Erotická poviedka

Susedka 2

            Bola neskorá jar, počasie prakticky už letné keď raz večer zazvonil zvonček pri dverách bytu. Otváral manželka a zvonila naša susedka Majka. "Pani suseda, prišla som poprosiť Vášho manžela, či by mi nemohol prerobiť elektriku na chalupe. Ten môj nie je elektrikár a ešte k tomu len včera odišiel na montáž. Veď poďte aj Vy a urobíme si voľný víkend." Spustila hneď pri dverách. Manželka ju pozval ďalej. My sme sa samozrejme k sebe správali ako susedia, to čo bolo pri oprave pračky sme nijako nedávali najavo. "Rada by som išla, ale máme uzávierku v učtárni a budem musieť byť v práci aj v sobotu. Ale ak chcete, nech kľudne ide, aspoň nebude čumieť doma na telku." Netváril som sa moc nadšene, prerábať elektriku niekde na starej chalupe nie je moc príjemná práca. No súhlasil som, hlavne keď mi Majka povedal, že materiál tam už je a ide len o dve miestnosti. Dohodli sme sa, že pôjdeme v sobotu ráno, aby som si zobral iba náradie, o ostatné sa postará ona. Tak aj bolo, v sobotu ráno manželka odišla do práce a ja s Majkou na chalupu. "Zastavíme sa aj pre moju kamarátku, aby som sa Ťa nemusela báť." Povedala to s úsmevom a zvláštnym jasom v očiach. Keď sme sa blížili k kamarátkinmu domu, Majka jej zazvonila na mobil a pred domom nás už čakala kočka v jogingovej súprave, s cestovnou taškou v ruke. "Janka, toto je môj sused ktorého som Ti spomínala." "Miro, teší ma." Prijal som podávanú ruku. Pokračovali sme v ceste. "Aký je plán?" Spýtala sa Janka. "Mirko sa pustí do prerábky elektriky, Teba poprosím aby si mu prípadne pomohla a ja budem variť, aby sme nehladovali." Keď sme prišli na chalupu zostal som mierne prekvapený, počítal som s nejkým starým barákom, ale zastali sme pred síce dávno postaveným, ale krásne rekonštruovaným domčekom dosť ďaleko od ostatných domov. "Toto je naša chalúpka," povedala Majka a viedla nás dnu. "Auto dám do dvora a hneď som pri Vás, zatiaľ sa ponúknite ak máte na niečo z chladničky chuť."  Keď bolo auto vo dvore, vybrali sme si tašky a ja som si obliekol pracovný odev. "Tak do čoho sa to mám pustiť?" Majka ma odviedla do "prednej" izby ako sa voľakedy nazývala. "Potrebujeme sen naťahať nové drôty k zásuvkám a svetlu. Trubky sú už pripravené, to ten môj vedel, ale do zapájania sa mu nechce. Poistky sú tu, na chodbe, materiál nájdeš v komere na konci chodby." V komore boli vzorne uložené vodiče, zásuvky a aj ostatná elektrikárska "bižutéria". Zobral som škatule s potrebnými vodičmi a išiel som ich naťahať do trubiek.

