Erotická poviedka

Linda a ja

Keď som dostal na začiatku posledného ročníka na Mlynoch sám izbu v bunke a v druhej vraj bývala nejaká cica, potešil som sa. No zo spolubývajúcej sa vykľulo nenápadné káčatko. Neupravená, večne v teplákoch a so skriptami v rukách. K tomu veľké okuliare a výraz prísnej učiteľky. Nemôžem povedať, že by sa mi nepáčila, v podstate bola veľmi pekná, no spôsob, akým existovala na intráku z nej robil neprístupnú pevnosť. Večne sa učila, všetky ročníky a skúšky za A a všetok voľný čas venovala zháňaniu literatúry. Časom som si na to zvykol a aj ona na mňa. Postupne sme sa začali zdraviť a aj si pomáhať. Či už jedlom, nejakým nákupom, pomocou pri upratovaní, ale hlavne v učení.

Bol som síce lajdák, avšak prechádzal som z ročníka do ročníka s výsledkami, ktoré nenasvedčovali môjmu úsiliu. Vysvetľoval som si to svojou ,inteligenciou´ a schopnosťou vybrať z problematiky to podstatné.  Školu som mal v malíčku, vedel som zohnať literatúru, o ktorej sa Linde ani nesnívalo. Zaujímavé bolo, že sme už piaty rok na tej istej fakulte a ešte sme sa nestretli, ba mali sme aj spoločné prednášky. No bolo to asi spôsobené tým, aká bola nenápadná a že nikdy nechodila po krčmách. Končil už semester, naplno sme zarezávali, keď som raz v sobotu niečo potreboval a Linda nebola vo svojej izbe. Prekvapilo ma to, lebo neplánovala ísť domov a kultúra neprichádzala do úvahy. Tak som sa doučil a zaľahol. Bolo okolo pol tretej, keď som začul na chodbe hluk a buchnutie. Vyšiel som, zo zeme sa dvíhala spravodlivo opitá Linda a niečo bľabotala. Pevne som ju uchopil okolo pása a pomohol jej vstať. Zamrmlala niečo ako poďakovanie a nechala sa viesť do izby. Chcel som ju položiť na posteľ, no zvalila sa na ňu ako vrece a mal som čo robiť, aby som ju zachytil a nenechal ju spadnúť za zem. Podvihol som jej nohy a vyložil  ich hore. Spokojne zamrmlala a začala chrapkať. Chvíľu som na ňu pozeral a rozmýšľal, či ju len zakryť, alebo aj vyzliecť. Nakoniec som sa rozhodol pre to druhé. Dal som jej dole okuliare, vyzul topánky, rozopäl nohavice a chvíľu zápasil, kým som ich z nej stiahol. Potom som si k nej sadol, podstrčil jej ruku pod hlavu a snažil sa ju posadiť. Vyzliekol som jej vypasovanú blúzku a okamžite sa rozhojdali  uvoľnené prsia. Krásne, príťažlivé prsíčka, ktoré som si s obdivom obzrel. Linda ma objala okolo hrdla, pritiahla si moju hlavu k ústam a pobozkala ma mrmlajúc: "Ďakujem Zlatko a teraz ma musíš pretiahnuť." Krásne pevné prsia mi tisla na hruď a napriek tomu, že mala zatvorené oči, hľadala moje ústa: "pretiahnuť." Položil som ju na posteľ a vymanil sa z jej objatia. V momente začala ticho chrápať. Poriadne som si ju poobzeral, krásne prsia a tmavými dvorčekmi a bradavkami, ako zrelými jahodami priam volali po perách. Pod nimi bruško a maličké nohavičky, z ktorých sa dvíhal lákavý pahorok s vyrysovanou škáročkou. Mal som čo robiť, aby som nezneužil jej opitosť a pozvánku na sex, no odolal som a pomaly, aby som sa ešte na nej pokochal pohľadom, som ju začal prikrývať. Pritom som neodolal, aby som jej na šušku nepoložil ruku.

