Erotická poviedka

Jack a mia

Jack sa vratil domov a vo dverach ho privitala jeho mila Mia. Jej usmev mu dodal novu energiu ,ktoru potreboval nacerpat po narocnom dni. Objal ju a ona mu jeho objatie opetovala a tulila sa ku nemu ako male maciatko. Pomohla mu zavesit kabat a ulozit topanky do botnika . Presli spolu do kuchyne . Mal nachystane jedlo na pekne upravenom stole . Citil sa ako kral ,obletovany svojim pazatom.  Najedli sa . Ona upratala stol a umyla riad a on si zasiel do kupelne a prezliekol sa do domaceho oblecenia. Mia medzi tym pripravila kavu a drobne kolaciky na zobkanie .

Sadli si ku sebe na pohovku a rozpravali si zazitky zo dna .Jack drzal Miu v naruci a hladil ju a bozkaval a ona jeho bozky opetovala. Pospevoval jej pesnicky do uska a ona ho jemne bozkavala na usko a na krk. Hladila ho vsade a maznala sa s nim.opetoval jej maznanie a pritiskal sa ku nej .Tulila sa ku nemu a chcela citit jeho naruc , v ktorej sa citila tak bezpecne. Prechadzala mu prstami po vlasoch ,tvari a ustami  sa dotykala jeho lica. Olyzovala ho jazykom ako maciatko Vychutnavala si kazdu chvilku stravenu v jeho blizkosti. Pozeral san a nu a prezival tu nadheru s nou .Dival sa do jej oci a videl vsetku tu krasu v nich.

Zacali sa vasnivo bozkavat . Mal rad tieto krasne chvile v bezpeci domova, v jej naruci.Hladili sa a objimali a nevedeli sa nabazit jeden druheho. Objavovali zakutia rozkose a miesta ,ktore su ich najkrajsimi kutikmi na svete. Mia mu jazyckom prechadzala po krku az k ramenam.  Dalej po brusku, az sa dostala k jeho kamaratovi ,ktory zacak narastat do vysky ako krasny strom. Pevnel  , hrubol a tvrdol v jej ruke , pod dotykom jej mlstneho jazycka. Pocula ako Jack jemne zastonal a zachvel sa . Ockom pozrela na neho. V tvari mal odraz krasneho pocitu rozkose a vasne co mu poskytovala.

Jemne sa vlnila okolo neho. Rozpalovalo ho to tak ako aj ju. Jemnymi pohybmi sa povyzliekali  . Ich rozpalene tela sa o seba otierali a ich vzrusenie rastlo. Vzal ju do narucia a odniesol do postele .Zahrnul ju bozkami po celom jej tele. Cmulkal jej bradavky a drazdil jej zmysly. Tisko vzdychala , z je just vychadzali jemne stony . Chcela aby nikdy neprestal . Bolo to sladke mamenie . Citila jeho dotyky ,jeho drazdenie a opatovala kazdy dotyk ci bozk. Zboznoval jej prsia ,ked sa jej naduvali pri nadychu.Rozpalovalo ho to a privadzalo do nepricetnosti. Ocuckaval jej ich,celu ju prechadzal jazykom.Citil ako narasta jeho tuzba po nej . Jeho jazyk sa zastavil az pri jej macicke . Zastonala hlasnejsie. Presiel jej po nej az vykrikla . Krasne jej jaskynka zvlhla .  Tisko mu sepkala cez stony,ze je cela jeho. Citila sa ako princezna vo velkej rozpravkovej rysi. Hovorila mu nezne vyznania a aj to,ze ma vsetko dovolene. Oddavala sa mu cela . patrila len jemu jedinemu.  Krasne sa s nou maznal. Cital v jej ociach ,ze je jediny na svete a nechce aby sat a chvila pominula . Videl na nej,ze sa nevie dockat chvile ,ked do nej ponori  jeho jazyk a neskor na okienko jej jaskynky zaklope jeho panacik.

Ponoril  do nej a jeho jazyk bol ako mala myska. Prechadzal zo strany na stranu, dnu a von. Stonala ,kruzila a podvihovala sa aby ho citila hlbsie vo vnutri. Bol nenasytny a velmi vzruseny. Pomalymi pohybmi ju bozkaval na stehna a siel po brusku k jej ustam. Cela rozpalena sa chvela ako osika vo vetre. Nevedel sa dockat , tak ako aj ona,,kedy na jej jaskynku zaklope jeho panacik . Ten uz slastne spustal slinky a uz,uz klopal na dvierka jej jaskynky. Mierne roztiahla nohy a on sa pomaly a nezne do nej vnaral . Chcel sa dostat az na jej dno. Znovu zastonala a Jack sa zachvel od rozkose. Sila ,ktora v nich burcovala ,rastla a silnela . Mia sa pritlacila, zdvihla zadocek a umoznila mu vniknut este hlbsie. V tej chvilke boli ako jedno telo Vzdychali, stonali ,narazali na seba a tuzba sa miesala s rozkosou. Jackove pohyby ju naplnali slastou .  Vzrusenie sa stupnovalo . prirazal a bolo mu krasne. Zvysoval  tempo a ona sa vznasala ako v siedmom nebi . Blizil sa ich vrchol.   Sepkal ako ju miluje ,aka mu je vzacna. V tej chvili uz citila vodopad co sa rutil z nej aj z neho. .Krasne vyvrcholili spolu.

