Erotická poviedka

Maxižienka

Zoznámil som sa s ňou  na tréningu basketbalistiek. Mala vtedy 25 rokov, vysoká, svalnatá športovkyňa - Monika. Ja som v telocvični montoval elektropríslušenstvo k ovládaniu a spínaniu osvetlenia.

Pozeral som na ňu veľmi uprene, čo si aj všimla. Po tréningu si na mňa vyčkala s prosíkom opravy elektriny  u nej doma. Tak sme o pár minút vyrazili na jedno mestské sídlisko až do jej bytu. Poruchu som veľmi rýchlo identifikoval a aj opravil . Bola ku mne veľmi prívetivá, čo som absolútne nechápal, že čo na mne taká baba vidí. Mimochodom bola určite aspoň o hlavu vyššia ako ja, tak som sa spýtal aká je vysoká (otravná otázka, všetci sa jej to pýtajú stále). Odpovedala v číslach 188/83kg. Fakt oproti mojím 62 kilogramom kus baby. K oprave zásuvky ešte poprosila namontovať nový luster, čo jej stál v skrini viac ako rok a nemal ho kto namontovať. Poprosil som o rebrík alebo stôl, aby som mohol pracovať. Stôl bol v stave  vysokej lability, to radšej nie a rebrík nemala, tak sa spýtala, čo tak živý rebrík? Nechápal som , spravila drep a povedala, že si jej mám sadnúť na ramená, že to v pohode zvládne. Zdvihla ma s ľahkosťou a po pár minútach bol luster na mieste.

Nemohla si nevšimnúť, že sa mi môj fešák v nohaviciach postavil ako sviečka. Opýtala sa ma, či mi nevadí veľká baba pri sexe, odpovedal som "neviem" nesexoval som s takou vysokou babenkou. Tak je čas to skúsiť odpovedala s tajomným úsmevom. Slovo dalo slovo a ani neviem ako o pár minút som sa ocitol pod maxižienkou, ktorá má rada sex a aj si to vedela poriadne vychutnať. Skúšali sme všetko možné aj nemožné, ale vždy chcela byť "navrchu", čo som ani neriešil,  nebol dôvod. Návšteva u nej sa opakovala  niekoľkokrát a po asi dvoch mesiacoch stretávania sa nasťahovala ku mne. Načo by platila drahý prenájom bytu, však sme aj tak  boli veľmi často spolu. Pôsobili sme veľmi komicky, ak sme niekde spolu vyrazili, ja nízky a štíhly a ona pohľadná maxižienka. Svoju prevahu výškovú a  váhovú vedela vhodne pri sexe zúročovať, ale zas niektoré polohy  zostali pre mňa nedostupné - nemám lešenie J.

Po asi dvoch rokoch sa pri športe zranila a to bol koniec  jej basketbalu. Začala sa menej hýbať, rovnako veľa papkala a začala priberať. Na naše tretie spoločné Vianoce mala už 97 kg, ale vyzerala stále k zahryznutiu. Pohádali sme sa a skončilo to šarvátkou, či skôr bitkou a vtedy som prvýkrát videl jej silu a povahu zužitkovať svoje dominantné sklony a telesné proporcie voči mne. Pri zápase ma zvalila, zaľahla a nemal som šancu sa ubrániť. Jej sa to ohromne páčilo a povedala vtedy vetu "odteraz som tu šéfom JA" a taký džudo tréning budeme robiť častejšie, aspoň trochu spevním telo a  chudnem. Čo povedala aj splnila a po večeroch nasledovalo odtiahnutie nábytku a zápasenie s maxižienkou. Chcel som kúpiť aj žinieky, načo povedala, že netreba, že ona na podlahe nie je skoro nikdy. Netreba asi písať ako zápasy končili.

Prestalo platiť, že mužské pohlavie  je to silnejšie. Vo všetkom sa cítila hrať primárne, dominantne. Cvičením a zápasením ma donútila nepriamo k tomu, že som začas potajomky cvičiť a posilňovať. Stále som čakal, že  svoju energiu a získanú silu proti nej vhodne použijem a budem tým silnejším doma. Za pol roka som nabral silu poriadne, ale pribral som na 69kg (+7kg) , viac to nešlo. Monika tiež cvičila, predo mnou sa nevážila, aby som to nekomentoval. Boli sme spolu denne a vtedy si človek nevšíma toho druhého ako postupne naberá kilá. Postupne menila šatník, šaty jej boli malé. Večer sme spolu zápasil skoro vždy, ju to ohromne bavilo. Chcel som skúsiť "ísť naplno" a zúročiť svoje polročné cvičenie.

Pochválila ma s úsmevom, že som o triedu lepší, ale zas ma hladko zdolala a to išla podľa jej slov na 60%.  Pri jej výške sa tie kilá nejak stratili, či rozložili a ja som sa nestačil diviť, keď sa po zápasení postavila na váhu a tá ukázala  116kg. Pri zápase vždy vhodne používala svoje telo a pri zaľahnutí takou masou svalov a aj tuku mi dochádzal kyslík. Mal som preto radšej, keď sme zápasili oblečení, lebo jej  nahé telo znemožňovalo dýchanie. Najhoršie  bolo dostať sa medzi jej dlhé svalnaté nohy,   ktoré by s určitosťou dokázali moju osôbku asi rozpučiť, tu rozprávala, že "ide na 20%". 

Skoro vždy zápasenie končilo sexom, aj keď neviem ako som to dokázal ešte taký vyčerpaný. Asi preto, že bola v sexe najlepšia, akú som zažil. V tomto čudnom partnerskom  vzťahu  je spolu vydržali šesť rokov, plných zápasenia, ženskej dominancie a sexu.



autor: nezadan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>