Erotická poviedka

Hra

Správa: " Ahoj...chceš si zarobiť pekný balík? "

Odpoveď: " Ahoj. Prepáč ale nie..."

Správa: " Ide o viac ako 1000 eur."

Odpoveď: " Dosť dobre nechápem tvojej ponuke. Môžeš mi vysvetliť o čo ti vlastne ide?"

Správa: " Nejde o nič protizákonné.. len si trochu užijeme. Keďže som ja ten čo rozdáva peniaze budeš sa riadiť mojimi pravidlami a urobíš presne to čo ti napíšem. Na začiatok by som si ťa chcel trošku obzrieť. Dúfam, že v profile máš napísanú pravdu? "

Odpoveď: " Áno profil sedí. Napíš teda o čo ti ide."

Správa: " V prvom rade si ťa chcem trošku obzrieť ako vyzeráš v realite. Takže zajtra o 19,00 pôjdeš do podniku s názvom Modrá lagúna. Poznáš to tam? Je to priamo v meste, vedľa je Mestský úrad. Vojdeš dnu a sadneš si k druhému stolu od okna. "

Odpoveď: " A čo keď tam bude niekto sedieť? "

Správa: " To sa neboj. Nechodí tam veľa ľudí. Na stole bude menu a pod ním nájdeš ďalšie inštrukcie. Obleč si niečo sexi, nech si ťa poriadne obzriem. "

Odpoveď:  "OK. Budem tam presne o 19,00. A ako ťa spoznám? "

Správa: " Ty ma vidieť nemusíš. Zabudla si? Ja som ten čo určuje pravidlá. Takže žiadne zbytočné otázky a zajtra ťa čakám. "

Odpoveď: " OK tak zajtra."

Vypol sa a viac sa neozval. Na druhý deň som išla do práce a celý deň premýšľala či to je vôbec dobrý nápad. V hlave mi behalo veľa myšlienok a ešte viac otázok. Čo sa stane ak neprídem? Nájde si ma? Ale ako veď ani nevie ako vyzerám. Moja paranoja sa začala stupňovať s blížiacou sa hodinou. Išla som si v rámci prestávky zapáliť cigaretu a snažila sa zahnať myšlienky. Veď je to len HRA. Z práce som išla rovno domov, napustila vaňu a začala sa pripravovať. Nech teda vyzerám čo najlepšie. Oblečenie bolo mini, účes divoký a make-up decentný. Prišla som do kaviarne a čakala. O chvíľku prišiel čašník s otázkou na čo mám chuť. Chvíľku som na neho pozerala kým mi to docvaklo. Objednala som si vodu a čakala. Z dlhej chvíle som zobrala do rúk menu a vypadla mi odtiaľ obálka. Bola otvorená. Rukou som vošla do nej a okrem 50 eur tam bol lístok. Prišiel čašník a s vodou mi podával aj drink. "ale ja som si toto neobjednala." " To je od toho pána čo odchádza." Pozrela som smerom von a videla obrysy vysokého muža s tmavými vlasmi. Vzápätí sa stratil v ulici. Chvíľku som civela do blba. Chcela som vybehnúť ale bolo by to zbytočné. Otvorila som lístok a čítala: " hmm...našla si obálku. To je fajn. Odmena je pre teba, za odvahu. Ak si dostala drink od čašníka znamená, že sa mi páčiš. Zajtra začína víkend. Má byť pekne. Budem ťa čakať na kúpalisku. Dúfam, že máš sexi plavky?  PS: Nelež len na deke ale choď si aj zaplávať. Možno sa ťa budem dotýkať J"

Opäť som civela ako blázon. Po príchode domov si moja maličkosť sadla na balkón a zapálila cigaretu. Neviem ako dlho som tam sedela ale vyhnala ma zima. V mini šatách sedieť na balkóne večer je dobré akurát tak chytiť poriadnu nádchu. V sobotu som zbalila všetko potrebné a vyrazila. Našla som si miesto pod stromom, vystrela deku a išla do vody. Nebolo veľa ľudí tak, aspoň som si dobre zaplávala. Keď začalo pripekať slniečko vyšla som na deku s tým, že ma pekne opáli. Začala som sa natierať. Cítila som ako niekto na mňa pozerá. Prišiel ku mne, zobral mlieko a začal ma natierať. Jeho prsty blúdili po mojom tele. Snažil sa krém votrieť takmer všade. Bol milý a pekný. Neprehovoril ani slovo. Ľahla som si na brucho a rozopol mi vrch plaviek. Prekvapil ma. Začal rukou hladiť moje prsia.  Masíroval ich končekmi prstov tak jemne, že mi bradavky stvrdli a v mušličke bolo vlhko. Nechcela som, aby prestal. Páčilo sa mi to. Mala som chuť na poriadny sex. Nezáväzný, kvalitný a divoký sex plný dotykov, vášne a náruživosti. Cítil aká som vzrušená. S rukou sa vybral nižšie.

