Erotická poviedka

Panic

            Mal som vtedy 25 rokov, čo už bol vek v ktorom už muž obvykle nebýva panicom. No v mojom prípade to neplatilo. Nie že by som nemal so ženami kontakty. Poznal som ich veľa, s mnohými som bol veľmi dobrý kamarát, ale so žiadnou som to nedotiahol tak ďaleko aby sme sa spojili.

Môj otec vtedy oslavoval v práci päťdesiatku a ja som fungoval ako vodič. Robili sme v jednej fabrike, preto som vlastne všetkých aspoň z videnia poznal. Nálada na oslave bola veľmi dobrá a mnohý účastníci už mali aj dobrú náladičku. Niektorých som už odviezol domov a čakal som kedy bude treba odviezť ďalších. Vtedy za mnou prišla Erika, aby som ju spolu ešte s dvoma kolegami odviezol do Petržalky. Keďže som Petržalku nijako zvlášť nepoznal, Erika, ktorá mala asi o 12 rokov viac, ma navigovala zo zadného sedadla našej škodovky s tým, že ju vyložím ako poslednú a od nej sa už dostanem bez problémov.

Všetko išlo ako po masle, kolegov som vyložil a išiel som už iba s Erikou ktorá si sadla dopredu. Bolo už po polnoci a bol som aj mierne ospalý. Erika už tiež mala veselú náladu a keď som zastavil pred jej domom, zavolala ma na kávu aby som vraj nezaspal, kým sa vrátim. Išiel som, lebo som na kávu mal naozaj chuť. Keď sme vstúpili do jej garzónky, vyzliekla si sako a išla do kuchynky a ja za ňou. Nachystala kávu do dvoch šálok a postavila vodu na varič. Otočila sa ku mne a chytila ma za ruku. "Aké máš studené ruky, mala by som Ti ich zohriať." Povedala a už mi ju aj zastrčila pod blúzku a podprsenku. Podvedome som  jej prsník stlačil. "To je ono!" Vzdychla a začala ma bozkávať a rozopínať si blúzku, keď nemohla gombík rozopnúť, odtrhla ho. Medzitým začala vrieť voda. "Počkaj, zalejem tú kávu," povedal som a pustil som ju.

Kým som ja zalieval kávu, Erika si stihla vyzliecť blúzku aj podprsenku. "Poď už," nedočkavo ma pritiahla k sebe a mojou rukou si vyhrnula sukňu a ruku priložila na svoju mušličku, zatiaľ ešte krytú nohavičkamy a punčochami, ale aj tak som cítil jej pulzovanie. Moje mužstvo sa už predtým začalo prebúdzať. Druhou rukou ma zaň chytila a stlačila ho. To ho povzbudilo a Erika mi rozopla nohavice. Takto ma držala a ťahala do izby. Nohavice a slipy mi v izbe vyzliekla a mňa vyzvala aby som ju dovyzliekal. Pritom mi hlavu pritlačila na mušličku. Nemotorne som jej dal na ňu pusu. "Ty si ju ešte nemal?" Spýtala sa a ja som sa pravdepodobne červeňajúc priznal. "Tak to napravíme" a už aj ležala na posteli. "Vyzleč si košelu!" Prikázala a ja som poslúchol. "Ľahni si tak aby si ho mohol zastrčiť." Povedala z roztiahnutými nohami.

Teoreticky som vedel čo mám robiť, ale aj tak som mal problém ako s ním trafiť. Chytila ho rukou, trochu ho pohonila a zasunula do začiatku mušličky. Tá bola už vlhká. Prudko mykla panvou a už som bol v nej. Pomerne rýchlo som sa dostal do rytmu v ktorom prirážala. Vedel som, že nesmiem do nej vypustiť semeno aby neotehotnela a preto som si dával pozor. "Neboj sa, môžeš to do mňa napustiť, nemôžem mať deti." Povedala mi a tým som stratil strach. O chvíľu som to už do nej nastriekal. "Bol si zlatý," povedala a dala mi pusu na ústa, pričom ma začala úplne sať. "Teraz si poď dať tú kávu a opláchni sa, lebo by rýchlo zistili čo sa tu dialo." V kúpelni mi poutierala chrbát a pomohla mi poobliekať sa. Káva medzitým vychladla, ale to mi nevadilo. Rýchlo som ju vypil a išiel zasa voziť ostatných hostí. Keď som prišiel na miesto oslavy, jedine otec sa pýtal kde som sa zdržal. Tak som mu vysvetlil, že mi Erika urobila kávu a trochu som zablúdil.

V pondelok sme išli ako obvykle do práce. Keď som počas prestávky stretol v bufete Eriku, nevedel som ako ju osloviť. Až do návštevy jej bytu som jej vykal. "Ahoj, vyspal si sa po oslave?" Spýtala sa ma a tým mi dala najavo aby som jej tykal aj ja. "Som ešte trochu ospalý, chcelo by to ešte posteľ." Povedal som a ona sa usmiala. Z bufetu sme mali spoločnú cestu a ona mi povedala aby som za ňou niekedy prišiel domov. Asi po týždni sme sa stretli znovu a bol tam aj môj otec. Vtedy otca požiadala, aby ma k nej poslal, lebo potrebuje pomôcť so sťahovaním skrine. "Veď nech ide," povedal a ja som prisľúbil, že ešte v ten deň pôjdem hneď z práce s ňou pôjdem.

Počkali sme sa na vrátnici a išli sme ako keby som mal naozaj ísť iba pomôcť. "Tak ktorú chceš presťahovať?" spýtal som sa, keď sme boli u nej. "Nebudeš sťahovať skriňu ale oblečenie zo mňa. Aby si získal prax." Tak ma začala učiť ako vyzliekať ženy a pritom ich bozkávať, hladiť, skrátka pripraviť na milovanie. Bola to super škola. Naučila ma ako mám vnikať do ženy, ale aj ako môže žena na mne jazdiť. Po prvý krát som u nej zažil fajčenie, ajkeď nie až do konca. Bola učiteľkou na ktorú spomínam iba v dobrom. Toto vyučovanie prebiehalo niekoľko mesiacov, tak raz až dvakrát za mesiac, vždy pod zámienkou sťahovania nejakého nábytku. Dokonca si kúpila aj novú posteľ a kreslá, aby som naozaj aj sťahoval.

Asi po trištvrte roku mi povedala. "Už bolo dosť sťahovania. Nájdi si babu ktorá bude primeraná k tvojmu veku. Bolo mi s Tebou krásne, ale asi by som sa do Teba zaľúbila a to by nebolo dobré. Užívaj si a rob to babám dobre, ako si to robil mne." Posledné slová hovorila so slzami v očiach. Nakoniec sme sa ešte pobozkali, opäť savým bozkom a už ma vytlačila z dverí. Vo fabrike sme sa ďalej stretávali a rozprávali, ale už ma nezavolala sťahovať ani sa ku mne moc nepriblížila. Po asi roku sa vydala, zobrala si vdovca s jedným dieťaťom a odišla z fabriky. Odvtedy som o nej nepočul.

Erika, ďakujem za všetko.         



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>