Erotická poviedka

Prsia

                Zbadal som ju na zástavke autobusu cestou domov z práce. Ako prvé som zbadal jej pekné nohy vychádzajúce spod minisukne. Bola ku mne otočená chrbtom a rozprávala sa s nejakým chalanom. Videl som, že je silnejšej postavy, ale tie nohy boli krásne formované. Prešiel som k cestovným poriadkom a akože som sa pozeral na odchody. Po chvíli som sa otočil a pozrel smerom odkiaľ mal prísť autobus a hlavne to bol smer na majiteľku tých nôh. Pohľad na jej prsia mi skoro vyrazil dych. Boli to minimálne päťky. Tričko ktoré mala na sebe ju tesne obopínalo. Pod prsami bolo vidieť silnejšie bruško, ale tie prsia to vyvážili. Aj s chalanom nastúpili do toho istého autobusu ako ja. Stáli v chodbičke medzi sedadlami a ja som sa postavil na miesto vyhradené pre kočíky. Tak som ju mal znovu vo výhľade. Nedokázal som z nej odtrhnúť oči.  Keď o dve zástavky neskôr chalan vystúpil, prišla bližšie ku mne a najskôr sa tvárila ako keby som tam ani nebol.

Na oči si nasadila slnečné okuliare, ktoré mala predtým ako čelenku. Nevidel som jej do očí. Keď sa blížila moja zástavka, požiadal som ju, či by ma pustila k dverám. Aj ja budem vystupovať povedala a začala sa otáčať k dverám. Pritom sa prsníkom otrela o moju ruku. Zalapal som po dychu ale myslel som, že to bola náhoda. Posúval som sa za ňou. Keď sa otvárali dvere, urobila malý krôčik späť a narazila do mňa. To vo mne vyvolalo vzrušenie. Zo zástavky som sa pomaly pohol a dával si pozor aby okolie nezbadalo ako ma vzrušila. Radšej som sa nepozeral ktorým smerom ide. Zrazu sa o mňa niekto zozadu obtrel. Pozrel som sa za seba a zistil so, že to je ona. "Páčia sa ti?" spýtala sa a ja som videl iskru v očiach ktoré už znovu boli bez okuliarov. "Že váhaš." Odpovedal som prekvapený. "Videla som ako si na ne pozeral v autobuse a preto som prišla bližšie. "A nevadí ti moja silnejšia postava?" Už som sa trochu spamätával tak som povedal "nie aspoň nehrkoceš a neodieraš." Trochu som sa zarazil, či sa neurazí. "Nemám koho...." povedala s trochou smútku v očiach. "To sa mi nechce veriť, taká pekná kočka." "Keď teraz idú všetci po modelkách a my silnejšie sme prehliadané." Mal som ešte čas, tak som ju pozval na pivo do celkom slušnej reštaurácie, ktorá bola kúsok od nás. Sadli sme si a objednali si pivo.  Sedel som oproti nej a ona si stiahla tričko dolu, ako keby chcela zakryť bruško.  To síce zakryla, ale prsia sa zvýraznili. "Toto je to čo sa chlapom na mne páči, ale ako z toho bolí chrbát si nikto neuvedomuje." Sťažovala sa. "Máš aj iné prednosti" polichotil som jej. "Aké???" Spýtal sa prekvapene. "Napríklad krásny úsmev, šibalské oči, a tiež krásne nohy." Jej hnedé oči zažiarili šťastím a nadobudli výraz ktorý sa zvykne označovať ako jebavý. "To si všimol, alebo blafuješ?" "Tie nohy som zbadal ako prvé na zástavke, úsmev som videl v autobuse a oči som si prezrel pred chvíľkou. A keby bolo kde, tak Ti ten boľavý chrbát namasírujem."  "A vieš masírovať naozaj?" "Viem, mám na to kurz, len nemám klientelu."  "Tak budem Tvojou zákazníčkou. Bývam neďaleko v garzónke. Ak chceš, môžeš aj hneď ísť." "Fajn, mám ešte tak dve hodinky času, aspoň skúsiš, či to viem naozaj."

Pobrali sme sa k nej. Keď sme vošli, spýtala sa ma, či mi niečo ponúkne. Odpovedal so, že ak tak až po masáži. Na to sa zasa spýtala, či si má sadnúť alebo ľahnúť. Povedal som, že po ležiačky to bude lepšie, ale chcelo by to nejakú emulziu alebo gel. Nemala nič vhodné, tak som zvolil pleťové mlieko.  Vyzliekla si tričko a ľahla si na posteľ. Potom si išla rozopnúť podprsenku. Predbehol som ju a začal som natierať chrbát. Keď som pritlačil, trochu zjajkla. "Bolí?" spýtal som sa. "Trochu na jednom mieste." "Zacítil som tam spazmu, len som nevedel, že až tak to bolí." "Nevadí to prejde." Povedala. Masíroval som a ona vzdychala, teraz však nie od bolesti, ale od slasti z uvoľňovania bolesti. Keď som skončil, uvoľnil som svalstvo naklepaním a trasením. "Bolo to fantastické. Kedy si to zopakujeme?" "Kedy budeš chcieť."Povedal som s uspokojením, že sa jej to páčilo. Zrazu sa prevalila na chrbát. "Nechceš aj prsia vymasírovať?" "Iba ak ty chceš, lebo masér ich má oficiálne zakázané." "Naozaj?" Divila sa. "Skutočne, iba na požiadanie sa masírujú." "Tak v tom prípade chcem..." Začal som masírovať prsia odspodu. Zrazu sa postavila a povedala aby som pokračoval. Začal som ich masírovať priamo na bradavkách. Ona mi medzitým rozopla nohavice a oslobodila vztýčeného bojovníka. Kľakla si a zovrela ho medzi svoje krásne prsia.

