Erotická poviedka

Auto

    Miňo surfoval po pokeci dlho a evidentne náhodou zablúdil na môj nick. Povedala som mu môj vek a aj tak som bola pre neho zaujímavá. Zaujímalo ma prečo, ale vysvitlo že je to žrebček, ktorý má rád sex nadovšetko. Bol veľmi nadržaný v rp a ja som si s ním dohodla len stretnutie aby som ho videla.  Chcel sa stretnúť viac krát a raz navrhol, že príde pokecať po mňa autom.

  Samozrejme že chcel dlhodobejší vzťah aby nemusel striedať partnerky. Sadla som si do auta a chlapec ma očaril bezprostrednosťou a mladistvým vzhľadom, poznala som ho aj podľa fotky čo mi poslal. Ja som mu poslala portrét čo mám. Odviezli sme sa na parkovisko a on sa nonšalantne rozvalil v kresle a usmieval sa, že nech si povieme čo má kto rád, že sa mu páčim a že by ma chcel hneď pretiahnuť ale nič nechce nasilu. Mne sa páčil a on to videl. Navrhol fajku a rozopínal si nohavice, inak mal len tričko s krátkym rukávom. Žltú mikinu si dal dole. Mal vyšportované telo a úzke boky. V tvári som videla nekonečnú chuť na mňa. Jeho naturel asi bol aj preto taký lebo mal dedka Srba.

  Vytiahla som mu penis a mal ho krásny symetrický asi 20 cm dlhý už plne stoporený. Povedal že vždy je pripravený pri dobrej babe. Ja som si vyzliekla bundu, mala som svetrík a obtiahnuté džinsy. Začala som mu ho jazýčkom prechádzať zhora nahol, navlhčila som ho a nasunula sa čo najnižšie. Pokračovala som a on vyrážal pritlmené vzdychy a držal ma za vlasy. Užíval si a rozprával, že ma naučí také veci že uvidím ako mi bude dobre.

   Po čase som videla že je skoro hotový asi po 5 minútach, chcel aby som si naňho sadla čo som odmietla kvôli ochrane.  Chcel zháňať gumu odo mňa a nadával, že ju nemá že s tým nerátal len možno s fajkou. Hladkal ma pod svetríkom a vsunul mi ruku do nohavíc, povedal nech mu dorobím penis a začal ma prstovať. Povedal, že má radšej oholené. Bola som vzrušená, na sedadle začala som sa oblizovať hladkať sa na prsiach a vzdychala som od rozkoše. Potom vybuchol a vytiekol do mojej ruky a do okolia. Nechcel dosať spermie a dodal, že to preto tak skoro lebo dlho nemal babu a nabudúce si počká na mňa. Chce vidieť ako šaliem a má nato. Chcel prísť čo najskôr väčším autom služobným a tam mi to ukáže. Zistil, že v piatok má voľno.

    Keď sme sa rozlúčili cca po hodine a pol, dohodli sme že si urobíme ďalšie rande. Ja som to prehodnotila a nekontaktovala ho . Bol to veľmi vzrušujúci a svieži úlet.

Potom sa ozval a prišiel s dodávkou ale to už bol iný príbeh.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>