Erotická poviedka

Vináreň Bulhari

Keď sme s priateľom vstúpili do vinárne Bulhari pod Michalskou bránou, bolo tam príjemné šero a bolo tam len pár ľudí. Po čase sme si vyšli von, popozerať nejaké baby, troška ich poopaľovať, ale hlavne sa zabaviť a pokecať. Pri jednom dlhom stole sedeli dve dievčatá a na druhom konci dvaja chalani. Bolo jasné, že nepatria k sebe. Pristúpili sme a dievčat som sa spýtal, či je pri stole voľné miesto.

Ani som nevyčkal na odpoveď, poďakoval som a prisadli sme si. Dievčatá na seba prekvapene pozreli a pokračovali v rozhovore. S priateľom sme sa nejaký čas nevideli, tak sme si toho mali čo povedať, ale stále sme pokukávali na dievčatá oproti nám. Jedna, krátke hnedé vlasy a okrúhla príjemná tvár sa mi páčila, no ani druhá, dobre obdarená čiernovláska nebola na zahodenie. Tvárili sme sa, že si ich nevšímame, no očami sme si dávali signály, ktorým sme rozumeli len my. Príležitosť na začatie rozhovoru sa vždy nájde a nám prišlo vhod, že čašníčka sa venovala všetkým, len nie nášmu stolu. Obrátil som sa na hnedovlásku a spýtal sa, či tu funguje obsluha, alebo je personál v štrajku. Usmiala sa s tým, že aj ony dosť dlho čakajú a najradšej by odišli niekam inam. Zaprotestoval som: "To snáď nie? Teraz sme sa spoznali a už plánujete odísť?  Chvíľu počkajte, vybavím to." Vstal som a podišiel k ulietanej čašníčke. Objednal som dva krát dva deci bieleho pre nás a pre dievčatá červené, aké mali nedopité na stole a slané mandle. O chvíľu sme mali poháre pred sebou. Zdvihli sme svoje, ja som kývol s vystretou rukou smerom k dievčatám a povedal Ďuro. Hnedovláska sa usmiala, na diaľku si so mnou štrngla: Táňa. Druhá povedala Zuzana a priateľ precedil Jožo. Tak to by sme mali, prebehlo mi mysľou a pristrčil som k dievčatám tanierik s mandľami. Akosi sa nemali k činu, tak som ich posmelil, aby si vzali, mandle sú slané a bude im viac chutiť piť. A o to nám ide, určite ich chceme opiť, aby boli povoľnejšie. Zaútočil som priamo. Začali sa smieť a ani si neuvedomili, že to myslím vážne. Ľady sa pomaly začali topiť a rozhovor sa sľubne rozbiehal. Chlapci, ktorí sedeli na druhej strane stola, keď videli, ako sa rozbieha zoznamovanie si asi mysleli, že sa môžu pridať. Zavolali  čašníčku a objednali pre všetkých rundu. Zahriakol som ich, že si neprajeme ďalších spoločníkov a čašníčke povedal, že určite chcú len po poháriku pre seba a nás si všimli omylom.

Všetko som to hovoril s úsmevom, tak to všetkým pripadalo ako dobrý vtip a chalani sa stiahli. Pokračovali sme v rýchlom zoznamovaní, premiešanom vtipmi, zážitkami a všelijakými plánmi. S Táňou sme si vymieňali pohľady, Jožo sa upriamil na Zuzu. Po chvíli si dievčatá odskočili a keď sa vrátili, už sme s priateľom sedeli za stolom proti sebe. Táňa si automaticky sadla ku mne a Zuza k priateľovi. Pri rozhovore som  ju párkrát chytil za ruku, neraz  zablúdila na nohu, kde chvíľu pobudla a na moju radosť neprotestovala.  Napriek príjemnej vrave, sa mi Táňa zdala nejaká smutná, tak som sa jej  spýtal, čo sa stalo. Otvorila sa a so slzami v očiach mi hovorila, že je vyštudovaná stavbárka a pred týždňom nastúpila do práce ako dozor na stavbe. Dnes ráno mali smrteľný úraz a ona nemôže myslieť na nič iné, len na toho mŕtveho chlapa. Obviňovala sa, že je za to zodpovedná, stále premýšľala, či niečo nezanedbali, či urobila všetko čo mala. Utešoval som ju, ako som len vedel a ona mi za to bola vďačná.  Čas plynul raketovou rýchlosťou a zrazu čašníčka zhasla a zapálila svetlo. Počuli sme to strašné "zatvárame". Pozreli sme okolo a zbadali, že sme v miestnosti sami. Zaplatili sme a vyšli do studenej bratislavskej noci. Rýchlo sme pozapínali bunky a kabáty. Spýtal som sa, kam idú. Hľadali nejaký nočák, aby sa dostali domov. Zastávka bola pod Manderlákom, tak sme išli s nimi. Našťastie cestovný poriadok sa vymykal normálu a nebol roztrhaný, ani dočarbaný, tak sme zistili, že na Kútiky ide za desať minút a Zuzane až za hodinu a pol. Hovorím, reku počkám s Táňou a potom pôjdem domov, mal som to kúsok ku Káblovke. Priateľ prikývol a dievčatá poďakovali, že s nimi počkáme. Sadol som si na parapet výkladu a Táňu chytil za ruku. Pritiahol som si ju k sebe a posadil na nohu. Sadla si a chytila ma okolo krku, aby sedela stabilnejšie. Zamrmlal som, že je strašná kosa a vsunul ruku medzi gombíky pod jej kabát.

