Erotická poviedka

Tetuška

            Bol som na dovolenke s manželkou u švagrinky pri Domaši. Najviac sa na mňa tešila neterka, lebo nik nebol ochotný s ňou toľko blbnúť vo vode ako ja. Raz, ako sme tak blbli vo vode a šnorchlovali, všimol som si ako sa na vode nudí Ona. Sedela na nafukovacom kresle a každú chvíľu k nej priplával mladý chalan a volal tetušku do vody. Nechcelo sa jej, radšej iba občas zakopala nohami aby sa nevzdialila veľmi od brehu.

Mala tak okolo 35 rokov, nesymetricky zostrihnuté čierne vlasy a červené plavky.. Občas sa pohrala s retiazkou na ktorej bol veľký prívesok. Chalanisko ju podplával a vynoril sa tesne vedľa nej. Ona v snahe capnúť ho, roztrhla retiazku a tá aj s príveskom skončili vo vode. Vyplašene skríkla, ale voda pod ňou bola niečo cez dva metre. Začala chalanovi nadávať, že kvôli nemu prišla o prívesok. Spolu s neterkou sme sa ponúkli, že ho skúsime nájsť, lebo sme mali masky aj šnorchle a hľadanie vecí pod vodou bola neterkina zábava. Očividne tomu moc neverila. Ale asi po piatom ponore neterka našla prívesok v tvare zlatej platničky asi 2 x 3 cm. Mne sa podarilo o chvíľu neskôr nájsť aj retiazku. Tetuška medzitým hodne nahnevaná išla na breh. Keď som jej odovzdával roztrhnutú retiazku a prívesok, oči jej zažiarili šťastím ako malému decku pred vianočným stromčekom. Nevedela ako sa nám má odvďačiť. Tak som jej navrhol, aby nás pozvala na "pivo". Šťastne prijala a vybrali sme sa na asi 20 m vzdialenú terasu. A vraj čo si teda dáme.

Neterka si vybrala Magnum Gold a ja čierne pivo. Dosť sa tomu divila, lebo vraj myslela, že budeme chcieť niečo silnejšie a drahšie. Ona si dala vodku s džúsom. Pritom mi povedala, že je to darček k 15temu výročiu svadby ktorý dostala vlani. A preto jej na ňom tak záležalo. Zároveň sme sa predstavili. Volala sa Alexandra, ale spýtal som sa, či jej môžem hovoriť Sáša a súhlasila. Dopil som a odchádzal za neterkou ktorá už zasa chcela ísť do vody. Keď sme sa ustrojovali, prišla manželka a aj so švagrinkou. Manželka mi naštvane oznámila, že ju volajú do práce, lebo nevedia si poradiť s rozpočtom. Tak im sľúbila, že príde ale až na ďalší deň, v stredu, a budú jej musieť zaplatiť cestu. Povedal som že môžeme ísť spolu autom a skrátime si dovolenku. Vraj nie, lebo neterka sa tak tešila a má byť ešte pekné počasie, bolo by to škoda, vraj ak to zvládne za jeden deň, vráti sa vo štvrtok ráno. Ak nie, prídem domov sám, presnejšie s dcérou ktorú som mal v sobotu vyzdvihnúť cestou v tábore. Tak sme sa ešte vykúpali, manželka sa opaľovala a už rozmýšľala nad rozpočtom. Ledva vnímala ako sa neter chválila ako sme lovili prívesok a čo si tým "zarobila". Ďalej sme to neriešili a šnorchlovali veselo ďalej. Večer som manželku odviezol k autobusu ktorý mal byť v Bratislave asi o 4tej ráno. Vraj pôjde hneď do práce aby to stihla. Na druhý deň sme s neterkou zasa išli k vode, ale s tým, že švagrinka po ňu príde tak okolo desiatej a pôjdu do mesta niečo vybavovať. Ja som mal na pláne zostať pri vode, alebo na chate a podriemať si.

Keď neterka odchádzala, ja som si balil veci, že idem na chatu. Vtedy prišla k vode opäť Sáša. Kreslo jej niesol synovec Tomáš. Vraj či nejdeme na kávu, lebo by ju veľmi potrebovala. Súhlasil som, lebo aj ja som mal na kávu chuť. Tomáša poslala na vodné bicykle a mne povedala aby som šiel s ňou na chatu, tam má vraj lepšiu ako v reštaurácii. Ešte dala Tomášovi peniaze aby mohol byť aspoň hodinu na vode, lebo tam bol aj jeho kamarát. Tak som zasa ja zobral kreslo a niesol späť. Chata bola asi 100 metrov od nášho miesta. Chatu nechal postaviť jej manžel ktorý pracuje v zahraničí a domov chodí raz za dva mesiace, aby nemusela trčať počas leta v meste. Určite dobre zarábal, lebo chata bola zariadená skoro ako lepší byt, pritom však vkusne. Uviedla ma do obývačky a sama išla do kuchynskej časti. Pritom sa ma spýtala akú chcem. Povedal som Nescu, lebo mletá mi nerobí dobre. O chvíľku prichádzala s podnosom na ktorom boli dve kávy a poháriky so studenou vodou. Položila to na stolík a ponúkla ma. "Tak si ešte raz pripime na záchranu" a chytila pohárik s vodou, teda ja som myslel, že to je voda. Bola to vychladená fínska vodka. Keď som si osladil kávu, spýtala sa, či chcem aj mlieko.

