Erotická poviedka

Polovičný život

Chcel by som sa s vami podeliť o jeden krásny zážitok, ktorý sa mi stal na vysokej škole. Počas štúdia spolu s partičkou kamarátov sa nám podarilo vybaviť ubytovanie na zmiešanom internáte. Bolo nás 8 a bývali sme po štyroch. Vždy keď to bolo možné užívali sme si študentský život plnými dúškami.

Každý večer sme s kamošmi niečo podnikali od výjazdov do mesta, cez pijatiku na izbe až po návštevy najrôznejších podnikov. Postupom času som začal na internáte zostávať aj počas víkendov aj keď nie vždy sa to doma stretlo z pochopením. Ako jedináčik som bol doma žiadaný, no vždy som sa vyhovoril nato, že mám veľa učenia a, že nato potrebujem kľud. Niekedy to tak aj naozaj bolo ale po väčšinou išlo práve o akciu s kamošmi alebo stretko s nejakou dievčinou. Tieto stretnutia dopadali rôzne aj keď vždy som od nich očakával maximum.

Jedného dňa sa to však malo riadne zmeniť. A zažil som niečo čo som predtým ozaj čítal len v erotických poviedkach a ani vo sne by ma nenapadlo, že sa to prihodí aj mne. Ale, keď už nato došlo vyťažil som z toho všetko čo šlo možno aj viac ale to už predbieham.

Sem tam, keď sa nám s kamošmi už ozaj do ničoho nechcelo proste každý sadol za svoj noťas a robil si svoje veci. Ja som hrával rôzne online hry jednou z nich boha FPS (Strieľačka z pohľadu prvej osoby), ktorá sa volala Polovičný život. Bola to celkom fajn strielačka na odreagovanie. Pri tomto hraní ma raz pozorovali kamošky, ktoré bývali pár poschodí pod nami. Nijak zvlášť ich to nenadchlo až na jednu. Bola to tiež druháčka, štíhla vysoká červenovláska s krásnymi dlhými nohami, síce trocha menšími prsíčkami, ale krásne pevnými. Bola tak trocha pojašená a niekedy až príliš otvorená rôznym debatám.

Nezabudnem ako nám rozprávala o svojom bývalom. Okrem toho, že o ňom rozprávala ako o riadnom čurákovi nezabudla spomenúť aj to, že má riadneho čuráka. Keď sme sa jej spýtali čo je podľa nej veľký vták tak nechcela povedať. Len podotkla, že proste vždy keď spolu sexovali tak museli použiť lubrikačný gél. Vraj by sa do nej inak nevošiel vraj ju to dokonca niekedy trocha bolelo teda zo začiatku. Túto zaujímavosť nám zverila, keď sme cestovali do školy, bol som pritom ja a moji kamoši. Samozrejme nám všetkým prebehlo hlavou len jedno jediné a to, že ju musí mať neskutočne úzku a keby bola možnosť všetci by sme sa tam na nej vtedy vystriedali a pekne jej ju roztiahli.

Ale späť k našej FPS, strašne chcela aby som jej túto hru nainštalovali a trocha ju zaučil. Napriek tomu, že jej to moc nešlo nevzdávala, ba dokonca sa zlepšovala. Bola dosť súťaživá a hnevalo ju, že sa mi nemôže rovnať. Sem tam som ju šetrili ale to ju hnevalo ešte viac pretože takto sa vraj nemôže zlepšiť. Dokonca vraj trénovala niekedy aj osamote len aby sa mi vyrovnala.

Nehralo sa s ňou zle ale časom ma omrzela pretože bola čoraz viac súťaživejšia a už to strácalo nádych tej zábavy na akú som bol zvyknutý. Prešla nejaká doba čo som ja osobne s ňou hral nejaký zápas a ani neviem kedy naposledy sme si spolu zadrtili.

Blížil sa ďalší víkend a ja som mal pred sebou nedopísanú seminárku. Všetci kamoši už ju mali hotovú a nakoľko sme dostali voľno rozhodli sa každý využiť predlžený víkend po svojom. Celkom mi to vyhovovalo aspoň som mal pokoj a mohol som sa venovať práci. Na internáte celkovo bolo ponuré ticho všetci proste išli za rodinami len ja som tu zostal trčať kvôli mojej lenivosti. Tú prácu som mohol mať hotovú už dávno.

