Erotická poviedka

Vadí nevadí

 Víkend ako stvorený na večernú party. Pozvala som par známych lebo som im chcela ukázať môj novy objav. Je to milý príťažlivý muž. Trosku hanblivý ale inak príjemný spoločník.

Večer na stretnutie som pozvala štyri dievčaťa . Sú to celkom pekne spoločníčky a dlhé večeri. Je s nimi sranda a vždy sa niečo udeje keď sme spolu. Sú  dve blondínky a dve brunetky. Každá je niečím zaujímavá ale všetky sú príťažlivé pre pánov. Poznáme sa dávnejšie a nie je party kam by sme neboli spolu pozvane...

Dnes je party u mňa pozvala som  šesť kamarátov aby sme mali príjemný večer . Spoločnosť  je pohromade a my sa začíname spoznávať. Vedieme prijemne debaty len tak o tom aké sme mali dni . Konečne prišli posledný dvaja a naša spoločnosť je kompletná .... Pozývam všetkých do obývačky aby si každý našiel miesto a urobil si pohodlie. Môj novy hosť je plachý a divá sa okolo seba a netuší čo sa bude diať neskôr.. Sadáme si na pohovky a kresla a začína sa hra ,ktorá nic nepokazí,, vadí nevadí,,,, náš hosť más pravo prvej otázky, ,,,,hmmmm,,tak pod ,,povedz ju ,,, Je tu pat  žien a sedem  mužov ,,. Klad otázku tak aby si mohol zobrať jednu časť ošatenia . Kým nebudeme nahý a potom bude pokračovať ďalej naša party.

Uf som v rozpakoch ,nemôže dať otázku niekto Ini?? Pozrel na všetkých okolo neho . keď pozrel na mňa nemohla som inak len ho potrestať. To nie, si prvý  a tu sa nic nesmie odmietať som mu povedala. Beriem si jeho tričko ako zálohu , Nenamietal dievčaťa pozerali na neho a už mala každá predstavu ako si ho vychutná. Pokračuje ďalší v poradí ,, Dáva otázku oproti dáme vadí, ,ze ma urobiť to co od nej pán žiada, ,.nechce sa jej olizovať mu topánku. , Pan pýta jej halenku, pod ktorou nic nemá. Jej prsia sú plne, bradavky máličko začínajú tvrdnúť pri pohľadoch na ňu. , Pomaly sa hráme a ja nalievam všetkým  víno a rozprávame si príbehy čo náš máličko zbližujú.

Môj novy spoločník dostal  prvý bozk od jednej dámy . Je  v rozpakoch stále  a ten bozk ju nevzrušil  ako očakávala,,, Zobrala mu posledný odev čo zahaľoval jeho mužnosť. Jemne sa ho dotkla a úď mu vyletel do výšky. Usmiala sa a povedala ze ho chce mat prvá ak jej to dovolím. Tíško som prikývla ,ze áno. Nechapal a díval sa okolo seba ,

Posledne kolo a ja som ešte stále oblečená. Pán oproti mňa sa pýta čí mi nevadí oliznúť  venček na ritke mojho spolocnika .  Urobím to. Posadím ho do kresla posuniem jeho zadok trosku nižšie....Nohy odtlačím ďaleko od seba a jazykom  prejdem po venčeku. Počuť silný ston a jemný zašklb prezrádza ,ze to velmi chce. ,, Dívam sa do jeho prekvapených oči a čítam ,ze chcem ta znovu.... No nie, slečna vedľa mňa si sadla do jeho lona a čí jej nevadí keď budú  dvaja,, Nevadilo jej to tak to chcela. , Dívame sa ako sa na nom pekne vlni a ten druhy stoji pri nich a dáva jej ho najskôr cely do úst ,,,,,,Ale môj spoločník  je  nejaký stále vyplašený  a nevie sa uvoľniť ,, To u slečna stoná a cíti ako jej vchádza muž za jej zadočkom do ritky. To už cíti aj on ,ze sa jeho už kĺže po jeho akoby boli spolu v jednej dierke. Užíva si dievčina ale len s jedným mužom druhy je stále ako v tranze.

