Erotická poviedka

Karty na chate

S manželkou tvoríme pár už 15 rokov a stále ju zbožňujem. Z 80 % je to skutočná dáma a zvyšné percentá sa prejavia v našom sexuálnom živote, kedy sa vie odviazať a oddať zmyselnosti svojho tela. Ale nie o tomto som Vám chcel povedať.

Každý z nás má svoje sexuálne predstavy, ktoré sa vôbec nemusia nikdy zhmotniť do reálnej skutočnosti, mnohokrát by to nebolo ani vhodné, ani erotické. Jednoducho sú to predstavy pri ktorých ide o vzrušujúce pocity pri vyvolaní predstavy. A nemyslím si, že som perverzný, alebo iný ako druhý. Takéto predstavy má každý z nás a veľakrát to ani nepovie svojej partnerke, aby nevyznel ako divný. Moja dávna predstava, alebo fantázia, ktorú mám je scéna, ako vidím svoju milovanú manželku, ako súloží s iným chlapom a užíva si to. Nikdy by som však reálne ani nepomyslel na to, že by táto scéna mala byť niekedy reálna. Jednoducho je to len fantazíjna erotická predstava a to je všetko.

Pred pár mesiacmi sme s priateľmi z detstva išli na víkend na našu chatu v horách. Kamoš Miro a jeho manželka Zuzka sú naši priatelia dlhé roky, trávime spolu dovolenky aj víkendové pobyty, jednoducho správna partia pre každú srandu. Miro je môj spolužiak ešte zo základnej školy a so Zuzkou sa poznáme minimálne tak dlho, ako my s Mirkou. Po celodennej turistike sme si v chate dali rýchlu večeru, vytiahlo sa pivo, víno a pálenka a popíjalo sa toľko, čo každému chutilo. Ako tradične, hrali sme pritom žolíka a trepali somariny. Žiadna téma pre nás nie je cudzia, sex nevynímajúc. Už dávno nie sme v puberte a na ostýchavosť už nie je žiadny priestor, skôr sa vhodne podpichujeme a kontrujeme si ešte šťavnatejšími odpoveďami. A vôbec nie je rozdiel medzi chlapskými a ženskými reakciami. V tejto zostave sme vydržali hrať do polnoci a musím povedať, že sme si aj slušne polievali. Výsledky hry sme tradične zapisovali a ja som všetkých nabil možno o dve triedy, čo mi aj patrične dávali vyžrať. Jednoducho mi išla karta. Zuzka zahlásila, že jej na dnes stačilo, na dámu sa dosť nemotorne zodvihla od stola až sme sa ostatní rozosmiali a oznámila, že je hotová a ide si ľahnúť. Miro sa jej na posmech od stola opýtal, či ho k tomu potrebuje, čo z témy nášho predošlého doťahovania malo jednoznačne erotický podtón na čo Zuzka zachovala duchaprítomnosť a cez plece mu teatrálne špitla, že ani náhodou, vyprstovať sa vie aj sama, čo bola hláška večera, ktorá sa neobišla bez hurónskeho smiechu. Či sa Zuzka prstovala nikto z nás nezisťoval, vyšla do podkrovia chatky a myslím si, že keď ťahala druhú nohu do postele, už spala.

