Erotická poviedka

Predaj PC

Na bazosi som zverejnil inzerat ze predam pc, par lui sa ozvalo ale viac neodpovedali, ozval sa mi jeden chalan, podla stylu pisma dost mlady, gramatika moc nesla, zacal sa vypytovta ohladom pc a pod.

Dohodli sme sa ze mu ho predam a aj doveziem za priplatok 12euro kedze to mam 60km. Dohodli sme si teda termin a ja som vyrazil, prisiel som na miesto vonku ma cakal 14 rony fagan, vzal som pc a siel som k nemu domov. Doma bola len jeho mama ktora asi akurat vysla zo sprchy lebo bola v zupane, pozdravil som sa, ona sa zacala vypytovat, vram si aka je razna a premeral som si ju pohladom, ze hmm mierna baculka ale pichatelna. Siel som do izby, pri zapajani pc sa ma pytala ze ci by sa nedala nejaka zlava, ze syn si na to zarobil cez prazdniny sam. Povedal som ze cena je dobra, ze zlava sa neda. Pc som zapol a syn bol nadseny z vykonu a ako na tom idu hry co som predinstaloval, premiestnili sme sa s jeho mamou do obyvacky vybavit platobne zalezitosti, usadil som sa v kresle, ona si sadla na gauc. Hovori mi ze by chcela aby som im na ten pc dal 30 dnovu zaruku, hovorim pc je bez zaruky ako bolo pisane v inzerate, ze musim pochopit ze aby sa im hned po odchode pc nepokazil, mali sme o tom dlhsiu debatu a tak si hovorim, vsak pc je v poriadku, nemam s tym vlasne problem. Hovorim tak teda ok, dame 30 dni zaruku, na pc som nahodil zarucne nalepky a zahesloval bios aby tam syn nerobil neplechu.

Dala sa do reci ze, od kial som a podobne kecy, hovorila ze je rozvedena, ze ma este aj dceru na vysokej skole na intraku a ze pracuje ako poistovacka. Zacinala mi byt celkom sympaticka, tak som jej trochu drzo navrhol ze mozeme spravit barter. Barter? opytala sa nahlas, neviete co je barter? ale viem len neviem co tym myslis dodala. No pytali ste sa na zlavu, ja vam dam zlavu na pc, odpustim vam dopravu a dam dole z ceny este 20 euro a co mam spravit ja? opytala sa. Ste mi velmi sympaticka a rad by som vas za to dobre pretiahol, pretiahol? pocula som dobre? Ano dobre, pocujete budete mat zlavu, ja vas dobre pretiahnem, uzijeme si obaja a este aj zarobite, ci uz to date synovi ze ste mu vybavili zlavu alebo si to nechate je na vas. A nie si nahodou nejaky drzy ? Ani nie, som len uprimny. Ale ved je syn doma, tak ho poslite vonku na hodinku... ostala zarazena ale bolo vidno ze premysla nad navrhom. Peniaze sa zidu to je pravda, povedala tichym hlasom, aj to ze som uz dlho nemala....  Jakub zavolala, otvorili sa dvere a zjavil sa tam jej syn, tu mas 10 euro a chod do obchodu nakupit, syn vzal peniaze a isiel.