Pozerá  sa na mňa a je vidieť na ňom ze už chce aby sa to skončilo. Podídem a pohladím  ho a dám bozk vášnivý ,Cítim jeho jazyk v mojich ústach, ,,Je dlhy a nádherné vzrušujúci. Dám pokyn ze je čas zmeniť polohu a pridať sa k ďalším. ..On ostal ležať a chytil moju ruko a povedal pod. Ooo,  to nie ja som domáca pani a hostiteľ , vyberám si čo chcem,,, Mne nic  nevadí robím potešenie všetkým a preto som oblečená,,, Nevadilo mi oliznúť tvoju ritku a ani zobrať do úst vtáka ,ktorého mi dal  pán vedľa mňa,,,, tak ja sa zatiaľ dívam,, Dívam sa na všetkých ako sa dobre bavia. Ako sú vzrušený a ako čakajú na môj pokyn mat na po jednom alebo spolu naťaž.

Vylízala by si mi analik ? Šepol mi do uška môj spoločník. Pozrela som na neho a povedala áno s radosťou to urobím. Znovu som ho dala do polohy aby si to mohol krásne so mnou užiť. Kľakol si na kolena a ja som mu jazyk odzadu zasunula medzi hej polky. Jeho tlmený ston bol vzrušujúce nákazlivý. Kyvká som na brunetku čo sedela oproti a dívala sa  s chuťou samice ho ochutnať. Zasunula sa pod neho a už sa prisávala na jeho krásne stoporeny , pružný úď. Díval sa na jej jaskynku pred nim a chcel ju ochutnať, cite laky je stále tapety ale konečne to urobil.  Pohyb v jeho zadočku mojim jazykom a stimuláciou jeho vajíčok a vcuckavanim jeho údu dlho nečakal na vstrek. Semeno sa vyrútilo z neho skôr ako chcel skríknuť ze už idem. Pomaly som sa s nim prestala hrať a slečna pod nim zlizovala posledne kvapky čo z neho vytekali.

Znovu som ponalievala víno do pohárov a povedala ,sú tu štyri ženy a sedem mužov užívajte si krásne spolu. Bolo veselo ,ozývali sa stony a hrala jemná melódia. Pritom nespúšťam oči z môjho spoločníka . Pozerám sa do jeho  oči,,, nespúšťa  zo mňa oči,, Chveje sa,, Chceš ma ochutnať ? ,aj do mňa vojsť cely ,len preto,  ze som chladna a len sa dívam,  Je  velmi vzrušený,,, Jeho úď  je na prasknutie, dráždi ho ten môj pokoj, Pristúpil bližšie a pošepol mi; Dívaš sa ale si cela vzrušená, tvoja mušlička je cela vlhka. Chcem to zistiť, chcem ta ochutnať, dívať sa na teba ako sa zvíjaš pri mojich dotykoch.

Vložila som mu môj jazyk do úst . Potom naslinila prst a zasunula som mu ho do zadočka.  Vytiahla ho a znovu prešla po venčeku prstom a krásne vošla znovu do dieročky. Stále som chladna,, len preto aby som ta dráždila velmi. Vychutnávam si ta pošepla som mu do ucha. Prstekujes mi analik a si chladna ? opýtal sa. Ukáž mi nech sa uistím ,ze ma neklameš. Nie, hovorím ešte nie je tvoj čas.

