Erotická poviedka

Splav

Pre mladších iba doplnok  SZM = Socialistický Zväz Mládeže, pred rokom 1990 prakticky jediná mládežnícka organizácia. Ani zďaleka nebol taký predchnutý ideológiou ako sa to o ňom dnes tvrdí. Ideológia bola iba škrupinkou nad dianím.....

            Ako bolo zvykom, koncom celozávodnej dovolenky sme organizovali splav Oravy, Váhu a Hrona. Ako jeden z najstarších účastníkov a skúsených vodákov, som bol poverený vedením celej akcie. Pred bránou závodu sa v stredu popoludní zišli účastníci. Organizačný štáb nachystal celú výbavu poskytovanú Závodným výborom SZM. Všetci sme si naložili svoje osobné veci a vyrazili sme.

Naša cesta viedla až do Nižnej na Orave, kde sme v blízkosti Oravy stavali každý rok stany. Tento rok sme mali trochu problémov na ceste, lebo sme dostali defekt, čo nás zdržalo natoľko, že sme stany začínali stavať až za šera. K tomu sa pridružila mierna únava spôsobená vypitým pivom, vínom a v prípade niektorých aj tvrdším alkoholom. Keďže tma nastupovala pomerne rýchlo, stavali sme iba nevyhnutné množstvo stanov. Ja som napríklad počítal pôvodne, že si staviam svoj stan v ktorom budem sám, alebo ako sme svorne tvrdili, hlavne pred našimi kočkami ktoré išli prvý krát, "S kým v člne, s tým aj v stane". Mali sme totiž dvojmiestne nafukovacie kajaky a posádky boli určené už dopredu. Išlo hlavne o to, aby v člne bol vždy jeden skúsený a jeden nováčik. Nováčikov bolo menej ako polovica, preto v niektorých člnoch boli aj obaja skúsení. Ja som mal plávať pôvodne sám, lebo sa prihlásil nepárny počet. Našťastie pre mňa, vypadol Peťo, ktorý mal do člna pridelenú Alicu. Ale Alica sa dohodla s Jankou s ktorou robili na jednom pracovisku, že budú spolu v stane. Keď sme začali stavať stany, Alica sa  pýtala, kto im postaví stan. Iba zo žatu som povedal, že môžu prísť ku mne, lebo som mal stan v ktorom sa mohli vyspať 3 až 4 osoby. Zostal som trochu prekvapený, keď po dostavaní stanu, si obe kočky doniesli svoje spacáky a nafukovačky do môjho stanu. Nebránil som sa. Keďže bolo už pomerne neskoro a pripravovať si večeru hoci aj vo forme chleba s kusom klobásy sa nechcelo takmer nikomu, vybrali sme sa do miestnej krčmy.

Obe kočky sa pridali ku mne, vraj aby tam trafili, lebo nevedeli kde to je. Nižná mala v tej dobe raritné usporiadanie. Nie aby, ako v každej slušnej slovenskej dedine, krčma bola oproti kostolu,  tu sa nachádzala na opačnom konci dediny. Ale do krčmy sme sa dostali, navečerali sa a samozrejme aj zapili. Keďže som tam nebol prvý krát, mal som tam ako aj niektorí ďalší "starí" aj nejakých známych, hlavne keď sme mali aj družbu s miestnou fabrikou na výrobu televízorov. Stretnutie sa muselo zapiť po oravsky - pálenkou a nie jednou. Keď sme sa po takejto večeri vracali k stanom, mali sme už trošku problémy s držaním smeru. napriek tomu som išiel ako paša, obe kočky ma viedli. Nie že by som nevedel chodiť, ale privolal som si ich "aby sa mi nestratili". Keď sme prišli k stanom, kočky tiež mierne "uvolnené" alkoholom, s kľudom zaliezli do stanu ku mne. Ľahli si tak, že ja som bol na kraji, Alica v strede a Janka na druhom kraji. Pritom Alica zistila, že zips na jej spacáku sa nedá zapnúť. Myslela si, že bude aj tak môcť spať. Nevedela sa však zabaliť, tak som jej ponúkol svoj. Ona to zobrala tak, že sa vopchala ku mne. Výhodou bolo, že som mal veľký vojenský, odsunový,  spacák do ktorého sa zmestia aj dvaja ľudia. Tak som Alicu nechal pri sebe a pritúlil sa k nej. Nebránila sa. Všetci sme si zaželali dobrú noc a kočky rýchle zaspali, ja som ešte nespal. Pohol som sa a Alica sa pritiahla v spánku ku mne. Považoval som to za výzvu a siahol som jej pod sveter, na prsník. to ju síce prebralo, ale iba sa spýtala "Čo to robíš?". Ale ani sa nepohla. Odpovedal som jej pusou.