Zostali sme dole pri stole len traja, poriadne pripití, ale spať sa nikomu nechcelo. Začali sme s Mirkou do Mira zabŕdať, keď ho Zuzka tak uzemnila, či je ešte chlap keď sa o ňu nevie postarať a podobne a trepali sme dve na tri. Znovu sme rozdali karty a hrali v trojici. Mňa šťastena neopustila a zase som vyhral. Obaja sa do mňa pustili, či ma to baví a podobne a ani neviem kto z nás navrhol, že sa nebudú výsledky zapisovať, ale hráme vyzliekacieho žolíka. Samozrejme alkohol zohral vo veci významnú úlohu a moja Mirka je súťaživý typ, preto ani okom nemrkla a s vidinou veľkej srandy sme rozdali karty. Samozrejme Miro prehral hneď dve hry a už sedel len v tričku a slipoch. Tretia a štvrtá prehra bola na Mirke a tá si bez rozpakov ako Hudíny vyzliekla podprsenku pod tričkom, pokrútila s ňou teatrálne nad hlavou a odhodila vedľa na gauč. Jej pevné trojky a výrazne stvrdnuté bradavky sa jej drali cez tenké tričko a môjmu pohľadu neunikli ani Mirove obdivné pohľady na moju Mirku. Bol som na ňu hrdý a sám so sebou tak nejak spokojný. Po ďalšej prehre išli dole tepláky a zostala sedieť v nohavičkách. Nasledujúcu prehru utŕžil zase Miro a išlo dole aj jeho tričko. Keď prehral aj ďalšiu hru, skončila sranda. Aspoň z jeho strany, lebo mi s Mirkou sme sa náramne zabávali. Miro začal vyjednávať, čo sa najprv stretlo s nevôľou, ale Mirka sa tiež nechcela nechať zahanbiť, preto sme modifikovali pravidlá a Mirka mu mala vymyslieť trest za zbabelosť. Čo ju napadlo. Miro mi mal dať jazýčkovú pusu na čo sa Miro postavil ako Brežnev pred pult a bez úsmevu si stiahol slipy na členky, rozpažil ruky a vyhlásil. A už mi nemáte čo zobrať. Dve minúty sme sa všetci strašne rehotali ako kone až sa chata triasla. Sadol si nahý na svoje miesto a hrali sme ďalej.

Po urputnej vyrovnanej partii prehrala Mirka. Zahrešila ako kočiš, buchla po stole, ale inak nepohla ani brvou. Postavila sa a nielen na moje veľké prekvapenie si tak teatrálne ako Miro stiahla nohavičky, pozrela sa na nás oboch, akoby sme tomu mali byť na vine a cez našponovanú gumičku svoje nohavičky vystrelila smerom na gauč. Samozrejme zase kolektívny rehot ako sloni. Mirka mala krásne vyholenú mušličku s ešte krajším tvarovaným pásom čiernych chĺpkov, čo som znalecky pohľadom zhodnotil a akoby som sa uistil, že máme všetko ako má byť a ako som na to zvyknutý. Miro z manželky rovnako nemohol odtrhnúť oči a bol trochu vykoľajený z jej bezprostrednosti. No jeho súťaživosť a možno aj niečo iné mu nedovolili prestať a v hre sa pokračovalo. Ďalšiu hru prehrala zase Mirka, ktorá sa z neviem akého dôvodu zdráhala vyzliecť si tričko ale argumentovala, že jej bude zima. Miro si ju chcel vychutnať a vrátiť jej podraz z pred pár kôl a oznámil, že on si teraz vyberie pre ňu alternatívny trest. Na jeho výzvu sa Mirka postavila s holým zadočkom pred stôl ako bohyňa a s prižmúrenými očami zagánila na Mira a povedala mu, že pomsta bude sladká a nevediac, čo ju čaká ho pohľadom vyzvala, že je ochotná prijať alternatívny trest. Ja som sa na tomto divadle neskutočne bavil a čakal som kto z nich nakoniec cukne a rozosmeje sa. Nikto z nich nechcel tvrdohlavo ustúpiť a ja som ich nechal. Miro celkom nahý sa postavil od stola a bez uhýbania pohľadu pozerajúc mojej Mirke do tváre podišiel k nej. Na moje a aj Mirkyne pobavenie mal erekciu ako hrom a takto zahanbený s týčiacim sa penisom sa postavil priamo pred Mirku, ktorá sa ho ešte snažila posmešne vykoľajiť a priamo do tváre sa ho s hranou pohŕdavosťou opýtala "kam s tým baranidlom". Miro ani neuhol pohľadom, hoci ho evidentne fackovala hanba, lebo bol v tvári červený ako rak, vôbec sa nepozrel ani na mňa a Mirke rozkázal. "Roztiahni nohy" Neviem čo vtedy Mirke skutočne bežalo hlavou, ale viem ako je bojovná. Bez zaváhania sa pred ním rozkročila a neuhla pohľadom. Miro sa načiahol a rukou ju drzo chytil za pičku a otvorenou dlaňou jej začal krúžiť a trieť pyšteky. Mňa táto erotická scéna tak vykoľajila, že som nevedel reagovať. Na jednu stranu som bol mierte rozhorčený kam sme nechali situáciu dospieť, na druhej strane ma tento výjav výrazne vzrušil a to tak, že sa mi postavil penis tak, že mi išiel roztrhnúť nohavice a tiež bizardnosť situácie a reakcie mojej Mirky mi nedovolila aby som rozhodol o jej prehre za ňu.