Linda sa spokojne zamrvila a tíško vzdychla. To som jej už prikrýval prsia, ktoré som samozrejme skúsil. Boli pevné s neuveriteľne jemnou  pokožkou. Linda vyriekla niečo nezrozumiteľné a spala ďalej. Zhasol som jej svetlo a odišiel do svojej izby, kde som ešte dlho nemohol zaspať, mysliac na  to čo som videl a nevyužil. Do detailu som si plánoval, čo urobím ráno, čo jej poviem, ako sa na ňu pripravím. A pripravil som sa. Len čo som začul z jej izby nejaký šramot, vpálil som tam s dvomi čiernymi kávami a fľašou minerálky. Pozerala na mňa sliepňajúcimi očkami. Jej stav prezrádzali veľké čierne kruhy okolo nich. Rýchlo si nasadila okuliare a zhodnotila situáciu. Podvihla sa a v tvári jej bolo vidieť, že jej treští v hlave. Podal som jej pohár minerálky s tým, že musí doplniť tekutiny, inak sa tých bolestí nezbaví. Vypila do dna a vrátila mi pohár. Vtedy si uvedomila, že je pod paplónom a vyzlečená. Rýchlo ho nadvihla a keď videla, že má nohavičky, trošku sa upokojila. "Bohužiaľ, nič sa nestalo." Povedal som a podával jej kávu. Posadila sa a ako sa zošuchol paplón, odhalil jej prsia. Našťastie si to nevšimla hneď, až keď zbadala môj hladný pohľad. Nevedela, čo so šálkou, aby ju nevyliala, tak som jej ju vzal a Linda sa zahalila. Povedal som jej, že mi to nevadí, po tom, čo mi včera povedala. Nevedela sa zorientovať, no okamžite sa začervenala premýšľajúc, čo bolo. Nedal som jej vydýchnuť: "V noci som rozmýšľal o tvojej požiadavke a rozhodol som sa, že by sme to mohli. Len neviem, prečo si sa rozhodla pre mňa, inak som rád a už teraz sa teším." Stále sa červenala, očami blúdila po strope a bolo vidieť, že si spomenula. "Otoč sa, chcem sa obliecť." Chabo som zaprotestoval, no bola neoblomná, tak som sa pootočil, ale tak, aby som aspoň niečo videl. Videla to, no viac nenaliehala a rýchlo hodila na seba nejaké tričko. Vbehla do kúpeľne a po chvíli sa už trošku upravená vrátila. Sadla si proti mne a dlho na mňa pozerala, sŕkajúc kávu. Potom, pozerajúc do šálky začala: "Potrebujem to. Chcem, aby si ma pretiahol. Potrebujem sex, stále som nervózna a hormóny mi bránia v učení." "Dobre, ale prečo práve ja? Prečo si sa rozhodla pre mňa? Nie že by som nechcel, chcem ťa už dávno, ale vždy si bola taká..... Prečo?" "Dlho som o tom premýšľala a do úvahy pripadáš len ty.

Po prvé sa nechcem viazať, po druhé nikoho tu nepoznám a po tretie nechcem riskovať nejakú náhodnú známosť v krčme, či na diske. A po štvrté, práve mi skončil menzes a mám na to strašnú chuť. Proste do úvahy pripadáš len ty. Potrebujem, aby si ma pretiahol. A teraz už choď." Nezdvihla oči, stále pozrela do šálky, postavil som sa, pristúpil k nej, chytil ju za bradu a podvihol tvár. Uhýbala pohľadom, bola strašne nervózna z toho, čo zo seba dostala  a krásne sa červenala: "Pretiahol, alebo pomiloval?" Prekvapene na mňa pozrela, že aký je v tom rozdiel. Už nebola taká nervózna, myšlienky som jej posunul k filozofovaniu. Bleskovo som si všetko premyslel a v duchu som od šťastia jasal: "Dobre, ale mám podmienku." Zdvihla obočie a tak som pokračoval: "Dnes poobede ťa rád pretiahnem, ale musíš mi sľúbiť, že ostaneš u mňa do rána, neujdeš hneď po tom a necháš ma, aby som všetko zorganizoval a odovzdáš sa do mojich rúk. A hlavne, nechcem žiadne komentáre a pripomienky k tomu, čo sa bude diať!!! Dobre?" Ticho prikývla. Vyletel som von na nákupy, aby som sa mohol pripraviť. Biele víno a krevety v pikantnej omáčke sa budú hodiť, jedlo, pri ktorom sa oblizujú prsty mi pripadalo najlepšie. Samozrejme niečo slané, pár zákuskov a nealko. Okolo štvrtej som Linde zaklopal na dvere, že sa idem osprchovať. Vyskočila, že ona prvá a už sa stratila v kúpeľni. Ani jej to dlho netrvalo, kým vyšla v bielučkom župane a zamierila do mojej izby. Ospršil som sa, opásal si uterák okolo bokov a pobral za ňou. Župan bol prehodený cez stoličku a Linda ležala v posteli s paplónom po bradu. Pozerala na mňa s neistotou v očiach, čo bude. Vzal som víno, otvoril fľašu a ukázal jej ju. Prikývla, tak som si dal dole osušku, aby sa mohla pozrieť a pripraviť sa na to, čo príde, nalial do pohárov a pristúpil k posteli. Stal som si až k jej hlave, držal poháre pri páse, pozorujúc, ako jej behá pohľad po mne a víne. Podal som jej jeden, posadila sa a paplón skĺzol z jej tela. Odhalila krásne prsia a môj kamoš sa okamžite začal stavať do pohotovostnej polohy. Trošku som si upil, chytil okraj a stiahol z nej paplón. Celú som si pozrel a skoro som sa urobil pri pohľade na je krásu. Pod bruškom sa na mňa usmieval tmavší trojuholníček na neopálenej pokožke jej bruška. Vzal som Linde pohár, položil ho na stolík a ľahol si k nej.

