Erotická poviedka

Revízia

Jarka bola asi pol roka vdovou, jej muža som poznal, ale neboli sme nejaký veľkí kamaráti, skôr iba známi. Nakoniec bol skoro o dvadsať rokov mladší ako ja. Kúpili si pozemok neďaleko môjho a začali stavať dom. Keď mal autonehodu, dom bol už takmer dokončený. Chýbala však revízia elektriky.

Raz večer zazvonila Jarka u nás doma. Otvorila manželka s ktorou sa častejšie stretávali a tak ju pozvala dnu. Jarka povedal hneď, že prišla vlastne za mnou, lebo vie, že som revízny technik a potrebovala by na novom dome urobiť revíziu, lebo inak ju nemôžu pripojiť na rozvod elektriny. Dohodli sme sa, že cez víkend prídem, pomeriam a zapíšem si čo treba a vypracujem revíznu správu. Po jej odchode mi ešte manželka hovorila, aby som jej urobil tú revíziu nejako lacnejšie, lebo vraj ako vdova neoplýva peniazmi. Sľúbil som, že to urobím grátis, nakoniec bolo to iba kúsok  pešo a ostatné náklady sa nedali vlastne ani zarátať. V sobotu som zobral meracie prístroje a išiel som merať. Jarka mi otvorila a pozvala ma hneď na kávu. Tú som odmietol, s tým, že najskôr pomeriam čo potrebujem a potom si ju môžeme dať spolu. Súhlasila. Meranie netrvalo dlho, asi za hodinu som mal všetko pomerané. Pri káve som si začal spisovať údaje potrebné na spracovanie revíznej správy. Popri tom sa ma Jarka spýtala koľko bude revízia stáť. Tak som jej povedal, že nič, maximálne pekné ďakujem. Povedal, že s tým nemôže súhlasiť, lebo ma to bude stáť čas a ten je vraj drahý. A aby som s ňou ešte raz išiel do podkrovia, chce sa ešte na niečo spýtať. Išiel som za ňou a prezrel si dobre jej postavu zozadu. Spredu to bola riadna žena, prsia odhadujem na štvorky.

Zozadu som pozrel na zadok ktorý mal síce väčší, ale pekne formovaný a pokračoval krásnymi nohami. V podkroví ma zaviedla do jednej z izieb a poprosila aby som jej vymenil žiarovku. Kým som ju ja, postavený na stoličke vyskrutkovával, na šla priniesť novú. Tú som začal zaskrutkovávať keď mi Jarka začala rozopínať nohavice. "Čo to robíš?" Spýtal som sa. "Aspoň nejako Ťa odmením.." povedala a už aj brala môjho prieskumníka do úst. Zároveň si rozopla svoju nadupanú blúzku a tým uvoľnila svoje prsia. Keď sa prieskumník postavil, začala ho masírovať prsníkmi.  Chcel som zísť zo stoličky ale kázala mi ešte počkať. Až po chvíli takejto masáže ho uvoľnila a povedala aby som išiel dolu. "Teraz si ľahni!" prikázala mi a ukázala na balíky penového polystyrénu na zatepľovanie a zároveň ma k nim tlačila svojimi krásnymi prsami. Keď ma dotlačila, ľahol som si. Ona už vyhrnula svoju sukňu pod ktorou bola naostro, mala iba samodržiace punčochy. Kľakla si nado mňa a stiahla mi nohavice nižšie , aby bol prieskumník voľný. Začala sa oň trieť svojou vyholenou mušličkou. Prieskumník stuhol ako kameň, mušlička už vlhla a bola horúca. Pomaličky sa nastokla na hlavičku a iba ju zo začiatku zasúvala do mušličky.

