Erotická poviedka

Jachting

V mojich 35 rokoch sa považujem za úspešnú ženu ktorá v živote dosiahla toľko že si môže dovoliť užívať si ho plným priehrštím. Mám viac ako stáleho partnera už mnoho rokov a vo všetkom si vyhovujeme. Okolo seba mám kopec dobrých a pár skutočne dôverných priateľov. S tými sme ako rodina. Chodíme na chaty na dovolenky oslavujeme sviatky. Už niekoľko rokov chodíme v rovnakom období do Chorvátska na jachtu. A tu sa zacal môj eroticky príbeh.

Partia 3. báb a 3. chalanov v rovnakom veku s rovnakými záľubami zlozvykmi a náladami. Jednoducho partia ako lusk. Ja hoci o sebe tvrdím že som obyčajná mám slušnú postavu a pevné prsia. Občas keď mám na to náladu chodím aj bez podprsenky. Pravdaže v tričku alebo v košeli. Pohľady chlapov na môj hrudník mi hľadí ego niekedy má ich jednoduchá zivočišnosť vzrušuje. Ale ako som povedala musím mať na to náladu. V partii mojich priateľov toto vôbec neriešime. Kto bol na jachte vie že táto neposkytuje ani minimum súkromia na intimitu a po 5 dňoch absencie sexu s partnerom je dosť ťažké odriekať si potešenie. Jednoducho sulož v kajute bez vedomia ostatných je nezmysel a nahromadený tlak sexuálnych podnetov neviem ako ostatní ale ja riešim masturbáciou.  Zdialim sa od partnera a ostatných do kajuty pod zamienkou niečoho navyhnutneho a do pár minút si to urobím rukou tak aby som nezošalela od frustrácie z nedostatku erotického spojenia. Partnerovi som to nikdy nepovedala. Hanbím sa a aj bojím že by som ho len pokúšala a nezvládli by sme to obaja a mali by sme posmech. Tohtoročná jachta však bola niečim iným. Od soboty sme blbli plávali kúpali sa samozrejme pili čo tieklo a zase blbli.  Viac ako po minule roky sme kotvilina bóji v zatokach mali sme viac súkromia. Samozrejme chalani posmelení alkoholom vymysleli kúpanie na holo povyzliekali plavky ako keby to bola bežná vec a samozrejme chceli toto aj od nás. Nie som žiadna puritanka ale hanblivá som preto som sa do toho nehrnula. Hľadala som záchranu u priateľa ale ten ako na potvoru bol skôr iniciátor toho nápadu.

Prekonala som všetky zábrany a keď som videla odvahu ostatných báb ktoré povedzme nemajú úplne dokonalú postavu vyzliekla som sa aj ja a rýchlo skočila do vody. Prekvapilo ma s akou samozrejmosťou sme to zobrali. Nikto sa neskrýval a po vyjdení z vody nezahaloval. Samozrejme môj pohľad patril priateľovi ale neunikol mi pohľad aj na nahé telá ostatných ktorých som si dobre omrkla. A vôbec nepochybujem že aj oni mňa. Trvalo mi možno hodinu kým som si na svoju nahotu a nahotu kamošov zvykla potom to bolo viac menej samozrejmé. Trochu ma však štval Marek kamarát a priateľ Mirky ktorý bol akoby viac zameraný na mňa a keď mohol a kde mohol tak má buď capol po ritke alebo sa snažil inak sa má dotýkať. Dosť mi to vadilo ale nevedela som ako na to reagovať. Dožral ma v okamihu keď som po rebríku vychádzala z vody a on samozrejme prvý v snahe pomáhať mi ma chytil celou dlaňou za zadok akože ma potlačí a v okamihu keď som bola jednou nohou na stupienku celú dlaň mi pricapil na rozkrok a vôbec sa neponáhľal s jej odiahnutim skôr by som povedala že to urobil úmyselne a vychutnával si pocit dotyku s mojou lastúrkou a pyštekmi a takto ma akože vytlačil akoby nič z vody. Už dlhšie som bojovala s nedostatkom sexu ale toto ma len dožralo a dosť tvrdo som mu to dala na javo. Aj som sa do éteru povyhražala že ak neprestane že sa oblečiem a majú po divadle. Ostatní  nezachytili pointu sporu a ani priateľa som nijako nezaujala mojim protestom. Dosť vytočená som vzala uterák a išla som do prednej  časti a ľahla som si na palubu aby som sa oddavala slniečku. Ľahla som si na chrbát a svoje nahé telo som vystavila slniečku a miernemu vánku.