Okamžite som ju začal bozkávať a pri tom som okúsil jemnosť jej pŕs.  Len čo som sa dotkol bradavky, Linda sa premenila na hurikán. Pevne ma objala, zahryzla sa mi do pier a začala ma divo bozkávať. Pritom  roztiahla nohy a posunula si ma medzi ne. Len čo na brušku zacítila môj tvrdý úd, chytila ho a začala žaluďom hľadať dierku. Pomohol som jej a zatlačil na ňu. Veľmi to nešlo, ešte nebola dosť vlhká, tak som ho do nej tlačil nasilu. Na tvári sa jej objavil bolestivý výraz, no nedal som sa a pretlačil ho dnu. Keď tam bol tak dopoly, silno som prirazil, až Linduška bolestivo vzdychla. Chcela, aby som ju pretiahol a tak som sa rozhodol, že jej ukážem rozdiel medzi pretiahnutím a milovaním. Začal som ju nabíjať a pomaly som zrýchľoval tempo. Mušlička sa už uvoľnila a pekne mazala pri narážaní. Robilo jej to evidentne dobre, dlhá absencia a tvrdý útok ju vzrušili, čo dávala najavo zrýchleným a hlasnejším vzdychaním.  Vystrel som sa nad ňou, položil jej ruky na prsia a pevne ich stisol. Pritom som do šušky narážal, až naše nahé telá o seba plieskali. Pri takejto rýchlosti som vedel, že dlho nevydržím, no vtedy mi napadlo, že ma Linda upozornila, že má po menzese a tak si nemusím dávať pozor. Len čo Som to domyslel, už mi aj začalo vo vtáku pulzovať a strekol som do nej prvú dávku semena. Linda zavzdychala a trošku sklamane mi položila ruky na zadok a tisla si ho k sebe, aby ma v mušličke cítila čo najviac. Vytriasol som sa, poriadne ju naplnil, aj ja som dosť dlho absentoval a tak som ma celkom slušnú zásobu. Keď som ho vytiahol, prv, ako Linda stihla spojiť nohy som videl, ako bielučké semeno vyteká z mušličky na plachtu. Podal som jej obrúsok, aby sa mohla poutierať a vzal svoju košeľu. Sadla si, podal som jej ju, obliekla sa a bez komentára som jej povedal, že pripravím niečo pod zub. Sklamane, so zvesenou hlavou prikývla a obliekla si moju košeľu. Odišiel som k chladničke a Lindu neuspokojená Linduška do kúpeľne. Chúďa, nevedela, že to takto dopadne a ani netušila, čo mám pre ňu pripravené. Prestrel som na stôl, doplnil poháre vínom a čakal, kým sa osprchuje. Vošla a bola stále oblečená v mojej košeli, čo ma nesmierne potešilo, oddala sa do mojich rúk a niekde vnútri ma prijala.

