Erotická poviedka

Sekretárka

            S kolegom sme boli na služobnej ceste v Košiciach. Mali sme tam povinnosti na jednom z našich detešovaných pracovísk. Ešte pred prvým pracovným dňom mi povedal, že pôjdeme k najkrajšej babe v budove a že pomaly sa snaží dostať ju do situácie aby si s ním potykala. On totiž chodil na toto pracovisko už dlhšiu dobu asi tak jeden až dvakrát do roka.

Samozrejme, že som bol zvedavý  ako dotyčná vyzerá. Keď sme dorazili na pracovisko, zistil som, že neklamal a je naozaj pekná. Vek som odhadoval na 35 - 38 rokov. Bob, ako zvykneme volať kolegu sa pustil do meraní a ja som zapisoval hodnoty do evidencie. Asi po pol hodine sa prišla táto kočka, sekretárka oddelenia spýtať, či si nedáme kávičku. Súhlasili sme a ona ju pripravila a priniesla. Pritom priniesla aj sebe, vraj si dá s nami. Bobovi zasvietili oči, ale len do chvíle, kým nezistil, že si sadla bližšie ku mne. Nevadilo mi to a začali sme sa baviť o kadečom. Viac sa obracala s otázkami na mňa a náhodou sa ma dotkla kolenom. Prvý krát som to bral ako náhodu. Keď sa to stalo druhý krát, pozrel som jej do očí a ona sa dívala do mojich. Ale iba na okamžik a už sa ďalej bavila. Koleno však zostalo opreté o mňa. Keď sme dopili kávu, naklonila sa, aby zobrala šálku a pri tom sa jej dlhé hnedé vlasy zošuchli na moju tvár. Bolo to príjemné, a voňala jemným parfémom. Na Bobovi som videl, že si to všimol a mierne namosúrený sa pobral pracovať. Bol naštvaný, lebo mi diktoval údaje tak rýchlo, že som ich nestíhal zapisovať a vyhľadávať si príslušné tlačivá. Vtedy prišla Vierka, postavila sa za mňa a ponúkla sa, že mi bude pomáhať s hľadaním. Pritom sa predklonila a na krku som pocítil jej prsník. Povedal som, že to nejako zvládnem. Keby zostala dlhšie tak opretá, asi by som to nezvládol.

Pracovali sme takto až do obeda. Boba som sa spýtal, kam pôjdeme na obed, a od odvetil, že nevie ako sa to od jeho poslednej návštevy pomenilo. Bol už trochu kludnejší. Poprosil som pani Vierku, či by nebola ochotná, zobrať nás tam  kam chodia oni obedovať. Odvetila, že to nie je problém, ale musíme počkať ešte asi pol hodiny a pôjde s nami aj iná jej kolegyňa. Tak sme sedeli u nej na sekretariáte, šéfa mala na dovolenke a viedli nezáväznú konverzáciu. O nejakých 20 minút sa ozval telefón, Vierka povedala, že už ideme a zložila. "Tak páni, nástup na obed!" zavelila. Pobrali sme sa, Bob sa ešte spýtal, či ideme autom, ale vraj nie, je to iba kúsok. A naozaj, bolo to iba nejakých 200 metrov. Bob bol dosť prekvapený, lebo ako mi neskôr povedal, on ten podnik poznal ako zapľuvanú štvorku bez obsluhy. Za ten asi rok, čo tam bol naposledy sa to výrazne zmenilo. Vznikla tam pekná reštaurácia v starej pivnici. Vierka nás uviedla a sadli sme si do boxu pre štyroch. Vierka si sadla vedľa mňa a skôr ako prišla servírka stihla predstaviť kolegyňu, Zuzku. Zuzka bola asi v rovnakom veku ako Vierka, ale mala bordové vlasy. Bob navrhol, že by sme si mohli potykať, ale Zuzka povedala, žeby to bolo treba aj zapiť  a v pracovnej dobe sa piť nesmie. To so využil a spýtal sa oboch, či by prijali pozvanie na večeru, kde by sme to už mohli zapiť, ak ich pravda manželia pustia. Vysvitlo, že obe sú bez partnerov. Zuzka je vdova tri roky a Vierka rozvedená pol roka. Dohodli sme sa, že sa stretneme v pizzérii ktorá bola kúsok od hotela kde sme boli ubytovaní  a zhodou okolností aj obe baby bývali iba kúsok odtiaľ, lebo boli susedy v dome. Dohodli sme sa, že my zarezervujeme stôl a ony prídu asi o 18tej.

Po obede sme pokračovali v práci a Bob mal očividne lepšiu náladu. Asi o 17tej sme sa pobrali z hotela. V pizzérii sme si našli pekné miesto a na začiatok sme si dali po jednej hruškovici. Pár minút po 18tej prišli obe kočky. Vierka mala decentnú blúzku doplnenú vestičkou ktorá zvýrazňovala jej prednosti a Zuzka zasa priliehavý pulóvrik. Privítali sme ich a spýtali sa, čo si dajú. Obe mali chuť na vínko, tak sme sa prispôsobili. Našťastie sme stihli iba po jednej hruškovici, inak by to malo ťažké následky. Objednali sme si pizzu a keď nám priniesli víno, konečne sme si potykali aj s bozkami a prípitkami. Bozky nám dali na ústa a nie na líce ako som predpokladal. Kecali sme o kadečom. Na radu prišli aj vtipy, najskôr decentné, neskôr aj s určitým erotickým nábojom. Kočky sa smiali a skrátka zábava bola super. Každý z nás vypil tak po tri poháriky vína a rozhodli sme sa ísť preč, vraj zmeníme lokál. Keď sme schádzali po schodoch, Vierka sa ma chytila za ruku, aby vraj nespadla. Vonku nás všetkých Vierka pozvala k sebe, vraj má aj doma nejakú fľašku a aspoň to bude mať aj Zuzka blízko domov. Bob držal Zuzku okolo pása, ja Vierku okolo pliec a takto sme išli až k Zuzke. Výťahom pre tri osoby sme sa všetci štyria vyviezli na druhé poschodie. Aspoň sme sa trochu potlačili. U Zuzky nás okrem vína čakali aj nejaké čipsy. Pomali sme popíjali a kecali o živote, Vierka o tom ako sa rozviedla, lebo muž pil a bol na ňu hrubý, Zuzka ako jej muž zahynul pri havárii. Keď sme ich ľutovali, tak sa k nám privinuli. Zrazu Zuzka povedala, že musí ísť domov niečo skontrolovať. Bob išiel s ňou, lebo ho o to požiadala. "Tak a sme sami" povedala Vierka a sadla si mi na kolená. Zároveň si rozopla vestičku a blúzku.