Vďaka kľudu, ktorého sa mi dostalo išlo písanie odruky a preto som si dal odmenu a išiel si oddýchnuť. Zapol som si FB odpísal na správy a keďže nebol nik na chatovanie rozhodol som sa že si pôjdem zahrať svoju strieľačku. Na slovenskom serveri bolo plno tak som šiel na kľudnejší zahraničný. Aké bolo moje prekvapenie keď som tam videl známu postavičku. V tejto hre bolo totiž veľké množstvo postavičiek za ktoré ste mohli hrať. Jednou z nich bola rozkošná červenovláska s bielymi šatôčkami a proklate krátkou minisukňou. Zo správneho uhla jej bolo vidieť biele nohavičky. Samozrejme za túto postavičku mohol hrať hocikto kludne aj nejaký chalan ale ja som vedel len o jednej osobe čo za ňu hrávala a navyše mala nick: VÍLA.

Bola to určite moja kamoška a hneď som si to aj overil a napísal jej do chatu. Bola to ona vraj trénuje. Tak som jej navrhol, že si spolu zahráme a budeme hrať proti ostatným, že bude sranda. No a naozaj bola všade sme chodili spolu a likvidovali nepriateľov. Dokonca som musel uznať, že sa veľmi zlepšila. Počase som prešiel na inú hru a snažil sa kunej priblížiť tak aby som jej pozeral pod sukňu. Ona si toho samozrejme všimla a varaovala ma, že ak neprestanem, že bude nútená ma zastreliť. Ospravedlnil som sa s tým, že sa len nudím, že som sám na intráku a že takto budem mať príjemnejší večer. Nato mi odpísala že to je zábavné, že aj ona je sama na intráku, že prečo hráme takto odelene, že omnoho lepšie by to bolo spoločne.

Prácu som už skoro mal tak som si povedal, že to je dobrý nápad a môže to byť príjemný večer čo nakoniec aj bol ale asi tak o sto krát príjemnejší než som si predstavoval. Bola u mňa do 5 minút aj s notebookom. Na moje počudovanie prišla v dosť sexy pyžamku. Čierne elastické tielko, ktoré krásne obopínalo jej prsia. Teraz mi už také malé neprišli ale čo bolo ohromujúcejšie bolo zistenie, že nemá podprsenku nakoľko sa jemne rysovali aj jej bradavky spopod tielka. Rovnako spodná časť odevu veľa nezakrývala. Troška voľnejšiu čiernu sukňu ale stále dosť obopínajúcu jej malý zadoček. Na jej tele ju držali len dve biele šnúrky zviazane do mašličky. Tieto dva odevy oddeľovala len jemná línia, ktorá odhaľovala jej ploché bruško.

Môj údiv bol zrejmý nakoľko ja som mal tričko a tepláky pod ktorými som mal trenky. Tento údiv neprišiel nespozorovaný a len mi odvrkla, že nech tak nečumím, že či som čakal, že príde v montérkach. Hneď sadla za kamošov PC stolík a pripravovala si notebook. Očividne bola nažhavená do hrania no pri pohľade na jej postavičku som ja začínal byť nažhavený na niečo iné a aby to hneď nespoznala rýchlo som sa aj ja usadil za svoj stolík.

Hneď som začal premýšľať ako sa dostať to tej jej jaskynky. Dnes večer musí byť moja nech sa deje čo sa deje. Vedel som, že vínko nebude vôbec zlý nápad a keď sa chystala rýchlo som zbehol do chladničky pre fľašu. Nalial som nám do pohárov a povedal, že vždy keď niekoho zabijeme tak si dáme dúšok vína za odmenu. Víla súhlasila a začalo sa hrať. Ako klesala hladina vína bola aj hra čoraz náročnejšia a Víle sa prestávalo dariť. No za vinu to dávala mne. Zase sa u nej prebúdzala jej posadnutosť víťazstvom. Trochu ma to aj hnevalo ale vtom sa v mojej hlave zrodil plán.

Netušil som čo to spôsobí ale bol som pevne rozhodnutý, že za pokus to stojí a hlavne ma trocha povzbudzovalo vínko ale aj chuť na jej telíčko. Navrhol som nech každý hráme zaseba, keď jej to tak kazím. Súhlasila a hra nabrala úplne iný spád. Samozrejme sa mi nemohla rovnať ale trocha som sa snažil nenápadne poľavovať aby až tak nezaostávala v skóre. Našťastie si to nevšimla no aj tak ju to rozčuľovalo, že sa mi približovala len na skok. Prehlásila, že to nieje fér, že mám lepší notebook a preto aj vyhrávam. Konečne! Na toto som čakal, mohol som prejsť do prvej fázy môjho plánu.

