Erotická poviedka

Kremnické Vrchy

Hoci asi nemám enormný talent na písanie, rád by som sa s vami podelil o jeden nevšedný zážitok. Udialo sa to takmer pred deviatimi rokmi a aktérmi boli v tom čase dvaja zamilovaní mladí ľudia, konkrétne moja exmanželka a ja. Až spätne si uvedomujem, aké krásne to vtedy bolo...o to intenzívnejšiu nostalgiu cítim za onými nenávratne minulými časmi.

Bol príjemný, teplotne už letný, deň na prelome mája a júna. Stúpali sme ruka v ruke lesným turistickým chodníkom čoraz vyššie nad mesto, opájala nás svieža aróma stromov, kvetov, a predovšetkým neutíchajúca túžba po sebe. Už si ani presne nepamätám, či som sa vopred zdôveril svojej polovičke, prečo chcem zájsť na čo možno najodľahlejšie miesto na rozkvitnutú lúku nad mestom, alebo som to utajil, aby som ju neukrátil o čaro prekvapenia. Nech je tak, či onak, boli sme dvaja milenci a čo je prirodzenejšie, než využiť každú príležitosť na vzájomnú nehu vo všetkých jej rozmanitých prejavoch? Z hláv sa nám každým krokom bližšie k cieľu vytrácali starosti všedného dňa v očakávaní chvíle, kedy čas prestáva plynúť a obaja si prajú, aby to trvalo večne..

Kremnica bola niekoľko stoviek výškových metrov pod nami, nevideli sme ju cez hustý zmiešaný les. Zmizol ruch mestečka, pred nami sa otvorila čarovná rozsiahla horská lúka, posiata kvetmi. Ticho bolo možné takmer krájať, sporadicky ho prerušoval iba vtáčí koncert operencov. Keď sa naše pery spojili, tep sŕdc začal intenzívne stúpať.

"Čo ak nás niekto uvidí?", opýtala sa, mierne váhajúc.
"Teba táto možnosť ani trochu nevzrušuje?", reagoval som úprimne.
"Neviem, skôr ma to trochu zneisťuje", rozvíjala svoje obavy.
"Zlatko, sústreď sa na to, čo cítiš a pochybnosti sa pomaličky vytratia. Nebudem ťa do ničoho nútiť, ale ak cítiš rovnakú túžbu po milovaní, ako ja, bude nám slniečko a táto lúka najkrajšou spálňou, akú si vôbec vieme predstaviť, ver mi." 
"A čo tá ovca?"
"Tá si to nechá istotne pre seba.."

Usmiali sme sa; zviera, pasúce sa izolovane obďaleč, nám pripadalo komicky pri predstave, čoho bude o chvíľu svedkom.

Cítil som teplo - zo slnka i srdca, začali sme si prejavovať nežnosti. Splynutím úst a nádherným dialógom jazykov sa pre nás úplne zastavil čas. Aby sme nemuseli ležať priamo na tráve a nechať po sebe loziť všakovaký hmyz, prestreli sme si deku. Pomaličky sme si na ňu ľahli, pokračujúc v skúmaní našich, rastúcou túžbou rozpálených tiel.

Chcel som cítiť jej mohutné prsia vo svojich dlaniach, preto som rukami nežne vošiel pod jej tričko a prevliekol ho cez hlavu. S podprsenkou som mal trošičku viac práce, šlo však iba o pár sekúnd a čas predsa nehral žiadnu rolu - vzápätí bola preč. Hladil som jej prsia rukami, následne som sa ústami vydal na dobrodružnú výpravu smerom nadol. Neodolal som na tejto ceste jej uškám, krku a dekoltu, až som sa ocitol na jej prednostiach. Krúživo som ich obchádzal po obvode, pomaly sa približujúc k dvorcom a bradavkám. V okamihu, keď som ich začal jazykom a perami jemne cmúľať, slastne zavzdychala a privierala oči. Trvalo hodnú chvíľu, kým som túto fázu zanechal.

Hnaný stúpajúcou vášňou a vábený feromónmi, pokračoval som do rajského údolia, aby som jej pripravil ešte intenzívnejší zážitok. Vychutnával som si v jej podaní čoraz častejšie vzdychy, hebkosť pokožky, odovzdanosť a dôveru. Postupne som schádzal nižšie, venujúc pozornosť pupku, rukami ju hladiac striedavo vo vlasoch, na pleciach, drieku, krásne tvarovaných bokoch. Možno nemala dokonalú postavu, pre mňa však bola najkrajšou.

