Erotická poviedka

Ludko

Bol krasny letny den. Bol som s kamosom na jazere a stretli sme starsieho pana. Po chvilke sme sa isli kupat. Ina ja a ten pan. Ako sme plavali a rozpravali sa, som citil ako prisiel ku mne blizsie a zacal ma hladit po mojom zadocku. Spytal sa ci mi to nevadi. Ja ze nie lebo mi to bolo prijemne.

Pochvilne som citil ako vosiel pod trenky a zacal mi ho hladit. Strasne som bol vzruseny a moj penis stvrdol. Ludko sa potopil pod vodi a citil som ako dal dole trenky, a dal si moj penis do ust. Bolo to strasne prijmene ako nadherne fajcil. Vynoril sa a spytal sa ma ci nejde na breh a nedokoncime to. Suhlasil som. Kamarat sa opaloval a nevsimol si ze sme s Ludkom zasli to nedalekeho lesa. Bol tam klud a ziadny ini ludia takze sme sa nemali coho bat. Ludko ma pobozkal a zisiel nizsie. Jazykom mi lizal zalud a prechadzal jazykom pozdlz celeho penisu.

Po chvilke drazdenia jazykom mi ho zacal fajcit. Citil som ako ho krasne dava dnu a von. Ked ho mal v ustach citil ako ho aj jemne masiruje jazykom. Pochvilke nadhernej fajky som citil ako sa mi zacina napinat. Zalud si dal na spicku jazyka a cakal ked zacnem striekat, co netrvalo dlho a svoju teplucku stavicku som mu celu dal do jeho ust. Chvilku to trvalo nakolko aj do teraz ked striekam davam vela svoje stavicky. Celu si ju vychutnal a spapal, a ponechal si ho v ustach az kym mi neklesol. Bola to nadhera. Kedze som nemal skusenosti s fajcenim tak som sa mu odvdacil ze som mu je velky pekny penis vyhonil. Mal ho krasne trvdeho a velkeho.

Netrvalo mu to dlho a citil som ako sa Ludkovi zacal napinat penis. Nedalo mi to a dal som si ho do ust a prijal jeho semeno. Ludko striekal taktiez dlho a citil vo svojich ustach jeho teplu stavicku. Bola chutna tepla a mierne horka. Po nasich orgazmoch sme chvilku lezali vedla seba a rozpravali sa o nasom dobrodruzstve.

Kedze pochvilke citil ze mi opat narastol tak ma este raz vyfajcil a este raz si vychutnal moje mlade semeno. Potom sme sa vratili na deku a po rozluceni som ho uz nevidel. Bol to pekne zazitok a rad by som si to este raz zopakoval. 

autor: anonym



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>