Povedal som jej, že to nieje notebookom ale tým, že nevie hrať pri sťažených podmienkach, že nezvláda stres a podobne. Nato reagovala poznámkou, že to je riadna blbosť, vraj dokáže hrať za akýchkoľvek podmienok len proste jej starý notebook už nato nestačí. Akoby som sa zamyslel a prišiel s nápadom ako si overiť kto má pravdu.
„Čo navrhuješ?“ spýtala sa Víla
„Navrhujem, že sa obaja vystriedame na mojom notebooku no zároveň si budeme vzájomne sťažovať hru a uvidíme kto skončí z lepším skóre.“
„Ako to presne myslíš? Čo si predstavuješ pod pojmom sťažovanie?“
„No proste počas hrania ťa môžem rôznymi spôsobmi rozptyľovať, otravovať a celkovo ti sťažovať hranie. Rovnako potom ty mne no a kto za 5 minút hrania bude mať lepšie skóre vyhráva a vyberie si odmenu.“
„ Akú odmenu?“
„Hmm... víťaz sa stane pánom večera a môže robiť čo chce. Porazený naopak nijak nesmie odhovárať pánovi večera.“
„Počkať... ale.... to predsa môže znamenať.....“
„Aké ale... tak pred chvíľou si tvrdila, že ma nemáš problém s mojím notebookom poraziť za akýchkoľvek podmienok. Alebo to bol len kopec rečí?“
„To určite nie. Samozrejme ťa porazím. Ale viem kam smerujú tvoje úmysly, vidím ako sa na mňa pozeráš. Ale varujem ťa toto pre teba neskončí dobre to ja sa stanem paní večera. A to potom pre teba nastanú zlé časy.“
„Keď myslíš...“ pousmial som sa a vyzval ju nech ideme nato.
„Počkaj, nie tak rýchlo. Ešte si ujasnime pravidlá. Mám podmienku, rozptyľovanie nesmie zasahovať do sféry hrania.“
„Čo tým myslíš?“
„No proste napríklad nesmieš mi chytať ruky ani myšku, nesmieš mi zakrývať monitor či oči.“
„Súhlasím ale aj ja mám teda podmienku. Nebudem ti brániť vo výhľade ani obmedzovať tvoj priestor. Ale !!! Ani ty mi nebudeš brániť v inam rozptyľovaní len preto, že sa ti bude zdať neprimerané. Pretože ti chcem dokázať aký máš problém hrať pri sťažených podmienkach. Zároveň porušenie našich podmienok bude vnímane ako prehra.“
„Súhlasím ale idem prvá.“
„Samozrejme dáma má prednosť. Pripravím stopky a môžeme ísť nato.“
Víla si sadla za môj notebook a pripravila sa na hranie, keď som spustil stopky hneď sa horlivo pustila do hrania. No ja som tiež nezaváhal mal som síce trocha strach, že to neklapne a bol som pevne rozhodnutý. Hneď som sa šupol popod jej stoličku a vliezol so pod stolík. Než si uvedomila kde som už som jej jemne rozovieral nohy.
„Čo to do pekla robíš?“ hneď ich prirazila zas kusebe.
„EEE nezabúdaj bránenie znamená prehra. Takže čo to bude?“
„Ty si neskutočný hajzel.“ Ešte niečo zamrmlala ale nohy sa povolili.
Hneď som sa vrátil ku svojej činnosti. Začal som jej jemne hladiť stehná z vnútornej strany. Stále niečo mumlala ale snažila sa plne sústrediť na hru. Jedným prstom som jej jemne prešiel po tangách, ktoré len zťažka zakrývali to čo som mal konečne nadosah. Jemne zo sebou cukla a nato som prst zasunul zboku za ten kúsok látky a znova prešiel zdola hore po mušličke. Normálne som cítil aká je žhavá a pritom stúpaní som jemne zavadil o citlivý bod rozkoše. Jemne vzdychla a keď som vybral prst bol trocha orosený takže bola určite vlhká a víno tým pádom padlo na dobrú vec. Normálne by som sa takto vedel baviť celú večnosť ale ja som mal bohužiaľ len 5 minút.

Druhou rukou som odtiahol tangá a uvidel krásnu vyholenú mušličku jemne orosenú. Majiteľka nebola nijak nadšená ale jedna vec sa jej musí uznať a to, že slovo hodlala dodržať ba čo viac hodlala vyhrať. Hneď ako som si ju prezrel ukazovákom som našiel vchod a pomaly zasunul dnu. Konečne som si mohol overiť jej rozmery. A zhodnotil som, že je naozaj úzka ba možno aj užšia než som dúfal. No ukazovák sa aj tak pohyboval hladko vďaka vlhkosti ktorá ma čakala vo vnútri. Vytiahol som z nej prst a dal si ho do úst aby som okúsil jej sladkú chuť no zároveň som oblizol aj prostredník a opäť vpustil oba prsty dnu.