Mame cas minimalne 40 minut, poznamenala a posadila sa do kresla. To viete tak presne? no ceta peso doobchodu je okolo 20 min.. OK, odvetil som a pristupil ku nej, chytil som jej zupan a rozviazal, odkryl som ju, predomnou sa objavili dve krasne kozy vacsieho rozmemu a biele nohavicky, siahol som po nohavickach a pomaly jednym tahom som ich stiahol dolu. Objavila sa jemnymi chlpkami pokryta picka, pozrel som na nu a jemnym pohladenim prstami som po nej presiel. Pousmiala sa, oblizol som si dva prsty a pomaly ich srtcil do kundy, zacal som ju prstovat. Pomaly zacala vzdychat, zaklonila hlavu zavrela oci a uzivala si prstovacku. Ked som uz citil ze je vlhka vytiahol som prsty a stiahol som si nohavice, vtak mi uz stal pevne ako stoziar a pomaly som sa blizil k jej kunde, jemne som presiel zaludom po dierke a vklzol som dnu cely, trosku vyhekla a pozrela na mna. Len som sa pousmial a prirazal, vidite ked chcete tak sa da vyriesit vsetko, aj pocitac vam vyriesim aj vas vyriesim, ty si taky riesitel co? ozvala sa. Riesim co sa da odvetil som. Nevrzla som si uz nejaky ten piatok, zvycajne sa len vyprstujem v sprche, alebo potichu v spalni pri telke. Co vam brani si vrznut castjesie? a prirazil som poriadne a moje gule poriadne pleskli po jej kunde, aah povzdychla, ani neviem preco, ste sukatelna velmi dobre, vyzerate fajn picku mate paradnu kozy mate akurat velmi pekne...  bola ticho ale len si uzivala ako moj 19cm vtak prenika jej kundou druhou rukou som jej prechadzal po klitorise drazdil som ho.

Obcas som vtaka vytiahol uplne von a brudko vrazil spat vzdy vyhekla slastou. Netrvalo dlho a prisiel na nu vrchol zacala sa vrtiet a hlasno povzdychavat to bol pre mna signal aby som nabral vemlmi rychle a prirazne tempo az kym nevykrikla a zacalo s nou triast.. bolo mi jasne ze prave prezila orgazmus.. ukludnila sa a pozerala na mna, pokracoval som v sukani este chvilocku a vytiahol som ho von a vystriekal som sa jej na brusko ale ostrieklo jej to aj kozy. Rukou si rozotrela moje semeno po kozach a po brusku a olizla si ruku. uz som jej ho chcel vrazit opat do kundy ked sa ma opytala a sukas aj do zadku? Ani nie znela moja prekvapena odpoved, ak by ste ale chceli mozem, ale pod podminekou len s gumou a lubrikantom, vsetko mam a vyskocila z gauca a utekala ku srkinke vedla televizora od kial vytiahla gumu a aj lubrikant, rozbalila gumu a nasadila mi ju, otvorila lubrikant a natrala mi celeho vtaka po gume. Dajte sa na 4 pojdeme od zadu. urcite to chcete? ano citala som o tom vela a aj videla nejake porna na nete ale nikdy som to nemala kde vyskusat, moj byvaly to nechcel robit, tel len misionara. Moze vas to boliet hovorim jej, nevadi za skusenost to stoji. Ok hovorim a pomaly tisnem vtaka do jej cokodierky, stonala, mam prestat ? Nie razne povedala pokracuj, tak som dalej tisol vtaka do jej zadku az do polovice, chvilu som pockal a vytiahol som ho, dal som dalsi lubrikant a opat som uz lahsie vklzol do jej zadku.