Kraťasy boli zrazu zbytočnou príťažou, brániacou prístupu k centru ženskej erotickej blaženosti. Rozopol som gombík, potiahol zips a začal ju tej príťaže zbavovať. Nadvihla sa, aby to šlo jednoduchšie. Cítil som, že je čoraz nedočkavejšia a prahne po mojich dotykoch a nehe na svojich najchúlostivejších partiách. Nemienil som však zrýchľovať, vychutnával som si jej vôňu plnými dúškami a túžil som ju priviesť k vyvrcholeniu prv, než priamym spojením našich tiel. Preto som sa neponáhľal s vyzlečením jej nohavičiek, nijako mi nebránili venovať sa naplno jej bokom, stehnám, zadočku. Bola evidentne čoraz vzrušenejšia, dokazovala to vôňou milostných sekrétov, dráždiacich moje mužské zmysly. Začala rozťahovať a sťahovať nohy, bola čoraz bližšie k raju. Vtedy som jej pomaly vyzliekol posledný kúsok odevu a svoje pery nasmeroval k jej lonu. Neskutočná vôňa jej milostných sekrétov vábila ochutnať, no ešte predtým som sa jazykom dôkladne povenoval pyskom ohanbia, ktorými som sa dostal ku klitorisu, na čo reagovala zvýšenou intenzitou vzdychov a stonaním vo vlnách rastúcej rozkoše. Rukami ma hladiac vo vlasoch, ma krásne uisťovala o správnosti môjho konania. Dráždec som jazykom jemne prechádzal dookola, následne nežne vzal medzi pery a cmúľal. Prstom, neskôr dvoma, som pomaly vošiel do jej horúceho vnútra, využívajúc dokonalú vlhkosť pre krúživé pohyby všetkými smermi, dúfajúc, že azda lokalizujem i povestný bod G. Kŕče jej blížiaceho sa orgazmu boli čoraz zreteľnejšie, stony slasti sa metamorfovali vo výkriky, pre zjemnenie som vystriedal prsty jazykom, ktorý lačne a nenásytne ochutnával množiace sa milostné šťavy..

Aj ja som už bol pevne pripravený na totálne splynutie duší a tiel a na výzvu "poď už do mňa, chcem ťa v sebe cítiť", som preto neváhal ani okamih, a pomaly, ale isto, som sa do nej začal nasúvať. Bola stále na vrchole, pocítil som ako mi ho pevne sťahuje v pravidelných intervaloch. Bolo to niečo neopísateľné. Chcel som takto ostať čo najdlhšie, preto som po vniknutí na maximálnu hĺbku svoje pohyby minimalizoval, aby môj vrchol prišiel čo najneskôr a doprial tak nám obom čo najdlhšie túto najintímnejšiu bytostnú konvergenciu. Využil som blízkosť našich úst a rozohral opäť najvášnivejšie tango jazykov a pier. Boli to minúty neskutočne napĺňajúceho komplexného spojenia - tak ústami, ako i pohlaviami; cítil som maximálne šťastie a nepochybne i ona. Očami sme sa na seba usmievali a v okamihu, keď sme obaja cítili, že chceme do finále, zvýšil som tempo pohybov až k slastnému plnohodnotnému vyvrcholeniu, ktoré sme dosiahli v rovnakej chvíli najkrajšieho odovzdania sa jeden druhému. Odovzdal som jej všetko, čo vo mne bolo a ona to všetko slastne prijala do seba.

Pevne som ju objal a držal ešte dlho. Mám takú obyčaj nevychádzať zo ženy prv, než ochabnutím vykĺzne sám. Sú to totiž čarovné okamihy po milovaní, ktoré si treba vychutnávať. Partnerku tým uisťujem o svojej bezvýhradnej náklonnosti. Realizujem tým radu múdrych kníh, ktoré píšu - rovnako, ako predohra, je pre ženu dôležitá i dohra.. Vôbec sa nehanbím dodať, že nie len ženám tieto chvíle prospievajú J



autor: Václav



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>