Po chvíli krúženia v jej rozkroku som spozoroval pohľad Mirky, ktorá v zmätku, ktorý poznám iba ja hľadala v mojich očiach odpovede a v okamihu keď Miro vsunul do nej s mľaskotom dva prsty na mňa vytreštila lesknúce sa oči v ktorých som videl des, zúrivosť, vzrušenie a poníženie. Miro po pár zakmitaní v útrobách pičky mojej manželky prsty vytiahol a prehliadol si lesknúcu sa aromatickú vlhkosť na jeho prstoch a s uznaním sa prvýkrát pozrel na mňa, akoby mi chcel dať poklonu za niečo za čo ja ani nemôžem. Mirka, akoby si chcela upraviť chĺpky na svojom lone si dlaňou prešla párkrát po rozkroku a pyštekoch a smerom k Mirovi zlostne poznamenala, že pomsta bude sladká, že toto mu nedaruje. V tom momente som bol nadržaný ako slon. Poznal som telo a reakcie mojej Mirky, poznal som na nej, že bola vzrušená a aj napriek tomu že sa bránila pokoreniu a vulgárnemu zneužitiu, ktoré vlastne sama vystupňovala bola nesústredená, vzrušená a svoje vzrušenie sa snažila potlačiť a prerušiť vlastnými intenzívnymi dotykmi na svojom pohlaví, akoby si sadla do piliny a chcela sa oprášíť. Celé toto jej dianie a zakrývanie bolo zábavné, vzrušujúce a dostávalo ma to do sexuálneho ošiaľu. Posledný krát si prudko, akoby utrela vnútorné strany stehien a svoje lesknúce sa pyšteky a striasla sa, akoby od zimy. Takéto mimovoľné strasenie voláme že niekoho preskočila smrtka. No takýto jej prejav poznám úplne dôverne. Je to reakcia pri vzrušení keď sa dráždením blíži k orgazmu.

Mirka bola v tejto chvíli krajne vydráždená, ponížená a sklamaná, možno reakciou vlastného tela, možno mojou nečinnosťou, ak počítala s tým, že ich tvrdohlavé konanie zastavím ja. Pohľadom hľadala stále ničo v mojich očiach a vyzerala tak, ako malé dievčatko, ktoré sa už už ide rozplakať. Keď však v mojich očiach nevidela ani náznak výčitiek, ale všimla si moje vzrušenie, nabrala istotu a ukľudnila sa. Aj jej sexuálne vzrušenie mierne ustúpilo a letmo sa na mňa usmiala s pocitom, že to uhrala a nezažila trápnosť nechceného orgazmu. Našťastie chvíľkové hrobové ticho sme prerušili ďalším hurónskym smiechom keď Miro pri otáčaní svojim stoporeným penisom prevrátil pohárik na kraji stola. Mirka bola zrazu na koni a hneď z nej vyletelo. "Miro rob s tou cicinou poriadky, lebo nám rozmlátiť výbavu po babičke" Uvoľňujúci rehot urobil kľud v zhustenej atmosfére a Miro akoby nič rozdal karty. Prehral som ja a zostal som v slipoch. Ďalšia prehra bola Mirova a ja som s rozšírenými zreničkami sledoval oboch aktérov. Mirka bola odhodlaná na pomstu, mala nepríčetný pohľad a až detinskú škodoradostnú motiváciu. Krátkym pohľadom ku mne sa uistila o mojom spojenectve a zamierila k Mirovi.