Prisala sa na moje ústa a bozkávali sme sa, pričom ja som jej masíroval prsník. Bradavka jej stuhla a narástla. Janka nás nevnímala, spala. Ja som nelenil a pokúsil som sa využiť situáciu a rukou som zablúdil na Alicinu mušličku. Vtedy mi ruku odtiahla a povedala potichu, ale dôrazne "nie!" preto som sa uspokojil iba bozkávaním, ktoré som preniesol aj na jej prsia. Tomu sa nebránila. Takto sme sa maznali, až kým sme nezaspali. Ráno sme vstali normálne, pobalili veci, nachystali člny a Alica išla ku mne do člna. Počas prestávky na obed sa Alica bavila s Jankou a pritom sa smiali. Až večer som sa dozvedel, že sa bavili o predchádzajúcej noci. Ďalšia noc bola v autokempingu Gecel. Kočky povedali, že im stan netreba a budú so mnou. To vyvolalo pomerne veľa dvojzmyselných a v niektorých prípadoch závistlivých poznámok. Predpokladal som, že Alica bude zasa so mnou. keď sme však išli spať, v mojom dvojmiestnom spacáku bola Janka. "Alica povedala, že mám vyskúšať tvoj spacák, vraj je super." Nebránil som sa, lebo Janka sa mi viac páčila ako Alica. Janka mala na sebe flanelovú košeľu a tepláky. "Nebude Ti v tej košeli zima?" spýtal som sa. "Veď ma zohreješ" zareagovala. Alica nám zaželal dobrú noc a odtiahla sa celkom na kraj.

Janka ani nečakala, kým Alica zaspí a už ma objala a začala bozkávať. Alica to so smiechom komentovala "tichšie, nech môžem aspoň zaspať".  Janka sa iba zasmiala a pokračovala v pomerne hlasitom bozkávaní. Preto som sa ja prisal na jej ústa a začal súboj jazykov. To som si vysvetlil ako súhlas s milovaním a začal som jej rozopínať košeľu, pod ktorou nemala už nič oblečené. Nebránila sa ani keď som jej začal sťahovať tepláky. Dokonca aj ona začala sťahovať moje tepláky. Vzájomne sme sa takto vyzliekli. Ja som jej začal bozkávať bradavky. Janka začala rýchlejšie dýchať. Keď som jej rukou siahol medzi nohy, pritlačila sa o ruku. Začal som mušličku masírovať a ona mne masírovala môjho prieskumníka. Keď som zistil, že mušlička je riadne vlhká, zasunul som do nej prieskumníka. Janka na to zareagovala zaťatím prstov do môjho chrbta. začal som sa v nej pomaly pohybovať. Rýchlo sa prispôsobila a vychádzala mi v ústrety. Postupne sme zrýchlovali pohyby. Spacák nám však bránil, tak som ho rozopnul. Ani oravská chladná noc nám nevadila. Dokonca sme nerozmýšľali ani nad tým, či Alica spí alebo nás sleduje. Naše prudké prerývané dýchanie bolo určite počuť aj mimo nášho stanu, ale nevadilo nám to.

Keď som cítil, že sa blíži moje vyvrcholenie, prestal som a zostal som iba zasunutý, tak ako ma to naučila Erika. Janka sa pohybovala stále. Po chvíli som sa opäť pridal k jej pohybom. To už začínala dýchať ako po veľmi dlhom behu, Tesne pred výstrekom som prieskumníka vytiahol a vypustil jej obsah na brucho. Ešte chvíľu sme oproti sebe prirážali, až sme unavený zostali ležať. Natiahol som sa po uteráku ktorý som mal ešte mokrý po večernej hygiene a poutierali sme sa ním. Vtedy som si všimol, že Alica sa na nás celý čas dívala. "Spať sa pri Vás nedalo, ale inak ste boli super," skonštatovala a hodila na nás jej spacák s pokazeným zipsom. Neprechladnite, je dosť zima. Keby bolo lepšie vidieť, určite by videla ako som sa červenal. Nikdy predtým som sa nemiloval tak aby ma niekto pri tom pozoroval a nie ešte aby hodnotil aj môj výkon. Rýchle som sa obliekol a Janka tiež. Ráno Janka zobrala môj uterák a trochu ho prepláchla. "V autobuse cez deň vyschne," povedala a prevesila ho na sedadlo. ako samozrejmosť poslala Alicu k svojmu včerajšiemu partnerovi do člna. Vraj chce vyskúšať, ako sa so mnou plaví. Asi sa je to páčilo, lebo v mojom člne splavila aj Váh aj Hron. Rovnako aj v stane už zostala pri mne. Dokonca na Váhu sme ostatných predstihli asi o hodinu a tento čas sme využili na opätovné milovanie na brehu.

Keď sa priblížili prvé člny našej skupiny, mysleli si, že máme nejaké problémy. Vďaka hlučnosti posádok, sme vedeli, že sa blížia skôr ako ich bolo vidno, tak sme sa iba opaľovali. Ale Alica podľa jej úsmevu tušila ako sme trávili čas čakania. Nijako to však nekomentovala. Keď sme sa vrátili v nedeľu podvečer do Bratislavy a rozchádzali sa, Janka mi dala pred všetkými dlhú pusu, za čo si vyslúžila potlesk. Po prvý krát som ju videl červenať sa. Tým sa začalo obdobie nášho "chodenia". Trvalo asi pol roka a skončilo sa pre nejakú maličkosť na ktorej sme sa nezhodli, ale bola pre nás oboch v tej dobe "zásadná." Napriek tomu na Janku veľmi rád spomínam. Ani ona na mňa celkom nezanevrela, lebo keď som sa oženil s kočkou z nášho závodu obom nám zagratulovala a necítil som v jej hlase žiadny hnev.                    



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>