Začali sme jesť a pri tom sme debatili o všetkom možnom, len nie o tom, čo sme zažili. Pri krevetách sme sa nasmiali, keď som jej ukázal, ako ich musí jesť, rozlomiť chvostík, vybrať mäsko a skelet vysať. Potom samozrejme olízať prsty. Aby som jej to názorne predviedol, vzal som jej ruku a pekne prst po prste vycuckal. Smiala sa a začala sa hrať s mojimi prstami, olizovala ich, bozkávala a bola vôbec nejaká iná, uvoľnená a už spokojná. Keď sme dojedli a zapili to vínom, požiadal som ju, aby umyla riad. Bez slova vzala všetko zo stola, podišla k linke a začala umývať. Pozoroval som jej ladné pohyby a v duchu musel uznať, že je to perfektné dievča, nielen múdre, ale aj krásne s výbornou postavou. Ako tak stála mierne zohnutá nad umývadlom, pristúpil som k nej, položil jej ruky na boky a pobozkal ju na krk. Moje pery ju pošteklili, striasla sa a odklonila hlavu, aby mi uvoľnila miesto. Bozkával som jej šiju, vdychoval vôňu jej vlasov a rukami sa posúval k brušku. Pritlačil som naň a prstami vnikol pod košeľu do chĺpkov nad mušličkou. Linduška sa zaprela o linku a nechala sa unášať mojimi rukami. Rozopol som jej  košeľu, ktorá skĺzla na zem a skvelá Linduška stála predo mnou v celej svojej kráse. Jednou rukou som zablúdil medzi nohy, vzal do dlane celú šušku a jemne stisol. Zároveň som druhú pritisol na jej prsia. Nadýchla sa, zhlboka vzdychla a mierne roztiahla nohy. Maznal som sa s ňou, hladkal ju, bozkával na ramená a tisol na zadoček vtáka, ktorý sa okamžite postavil a domáhal sa sladkej odmeny. Košeľa spadla a Linduška tam stála nahá, hral som sa s jej prsíčkami a prsty sa snažili vniknúť do dieročky. Načiahla sa dozadu, vzala vtáka do ruky a stisla ho. Len ho tak stískala, akoby si ho chcela zapamätať. Nevydržal som, vzal ju na ruky a položil na posteľ. Prisal som sa k jej prsiam a začal ich bozkávať. Vychutnával som si tvrdé bradavky, dve zrelé maliny  týčiace sa k krásnych dvorčekov. Pomaly som sa posúval k brušku a ruku som vsunul pod zadoček a položil ju na mušličku. Nevnikol som do nej, len som ju prekryl dlaňou a nežne stískal.

Zhora som sa k nej blížil ústami. Linda vzdychala, hladkala ma po chrbte  a dvíhala proti mne boky, akoby chcela, aby som si ju rýchlo  vzal. No neponáhľal som sa, chcel som  si užiť a aj jej predviesť to najlepšie z môjho repertoáru, Keď som sa ústami priblížil k chĺpkom na pahorku, stisol som mušličku a jemne do nej zahryzol. Zaťala zuby a hlasno, vzrušene  vydýchla nosom. Končekom jazyka som vnikol hore do škáročky a zavŕtal sa medzi buchtičky. Pritisla si moju hlavu na mušličku a tíško vzdychala. Prehupol som sa medzi jej nohy, položil ruky na kolená a roztiahol ich. Neodolal som  a pokochal sa pohľadom na ružovú orchideu, ktorú mi ponúkala. Buchtičky sa mierne roztvorili a z nich vykúkali lupienky lemujúce dieročku. Nad tým kraľoval malý ružový hrbolček. Jahôdka, pripravená pre moje pery. Nahol som sa nad ňu a prešiel jazykom od zadočku až hore po jahôdku, na ktorú som trošičku pritlačil. Vrátil som sa jazykom dole a zavŕtal ho do dieročky, ktorá sa mi odmenila kvapkami rozkoše. Vsal som ich do úst, pripomínali mi chuť čiernych ríbezlí a vedel som, že túto chuť si zapamätám na celý život. Lizol som hore, až k jahôdke a prisal sa k nej perami. Na  moje veľké prekvapenie, Linduške sa stiahla mušlička a videl som, ako sa jej rozvlnilo brušku a začalo vibrovať v rýchlom vyvrcholení. Bola neskutočne vzrušená a aj toto krátke maznanie ju dokázalo urobiť. Triasla sa a tisla si ma na šušku, ktorú som schuti spracovával perami a jazykom. Keď už rozkoš začala ustupovať, rýchlo som ju otočil na bok a vnikol do nej odzadu. Zasunul som ho čo najhlbšie, pritisol sa na jej chrbát a rukou zovrel prsíčka. Čakala, že sa urobím, no je som len chcel, aby sa takto, s mojim údom v mušličke upokojila a pripravila sa na ďalšie číslo. Tíško sme ležali, Linduška pochopila, že nie je kam sa ponáhľať a tak len si chytila medzi stehnami koreň môjho vtáka a jemne ho škrabkala  nechtami.