Nepovedala nič, len pozrela na ostatných, čo na to. Nik si to nevšimol, čakanie plynulo v rozhovore. Moja ruka šmátralka, keď už sa dostala pod kabát, začala skúmať, čo sa pod ním nachádza. Cez pulóver som hladkal bruško a nenápadne sa sunul vyššie. Keďže som nepociťoval odpor, pokračoval som, kým som sa nedotkol spodnej časti podprsenka. Táňa sa ku mne privinula a oprela si hlavu o moju. Poťažkal som prsník a celý ho oblapil dlaňou. Jemne som ho stisol a cez látku som cítil obrys bradavky. Chcel som vedieť, ako je na tom druhé prsíčko, tak som pohladkal aj to. Na moju nevôľu prišiel autobus a ona vstala. Bleskove som sa rozhodol a s tým, že ju musím odprevadiť, aby nemusela ísť sama po nočných Kútikoch, som naskočil do autobusu. Zamával som Zuzane a Jožovi, ktorí prekvapene stáli vonku a prisadol si k nej. Ona mala električenku, ja som išiel načierno a dúfal som, že nenastúpi revízor. Vystúpili sme pred Čínskym múrom a pobrali sa k číslu 16. Vzal som Táňu za ruku a spomalil tempo, aby sme sa rýchlo nerozlúčili. Prišli sme k bráne, ona mi poďakovala a vytiahla z vrecka kľúče. Takto som si to nepredstavoval, dúfal som vo viac a len tak som sa nechcel vzdať. Opýtal som sa jej, či tu majú niekde WC. Zahľadela sa na mňa a po chvíli povedala: "poď". Vo výťahu som pristúpil k nej, chytil ju za ruky a poďakoval sa. Pozerala mi do očí, tak som ju začal bozkávať. Okamžite som našiel jej jazyk a ústa sa nám spojili do horúceho bozku.