Odpovedal som obvyklou hláškou, že jedine ak to bude materské a priamo z obalu. "Ale budeš ho odtiaľ aj piť" a zhodila horný diel plaviek a naklonila sa ku mne. Nebolo ma treba ponúkať prsia mala plné a dvorce tmavé a obrovské. Prisal som sa a k môjmu údivu som naozaj niečo aj vysal. Keď som začal sať druhý prsník, zacítil som jej ruku v mojich plavkách. Miesta tam bolo zrazu veľmi málo. Zručne začala spracovávať môjho malého priateľa, ktorý začal rásť. Druhou rukou mi sťahovala plavky. Ja som zasa na oplátku stiahol jej spodný diel. Rozkročila sa a prisadla ma na sedačke. To už som ju jednou rukou držal za zadok a druhou miesil voľný prsník. Sáša sa nastokla na malého priateľa a rukami si pridŕžala moju hlavu na svojom prsníku. Pomaly sa začala pohybovať hore dolu. Bolo to super a určite aj je sa to páčilo, lebo mi dala pusu na moju už mierne plešivé čelo. Prestal som sať prsník a začal som ju bozkávať. Bozkávali sme sa divoko, tak ako sa malý priateľ do nej zabodával, zabodával som do nej  jazyk. Kontrovala svojim. Zrazu sa začala iba chvieť a iba si ma pritiahla na prsia a dychčala. Zovrela ma nohami ako keby mala kŕč. Po chvíli začala dýchať normálne a povolila aj zovretie... "To som dávno nezažila" povedala a začala znovu na mne jazdiť. To som ale aj ja už bol na vrchole. Keď som to do nej začal striekať, prirazila sa ešte viac. Keď priateľ zmäkol, stiahla sa a rukou si zakryla mušličku, aby jej nič nevytieklo, vraj škoda každej kvapky. Sadla si na druhú pohovku a rukou od semena sa hladila po mušličke.

Videl som, že chce ešte, tak som si kľakol pred ňu a rukou som ju dráždil ďalej. Keď znovu dosiahla vrchol, zovrela mi ruku stehnami a ja som ju nemohol ani pohnúť. Po uvoľnení som vytiahol ruku a ona zhlboka dýchala s privretými očami. Zrazu sa spamätala, "poď sa osprchovať, Tomáš určite za chvíľu príde." A naozaj, sotva sme sa osprchovali a obliekli ozvalo sa zaklopanie na dvere a vošiel Tomáš. "Preboha, prečo si klopal?" spýtala sa. "Čo ak by som Vás vyrušil v nejakej nevhodnej chvíli?" tváril sa nevinne. Dopili sme kávu a ja som sa pobral preč. Pri rozlúčke mi dala pusu na líce a Tomáš mi za jej chrbtom ukázal vztýčený palec a usmial sa. Určite vedel čo sa dialo. Potvrdil mi to večer keď sme sa stretli v reštaurácii a Sáša na chvíľku odišla. Vraj to bolo super, že som ju pretiahol, lebo už bola moc nervózna a on si to odnášal a nikomu to nepovie. So Sášou sme sa išli ešte prejsť pod hviezdami. Mala na sebe ľahké letné šaty. Že nemá podprsenku som si rýchlo všimol. Keď som ju chytil okolo pása, zistil som, že nemá ani nohavičky. Zabočili sme z cesty smerom k trávnatému svahu. Zaviedol som ju kúsok za kríky a sadli sme si. Miesto pozerania na hviezdu som jej pozeral do výstrihu.

Ona sa tvárila, že pozerá na hviezdy. Nevydržal som a začal som ju bozkávať na prsia. Vyhrnul som jej spodok šiat aby som sa dostal k mušličke. "To ti to ale trvalo.." smiala sa keď som jej jazykom prešiel po mušličke. Oslobodila môjho priateľa a začala ho olizovať pri koreni. Začal rásť  Zobrala ho do ústa jazdila perami po celej dĺžke. Vrchol sme dosiahli takmer naraz. Držala ho v ústach aj keď začal striekať. Tak som jej ho prirazil viac. Zovrela ústa a jemnúčko ho hrýzla. Bol som vo vytržení a zakusnul som ju do klitorisu. Prehltla semeno a pokračovala v jeho olizovaní. Už som nevládal. Pregúlil som sa stranou. Zbadal som padať hviezdu. "Rýchlo si niečo želaj!" povedal som jej a ona vraj aby sme si to zasa skoro zopakovali. Uvedomil som si, že tých hviezd by malo padať viac. Bolo obdobie roja Perseidov. "Máme rovnaké želania" povedal som a pobozkal som ju. Prisla sa ku mne. Zdvihli sme sa a cestou sme sa dohodli, že až to bude zas možné, tak sa stretneme, najlepšie v nejakom súkromí. Tak uvidím, občas do tých končín chodím aj služobne...



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>