Zatvorila som oči a zasnila som sa. V hlave mi virili obrazy nahých kamošov a začala som fantazírovať ako sexujú navzájom so svojimi partnerkami ako sa im mimovoľne toporia penisy a pri týchto myšlienkach som začala pociťovať vzrušenie a šteklenie v podbrušku.  Vánok mi pošteklil bradavky ktoré v okamžitú stvrdli a vzpriamili sa tak že až napínali pokožku mojich prsníkov. Uvedomila som si že som sa mi zrýchlil dych.  Vánok mi dráždil bradavky a slniečko mi prehrievalo rozkrok a celé telo. Oddavala som sa tomuto pocitu a bez akéhokoľvek príčinia len uvoľnením myšlienok som zvyšovala pocit svojho vzrušenia. Mierne som poodtiahla od seba nohy a aj keď som si uvedomovala že možno náhodným svedkom uvoľním pohľad na moje intímne miesta trochu som dúfala že som to neprehnala. Nechala som si dopadať slnečné lúče do rozkroku a  cítila som elektrizujúce teplo ktoré mi prenikalo cez pokožku pršteky až niekam ku krížom. So zatvorenými očami som si predstavovala svoju pičku. Situácia má úplne pohltila a okolie som vnímala len letmo. Ostatní boli v podpalubí alebo v zadnej časti lode. Nikto si má nevšímal. Akože myšlienky boli neviditeľne. Ešte som mierne poroztiahla nohy. Vnímala som  v myšlienkach svoje pohlavie.  Cítila som teplo a vánok na svojej pičke. Začala som nenapadne pohybovať svojou panvou. Nohy som pokročila  v kolenách tak aby som zakrývala svoje intímne miesta chodidlá som spojila k sebe a len tak akoby nič som pokyvkávala nohami odďalujúc kolená od seba. Skutočne som sa  vzrušila. Možno my už bolo aj jedno či niekomu odhadujem svoje útroby.

Zrazu som podľahla doteraz neznámym vzrušujúcim pocitom.  Bez rúk som stupňovali len v myšlienkach svoje vzrušenie. Po tom ako som pokyvkavala nohami som jednoznačne vnímala svoju stupňujúcu vlhkosť a miešaním slnečných lúčov  s chladným vánkom na mojich pyštekoch som ich vnímala ešte výraznejšie. Rozsiahla som kolená ešte viac a bez toho aby som musela niečo vidieť som vnímala ako sa mi od seba oddialili vnútorne pršteky a do mojej žhavej dierky mi zavial teplý vánok. Bolo to zmyselné vulgárne a ohromne živočíšne. Chcela som len viac a viac. Zrazu som precitla keď som cítila ako sa ku mne blížia nijaké kroky. Pootvorila som jedno oko - Marek. Prestala som mrviť nohami a tvárila som sa že driemem. Nohy som už však nemohla pohnúť takže som mala kolená mierne od seba ale čo bolo dôležitejšie pršteky som mala oddialenié od seba. To bolo to čo ma stále vzrušovalo. A v tejto fáze som bola tak vzrušená že som nechala nohy od seba a  chcela som byť obdivovaná a  zrušujuca. Vzrušovalo ma to že niekto kradne moju intimitu a využíva môj spánok aby ma videl a vzrusil sa.  Chcela som sa s ním hrať. Marek si bez slova sadol tesne k mojim nohám a svojim telom zčasti zakryl výhľad na mňa.