Potom uchopila miešok a v dlani ho mädlila. Takto sme pobudli, kým sa jej upokojil dych. Pevne som ju uchopil a prevrátil sa na chrbát. Linduška na mne ležala a dávala si pozor, aby som z nej nevykĺzol. Položil som jej ruky na plecia a pomaly ju dvihol. Pokrčila nohy a sadla mi na brucho. Hniezdila sa na mojom vtáku a pomaličky sa začala dvíhať a dosadať. Hladkal som ju po chrbte a zadočku, prstom som blúdil medzi jej polkami až po škáročku a potom som ju pevne uchopil za boky a zovrel. Podvihol som ju a pritiahol k tvári. Pred očami som mal jej šťavnatú mušličku a hneď som sa do nej zahryzol. Jemne som ju žuval a pridával v intenzite, načo Linda odpovedala vzdychaním a tým, že sa naklonila, vzala môjho vtáka do ruky a prisala sa na žaluď perami. Jazykom ho celý preskúmala, pooblizovala a potom vycucala. Pekne ma ústami honila a ja som jej šušku celú nasal do úst a miesil perami. Jazykom som vnikal hlboko do dieročky. Zrazu som cítil, že mi do úst vystrekla dávku sladkej šťavičky a vtiahnuté bruško mi prezradilo, že sa jej vrátilo vyvrcholenie. Pritom ma silno honila, až som sa zľakol, že sa urobím a nedokončím sa v nej. Rýchlo som ju prevalil na posteli a skôr, ako rozkoš pominula, som ho do nej zasunul. Slastne som zjojkol, keď som ho v nej uložil a Linduška ma objala okolo hrdla a pevne  sa ku mne pritúlila. Dvíhala zadoček a kontrovala môjmu vnikaniu dvíhaním bokov. Zakaždým, keď som ho do nej naplno vsunul, vydala hlasné 'ach - jaj' a stiahla bruško. Krásne sa podo mnou vlnila a užívala si rozkoš. Napadlo ma, že už budem a asi by som ho mal vytiahnuť, keď som si spomenul, že sa jej skončili mesiačky a nemusím si dávať pozor. To mi dodalo chuť a pridal som tempo. Linduška vzdychala a zrýchlený dych prezrádzal, že čoskoro bude. Zaťal som zuby a snažil sa pozdržať výstrek, čo sa mi podarilo, lebo mušlička sa stiahla a zacítil som, ako sa podo mnou začala chvieť. Položila mi ruky na zadok a tisla si ho na seba, stehnami mi zovrela boky a bruško sa jej začalo vlniť. Viac som nevydržal a začal vo vibrujúcej mušličke pulzovať.

Hlboko som ho zabodol a vystrelil dávku semena. Povytiahol ho, vrazil dnu a vystrekol. Potom som už len prirazil, silno sa na šušku pritisol a striekal do šťavnatej dierky. Linduška ma objala okolo hrdla, bozkávala na líca a hrdlo a pri tom šepkala: "Láska moja, jaj, jaj, láska, môj milovaný, láska moja..." vzdychala a šepkala. Spoločné vyvrcholenie nám vyrazilo dych, lapali sme po vzduchu, chvíľu ležali a potom som sa prevalil vedľa Lindušky. Tíško ležala s hlavou na mojom ramene a spolu sme sa oddávali oddychu po krásnom milovaní. Pravidelný dych prezrádzal, že Linduška drieme a keď som otvoril oči, bol som v izbe sám. Na moje prekvapenie, z vedľajšej izby bolo počuť hudbu. Prvý krát mala zapnuté rádio. Keď som k nej vošiel, usmiala sa na mňa a na stole ma čakala káva: "No čo ty spachtoš? Kto sa bude učiť? Poď, vychladne ti káva." Pristúpil som k nej, vzal ju okolo pása a pritiahol ju k sebe. Ponúkla mi ústa a darovala krásny bozk. Oči jej svietili a bola evidentne spokojná. "Linduška, môžem sa ťa niečo opýtať?" Prikývla. "Len som chcel vedieť, či už vieš, aký je rozdiel.... či už vieš... nabudúce.... ak chceš.... rozdiel medzi pretiahnuť a milovať sa?" Prísne na mňa pozrela, potom sa usmiala, sklopila oči a ticho riekla 'milovať sa'. To už som sa usmieval aj ja a pritom som jej poďakoval za to, ako ma večer krásne oslovila. Videl som, ako sa začervenala až po korienky vlasov, tak som si ju pritúlil a nežne vybozkával tvár.