Postavila sa na špičky a ruky mi ovila okolo krku. Rozopol som jej kabát a vychutnával si plnosť jej tvarov cez tkaninu šiat. Výťahom  trhlo a zastal. Vykročila k dverám, postavila sa tesne k nim a odomkla. Cez jej plece som videl cez jej plece menovku: Ing. Groll. Hlavou mi preblesklo: dúfam, že nie je vydatá a nebudem sa musieť porúčať, no už mi aj ukazovala na WC, ktoré bolo hneď pri vchodových dverách. Kým som vyšiel, vyzula sa a vyzliekla z kabátu. Pozrel som na hodinky, bolo niečo po pol druhej, tak som si dal dolu bundu a so slovami, že je neskoro a asi mi nič nejde domov, som vošiel dnu. Byt bol jednoizbový, v obývačke dominovala manželská posteľ a nejaké skrinky s knižničkami. Bolo tam rodinne útulne. Pristúpil som k nej, pobozkal ju na ústa a spýtal sa, či sa môžem osprchovať. Placho prikývla, asi nečakala takú otvorenosť a priamočiarosť. Prikývla a ja som vošiel do kúpeľne. Sprcha mi urobila dobre, trošku ma prebrala. Len v uteráku opásanom okolo bedier som vošiel. Usmial som sa do prekvapených očí a rýchlo, kým sa spamätala som ukázal na kúpeľňu: ideš? Prikývla a zmizla dnu. Zhodil som uterák a uvelebil sa v posteli. Driemoty  a šum vody ma uspávali. Voda stíchla a ja so m pootvoril oči stála vo dverách, v kratučkej žltej nočnej košieľke, ktorá je siahala po bruško, takže z nej vykúkali chĺpky zahaľujúce mušličku. Zhasla svetlo a pristúpila k posteli. Spýtal som sa, na ktorej strane zvykne spávať, povedala, že jej je to jedno. "Dobre", vravím, "tak budem pri stene". Otočil som sa a zakutral pod paplón. Ľahla si vedľa mňa, ledva sa ma dotýkala a počul som jej hlboký dych. Po chvíli som prehovoril: "Tánička, na niečo som zabudol". Tíško odvetila: "a načo?". Otočil som sa a so slovami na toto, som ju začal bozkávať. V momente sa zmenila na malú dračicu. Vášnivo opätovala moje bozky, prisala sa mi na pery a jazykom vnikla hlboko do mojich úst. Ústa sa nám zlepili a moje ruky začali objavovať krásy jej tela. Prehupol som sa nad ňu, jednou rukou som siahol na jej bok a snažil sa dostať pod košieľku. Podvihla sa a ja som jej jemný hodváb zdvihol až nad prsia. Okamžite som ich začal mädliť v dlani. Jeden po druhom, nevedel som sa nasýtiť jemnosťou jej pokožky a tvrdých, vzrušených bradaviek. Odtrhol som sa od jej úst a prisal sa k prsiam. Šikovne si pretiahla košieľku cez hlavu a pod paplónom sme boli obaja nahí. Môj vztýčený úd sa pýtal k slovu a ja som si ľahol na jej nohy.

Rýchlo ich zohla v kolenách a roztiahla. Cesta k rozkoši bola otvorená. Až ma prekvapilo, ako ľahko som do nej vnikol. Jej vzrušenie bolo vybičované na maximum, dvíhala panvu, aby som do nej mohol vyniknúť  čo najviac. Divo som prirazil, no ihneď som z nej vykĺzol. Prestrašene, či som už neskončil sa spýtala, čo robím. Uvidíš, povedal som jej a vstal z postele. Pristúpil som k dverám a zažal svetlo. Vrátil som sa k posteli a odhodil paplón. Ležala predo mnou nahá a krásna. Bielučké lono lemovali krásne, vzrušujúce chĺpky, pevné prsia, ozdobené hnedými dvorčekmi bradaviek sa týčili nahor. V tvári som jej zbadal rumenec a nezvyk, že niekto pozerá na jej nahotu, ju donútil spojiť nohy, otočiť sa na bok a trošku sa skrčiť. Pristúpil som k posteli, môj vztýčený bojovník nad jej tvárou. Spýtal som sa, či jej nevadí svetlo, že by som sa pri milovaní rád na ňu díval. Po chvíľke zaváhania povedala dobre, ale vstala a podišla k oknu, aby zatiahla rolety. Pošiel som za ňou, "to nemusíš, však oproti sú domy až na druhej strane Karloveskej a to je dosť ďaleko, aby sem nik nevidel". "Pre istotu" odvetila a priložila k oknu stoličku. Šnúrka od rolety sa jej vyšmykla a tá sa s hrmotom namotala na utekajúcu roletu. Obaja sme sa zasmiali, ona vyložila jednu nohu na parapet a natiahla sa hore. "Pomôžem Ti" povedal som a pristúpil k nej. Jej chutný zadoček bol vo výške mojej tvári, čo som hneď využil. Jednou rukou som jej pridržal bok a druhou som jej prešiel od kolena po vnútornej strane stehna po zvlhnutú šuške. Prsty mi hneď vnikli dnu. Stratila rovnováhu, chytila sa kľučky a ja som spevnil stisk. "Opatrne, spadnem" prehodila, no stále sa snažila dostať k šnúrke od rolety. Keď sa jej to podarilo, stiahla ju dole a snažila sa zísť zo stoličky, no len sa viac nastokla na moju neustupujúcu ruke. Tak tam ostala stáť a ja som ústami našiel jej mäkký zadoček. Bozkával som ju na pokožku, hral sa v jej mušličke a cítil som, ako mi po prstoch steká jej šťavička. Predsa sa len vymanila z mojich rúk, vlastne som ju nechal, chcel som len, aby sa otočila a ponúkla mi svoj sladučký zákusok. Pomedzi chĺpky som videl jej štrbinku, ktorá ako magnet pritiahla moje pery a jazyk zablúdil ku vchodu do roztúženej jaskynky. Trošku rozkročila nohy, aby mi uvoľnila cestu a chytila sa za kľučku na okne. Prieskum jej marhuľky a jemnulinkých lalôčikov, ktoré lemovali jej mušličku bol lahodný a sladulinký. Cítil som, ako sa v nej stupňuje vzrušenie a tak som prešiel hore k vrcholčeku rozkoše. Vzal som jej klitoris do pier ja začal ho nežne sať. Celá sa chvela, voľnú ruku mi zaborila do vlasov a pritláčala ma k svojmu lonu. Jednu nohu položila na moje plece a tým mi odhalila celú krásu svojej túžby.