Chcel mi ho už vložiť do úst a divoko zasunúť do mňa.  Nemôžeš sa ma dotknúť,,, no ja môžem mat  ústach tvojho vtáka,,,, . Kľakla som si na zem, moje prsty schádzajú na jeho guľky a jeden prst do neho sa krásne zasúva. ,Vtláčam mu ho cely do ritky  ,,,hmmmm vidia ze to sa mu Pači . Schytil dievčinu čo išla okolo náš. Bozkáva sa s ňou , vtlačila mu do úst jazyk a on ju držíš za bradavky,,,Odzadu   ju si berie odzadu iný ,, Napichol si ju na vtáka, vykríkla nieže, to boli,,, Ale už bol v jej ritke cely zasunutý, ,Vzrušilo to môjho spoločníka . Jeho úď  sa napol v mojich ústach,,,, Zastonal  a chcel striekať,, ,,Uvoľnila som úď z mojich úst a dravca sa predklonilo a môj prst zašiel hlbšie do teba. Nečakal to,,, Vstrek už nevedel ovládať a dievčina mala plne ústa jeho semena.

 Bol  velmi nadržaný,,,, Chveje sa a ja sa  dívam do jeho  oči,,,,, Sepkáš ; aj tak ta dnes pretiahnem ,,, Môj úsmev sa ti stráca z oči a ja sa venujem pomaly ďalším ,nalievam víno a konečne im dovolím ,pohladiť mi prsia a zájsť rukou pod satý,,,, šalieš,,, tak velmi to chceš ty .Vzrušilo ta to. Dívaš sa ako omráčaný a ja výživám ženy aby sa to venovali. Sedíš v kresle a dívaš sa čo sa začína diať.

Muži z mojej party sú úplné nadržaný ,chvejú sa im prsty . Vyzliekajú ma pomaly a odhadzujú moje veci a pohládzajú ma a skúmajú každé miesto na mne. Sú ku mne nežný. Striedajú sa a môj spoločník nevie oči odrhnúť od toho čo vidí.. stojím a dvaja muži kľačia na zemi ,,jeden s pred a ten druhy zo zadku. olizujú ma a skúmajú čí som pripravená už . ďalší mi dáva bozk a ďalší skúmajú moje bradavky čí tvrdnú už. . Oči môjho spoločníka prezrádzajú udiv. Jeho ústa sepkajú ; chcem ta už . Predkláňam sa a beriem si jeho úď do úst a to je znamenie ,ze jeden s nich môže do mňa vojsť. Druhy si líha na zem a vkladá mi do jaskynky jazyk. Striedajú sa v mojich dierkach pomaly všetci. Úď v mojich ústach je tapety , Tvrdý a pružný dosť. To už nemohol môj spoločník vydržať. Odsunul dievčaťa a schytil ma otočil a divoko do mňa vošiel. Stačila som len naznačiť aby sa ostatný začali spolu baviť.

Už  nedovolil nikomu z nich aby sa ku mne priblížil, Menil polohy a bol tak tvrdý a divoký ze som kričala ako dorážal do mňa. Nakoniec sa uvoľnil a jeho vstrek som cítila vo mne silno burácať. Chcela som sa postaviť a odisť nechať ho pre ostatne. Ale povedal počkaj ,mala si malo budeme pokračovať. Posadil si ma na jeho znovu ožívajúci úď a ja som cítila ďalšiu krásnu rozkoš . Stále sa mu zdalo ze mam malo .otočil ma . Kľakla som si do kresla a vnikol do mňa odzadu. Skríkla som .nebola som prepravená ze zasunie svoj úď do mojej ritky. Pomaly zašiel do mňa cely a už zase dorážal . Bol ako divy, Sepkal toto si chcela určíte. Stonala som a on zrýchlil,,,, Jeho už sa v mojej ritke napol a už som cítila ako poľavuje a strieka zase .Keď vyšiel zo mňa uvoľnil zovretie môjho paša a povedal toto bol začiatok. Odišiel do kúpeľne.

Keď prišiel šla som sa upraviť aby som sa venovala hosťom. Dobre sa bavili a striedali sa a všetci boli spokojný. Pomaly začínalo svitať a naša party bola na samom konci. Všetci spokojne dopili svoje poháre ,dozneli posledne odrazmi. Utíchla jemná hudba a vyšiel posledný muž zo sprchy. Keď všetci spokojní odišli môj spoločník bol znovu pripravený si ma vziať . ale to už začína iný príbeh aby ste mali čo citát neskôr...

autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>