Po chvili som bol uz cely dnu a zacal som prirazat, riadne stonala neviem ci o bolesti alebo do slasti, drzala pevne zovrety vankus v rukach a do neho kricala svoje stonanie, zrazu sa jej podlomili kolena a lahla na gauc, vtak vysiel von a ona len v krci sa triasla. Otocila sa a s usmevom mi stahuje gumu. Berie mojeho vtaka do ruk a zacina sa snim mazlit, po kozach potom jazykom az skoncil v jej ustach a zacala ma fajcit, ja som len stal v pozozore ako vojak v poli az kym my uplne nevyfajncila a nastriekal som jej zvysny obsach mojich vajec do ust. Vsetko prehltla a vylizala mi ho do sucha. Posadila sa spat na gauc nohy mierne od seba a masirovala si este picku. To bolo paradne takto si nechat pretiahnut obe dierky, s usmevom sadam do kresla oproti nej a sledujem ako sa hra so svojou pickou prstami. Nemate este dost? pytam sa, neviem sama a ty si uz uplne hotovy ? ani zdaleka odvetil som a vstavam z kresla, pristupujem jej kunde chytila ma za vtaka a sama si ho vlozila opat do kundny. Nasledovala bohapusta jebacka, mrdal som ju ako to len slo, co najrychlejsie a najtvrdsie, velmi silne prirazy, vzdychala dost intenzivne a dost hlasno, pacilo sa mi ze sa odviazala a vobec sa nekontrolovala, stala sa z nej na tu chvilu divozienka sulozienka. Rychlym tahom som ju otocil na kolena tak ze sa drzala operadla gauca a vzal som ju odzadu, opat som prirazal najtvrdsie ako sa len dalo, myslou mi prebehlo aky silny orgazmus zazila ked som ju prcal do zadku, vytiahol som z kundy vtaka a na supu narval bez gumy do jej zadku, strasne vykrikla ale drzala polohu, opat som busil jedna radost, hej hlasity prejav bol coraz hlucnejsi ze uz museli aj susedia pocut, zacitil som prudke zovretie mojho penisu v jej zadku a izbou sa rozoznel hlasity vykrik a opat sa sa cela trasla uz aj na hlase, mna to neodradilo ze prave zazila asi svoj nalepsi orgazmus a ze by som jej mal dat vydychnut, bol som tak nadrzany z toho jej prejavu ze som nepovolil a medal som ju dalej az do posledneho prirazu kedy som jej zadok naplnil mojim semenom.

Az nasledne som ho vytiahol a udychcany ako po maratone opat zapadnem do kresla, ona sa zvalila na gauc a predychavala co sa prave stalo. Po par minutach ticha, sa ozvala, bolo to brutalne, to som teda necakala ze mi ho narves este do zadocku, ale tuzila som po tom znovu, to co som prezila bolo to najintenzivnejsie za posledne roky, ano myslim ze to vedia uz aj susedia, pozrela na mna a vybuch smiechu. To som tomu dala, to bude zas reci ze rozvedena koho tam zase ma... ale co moju buchtu si mozem prevetrat kedy chcem... Buchtu ? opytal som sa, zase rehot, no dobre moje obe dierky, nechytaj za slovicka. Mali by sme sa obliect cochvila sa syn vrati. Obliekli sme sa a uz pocut kluce vo dverach, prisiel jej syn z obchodu, hovorim ok tak ja uz pojdem, pocitac uzivaj a nech dlho sluzi. 


Po mesiaci mi prisiel od mladeho mail, ze by chcel to heslo do biosu ked uz sloncila ta zaruka a ze ma jeho mama pozdravuje a ake budem mat cestu okolo Mikulasa tak mam prist na kavu, v maili bolo aj tel cislo. Pousmial som sa, ale co budem hovorit, jazdim cez Mikulas 1-2 krat mesacne tak si asi viete predstavit ako ta kava vyzera, samozrejme ze v hodinach ked je mlady v skole. Konecne zenska co nic neriesi ani vztah, nic jej nie je cudzie, rada skusa nove veci a polohy, chodim ju mrdat uz pravidelne nieco cez 3 roky, samozrejme ze nie za prachy a vzdy sa velmi tesi.

Pred tyzdnom mi prisiel mail, ze kedy sa zastavim, ze ma pre mna prekvapko este jednu picku na obrabanie jej dobru kamosku, na ktoru sa vysral manzel a ze potrebuje poriadne vytrtkat a tak jej povedala o mne, ze si struhneme trojku. Moja odpoved bola zajtra rano som tam ako na koni, picky pripravit a jebacke zdar :-) mailom mi na oplatku prisla fotka ako priloha a na nej dve hole kundy s popisom uz ta cakame... Samozrejme jednu picku som spoznal a ta druha vyzerala dobre a dost uzka. O tejto mrdacke ale az na buduce, jedine co mozem povedat ze na takuto trojku sa nebude dat zabudnut. 


autor: Golian



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>