Erotická poviedka

Najlepší orgazmus

Dlho som hladal niečo iné. Nie že by ma normálny sex nebavil. No skrz tie všetky videá na internete som chcel zažiť trochu iné potešenie. Našiel som na internete ženu ktorá sľubovala skvelý zážitok aký s priatelkou nezažijem. Povedal som si že to skúsim.

Zavolal som a dohodol aa na piatok večer. Sadol som do auta a vyrazil celkom napätý. Prišiel som do budovy na prvé poschodie a otvorila mi žena asi okolo 40 celá v čiernom a pozvala ma dnu. Čierne vlasy a chudá postava. Celkom kočka. Poslala ma dať si sprchu a povedala mi aby som tam čakal chrbátom k dverám uplne nahý a zazvonil na zvonček. Spravil som ako chcela. Zazvonil a čakal. Otvorili sa dvere. Počul som pár krokov a niekto mi čiernou šatkou zaviazal oči. Podla hlasu to bola tá žena. Vzala ma za ruku a viedla z kúpelne. Nič som nevidel. Bolo mi trochu divne a nervozne. Uplne nahý pred ženou a ani len nič nevidim.

Zastali sme a ona ma posadila na posteľ. Povedala mi aby som si ľahol a rozkročil nohy. Niečim mi pripútala členky k posteli a to isté urobila so zápästiami. Celkom som sa bál čo bude ďalej. Začala mi po hrudi a bruchu rozotierať horúci olej. Krásny pocit a vôňa. Hneď ma to uvolnilo. Ako ma hladila samozrejme to môj penis nenechalo chladným a začal sa dvíhať a napínať. Masírovala ma všade až na neho. Keď ma masírovala okolo neho bolo to tak vzrušujúce že sa mi napínal na prasknutie. Konečne ho vzala do ruky a jemne ho masírovala. Ten horúci olej a jej jemné ruku boli skvelé. Vzdychal som.

Po chvýľke ale prestala. Zrazu si obkročmo sadla nad moju hlavu a ja som mal jej stehná hned vedla tváre a jej zlatíčko trošku od mojich úst. Povedala mi aby som ju lízal a ja som ani neváhal. Krásne chutila. Počas toho mi ho vzala do úst a pomaličky fajčila. To jej pomalé tempo bolo mučiace. Jej ústa boli horúce a vláčne. Navzájom sme si robili dobre. Niečo prekrásne. Ja stále pripútaný k posteli. Pred očami tma. Cítim len jej ústa ako obopínaju moj penis, jej telo na mojom a jej chut v mojich ústach. Už som čakal že ma dokončí ale ona prestala a vstala odomňa. Dala mi krásny bozk a chvýľu nič. Pohladila mi penis a jemne stlačila gulky. Odpútala mi nohy a zdvihla ich do výšku. Pripútala mi ich o druhý koniec aby držali vo vzduchu. Celkom ma napadlo čo asi príde a nebol som si istý či to chcem. No nechal som sa unášať.

Pohladila mi ho a pomali honila. Druhou rukou ma pohladila cez analny otvor ktorý mala úplne odokritý vďaka polohe. Hneď som sebou cukol. Ona mi povedala nech sa upokojím a verím jej. Tak som aj urobil. Prstami a kopou horúceho oleja mi precházdala po zadku. Moj penis vzala do úst a znovu nahodila pomalé tempo. To ako mi hladila otvor mi dalo zatiaľ nepoznaný pocit vzrušenia. Začala mi jemne tlačiť niečím na otvor. Asi neaký menší vibrátor. Moj penis mala pevne v ústach a nepúšťala ho von. Moj zadok ho pomaly púšťal dnu až do mna vopchala asi tak 5 cm. Hrubý asi tak 1 a pol.bol to zvláštny tlak. Držala ho tam a venovala sa mojmu vtáku. Pekne ho sala. Zrazu zapla vybrácie. Cukol som sebou a neskutocne sa mi napol penis. Až ma zabolel. Nahlas som zavzdychal. Bolo to neskutočné.

Vibrácie som cíl velmi silno v mojom vnútri a aj v penise. Telo mi cukalo a ja som sa nevedel ovládať. Ešte zvýšila vybrácie a ja som už nevedel o svete. Ohromné vibrácie a jej ústa na mojom penise ma bleskovo dohnali k orgazmu. Na poslednú chvýľu ho vybrala z úst spravila asi tri pomalé ťahy rukou a už som striekal ako fontána až skoro na moju tvár. Telo mi cukalo a triaslo sa v dlhom orgazme ktorý neprestával. Telo sa mi ukľudňovalo ale vybrácie mi stále robili dobre. Vypla ho a vytiahla. Odpútala mi nohy a ja som si ich položil dole. Stále som sa triasol. Nič som nevládal. Vyčerpala ma. Najlepší orgasmus.

autor: Adam



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>