Miro bol odovzdane odhodlaný, na perách badateľný úškrnok ľahostajnosti. Usadila si ho na stoličku, bez slova mu rozkročila nohy a pohŕdavý pohľad vrhla na jeho polovičnú erekciu. Rozkázala mu dať si ruky za chrbát s tým, že sa nesmie ani pohnúť. Ja som len vyjavene na oboch pozeral a svoju erekciu som mierne stláčal pod stolom. Mirka si prekrížila pred sebou ruky, ktorými zachytila spodný okraj svojho trička a pomalým pohybom si ho pretiahla cez hlavu tak, že si svoje pevné prsia nadvihla a tieto sa po vydratí z trička zhúpli a krásne pohojdali. Boli prekrásne, pevné, vzrušené a s tvrdými bradavkami. Videl som na nej, že je vzrušená, ale kontrolovala sa. Mirova plná erekcia bola blesková, čo ju pobavilo a zjavne jej to aj polichotilo. Bola si vedomá, že je krásna a sexi. Skontrolovala pohľadom moja reakcie a keď videla aj moje vzrušenie pokračovala. Postavila sa svojim rozkrokom nad Mira, oprela sa rukami o jeho plecia a svojimi tvrdými bradavkami o jeho hruď. V Mirovom penise to opakovane cuklo, čo pobavene sledovala a usmievala sa. Jej roztiahnutá mušlička bola nad jeho penisom možno 2 centimetre a svoje prsia si trela o jeho hrudník, krk a tvár s tým, že ho upozorňovala, že sa nesie hýbať. Netuším, čo mala skutočne v úmysle a ako to chcela ukončiť. Znovu sa spýtavo na mňa pozrela a keď zbadala, že pri pohľade na nich masturbujem zmeravela, akoby rozmýšľala. Až teraz som v jej očiach zbadal meniaci sa pohľad. Z pomstychtivého, zúrivého a zlomyseľného na vzrušený. Sledovala ma ako masturbujem a svojou panvou sa začala hojdavým pohybom približovať k Mirovmu penisu až svojou štrbinkou kĺzavo prechádzala po jeho žaludi, ktorý sa po kontakte uhýbal zo strany na stranu ako statočný bojovník. Mirov pohľad na ňu bol zjavne vystrašený. Určite bojoval so svojimi pocitmi, chtíčom, morálkou, vernosťou.....ale bojoval statočne a hrdo. Mirka sa striasla vzrušením, pohľadom ma skontrolovala, predpokladám že už len formálne, lebo som si nie istý, či by to bola schopná v tomto momente ukončiť a tvrdšie sa začala kĺzavo tlačiť na Mirov penis, ktorý celkom jednoznačne máčala svojou čírou, lesknúcou sa vlhkosťou. Miro bol v úplnom pomykove, predpokladám že bol krajne vzrušený a nesústredeným pohľadom hľadal smerom ku mne možno záchranu, možno súhlas, neviem. Mirka sa znovu striasla a jej kĺzavý pohyb v podrepe nad Mirom ustal v bode keď Mirova špička stoporeného penisu smerovala kolmo hore. V tejto polohe pokrútila bokmi tak, že sa jeho hlavička zavŕtala dopol medzi pyšteky a znovu sa mierne nadvihla. Na špičku jeho žaluďa sa z jej útrob preniesla výrazná dávka jej gélovitej čírej vlhkosti, ktorá sa elasticky natiahla medzi ich pohlavnými orgánmi, akoby udržiavali komunikačný tok sexuálnej živočíšnej energie. Znovu sa znalecky vrátila do pôvodnej polohy a tu ho pár sekúnd len tak pohybom bokov krúživo dráždila. Miro zatvoril oči sa hlbokým dychom sa snažil oddialiť zahanbujúce vyvrcholenie. Mirke sa vysilením a zjavným vzrušením úplne triasli nohy. Posledný krát sa vzrušene na mňa pozrela a očami si vypýtala môj súhlas. Ja som len slastne prižmúril oči, čo Mirka s úľavou prijala ako súhlas a celou váhou sa zviezla na Mirov penis a ukončila svoju nadvládu a nadhľad nad touto hrou. Okamžite prešla do plnej súlože a odovzdala sa vlastnému sexuálnemu vzrušeniu. Už jej stačilo len pár prírazov na Mirov penis a vyvrcholila bez výkrikov, porno vzdychania a híkania, zato s obrovskou triaškou tela, s hrozivo dlho zadržaným dychom v kŕčovitom objatí Mira tak, aby sa ani nepohol. Z ich sexuálneho spojenia z drevenej stoličky na zem stiekol malý prúd intímnej tekutiny, ktorý bol u Mirky niekedy sprievodným javom uspokojivého orgazmu. Ona sa za toto vždy hanbila, mne naopak jej mokrý orgazmus vyvolával opakované vzrušenie a pocit neskutočného uspokojenia.

