Erotická poviedka

Nový susedia

Obyčajný pár v najlepších rokoch. Ani nie chudučky ani nie tučny - žena nižšia bruneta s velkými prsiami a zadkom trosku aj to bruško rokmi pribudlo ale nic hrozné, chlap vysoky mohutnej postavy - par krat do tyzdna fitko cize svaly boli ale tak isto uz aj brusko trosku, no a dole - dole to bol naozajstny chlap. V gatiach nosil 22 cm kolik s peknou hrubkou s zilami krasnym zaludom a aj vydrzou hodnou pornohviezdy.

Obycajny neobycajny par ktory mali radi sex a aj si ho vedeli pekne uzit, nezabyvali sa vecami ako co je vhodne a co nieje cize nemuseli by vzdy oholeny nevadilo im ked sa druhy neholil, neraz si to rozdali na nezvycajnom mieste ale o tom inokedy. Aj po rokoh sa stali milovali tak isto sex chceli furt a chut ich neopustala ale obcas mali pocit ze im nieco k tomu chyba aj ked to druhemu nepovedali.

Obycajny den. Sobota. Zena vstane prva na niaky rachlt z vonka, ked ze je leto spali pri otvorenom balkone a aj ked su najvyssom poschodi pocut zdola hlasnr rozpravanie robotnikov. Hm co uz povedala si...urcite zas niekomu nieco prerabaju...naha ako vstala isla na wcko umyla sa..chytila krabicku so zapalovacom sla na balkon naha-kedze ju nema kto vidiet...vyberie cigaretku zapali uziva si ranneho slnka pofajcieva...neda je pozrie sa cez zabradlie dole...vidi stahovakov a jedneho chlapa co nieje v monterkach...vysoky holohlavy vypracovany muz v tielku a kratasoch..ten ich riadil.

Obzera si ho pristihne sa ze jej pica aj po vcerajsom vyvadzani s jej muzom zacala vlhnut. Dofajci ide do sprchy. Ukyva si jej velke prsia s ktorymi rada provokuje, ritku, chlpky nad jej picou v ktorych sa nieco po vcerajsku lepilo, nakoniec si ju zacne umyvat poriadne si ju umyva az do nej obcas aj zabori prsty...medzi casom vstal aj jej muz zapocul sprchu s polopostavenim "obrom" ide za nou zalud mu kus trci von je tiez mierne chlpaty...pride za nou vojde do sprchy pobozka ju vasnivo chyti za ritku a druho rukou za prso.

Umyva ju hladka zabludi medzi jej nohy, uciti ze to nie je len voda co ma medzi nohami ako spravny chlap ju nenecha len tak...zacne jej ju prudom vody drazdit a bozkava ju ona sa trasie od vzrusenie...sprchu polozi na drziak tak aby na nich tiekla voda z jej pier prejde na krk jemne sa zakusne zatial co je prsty sa s nou uz v plnom prude hraju..za maly moment je jeho zena v siedmom neby vzdycha a preziva pekny ranny orgazmus vdaka jej muzovi a chlapovi ktory jej beha po rozume. Pobozkaju sa umyju utru...idu do kuchyne spravia ranajky kavy odlozia sa na gauc stale nahy papaju piju kavu. Uz skoro dojedly ked v tom niekto klope..chlap na seba hodi zupan- obycajny biely zupan moc nezakryva kedze ho moc ani nezaviazal ale to najdolezitejsie zakryje...otvori..vo dverach stoji krasna mlada "jebacka" teplakove sortky trosku povitiahnute CK tangaciky, crop top s ktoreho dost vidiet bradavkyjej pevnych mladych prs...ostane chvilu v rozpakoch.. Dobry ja som Vasa nova suseda..len som Vas chcela pozdravit priatel je este dole so stahovakmi...prehodia par slov, chlapovi sa mierne zacina zdvyhat nevie sa tomu ubranot az kym spicka jeho kokotu vykukne spod zupanu...suseda si zatial vsimne ako v kuchyni pobehuje jeho naha manzelka..ostane v rozpakoch ospravedlni sa a odide..

Muz ide naspat za zenou pyta sa ho kto to bol on ze niaka nova susedka blablabla...zenu pevne chyti pritiahne k sebe jednou rukou a druhou jej pevne stikne prso - vie ze to ma rada...strci jej jazyk do ust...posepka je do ucha, laska chcem ta..zene to je divne kedze on nezvykne byt takyto hrrr ale nenamieta pretoze je nadrzana chlap si ju vysadi na linku v kuchyni roztiahne jej nohy a vklzne do nej ako po masle zacne pomaly prirazat pevne ju drzi za vlasy a bozkava ju jej sa tovelmi paci ma orgazmus za orgazmom...chyti ju za jej velke cecky silno ju drzi a priraza ako o zivot vzapeti do nej pumpuje svoje horuce semeno...

Klakne si zacne je lizat skusene vie co ma robit jeho zena vzdycha tecie to znej celu ju vyoblizuje vrati sa hore k nej vymenia si par francuzakov a poberu sa na gauc ona si laha nan ..on ide nad dnu stri jej ho na tvrdo do ust ma to rada fajci mu...na striedacku jej ho dava medzi prsia a do ust a jemne jej drzdi picu...roztiahne jej nohy zacne ju znova jebat tentokrat pomaly vasnivo bozkavaju sa presne vie co ma robit aby si to ona uzila co najviac ..vymenia sa ona je hore ...umenim tohto typu nezaostava ani ona jazdi na nom krasne pomaly aj rychlo s kruzivymi pohybmi az sa nan polozi on ju chyti za rit roztiahne a zacne ju jebat ako o zivot on uz pomaly krici nie vzdycha a znova ju naplna semenom...neda je vydychnut vyklzne znej polozi ju na gauc roztiahne nohy a zacne ju lizat a prstovat ako o zivot zena krasne stona kricit jej nechty ma po celom chrbte a zrazu ten najvacsi vzdych jeho zena zacala striekat on si to cele uzil zblizka vybozkaval jej ju este a hned tam na gauci od slasti zaspali.

Pokracovanie na buduce ak budete chciet.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>