Začala sa knísať a prsníkmi mi ho ďalej dráždila. Prispôsobil som sa a masíroval som jej hlavu. Začala vzdychať slasťou. Ja som o chvíľu vystrekol. Nič sa však nedostalo von, všetko skončilo na prsiach a medzi nimi. Chvíľu ho ešte gniavila a potom sa postavila a začala ma bozkávať. Začal som jej jemne hrýzť ucho a pritom som jej pošepkal aké to bolo krásne. "Ty kokso, ja som vytiekla ako keby som sa počurala... To si budeme musieť zopakovať." " Už sa na to teším.. a pritom to bolo prvý krát čo som bol urobený prsami..." Poutierala mi ho do svojho trička, zdvihla mi nohavice a zapla ich.  Potom si ešte provokačne poutierala prsia. "Kedy bude ďalšia masáž?" Spýtala sa. "Masáž má byť pravidelná, ale nie ako Vianoce" povedal som.. "O týždeň, môže byť?" "A nie je to dlhá pauza?" "Vieš, mám nejaké plány, dnes som mal ako zázrakom voľno.. Ale o týždeň sa môžeme znovu stretnúť, len povedz kde." "Znovu na tej zástavke kde sme nastupovali. Ale pôjdem sama." Dohodli sme sa a o týždeň som znovu nastupoval do autobusu pozerajúc do ešte hlbšieho výstrihu ako minule. Okuliare mala na očiach ale v autobuse sa viac pritlačila. Cítil som jej dýchanie. Úžasne ma vzrušovala. Do garzónky som prišiel s napnutými nohavicami. Hneď ako zavrela dvere za mnou začala sa vyzliekať. Opakoval som to po nej. " A teraz budem masírovať ja teba." Povalila ma na posteľ, na brucho. Mal som stým problém, lebo bojovník trčal dopredu. Kľakla si nado mňa a prsami mi začala búchať do chrbta. Posúvala sa po celom chrbte. Keď sa dostala na kríže, otočil som sa a bojovník bol obíjaný. Priľahla ho a hniezdila sa na ňom.

Bolo to nádherné, ale zrazu ho chytila do úst a začala fajčiť. Hneď od začiatku pekne divoko.  Povedal som jej aby sa otočila aby som aj ja mohol lízať. Pred tvárou sami objavila vyholená nabudená mušlička. Krásna, veľká. Zasunul som do nej jazyk a ona ma ňou priľahla. Začal som v nej krúžiť Nadychoval som sa vo chvíľach keď sa zdvihla v rytme pohybu úst po bojovníkovi. Vytiahol som jazyk z mušličky a začal som lízať hrázdičku. Pridala ako o závod.  To už som ale začínal striekať. Zachytila všetko na prsia. Keď zvädol, ešte ho pogniavila prsníkmi a nechala ma pokračovať v lízaní. Na bradu mi stekala šťavička. Keby som ju neochutnal, tak by som si myslel, že na mňa čurá...  Pritom vzdychala, "ešte...ešte.." Keď som už nevládal, otočila sa a priľahla ma. Znovu prišlo na bozky.  Pregúlila sa na chrbát. Kľakol som si nad ňu tak, že bojovník ovisol medzi prsníky ktoré som začal gniaviť. Pridala sa a stáčala ich k sebe. Znovu sa postavil a teraz už všetko zostalo v jej rukách a prsiach. Úspešne ho spracovávala. Keď začal opäť striekať, aj keď to bolo skôr plutie, už to nechala dopadať rovno na prsia a pozerala sa na jeho sťahy.  Ja som sa oprel o jej bedrá a mierne sa zaklonil. Bojovník sa zdvihol a ona ho chytila rukou a dokončila. "Bola to super masáž. To ťa učili na tom kurze?" "Nie tam sa také neučí.. toto bola improvizácia."  "Ale krásna.." zobrala ma do kúpeľne pod sprchu. Takmer sme sa nezmestili do sprchového kúta. Takmer som sa znovu urobil pri tom tesnom kontakte. 

Keď som sa obliekol, povedala "tak zasa o týždeň, aby bola pravidelnosť, ale to už príď sem sám."  Takto som chodil masírovať ešte asi pol roka. Potom mi povedala, že ju balí kolega a ja som pre ňu urobil strašne veľa, ale nie som perspektívny pre vzťah. Pochopil som to a zostali sme v kontakte. Občas zavolá, že potrebuje masáž. Ten jej je síce dobrý manžel, ale nevie tak masírovať. Nebýva to už pravidelne, ale zato rovnako kvalitne.     



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>