Po čase nabrala vedomie a vzpriamila sa, pričom rozpojila s mľaskotom ich sexuálne spojenie. Z pomedzi jej rozdráždených lupienkov vytiekla dávka hustého ejakulátu, ktorá sa jej po vnútornej strane stehna komicky rozbehla smerom ku kolenu a časť z jej intímnych útrob vytiekli na podlahu. Miro sa striedavo bez slova pozeral raz na ten výjav, raz na mňa a raz na Mirku, akoby nás prosil o prepáčenie. Ja som úmyselne odďaľoval svoje vyvrcholenie, ale úplne bez hanby som masturboval s vytaseným penisom priamo pred nimi. Všetko toto sa dialo bizardne bez jediného slova. Moje myšlienky zrazu naberali na obrátkach a črtali sa mi otvorené možnosti využiť túto situáciu bez možnosti námietok ktorejkoľvek strany. Pozrel som sa prísne na Mira, stihol som si úplne nohavice a so stoporeným penisom v ruke, akoby som mal v ruke nejaké náradie som sa vybral smerom ku schodom do podkrovia v úmysle spáriť sa s jeho samičkou. Od Mirky som si ani pohľadom nepýtal súhlas, bola zamestnaná tým, ako si utierala svoje pohlavie papierovými vreckovkami. Miro pochopil môj úmysel okamžite a skôr viac dúfajúc ako presvedčený mi ešte povedal, že Zuzka mi nedá. Ja som úplne odhodlane, bez zaváhania vošiel do ich spálne a keď mi zrak privykol na šero spálne, rozpoznal som Zuzku, ako leží na bruchu a tvrdo odfukuje. Do spálne prenikalo len slabé svetlo z chodby a po chvíli sa zamnou do chodby do dverí vovalili aj ostatní. Asi boli zvedaví, čo idem robiť. Ja som bez dlhého čakania Zuzke vyzliekol pyžamové nohavice, pričom keď som jej chytal lem pod bruškom, mierne sa nadvihla a z polospánku pošepkala, "len potichu" čo ma zaskočilo, ale neodradilo. Naslinil som si dlaň a pretrel som Zuzke pičku, ktorá sa ihneď poddala a ja som cítil jej teplo a vlhko intímneho vnútra. Hneď som nasmeroval svoj žaluď na stred jej lepivého aromatického pohlavia a prenikol som do jej tela. Bez zdržiavania, do krajnosti vzrušený, že sa mi to podarilo som hneď zbesilo prirážal, naše spojenie mľaskalo a plieskalo a Zuzka mi vtedy potíšku, akoby ma chcela ukľudniť pošepkala "tichšie, zobudíš Mira" Bože Zuzka vedela, že som si ju zobral a ona sa chcela somnou milovať. Okamžite som poslednýkrát do nej vnikol a striekal. Periférne som ešte zahliadol tých dvoch, ktorý toto pozorovali v zárubni a bol som na vrchole.