Rozkročil som nohy, aby som stál stabilnejšie, jednou rukou som si ju pridržiaval za zadoček a prsty druhej vnikli do jaskynky. Posúval som ich dnu a von a pri tom som sal jej slastný hrášok. Zacítil som jemné šklbnutie v jej vnútri a Táničku zaliala vlna orgazmu. Bruško sa jej rozvlnilo a šuška sa začala sťahovať v kŕčoch rozkoše. Pustila sa a ja som mal čo robiť, aby sme nespadli. Tak som ju radšej chytil pod pazuchy a spustil dole, Rozkročila nohy a zachytila sa na mojich bokoch. Môj úd do nej vnikol a mušlička zachytila posledné záchvevy orgazmu. Pritisla sa ku mne, ruky okolo môjho krku, plné prsia na mojej hrudi a vták v sladkej prítulnej mušličke. Chvíľu som len tak stál bez pohnutia a vychutnával si krásu okamihu. Potom sa začala pomaly hýbať, dvíhala sa na mojich bokoch a spúšťala dole. Pevne ju držiac som pristúpil k posteli a opatrne som si aj s ňou ľahol. Hneď som do nej prirazil, až zhlboka vzdychla a stisla nohy okolo mojich bokov. Zdvihol som sa na lakte, potom na dlane a pozoroval jej krásne prsia, ako sa vzdúvali pri vzrušujúcich pohyboch v jej vnútri. Položil som na ne ruku a začal ich stískať. Bol to neskutočne príjemný dotyk, jemnulinká pokožka a pevnosť jej prsníkov ma privádzala do šialenstva. Znova som sa nadvihol, dal ruky pod jej kolená a zdvihol som jej nohy na moje plecia. Pritlačil som sa na ňu, ruky popod kolená, dlane  na jej prsiach v pevnom stisku. Mušličku mala vysoko vystrčenú proti môjmu nabijáku a ja som do nej hlboko vnikal. Ústa sa nám opäť spojili do vášnivého bozku. Začala ma pri prirážaní bozkávať po celej tvári a keď prišla k uchu, zašepkala mi, aby som bol opatrný, že  nič neberie a mala by si dávať pozor. Prikývol som a aj keď sa mi to nepáčilo, súhlasil som, však ani ja som nemal nijakú ochranu. Zrýchlil som tempo, lebo som cítil, že sa blížim, keď mi zopakovala: "prosím, pozor, musíš ty, lebo ja to nezvládnem. Vieš, skoro dva roky som nemala chlapa a strašne po tom túžim, Ja by som nemala síl prestať". Utíšil som ju, aby sa sústredila na seba a svoju sladkú mušličku a na ostatné dám pozor ja.