Keď som sa pokúsil ja ho zasunúť hlbšie, tak ma okríkla "počkaj, neponáhľaj.." a pomaličky sa po hlavičke posúvala. Ja som jej schytil prsníky a začal ich masírovať. "Tak , len ďalej..." komentovala to a začala sa pohybovať s väčším zdvihom a rýchlejšie. Keď som stisol jej bradavky začala krútiť bokmi. Pritiahol som si ju aby som mohol jednu bradavku zobrať do úst a sať. Vtedy už každý jej zdvih bol spojený s híkavým výdychom. Jej rýchlosť sa zvyšovala. Keď zacítila sťahy  môjho prieskumníka ako predzvesť výstreku, nabodla sa a už iba sediac na ňom krútila bokmi. Pritom si vyzliekla blúzku. Keď som dostriekal, zdvihla sa a blúzkou  si poutierala mušličku a aj mňa. "To nič mám tu tričko, oblečiem si to" povedala, keď som pozrel na blúzku.  "A teraz už si dáme tú kávu, mám na ňu chuť." Ako to povedala, prešla do susednej izby a zo škatule vytiahla tričko. Mal som dojem, že ho roztrhá ako bolo na prsiach napnuté. Išli sme spolu dolu, do kuchyne ktorá bola provizórne už pripojená na elektriku. Do kanvice napustila vodu a zapla ju. "Môže byť neska? Inú ani nemám..." zasmiala sa.  "Cukor si daj podľa chuti, mlieko tu nemám." "To nevadí, mlieko mám najradšej materské a priamo z obalu" snažil som sa byť vtipný. "Ak si ho vyťaháš... prosím." Povedala a vyhrnula si tričko nad prsia. Pritom mi nastavila bradavku toho ktorý som jej nesal k ústam.

Začal som ho sať a ona začala chytať môjho prieskumníka cez nohavice. Voda začala vrieť, tak išla zaliať kávu. Keď ju zaliala, nechala ju na pracovnej doske a prišla k stolu, vraj aby na ňom upratala. Začala upratovať na opačnej strane ako stála, takže v hlbokom predklone. Zrazu len si vyhrnula sukňa hore a vystrčila zadok. "Na čo čakáš? Chcem to zozadu." Poslúchol som a prieskumník ako bol vzrušený krásne prenikol do mušličky. Rukami som ju chytil za boky a prirážal. Znovu som sa blížil k vrcholu. "A teraz mi vystriekaj riľku!" S trochou námahy som zasunul hlavičku. V tej chvíli zasa  Jarka prirazila a celý prieskumník v nej zmizol. Opäť začala bokmi krútiť. Až do konca striekania nimi krútila. Keď som ho vytiahol, narovnala sa, upravila si tričko a podala mi kávu. "Chceš aj to mlieko?" pýtala sa s úsmevom. "Ďakujem, ale už som dokonale vyprázdnený." Povedal som, vediac, ako by to zasa skončilo. Dopil som kávu, zbalil si svoje poznámky a prístroje. "Správu donesiem tak  asi za týždeň. Budeš tu alebo niekde inde?" "Mala by som byť tu, veď je tu dosť roboty. Pomôžeš mi zasa s niečím?" "Ak to zvládnem.." O týždeň som prišiel so správou, ale až podvečer, lebo dopoludnia som mal nejakú prácu doma. "Už som myslela, že si zabudol," privítala ma Jarka.

Odovzdal som jej správy, nechal si podpísať svoj exemplár. "S čím chceš pomôcť? Nezabudol som." "Mohol by si mi zasa vymeniť žiarovku v druhej izbe." A už ma aj chytila za ruku a viedla hore do podkrovia. V izbe som cvakol vypínačom a žiarovka svietila. "Zhasni, veď vieš čo sa za výmenou skrýva." A už si aj líhala na váľandu ktorú sem nechala dopraviť v priebehu týždňa. "Ale na začiatok si ho nahoň sám, chcem sa na to pozerať." Povedala a vyhrnula si hore tričko aj sukňu. Nohavice som spustil na zem a začal som si ho honiť. Ona si zvierala jeden prsník a druhou rukou sa dráždila na mušličke. Keď už bol pekne tvrdý, roztiahla nohy a povedala "poď už.." Hneď so ho zabodol naplno, "Och... krásne" a už iba zhíkla pri každom príraze. Tento krát to bolo iba jedno naplnenie, ale ja tak už bolo šero keď som odchádzal. "A môžem Ťa ešte zavolať ak budem niečo potrebovať?" "Prečo nie? Hlavne ak to bude zasa nejaká žiarovka...." zasmial som sa. "Asi sa mi budú často kaziť.." odpovedala so smiechom aj ona. Mala nakúpené nejaké kazové komponenty.. nemenil som už žiarovky, ale zásuvky a vypínače. Asi po roku už poruchy prestali. Jarka si našla nového partnera. A ja som si vydýchol...     



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>