som ju rovno tiež začal súložiť. Takto sme si strihli každý dve kolá. Bola už ozaj celá od blata a vlastne aj my ako sme sa tam na nej vyšantili. Ako na potvoru na záver Majovi na sekundu spadla maska, hneď nato bol však všetkému koniec ozvali sa nejaké hlasy a my sme v panike rýchlo utiekli. Pár dní sme ju potom nikde nestretli. Celkom sme sa báli a hovorili si, že sme nadržaný kokoti a že nech sme nadržaný akokoľvek toto bolo moc.Bolo to hrozné a tŕpli sme či nás odhalia či nezazrela o koho sa jedná. Nestalo sa tak a po prázdninách sme sa akoby nič vrátili do školy. No toto nás vrátilo späť na zem a povedali si, že o tomto už nikdy nebudeme hovoriť a už vôbec sa o to nepokúsime. Hlavne Maja to dosť vzalo asi práve preto, že on navrhol práve Danku a aj sme to Danke urobili. No a ju to poriadne zmenilo.

Takto sa z nás stali postupne zasa „poslušný“ chlapci teda aspoň na čas. Život išiel ďalej a z menšími úspechmi u dievčat sme pomaly išli na vysokú spoznali nových ľudí a zažívali nové veci. Jedna ktorá pripomenula staré časy sa stala na chate, ktorú sme organizovali pre jedného kamaráta. Majo rozhodol, že mi splatí dlh a vezme na chatu kameru a zabezpečí nám obom kvalitnú zábavu. Najskôr sa mi to zdalo ako blbosť ale spolu s alkoholom som si povedal, že prečo vlastne nie človek nikdy nevie.

No tie nahrávky neboli nič moc až práve na Danku našu tajnú obeť znásilnenia, ktorá bola zároveň kamoška nášho oslávenca a jeho frajerky.Danka, keď sme jej vysvetlili o čo nám ide po chvíľke váhania a pod vplyvom alkoholu ukázala na kameru prsia a s úsmevom povedala všetko najlepšieee dúfam, že si nane ešte pamätáš... Očividne mala riadne vypité a vôbec jej nerobilo starosti, že to bolo na kameru. Len sme si v duchu pomysleli, že si na ne veru pamätáme ale ešte z čias minulých. Ale aspoň sme na pár sekúnd videli krásne malé pevné Béčka. No o to väčšie mala dvorce a krásne špicaté bradavky. Hneď sme boli nadržaný, keď sme si spomenuli ako sme sa snimi vtedy v blate hrali. Keby tak ona vedela, že práve svoje prsia ukazuje dvom násilníkom, ktorý ju vtedy tak bezcitne zneužili.

Omnoho krajšie prekvapenie nás však čakalo na samotný záver natáčania, keď už sme ani nedúfali v úspech. Vzal som Maja do izieb, ktoré som venoval oslávencovi s jeho frajerkou a sestrou. Našťastie som mal kľúče a pôvodne sme tam len chceli nechať kameru z odkazom ale to čo sme uvideli zmenilo celý večer.

Zo série Chata plná prekvapení....


Súvisiace poviedky:




!!! Vážený čitatelia, rozhodla som sa vydať svoju zbierku poviedok ako e-book. Viem, že štylisticky a gramaticky nie sú úplne zvládnuté. Napriek tomu ak by ste mali záujem o obe časti „Chata plná príbehov“ a "Chata plná prekvapení" z ktorej som tu už niekoľko príbehov zverejnila, môžete si ich zakúpiť na tomto odkaze: http://www.1000knih.sk/autor/zreledievca




autor: ZreleDievca



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>