 

            Vrátili sme sa k učebným stereotypom, no predsa len som si všimol, ako sa  Linduška zmenila. Počúvala hudbu, bola veselá, a ten úsmev na tvári ju robil stále krajšou. Už sa neskrývala za masku prísnosti, aspoň predo mnou nie. Po pár dňoch som za ňou prišiel: "Mám problém, zajtra mám skúšku a nejak som nervózny, neviem..." Položila mi prst na ústa, aby som zmĺkol a kľakla si. Bez slova mi stiahla tepláky a vytiahla vtáka zo slipov. Poťažkala mi vajíčka, stiahla predkožku a začala ma cmúľať. Okamžite sa mi postavil. Pekne ma jazykom obrábala, olízala mi žaluď a potom ho zovrela v perách a začala sať. Pritom sa mi stále jazykom hrala s uzdičkou a tak netrvalo  dlho a začalo mi v ňom pulzovať. Ruky som jej dal na hlavu a hral sa s jej vlasmi. Myslel som, že si ho nechá striekať na tvár a tak som sa trošku odtiahol, no Linduška mi položila ruku na zadok a pritiahla si ma k sebe. To už som v jej puse začal vyvádzať. Úd sebou poriadne šklbol a vystrelil dávku semena. Stisla pery a užíval som si výstreky do zovretých pier. Linduška ma vysávala a končekom  jazyka sa snažila vniknúť do maličkej dierky. Bol som nadmieru spokojný a ústočká ma nepustili, ani keď som sa urobil a pomaličky začal zmenšovať. Keď ma konečne pustila, myslel som, že vypustí z úst semeno, no ona sa postavila, prehltla  a len tak akoby nič prehodila, že to vraj posilňuje imunitný systém. Spokojný som sa jej odvďačil krásnou dlhou pusou a vrátil sa k učeniu. Skúška mi dopadla samozrejme dobre a miesto oslavy som sa Linduške odvďačil krásnym orálom, vylízal som ju do dvoch orgazmov a zakončil som to divokým splynutím. Neviem, čo sme tým spustili, no nemohli sme sa jeden druhého nasýtiť, všetko sme robili spolu, učili sa varili, debatili a samozrejme milovali sa. Nie občas, každý deň, každú voľnú chvíľu a to niekoľkokrát denne.

Spoznávali sme svoje telá a hľadali stále krajšie a intenzívnejšie vyvrcholenia. Čo však bolo na tom celom najlepšie, náš vzťah mal blahodarné účinky na naše štúdium a škola nám išla jedna radosť. Po predposlednom semestri som sa dozvedel, že mi na katedre držia miesto asistenta a budem pokračovať v doktorandskom štúdiu. Linduška si našla miesto v SAVke, no čo bude po škole sme nerozvádzali. Až keď sme sa dozvedeli termín štátnic, som ju požiadal, či by mi nepomohla vybrať darček pre niekoho z rodiny. Súhlasila a tak som ju odviedol do zlatníctva. Prezeral som si náhrdelníky a náramky, hodnotil hodinky a zakaždým sa jej pýtal na názor, či sa je to páči, či by niečo podobné chcela. Dobre sme sa pri tom bavili a celkom rada si niektoré šperky skúšala. Potom som jej medzi rečou opýtal, čo si myslí o zásnubách a svadbe, sestrenica sa  bude vydávať a pozýva nás na zásnuby. Podľa jej názoru, najkrajšia je svadba a zásnuby sú už dosť prekonané. Prikývol som a ukázal na prsteň, ktorý sa mi páči. Chytila sa a začali sme sa prekárať, ktorý by bol krajší, až sme sa na jednom páre zhodli. Zavolal som predavačku a požiadal ju, či si ich môžeme vyskúšať. Zaujímavé, ale padli nám obom. No a tak som, akoby nič povedal, aby nám ich zabalila, lebo máme štátnice a ešte pred nimi sa plánujeme zobrať a vlastne urobíme jednu veľkú oslavu. Predavačka sa s pochopením usmiala a Linda tam ostala stáť s otvorenými ústami. Zrazu dupla nohou, vyskočila na mňa, objala ma a začala bozkávať: "Láska moja, láska moja, ty môj milovaný!!!!" Opatrne som ju postavil, žmurkol na predavačku a zaplatil za balíček, ktorý plánovane znížil moje úspory. Cestou domov Linduška šťastne poskakovala, stále chcela niečo povedať, no len sa usmievala, štebotala nezmysly a každých pár krokov sme zastali v objatí a bozkoch. Doma sme sa na seba vrhli a premilovali celú noc, vlastne celé roky, pred aj po svadbe a aj po narodení našich dvoch dcér.



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>