Skontrolovala som poočku či som ho zaujala. Ruku si drzo oprel o podlahu v trojuholníku ktorý tvorili moje nohy a akoby nič kontroloval pohľadom či si to niekto všíma.  Nevšímal. Rýchlo som zatvorila oči a mierne som ešte poodtiahla akoby nič kolená. Bože ja som taká nadržaná a vulgárna. No a čo nech sa hanbí on nemá pozorovať spiacu kamarátku. Cítila som svoje vlhké pyšteky ako sa odďaľujú a roztvárajú. Pramienok mojej vlhkosti mi stekal cez ritku. Zachvátil ma pocit hanby ale cesty späť nebolo. Znovu som cítila ako sa pohol. Akoby mimovoľne sa svojim zápästím dotkol môjho rozkroku. Inštinktívne som zovrela kolená mierne k sebe ale dotyk v mojom rozkroku bol tak žiadaný že som kolená hneď uvoľnila a možno ešte viac roztiahla. Marek sa ma úplne drzo dotkol na tom najcitlivejšom mieste. Bez pohnutia mi položil na môj klitoris svoj palec a čakal kedy zareagujem. Snažila som sa predýchať poníženie zneuctenie ale hlavne hanbaté vzrušenie. Zrádzalo ma vlastné telo ale spánok som hrala ďalej. Už mi bolo jedno kde ma drží a ako ma vidí. Hrudník mi lietal v rytme vzrušeného dychu a tiekla som vzrušením. Marek pohol svojim palcom. Tak ako neúctivo ako na nejaký gombík mi ho pricapil tak jemne mi ho letmo posúval po kilometroch po stoporenom klitorise k pyštekom a späť.

Tuto hru je nemal šancu nikto sporozorať keby sa moje vzrušenie nestupňovalo a ja som ďalej riešenie nemala. Takto jemne rozrierajuc moju vlhkosť prešiel asi 10 krát po mojom klitorise a ja som sa vzdala. K jeho pohybu som pridala svoju panvu s ktorou som mu vychádzala oproti. Marekov palec zastal v pohybe akoby váhal čo ďalej. Ja som však presne vedela ako ďalej. Pokrúžila som panvou aby som obnovila dotyk jeho palca na mojej pičke a nechala som si palec vsunúť do vaginy. Lepsie povedané som sa na neho zviezla svojim pohybom lebo Marek svoj palec nepohnute len držal a chcel ma prinútiť priznať spoluprácu. Prehrala som. Na Marekov palec som sa začala prirážať a on pridal len pohyb vo mne. Zakrútil sa somnou svet prehla som sa v dieku do oblúka a urobila som sa. Ale strašne. Triasla som sa maskovala som čo sa dalo a s nohami silne pri sebe som zvierala Marekovu ruku s palcom hlboko vysunutým do mojej vagíny. Keď som bola ako tak schopná uvoľniť zovretie mojich stehien prudko som sa posadila a zbavila som sa Marekovho prsta ktorý bol jediným dôkazom nášho sexuálneho spojenia. No jediného. Moja pička sa celá leskla od milostných štavičiek. A Marek mal erekciu. Jeho penis mu stál ako stožiar preto si ho pritláčal o stehno a len vydesene na mňa pozeral. Zrejme ako budem reagovať a či to nepoviem jeho priateľke. Ja som bola však taká zneužita oklamania vlastným telom a stále vzrušená že som sa rozbehla bezrozmyslu za svojom priateľom ktorého som priam zavliekla do kajuty a keď som sa mu bez jediného slova nastavila na štyri a vyšpúlila rozmáčanú pičku skočil na mňa ako hárajúci doberman a ja som v svojej vagíne konečne cítila poriadny stoporený penis ako so živočíšnym chtičom vniká do mojich útrob a rozťahuje mi vagínu. Urobila som sa tak že som hekala a skučala ako nikdy. Celú dávku som si nechala vystrieľať do seba.

Keď som vyšla z kajuty všetci sa náramne na nás zabávali. Ja som len na Mareka vrhla zlostný pohľad a aspoň tam nemal k súloži žiadne pripomienky. Samozrejme sme boli do konca plavby stredobodom ich pozornosti. Posmešky narážky  boli až do konca. A tak som Vám to musela napísať. 

autor: bublifuk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>