Pozeral som sa na nádherné prsia.  Zovreté v podprsenke o ktorej som si myslel, že je aspoň o jedno číslo menšia ako by mala byť. Stiahol som jej z ramien blúzku aj s vestičkou a rozopnul podprsenku. Ona mi rozopínala košeľu, a bozkávala ma. Postavil som sa a začčal jej bozkávať krk a prsia. Pritom som jej rozopnul nohavice a stiahol ich dolu aj s punčochami a nohavičkami. Ona urobila to isté so mnou a zvalila v obývačke na koberec. Tam si kľakla ku mne a začala masírovať môj už aj tak nažhavený kolík. Požiadal som ju aby si kľakla k mojim pleciam, aby som mohol aj ja masírovať jazykom jej štrbinku. Urobila to so zrejmou radosťou a ja som sa dostal k hladúčko vyholenej štrbinke. Hneď som ju začal masírovať a ona masírovala kolík najskôr rukou a potom už perami a jazykom. Prisal som sa na štrbinku a hryzkal jej pysky. Reakcia bola rýchlejšia ako som očakával. Začal som cítiť šťavu znej vytekajúcu a aj kolík spracovávala rýchlejšími pohybmi. Riťku som jej stískal v rukách, čo jej pridávala na vzrušení. Zrazu sa zdvihla a takmer skokom sa posunula so štrbinkou na kolík. Ani sa neotočila. Stále chrbtom ku mne sa nabodávala mne zostala iba možnosť pri každom dosadnutí jej zmačknúť riťku. Prudko zvýšila rýchlosť prírazov. O chvíľku už ani neprirážala, len sa slabúčko hojdala a ťažko dýchala. Zvalila sa bokom, otočila sa mi tvárou a videl som šťastný úsmev. Hlavu si položila na moju hruď a chvíľu ležala bez pohybu. Potom ešte rukou dorábala môj kolík, ktorý ešte stál. Keď sa začal šklbať, všetko semeno  skončilo na jej prsiach a mojom bruchu.

Pobrali sme sa do kúpeľne kde sme sa spolu osprchovali. Z kúpeľne sme nahí prešli do obývačky, kde sme dopíjali víno. "Tak toto bol po dlhej dobe konečne poriadny sex." Povedala Vierka. "Nehnevaj sa, že som Ťa tak prepadla, ale už som to potrebovala a nechcela som baliť žiadneho z miestnych. Možno to vyznie hlúpo, ale potrebovala som iba údržbu, nie nejakú citovú väzbu. Ak chceš, zostaň do rána." Zostal som a spali sme spolu, len tak vedľa seba, nahí. Ráno som sa zobudil skôr ako Vierka a pozeral som na ňu, podopretý jednou rukou. Ležala neprikrytá, skrčená ako malé dieťa, len palec v ústach jej chýbal. Keď som ju prikrýval, pritiahla ma k sebe a pritom sa narovnala, takže sme sa dotkli telami. Pravdaže, moje telo zareagovalo a ona tiež. Priľahla ma a štrbinkou začala jazdiť po mojom kolíku. Keď sa jej zdal dostatočne tuhý, nasadla naň a začala jazdiť. Teraz som mal krásny výhľad na jej prsia, ktoré v rytme jazdy nadskakovali. Tento krát som sa vystriekal do nej. Ešte chvíľku na mne jazdila. Keď kolík zvädol, išla sa osprchovať a ja s ňou. Po chvíľke sa ozval mobil a Bob sa pýtal kde som. Povedal som, že u Vierky, a on, že o 10 minút ma čaká pred vchodom do domu. O bol u Zuzky.

Cestou do hotela, aby sme sa prezliekli a naraňajkovali, keď už boli raňajky v cene, sme sa bavili, že sme dopadli obaja vlastne rovnako. Na pracovisko sme prišli s malým meškaním, ale to nikomu nevadilo. Vierku aj so Zuzkou sme stretli a pozdravili, ako keby sa nič neudialo. Ale na obed sme šli zasa v štvorici. Na večeru nás pozvala k sebe Zuzka. Všetkých. Situácia po večeri bola podobná, iba menej búrlivá v porovnaní s predchádzajúcim večerom. Opäť sme odchádzali až ráno. To už bol náš posledný pracovný deň v Košiciach. Na ďalší deň sme mali ísť späť, domov. Deň bol posledný pracovný, ale noc nie. Večeru robila Vierka. Raňajkovali sme u kočiek. V hoteli sa recepčná divila, že sme s kľudom platili za celý pobyt, aj napriek tomu, že sme ani jednu noc u nich nespali. Nevysvetľovali sme jej to, veď načo. Po ceste domov sme sa zhodli, že kočkám naozaj išlo iba o "údržbu", ale bola to príjemná služobka. Tak už sa tešíme na ďalšiu.  



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>