Začal mi masírovať zadok, stláčal ho a hral sa sním. Keď ho prestal baviť roztiahol moje nohy a sadol si na ne tak, aby nebolo vidieť čo robí. Krém bol už dávno vsiaknutý do pokožky a jeho  prsty si to nasmerovali do mojej mokrej dierky. Zobrala som si tričko do rúk a zahryzla doň. Bála som sa, že všetci budú počuť môj orgazmus. Hladkal ma, zasúval svoje prsty do dierky a opäť ich vybral. Prichádzal môj vrchol. Celá som sa triasla od vzrušenia. Keď ucítil môj orgazmus na svojich prstoch, položil obálku na deku a rozbehol sa do bazéna. Chvíľku som tam tak ležala a vychutnávala môj vrchol. V obálke bol opäť lístok a tento raz 100 eur. Stálo v ňom: " ak to čítaš vieš, že sa mi páčiš. Zajtra pôjdeme do sauny a tam si to rozdáme. Buď prosím o 10,00 vo Vitálnom svete Dúha. Sú tam dve sauny, bylinková a parná. Budem ťa čakať v parnej."

Z kúpaliska som odchádzala medzi poslednými. Nechcelo sa mi ísť do prázdnych stien bytu. V nedeľu ráno sa moja maličkosť vybrala do vitálneho sveta. Nikto tam ešte nebol. V šatni som zhodila zo seba zbytočné veci a vybrala sa do sauny s plachtou okolo tela. Sedel tam. Sadla som si na opačný koniec a čakala čo bude. Prišiel ku mne,  zo mňa plachtu a začal ma bozkávať, od tváre smerom dole. Jazykom blúdil po končeku môjho ucha, krku a rukami masíroval moje prsia ako na kúpalisku. Ústa zobrali do svojej opatery jednu bradavku a začali ju láskať. Tep som mala vysoký a ústa vydávali vzrušujúce vzdychanie...."prosím....neprestávaj. Hladil mi prsia s takou nehou a vášňou, že som sa išla zblázniť. Zdvihol ma, rozprestrel plachtu na zem a položil ma na ňu. Ústa začali bozkávať bruško, boky a smerovali si to medzi moje nohy. Chcela som sa ho dotýkať, bozkávať ho no nedovolil mi to.

Chytil mi ruky a položil na moje prsia. Hladila som  ich, masírovala....jeho ústa sa prisali na moju čerstvo vyholenú dierku a začali ju skúmať jazykom. Roztvoril ju a bozkával. Jazykom lízal vnútro pyskov a ruky blúdili po mojom tele. Prichádzal prvý orgazmus. Zobral moje pysky do úst a začal ich cmúľať...bolo to šialené. Po krátkej prestávke kedy ma nechal vydýchať ma prudko otočil na štyri a vrazil ho tam. Bol veľký a hrubý. Musela som si nájsť svoj spôsob ako ho uspokojiť. Jemne začal prirážať, až keď videl, že je to OK vyberal ho a prudko vrážal opäť dnu. Chytil ma za vlasy, aby som hádam neušla a búšil do mňa ako zmyslov zbavený. Druhou rukou mi začal plieskať po zadku. Bol vo svojom živle a ja tiež... páčilo sa mi to. Ako som dosiahla ďalší orgazmus pretočil ma na chrbát a pokračoval. Mal neskutočnú výdrž... ruky držali pevne môj zadok a vták sa vnáral a vynáral z mojej dierky. Počul ako šaliem a tak pritvrdil a zrýchlil. Po ďalšom orgazme ma posadil na seba a začala som jazdiť. Spanilá jazda plná vášne bola zakončená jeho orgazmom v mojom tele. Našťastie neboli plodné dni tak som ešte pár krát prirazila nech všetko jeho semeno skončí vo mne. Po chvíľke sa zdvihol podal mi obálku a odišiel. Otvorila som ju a v nej 2x 500 eur s lístkom: Game over.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>