Prišlo to rýchlo, zdržoval som, koľko som mohol no aj tak som ho musel vytiahnuť a strekol som jej na bruško a prsia biele semeno. Na chvíľu som si na ňu ľahol, užívajúc si teplý dotyk jej pokožky a potom som sa prevrátil vedľa. Rukou som ju hladkal po prsiach a rozotieral po nich a brušku ostatky semena. Po chvíli vstala, že si dá sprchu a vykročila. Vošiel som hneď za ňou a vstúpil k nej do vane. Spolu sme sa osprchovali a zle poutieraní sme sa vrátili do postele. Ľahla si, ja som sa nad ňu naklonil, jazykom som prešiel cez pupček a posúval sa dole. Cez chĺpky na mušličke som prešiel po stehnách ku kolenám a lýtkam. Pohral som sa s prstami na nohách, bozkával každý zvlášť a prešiel ku klenbe nohy. Konček jazyka na chodidle ju priviedol do vytrženia, šklbla nohou a ja som ju zdvihol vysoko a prešiel ku krásnym lýtkam. Hryzkal som raz jedno, raz druhé, držiac ju za kolená. Potom som jej roztiahol nohy a opäť sa zahľadel na krásne mäsité lalôčiky, ktoré veselo vykúkali  z okrajov marhuľky. Pohľad bol neodolateľný a pritiahol môj jazyk ako včelu med. Zaboril som sa do nej, prelízal ju zdola až nahor a vnikla do nej čo najhlbšie. Ruky som posunul hore na jej prsia, ktoré mi ponúkali rozkoš dotyku. Položila mi ruky na hlavu a pritískala ju k svojej mušličke. Zrazu ma odstrčila, rýchlo spod mňa vykĺzla, prevrátila ma na chrbát a rozkročmo, chrbtom ku tvári si na mňa sadla.  Cítil som, ako vzala do rúk môjho krásavca a začala sa s ním hrať. Jemne mi zvliekla predkožku zo žaluďa a nechtom prešla po dierke. Potom mi škrabkala žaluď, a ja som cítil, ako sa zobúdzam a pripravujem na druhý diel vášnivej hry. Zohla sa a jazykom začala krúžiť po vztýčenom úde. Našpúlila pery a dala mi naň horúcu pusu, potom ho pomaly pozvala dnu a cuckala ho, ako cumlík s mliečkom. Ako sa zohla, zadoček a mušličku vystrčila  pred moje oči. Šuška bola stále vlhká od mojich slín a jej šťavičky. Široko som otvoril ústa a celú ju vzal do nich.

Silno som ju nasal do seba a počul som, ako zavzdychala. Zároveň zosilnila tlak pier na mojom vtáku. Mal som strašnú chuť zjesť jej mušličku, keď už som ju mal v ústach a ona mi lačne hryzkala krásavca. Zrazu prestala, posunula sa dole, zdvihla sa chytila môj úd do ruky a zaviedla si ho dnu. Rukami sa oprela o moje kolená, zavrtela sa na mne, aby som vnikol čo najhlbšie a spokojne sa usadila. Cítil som sa strašne hlboko  v jej jaskynke a pociťoval som novú vlnu rozkoše. Začala sa na mne pohojdávať, ja som sa spolu s ňou podvihol, posunul sa k čelu postele a pohodlne sa oprel. Pred sebou som mal jej krásny chrbát. Hladkal som jej ho a pomaly som vkĺzol popod pazuchy k jej prsiam. Priam sa ponúkli mojim rukám, medzi vystreté prsty som vzal vzrušené bradavky a do dlaní plné prsníky. Hral som sa s nimi a ona našla to správne tempo na prirážanie. Cítil som, ako sa to na mňa blíži, tak som jej zašepkal, aby na chvíľu prestala. Poslúchla a zastala. Napriek chuti som aj ja pribrzdil a naberal sily na ďalší útok. Maznal som sa s jej prsiami a jednou rukou som zablúdil po brušku k mušličke vyplnenej mojim vtákom. Dotkol som sa ho a posunul sa po ňom k vrcholku mušličky, kde som nahmatal jej vzrušený hrbolček rozkoše. Pritlačil som naň ukazovák a počul som, ako tíško zavzdychala a pomrvila sa na mojom vtáku. Hrajkal som sa s jej štrbinkou, medzi prstami som cítil jej klitoris, ktorý som jemne stískal a láskal. Zatúžil so ho vziať do úst, vzrušený a zvlhnutý vášňou. Poprosil som Táničku, aby sa podvihla a otočila, lebo ju túžim bozkávať  a vidieť jej krásne oči pri milovaní. Rýchlo sa zdvihla a otočila, ja som to využil a skĺzol som pod ňu, že som mal nad ústami jej mušličku. Chytil som ju za boky a posadil ju na svoju tvár. Šťavnatá, jemná šuška pristála na mojich perách a jazyk hneď vnikol do dieročky. Polízal som štrbinku a a presunul sa hore, k vytúženému cieľu, vzrušenému hrbolčeku, ktorý na mňa vykúkal z hebučkých lupienkov mušličky. Vzal som ho medzi pery a vsal ho celý do seba. Pery som roztvoril a snažil sa pojať čo najväčší diel zákusku, ktorý mi Tánička naservírovala.