Janka vtedy prišla s podnosom s kávou. "Môžem Ti s niečim pomôcť?" "Asi bude dobré, ak mi budeš vyťahovať drôty zo škatúľ, aby sa mi nepomotali." "Iba drôty?" spýtala sa a trochu sa pri tom usmiala. "Teraz iba tie," povedal som pre zmenu zasa ja. Celá elektrika nám trvala asi tri hodiny. "Pani domáca, už to funguje." Ohlásil som splnenie prác Majke. "Fajn, teraz sa naobedujeme a potom sa pobavíme o odmene za prácu." Na obed sme mali rezne s hranolkami a zapili sme ich dobrým domácim vínkom. "Teraz by som si najradšej išiel ľahnúť." Povedal som po dobrom obede. "Kľudne choď do podkrovia, je tam všetko pripravené." Podkrovie bolo upravené z pôvodnej povaly obložením drevom. Ako lôžka tam boli veľké epedy s primerane veľkými prikrývkami. Bolo teplo, tak som si nechal iba slipy a ľahol som si. Po chvílke som už driemal. Začul som zvuk ako niekdo vstúpil do miestnosti. "Je tu ešte jedno miesto?" To už sa pýtala Janka. "Samozrejme," povedal som a čakal kam si ľahne. Vyzliekla si svoju súpravu a iba v nohavičkách a podprsenke sa šupla pod prikrývku ku mne. "Je mi trochu chladno, môžem sa k Tebe trochu pritisnúť?" Pýtala sa a nečakala ani na odpoveď a už sa o mňa opierala. To mi stačilo aby som bol vzrušený. Privinula sa ku mne a pocítila moje vzrušenie. "Prečo ho väzníš v takom tesnom priestore?" Spýtala sa a už mi sťahoval slipy. Ja som sa tiež nezdržoval a dal som jej dolu tangá a potom podprsenku. "Počula som, ako sa rád hráš s prsami, tak mi ich vymasíruj rukami a pusou!" A už mi tlačila hlavu medzi svoje veľké prsníky. Bozkával som ju medzi ne a rukami ich hnietol ako cesto na chlieb. Prevalila sa na chrbát a ja som začal striedavo  sať bradavky ako keby som sa z nich chcel skutočne napiť. Privádzalo ju to do vzrušenia. Zrazu mi začala tlačiť na ramená aby som sa presunul nižšie. Pomaly ako som sa presúval smerom dolu som jej bozkával bruško a v pupíku som chvíľku krúžil jazykom. Postupne som sa presunul na jej vyholenú škáročku. Zacítil som známu vôňu a príjemne slanú chuť. Moj jazyk sa začal ponárať do jej roztvorenej mušličky a ja som sa sním snažil navštíviť všetky zákutia. Bolo to krásne a Janka začala prudko dýchať. Hlavu mi stále držala pritlačenú na mušličke a pritom mi zarývala prsty medzi vlasami do pokožky. Pätami mi zvierala boky. Rukami som jej pritom stále hnietol prsníky na ktorých boli bradavky nabehnuté do veľkosti zrelých malín. "Tak takto Vy oddychujete! A na mňa ste zabudli! Súkromníci!" Naoko sa hnevala Majka.

Kedy prišla to sme nevedeli, ale určite vedela čo robíme, lebo bola nahá. Otočila ma na chrbát a začala sa pusou venovať môjmu nabijáku. "Pokračujte!" Vyzvala nás keď sa nadychovala. Janka si kľakla tak, že som mal mušličku na ústach a nosom som sa je dotýkal kakaovky. Začala sa pohybovať tak aby som jej ho do nej aspoň trošku vtláčal. Keď som zistil ako ju to vzrušuje, začal som jej riťku masírovať rukami a do kakaovky som jej zastrčil ukazovák. Ako som jej ho tam vsúval začala prutko dychčať a prirazila sa naň tak, že mi skoro sadla na oči. Začal som ukazovákom mierne pohybovať, čo ju privádzalo do tranzu. Zdvihla zadok a ja som jej druhý ukazovák vopchal do mušličky a oboma som ju obrábal naraz. Tiekla ako sneh poj jarným slnkom. Majka spracovávala môj nabiják dlhými ťahmi. Keď pocítila šklbnutie ktoré bolo predzväsťou výstreku, pevne ho zovrela perami a všetko zhltla. Samozrejme nabiják mi poklesol, ale Janka už kričala v orgastických kŕčoch. "Poďme sa okúpať!" zvolala Majka a už nás aj ťahala dolu, na dvor. Prebehli sme za ňou za živý plot kde bol bazén. Nebol veľký, asi 6 x 3 metre a z vonku vyzeral skoro ako fóliovník, ale bolo v ňom príjemne teplúčko. Jden druhého sme poumývali a pritom obe kočky nezabudli na odskúšanie tuhosti nabijáku. Ja som sa im skrýval pod vodou a pritom som im lízal mušličky. Takto sme sa kúpali až do večera. "Poďme večerať, už som vyhladla!" zavolala Janka. Večeru sme zjedli tak ako sme boli, nahý, iba kočky si dali biele priesvitné zásterky, vraj "aby sa nehambili". Ale ja viem, že ma chceli iba viac vzrušovať. Po večeri bol zákusok. Janka vybrala zo svojej tašky šlahačku v sprayi a začala si ju striekať do mušličky. Druhú podala Majke. Tá si ľahla na jedálenský stôl a postriekala sa celá.  Janka si k nej kľakla ako po obede ku mne a ja som Majke vylizoval mušličku. Majka lízala Janku. "Daj mi nohy na ramená!" vyzvala ma Janka. Bola to akrobatická poloha, lebo svoju váhu som držal hlavne na rukách, ale Janka už striekala šlahačku na môj nabiják, aby to v okamžiku skončilo v jej ústach. Krásne mi pritom olizovala moje vajíčka. "Mám rad šlahačku s vaječným koňakom! Dáš mi nejaký?" a už sa snažila vysať mi nabiják. Priznám, sa, že v tejto polohe mi to moc nešlo. "Nič to, zmeníme polohy" povedala Majka. Ja som skončil na chrbte, majkina mušlička na mojich ústach a Janka olizovala môjho nabijáka ako nanuk. Po chvílke mala aj očakávaný vaječný koňak.