Išlo to už ťažšie ale išlo. Dokonca viac roztvorila nohy ako by mi možno nie moc dobrovoľne vyšla v ústrety. Začal som zrýchľovať pohyby a palcom som krúžil okolo pošteváčku. Zrazu som si uvedomil, že počujem čoraz častejšie vzdychanie a naopak čoraz menej počujem klikanie myšou. To mohlo znamenať jediné a to, že niekto nezvláda hranie. Prstil som ju čo to šlo až z nej tieklo. Spolu zo štavičkami prišlo aj niečo čo nechcela niečo čo jej úplne skazilo hru. Orgazmus!!! Tento nežiadaný návštevník ju na dlhšie vyradil z hry a to si uvedomila až keď bolo neskoro a ozvali sa stopky. Práve prešlo 5 minút a ona namiesto hrania sedela z rozkročenými nohami a prstovanou mušličkou z ktorej tieklo ako z vodopádu.

S prstami stále v jej mušličke som sa pozrel s popod stolu a videl som ako od rozkoše krásne stúpa hore a dole jej hrudník ako sa jej nadúvajú prsia a ako jej brutálne stáli bradavky. Dobre, že to obopnuté tielko neprepichli. No zároveň som videl smútok v jej očiach pri pohľade na svoje skóre.
„Mám nápad.“ Ozval som sa spopod stola.
„Že som kamarát dám ti ešte 5 minút, bude to zaujímavejšie.“
Nič nepovedala len prikývla...
„Ale nebude to úplne zadarmo tých 5 minút ťa bude niečo stáť.“
Pozrela na mňa a čakala čo také budem chcieť.
„Chcem tvoje mokré tangá!“
Chvíľu sa zamyslela asi si povedala že už nemá čo stratiť a preto len odovzdane nadvihla zadoček. To bolo znamenie a hneď som ich stiahol dole a pritom ju pohladil po zadočku. No ona nemala čas na takéto veci a len poručila nech pustím stopky a ja som jej vyhovel. Opätovne sa pustila do hry. Neviem či si uvedomovala že tanga ju aspoň trocha chránili alebo proste hrala vabank ale mne to vyhovovalo. Nehodlal som jej nič uľahčiť navyše sa mi uvoľnila druhá ruka čoho som hneď využil. Roztiahol som jej nohy a tvárou sa zaboril do jej lona a jazykom prešiel od jej dierky až po pošteváček.

Nahlas zhýkla neviem či od rozkoše alebo to len nečakala ale na špekulácie nebol čas mal som 5 minút nato aby som si privoňal a okúsil chuť jej lona. A tomu verte, že som to využil. Rukami som jej masíroval stehná a pritom jazykom skúmal všetky zátišia pičky. Zastrčil som ho aj pekne do dierky čo to šlo. Možno dúfala, že druhý orgazmus nepríde tak rýchlo ako prvý a že nazbiera dosť bodov ale to nepoznala moje odhodlanie.

Úplne som sa jej tam prisal priam som sa z jej vagínou bozkával ale nie letmo naopak boli to bozky plné vášne. Tieto bozky nezostali neopätované priam som cítil ako sa mi otvára a prijíma môj jazýček. Dokonca v určitom momente som zrazu ucítil vzadu na mojej hlave ruku. To si ma Víla chcela riadne pritlačiť do rozkroku a poriadne si vychutnať plody mojej práce. No hneď si uvedomila, že bez ruky nemôže hrať a vrátila ju späť na myšku.

No už tu som poznal, že je zas v mojej moci. Začal som jej klitoris nasávať do úst a krúžiť okolo neho jazykom ako by to bol cukrík. Už dávno nehrala a už dávno prešlo 5 minút čo oznamovali stopky. Ale obom nám to bolo jedno mal som tam dole prácu a ona nechcela aby som prestal. Neviem koľko minút bolo cez limit neviem ako dlho som ju lízal ale lízal som ju dovtedy než prišiel ďalší orgazmus, ktorý bol taký silný, že mi skoro kolenami rozdrvila hlavu ako sa ich snažila dať ku sebe. Našťastie sa mi tam podarilo ešte vraziť prst a predĺžiť je orgazmus o niekoľko sekúnd.

Keď už povolil stále som v nej jemne pohyboval prstami a spýtal sa jej aké máme teda skóre. Vtedy som v jej tvári zbadal prelínanie sa nespokojnosti zo svojím výsledkom ale spokojnosťou s mojou prácou.
„29“
„Hmm... to vôbec nieje zlé keď prihliadneme k okolnostiam.“
„Veru sťažil si mi to riadne to musím uznať. Dobehol si ma ale ja ti to nedarujem. Si narade.“
„Určite? Proti mne nemáš šancu. Nechceš si priznať porážku? Som majster v online hrách a aj v rozpiľovaní.“ Pričom som sa spokojne pousmial.
„Nato zabudni takto rozptyľovať dokážem aj ja ba lepšie.“
Táto odpoveď ma zarazila ale aj potešila. Hneď som si sadol za notebook a pripravil sa na moju životnú hru.

autor: Zreledievca



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>