Po uspokojivom orgazme som svoj penis zo Zuzky vytiahol a natiahol som jej pyžamové nohavice späť na bedry. Ihneď zaspala ako drevo. Prikryl som ju ochraniteľsky paplónom a otočil som sa na tých dvoch, ktorý už vo dverách nestáli. Keď som vošiel do našej spálne a zapálil konečne svetlo naskytol sa mi pohľad ako pre bohov. Moja Mirka ležala na chrbte úplne holá, nohy doširoka roztiahnuté a Miro do v nej vnikal svojim penisom a súložili ako besní. Bez dovolenia! Vtedy som videl ten pohľad, ktorý som si vyfantazíroval, detailne som sledoval spojenie ich pohlaví, dočervena rozdráždené vlhké pysky mojej Mirky, ktoré objímali Mirov žilnatý stoporený penis, ktorý do nej vnikal ako piest, Mirkine pyšteky ako manžety stierali a roztierali vlhkosť jej intímneho vnútra. Mirka si bez povšimnutia a zábran užívala súloženie s cudzím chlapom. Mala zatvorené oči a ruky na Mirovom zadku, ktorými si ho tlačila hlboko a uspokojivo na seba. Sadol som si na okraj postele a sledoval som ich živočíšny akt. Zrazu sa Mirka pretočila na štyri a bez slova vyšpúlila svoj krásny zadoček do priestoru, prehla sa ako mačka a z pomedzi jej poliek jej pička priam vystúpila mimo tela, taká bola rozdráždená. Miro ako páriaci sa psík priskákal po kolenách ku nej a svojim penisom smeroval do jej úplne doširoka roztiahnutej pičky. Mirka ho v poslednej chvíli od chrbta zaňho chytila a špičku si oprela o svoju ružovú mierne pootvorenú riťku. Mira toto evidentne zaskočilo lebo zmeravel, ale len na chvíľu, lebo ho Mirka výrazne vzrušeným hlasom jasne vyzvala, aby zatlačil a pohybom celej panvy mu vyšla oproti. Na prvýkrát svojim žaluďom vnikol len dopol tak, že Mirke pootvoril vchod na čo mu už dosť agresívne a žiadostivo rozkázala, aby poriadne zatlačil, rukou ho chytila za penis, ako štetcom si so žaluďom párkrát prešla po roztiahnutej pičke, aby nabrala dostatok vlhkosti a keď s trasúcou sa rukou vyhľadala stred svojej otvárajúcej sa ritky, až na neho zakričala, poriadne zatlač, na čo Miro prirazil a mojej Mirke prenikol cez zvierač polovičnou dĺžkou. Na toto už iniciatívu prevzala Mirka a dôraznými prírazmi si ho vrazila v celej dĺžke do svojho zadku. Miro celkom jednoznačne prvýkrát ucítil na svojom penise tesnosť ženského zadočku a v kopulačných pohyboch ho musela Mirka priam nabádať. Po chvíli prekvapenia ho však chytil amok vzrušenia a začal ju doslova zbesilo jebať tak nešetrne, až som si myslel, že jej ublíži. No keď som videl, ako Mirka dosiahla orgazmus, pri ktorom jej lietajú vlasy zo strany na stranu a z otvorených úsť jej komicky tečú sliny, bol som aj ja na vrchole blaha. Miro ju vystriekal do ritky a keď sa mu ju po jej orgazme podarilo opustiť, penis mal už celkom malý a ochabnutý. Mirka sa len prevalila nabok, skrčila a kolená pritiahla až k brade a v tejto embrionálnej polohe sa zadočkom pritlačila ku mne a bez slova oddychovala. Prikryl som nás perinou a keď Miro odišiel zaspali sme spánkom spravodlivých.



autor: bublifuk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>