Maznali sa , lapali  po dychu .  Pozerali si  do oci a  v nich citali ,  ze su si sudeni a jeden pre druheho jedini na svete . Nechcu aby ta chvilka skoncila . lezali spojeny stale sa  jemne  hladkali,  maznali a  bozkavali. Uzivali  si kazdy dotyk,  bozcek , obajatie...a pomalicky v nich  zase burcuje sila co ich  k sebe taha.  Tuzba rastie umerne stym co mu rastie medzi nohami az je zase  pripraveny na dalsie dobrodruzstvo.

Osedlala si ho dala mu  bozk . Neskutocne mu sposobil velku tuzbu. Jej nezbedny jazyk bludil v jeho ustach a omotaval sa o jeho jazyk. Sedela na nom a zacala si kruzivymi pohybmi  pytat dalsie krasne chvilky rozkose. Nadvihovala sa na nom akoby cvalala na konicku. Narastala jej  tuzba aj   vzrusenie.  Pokusala , neprestavala a on  citil aky je  bezmocny ako  ho ma v hrsti. Je  cela jeho a nim  prechadza silna  tuzba. .Ta rozkos je neskutocna . Uziva si kazdu chvilku. Ktorou su   prepojeny. Hlasnym stonanim ,ktore  sa stupnuje ho upozornuje ako velmi po nom tuzi. Obaja vedia , ze  sa blizi nieco krasne co obaja chcu a nevedia sa toho nasytit..

Bola uz dostatocne pripravena znovu ho prijat . Vychutnat si znovu tu slastnu rozkos co jej sposobuje uz len pomyslenie na to ked dovoli jeho panacikovi vstupit do jej jaskynky . Jack citi,ze je cela jeho.Vidi jej to v ociach ,ked san a neho usmieva.Tuzi po nej stale viac aj urobit ju stastnou. Bozkavaju  sa a hladia. Su celi vzruseni v ocakavani. Nechela aby ta chvilka skoncila . Ruckou instinktivne chytila jeho tatosa. Hladila si ho hrala  sa snim . Bozkami ho  drazdila . Ocami mu naznacovala  ako po com tuzi.  V jednej sekunde vedeli, ze chcu to iste . Maznali  sa a bozkali. Jemnym pohybom vklzol do jej  jaskynky. Zastonala. Bozkaval jej  prsia , prisaval sa k nej . Odaval sa krasnemu milovaniu .Nic nevnimal len pohyby a jej krasu,  stonanie a krasne vzrusenie , co z nej vyzarovalo . Rozpalovalo ho to , pridaval sa k nej .

 Citila aky je vzruseny. Pocula tlkot jeho srdca Spaloval ju pocit rozkose ako aj jeho. Bolo im nadherne .Citila jeho pery ako z nej vysavaju energiu co v nej pulzuje. Velke teplo co sa sirilo po jej tele ju spalovalo. Bol sladky jemnucko spoteny, mokrucky ako ranna trava ,ked na nu sadne rosa .Tuzila byt v jeho objati a prezivat tu nadhernu rozkost vzdy ked ju pohladi pohladom.Chce ho citit stale v sebe. Stale sa ho dotykat ,maznat sa s nim a sepkat mu ,ze je len jeho jedina .

Zacitila ten slastny tlak v jej jaskynke ked sa do nej vnaral hlbsie. Spolu si vychutnavali tu slast co pocitovali. Stupnovali  tempo , Boli spoteni ,rozpaleni laskou a tuzbou . Nevedia  uniest a udrzat tu divoku zeravu lavu. Prezivaju krasny orgazmus ich stonanie v nich zvoni ako zvon. Divsie sa ku nemu pritlacila a on pridvyhuje. Rychlo si ju prehodi na chrbatik. Rukami jej ku sebe pritlaci jej zadocek a uz, uz  jej vykrik oznamuje ,ze sa ohlasil jej orgazmus. Vykrik a ston a on pocitil ako sa aj z neho bude v okamihu rutit prud zeravej lavy.Vytiahol z jej jaskynky jeho ponacika ,ktory sa naduval ako pav a uz sa chystal krasne vyvrcholit na jej  prsia. Priestorom sa rozlahol jejo velky vzdych . Ten ju uistoval v tom ,ze je len jej a to co zazil je krasne neopisatelne . Zelal si aby to neskoncilo aby bol ku nej  prisaty a ostat vecne takom opojeni .To co prezivali bolo neskutocne krasne . Unaveni padol vedla nej  na postel a spolocne lapali  po dychu .Boli  krasne vycerpani, unaveni ale stastni . Nechceli aby ta chvilka skoncila.

Jack si Miu ku sebe pritulil a spolu v objati lezali a vychutnavali si tu krasnu chvilku .Slastne sa oddavali svojim dotykom a bozkom. V utisujucej roskosi ,ktoru prezili . Izba bola nasytena ich potom a stavickami co nimi boli ponatierany....................

 



autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>