Síce ho nestihla zachytiť, ale zato poolizovala všetko kam dopadol. Keď si takto pomaškrtila, nasadla naň a začala pomaličky jazdiť. Bolo to úžasne vzrušujúce, nestihol ani poriadne poklesnúť a už znova tuhol. Majka a Janka si medzitým začali vzájomne masírovať kozičky a bozkávať sa. Keď sme už nevládali zaspali sme vo vzájomnom objatí. Zobudila ma Majka tým, že začala bozkávať moj nabiják. Keď zbadala, že som sa zobudil a zaželal jej dobré ráno, povedala, že nemohla odolať pohladu na vztýčeného dobyvateľa a dostala chuť na raňajky, tak si ho chcela pripraviť. Janka ležala vedľa spokojná ako malé dieťa. "Poďme si urobiť raňajky, ale ja som za normálne, lebo som hladný." Potichu sme zišli do kuchyne a Majka začala pripravovať kávu, z mrazničky vytiahla rohlíky a ďalšie požívatiny. Pri chladničke sa predklonila, niečo chcela vybrať a na mňa otrčila krásnu riťku a pod ňou nažhavenú mušličku. "Tak Ty ma neprestaneš provokovať?!" Zdanlivo som sa hneval. Za to Ťa potrestám, dostaneš po holej. Predkloň sa tu na stôl." Poslúchla a mierne pritom roztiahla nohy od seba. Samozrejme že som ju nebil, nedostala po holej, ale do holej. Najskôr som jej na riťku nastriekal šlahačku ktorá bola na stole. Myslela si, že jej ju zlížem, ale ja som ju využil ako lubrikačný krém a vrazil som jej nabiják do riťky. V prvom momente zjajkla, ale hneď prosila "ešte, ešte.  ...." Takej prosbe sa nedalo nevyhovieť. Urobil som seba aj ju. Konečne sme sa dostali aj k jedlu. "Dobré ránko," pozdravila nás Janka. "Bude aj niečo pre mňa?" "Čo by si si dala?" spýtal sa Majka. "To čo aj Vy." Tak sa najskôr predkloň na stôl vyzvala ju Majka a už jej aj striekala zvyšok šlahačky na riťku. "Čo robíš? Ja som chcela raňajky!"  "Dostaneš rovnaké ako som mala ja." Ale to už som bol aj ja pripravený a zopakoval som si rannú rozcvičku. Majka sa pritom túlila k môjmu chrbtu a aj som lutoval, že nabiják mám iba vpredu. Keď sa aj Janka konečne dostala k raňajkám, bol skoro obed. "Pomaly pôjdeme!" Zavelila Majka. "Naobedujeme sa po ceste, musím Vás predsa vyplatiť za vykonanú prácu." Zastavili sme sa  v jednej reštaurácii na pizzu. "Akú máš najradšej?" spýtala sa Majka. "Pikantnú,"  a dodal som "s mäkčeňom." "Ešte nemáš dosť?" Pre zmenu sa spýtala Janka. "To už mám, ale platí to aj tak."  Doma ma už čakala žena. "Tak čo porobil si čo bolo treba?"  "Porobil a perfektne," pochválila ma Majka. "Budete k nám musieť prísť niekedy na víkend skontrolovať to." Oči sa jej pritom zvláštne leskli.

                  



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>