Cuckal som, hryzkal jej šušku a jazykom som jazdil po klitorise, kým som nezacítil známe šklbnutie a tvár mi nezaliala šťavička orgazmu, ktorý ju zachvátil. Vlna za vlnou sa hnala elektrická iskra po jej tele a bruško sa vlnilo v mojich rukách. Nevyčkal som na koniec jej rozkoše, zdvihol som ju za boky a rýchlo potlačil dole, kde rýchlo do dej vnikol môj pripravený bojovník. Prisadla naň a je som na ňom cítil posledné záchvevy vzrušenia, do rytmu ktorých som začal prirážať. Silno sa na mňa pritlačila a snažila sa mi zabrániť v ďalších pohyboch, aby si vychutnala doznievajúcu rozkoš. Tak som pribrzdil a pritisol si ju na moju hruď. Jej plné prsia a vzrušené bradavky ma šteklili na prsiach. Hladkal som ju po chrbte a zadočku a užíval som si príjemný pocit z jej mušličky na mojom vtáku. Hlavu mala opretú o moje plece a ťažko, vzrušene oddychovala. Pri tom mi šepkala, že si ani nevedela predstaviť, že by bola tohto všetkého schopná a je šťastná, že som jej toto všetko ukázal a miloval sa s ňou. Hovorila stále tichšie a ležala na mne stále uvoľnenejšie a ja som si uvedomil, že pomaly zaspáva. Pohýbal som bokmi, aby sa na mne lepšie uvelebila a pri tom som jemne do nej prirazil. Spokojne zamraučala a zaspala. Tíško som ležal, tiež ma premáhal spánok. Len som občas pohol bokmi, aby som sa uistil, že som stále v nej a neochabujem v úsilí. Zavrel som oči, pery zaboril do jej vlasov a rukami som zablúdil na zadoček. Neviem, či som zaspal alebo len driemal, no keď som otvoril oči, brieždilo sa. Nadvihol som boky a cítil som, že som stále v šuške, pripravený na vyvrcholenie nočného programu. Tánička spala, na moje pohyby reagovala ako v príjemnom sne. Mierne sa hýbala, no podľa tichého chrapotu som vedel, že spí.

Bola to nesmierne vzrušujúca situácia, ktorá urýchlila moju cestu k vzrušeniu a napriek tomu, že som najprv chcel z Táničky vykĺznuť, nepodarilo sa mi to. Jednak na mne sladko ležala a objímala ma ako liana, jednak preto, že moje vzrušenie bolo príliš silné, aby som ho prerušil a neprišiel do cieľa. Cítil som prudké šklbnutie a prvá salva semena ovlažila najchutnejšiu mušličku môjho života. Výstrek za výstrekom prúdil do najhlbších zákutí jaskynky a vypĺňal ju bielym semenom. Tánička, akoby sa prebudila, zamrvila sa a pritisla na mňa, aby ani kvapka blahodarnej tekutiny nevyšla nazmar. Spokojne dýchala a mušlička sa samovoľne sťahovala a prispôsobovala môjmu pulzovaniu. Počas toho som cítil, ako sa zmenšujem a pomaly unikám zo sladkého zajatia a zároveň ma definitívne premáha spánok. Slnko bolo vysoko, keď som otvoril oči. Tánička, aj keď v trošku zmenenej polohe, stále ležala na mne. Nežne som ju podvihol a vykĺzol spod nej. Dal som jej pusu, niečo zašepkala, pootvorila oči, našpúlila pery na ďalšiu pusu a zavŕtala sa pod paplón.

Keď som vyšiel z kúpeľne, čakala ma v župane, s pohárom džúsu v ruke. Usmiala sa na mňa a so slovami: "Ty potvora, hovorila som, aby si si dával pozor", mi ho podala. Upil som si a pomaly sa pobral k dverám. Obom bolo všetko jasné, na čom sme, napriek tomu som sa spýtal, či sa ešte uvidíme. Pokrčila ramenami a poznamenala, že viem, kde býva a občas je aj doma. Pobral som sa rovno do práce a celý deň som nemyslel na nič iné, ako na neznámu inžinierku. Už nikdy sme sa nevideli a napriek tomu, že som okolo jej domu chodil často a rozmýšľal nad tým, ktorá to bola brána, odvahu na ďalší krok som nenašiel. A pravdu povediac, bola najkrajšia noc môjho života a myšlienka na ňu nevybledla ani po desaťročiach. Škoda, že v tom čase ešte neboli mobily. Však moja milá Tánička Groll.



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>