Erotická poviedka

Mariangela

Pracoval som ako vedúci pracovnej skupiny v jednej montážnej firme. Pod sebou som mal šesť starých chlapov, no napriek mojmu mladému veku ma všetci rešpektovali a tvorili sme super partiu.

Humor a dobrá nálada bola samozrejmosť. Každý mal nejakú prezývku. Jedného sme volali Fantozzi, lebo bol škaredý jak noc. Nemal Dawnov syndróm, aj keď tak vyzeral. Bol nízky, mal veľké ústa jak žaba..no proste des.. Ale aj napriek svojmu zjavu bol to super chlap, šikovný, pracovitý nekonfliktný a dokonca aj ženatý. Jeho žena výborná gazdina, kuchárka cukrárka, síce bola trošku jednoduchšia. Vysoká 140 a široká 190. A mali aj dcéru...17 ročnú tínejdžerku, ktorá krásu evidentne zdedila po tatkovi. No proste také malé domáce zvieratko. A teda nieje prekvapujúce, že sme ju volali Mariangela alebo Fantozzihoo dcéra. Samozrejme kolegovia do jej otca stále rýpali, či dcéru dá na modeling a pod. On vedel, že jeho dcéra je škaredá a vedeli to vlastne všetci.

Ja som si vzhľadom na moje postavenie také reči nemohol dovoliť. Mariangelu som poznal z fotiek .. A par krát som ju videl aj z diaľky naživo. Mojou náplňou práce bolo aj kolegov po týždňovke voziť domov. Teda je jasné, že som ju musel zazrieť. Raz si ma, mne z neznámeho dovodu pridala do priateľov na sociálnej sieti. Podľa štýlu písania som si uvedomil, že okrem krásy to bude mať aj v hlavičke pekne vykradnuté. Predsa 17 ročné dievča nemože resp nemala by písať ako magor. napr. ahoj ako sa máš? kikirikiiiiii,...to proste nejde... Alebo mať 30 albumov kde má spolu 600 fotiek malých kuriatok pripadne album s názvom pipiny a v ňom 70 fotiek sliepok na dvore.

Fantozi volal svoju dcéru MURKO. Raz po jednej týždňovke sme skončili skor, odviezol som kolegov domov a Fantoziho som viezol ako posledného, pretože on býval až pri Prešove v jednej malej dedinke. Jak naschvál Branisko bolo neprejazdné a teda sme uviazli v kolóne. Domov som ho preto doviezol trošku neskor ako bolo v pláne. Mňa ešte čakala asi 70km cesta späť. Vysadil som kolegu a on sa ma opýtal, či si nedám kávu a niečo pod zub?? Tak som súhlasil, lebo od rána som sedel za volantom a už som od hladu nevidel na oči...Vošli sme dnu a kolega sa pýta ženy..a dze je toten moj Murko? Ta ona še vam skryla lebo še hanbi...ju h h mušice isc hľedac h h h..tu dagdze na dvore budze h h h..tak sme šli Murka hľadať. Murko dze šiii? A hadajte,, kde sme ju našli!!! Ona bola skrytá v kurniku!!!Pri pipinách.. No ako zblizka a naživo pane bože..na nej sa teda príroda vybláznila...

Šli sme teda dnu sa najesť trochu sme kecali a ani som sa nenazdal a už bola tma a 22 hodín.  Ako naschvál začalo aj pršať. a tak kolega navrhol aby som u nich prenocoval a popravde som sa už na jazdu necítil tak som suhlasil. Ulial mi aj štamperlik domácej. Postarali sa o mňa a pohostili ma ukážkovo. Murko sa šiel okúpať. Kúpeľňu mali vedľa kuchyne kde sme sedeli..Jej rodičia boli otočení chrbtom k nej. Ona vošla do kúpelne, osprchovala sa potom dvere otvorila a vykukla na mňa ta jej hlavička a hned sa skryla..znova vykukla a znova sa skryla..potom si nalepila na bradávky nejake nálepky a vysunula sa celá.a holá. potom sa odfotila nahá a poslala mi to na mobil.žasol som..ja som sa ospravedlnil lebo som bol unaveny a tak mi ustlali v obývačke.. no murko nezabudla rypnuť že budem spať pri nej. ha ha ha ohromne vtipné.Aj napriek únave som nemohol zaspať a  asi okolo 23hodiny som zaregistroval ako sa otváraju dvere a niečo sa ku mne blíži. Bol to murko. ľahla si ku mne. vravím chod preč. no bola neodbytna a nadržaná. a mala silu jak koň. Krásne voňala. Mala jemnú pokožku mladé prsička prijemný hlas a stony.

Začala sa o mňa trieť a citil som ako tvrdnem. Našťastie bola tma a teda som si mohol predstavovať kohokoľvek. Aj som si predstavoval. Od Anasthasie až po Shakiru. Držala mi ruky a napichla sa na mňa a začala jazdiť jak na veľkej pardubickej a hlasno stonala..držal som jej ústa aby ju nebolo počuť. Viete si predstaviť takéto domáce zvieratko, čo stvára v posteli keď sex je  pre ňu ako sviatok? To bolo šialené. Divočina. ona šukala ako stroj. Ja som si to však poriadne neužil, lebo som sa bál že nás niekto načape. To by bola hanba. No napriek tomu sme spravili niekoľko čísiel.

Ráno sme vstali, jej rodičia išli do kostola. Ja som sa s nimi rozlúčil a tiež sa pobral. No musel som sa vrátiť, lebo som si zabudol u nich doklady. Murko využila neprítomnosť rodičov a dala si moje doklady pod tričko. To už som mal zlosť. Nehovor že sa ti to v noci nepáčilo!!! Zrazu mi dala facku strkla o stenu rozopla rifle a už ho mala v puse. Tá facka ma teda nejako rozrušila. To čo si dovoľuješ? Prásk a už ho mala v krku. Evidentne sa jej to pačilo. Akokeby mala dutú hlavu.

Pekne som zavrel oči aby som sa na ňu nemusel pozerať a pekne som jej ho tlačil do krku. Po pár pohyboch som jej to napumpoval do ust a odišiel. Neviem, či niečo jej rodičia tušili alebo im to povedala, ale Fantozzi ma začal volať zať.

Netušíte aku som zažival v praci hanbu ked začali do mna kolegovia rýpať. No tá najhoršia správa eštelen prišla. Som tehotná, budeš otec!!! Našťastie sa to ukázalo ako falošná správa, takže som bol šťastný. No napriek tomu sex s ňou patrí dodnes medzi moje naj zážitky.

autor: Mariangela



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>