Erotická poviedka

Romanca v hotelovej izbe

flasu dobreho vinka a nieco na zobkanie. Pozerala som sa po izbe . Pacila sa mi . podisiel ku mne a od zadu jemne si ma  chytim za boky. Pritulil sa ku mne.  Odhrnul  vlasy z pliec a zacal bozkavat moje  obnazene telicko na ramenach. Pofukal mi za uskom . Vybozkaval moj  krehky krk .Otocil si ma rukami zacal bludit po mojom brusku. Pod prsiami ma   zacal steklit a pozeral sa mi do ociciek a bozkaval  ma nielen na siju ale aj na pery . Bol prijemne nezny a dotykal sa ma jemnymi pohybmi. Citila som tuzbu v jeho bozkoch. Palili a rozpalovali moje telo. 

Stiahol  zo mna  kabatik ,hodil ho niekam na kreslo . oOdsunula som ho jemnym dotykom  a povedala; -- pockaj--- , zacala som sa pomaly vyzliekat. Odopinat si kombicky na bluzke o on sa dival  na moje  krasne telicko v podprsenke . Rajcovala som ho Nechcela som  odhalit viacej . Kochal sa na mna pohladom hladneho levieho samca. Pomaly zacinam davat dolu sukienku .  Gatky mi ostanu . Robim mu maly  striptizik ,ktorym  ho  navnadim. Vidim aky je nadrzany . Otocim  sa a idem  do sprchy . Odchadzam a flirtujicim pohladom ho vabim . rychlo zo seba zhadzuje oblecenie. Je sladky,ako dieta ,ked vie,ze dostane sladku odmenu. 

Vo dverach kupelne sa obzriem  a prstekom  ho volam ku sebe .  Nevahal vbehol za mnou  do kupelne  len v spodkach a tricku . Jeho tuzba po mne ho zenie do mojej blizkosti. Rychlo zhadzuje aj posledny kuz osatenia . Stal za mojim chrbtom a uz sa nevedel dockat ked mu dovolim sa ma dotknut.  Rozopinam  podrsenku ,ta pada na podlahu . Prehnem sa  v pase a davam si dolu gatky . Vystrcis  na neho moj tsexi zadocek . Oci mu padli do mojej strbinky. Ladnym pohybom  spustam gatky ,ktore  sa smykaju po mojich stihlych stehnach dole na zem .Ockom pozeram ako sa mu zrychluje dych . 

  Otocim sa na neho len tvarickou . ostatne akoby som hanblivo pred nim skryvala. Vchadzam do sprchy . On tak stoji  uplne nahy a diva sa za mnou. Pozriem sa iba tak uskokom na jeho maleho sobika.  Je  uz pekne na tvrdo.  S toji mu v pozore a on obdivuje moje nahe telo. Pustam  si na seba vodu . Pekne steka po tebe, medzi prsiami sa mi robia  potociky . nevie sa vynadivat ako sa maznam z kvapkami co na mna padaju a stekaju v pramienkoch dolu po mne. 

 Nevydrzal , vosiel za mnou do sprchy. Chytil ma za ruky , kvapky zo sprsky sa zacali od neho odrazat . Bolo to akoby  sa na jeho tele jagali perlicky .Voda z mojich  ramien  stekala cez prsia ponad brusko a medzi stehienkami sa kvapocky stracali   Padali dolu na zem. Zacal ma bozkavat akoby chcel zo mna vypit kazdu kvapku vody.  Bozkaval moje prsty na rukach. Prechadzal  az hore k ramenam . Zubami sa zahryzkaval  do mojho krku . Jemne sa mu venoval.  Pekne sa na mna  nalepi.Citila som jeho maleho macka  na svojom tele. Bol tvrdy a horuci. Zatvaram  oci a  vychutnavam si  ako si ma moj zajacik z ochutnava. Nechavam  sa unasat kvapkami zo sprchy . Ich suskavym hlaskom a jeho jemnymi vzdychmi. Hladkal ma  po chrbate, steklil prstami po stehnach. 

 PrechadzaL cez moje boky.  Sepkal mi do uska : -- budem ta vzrusovat, nielen jazyckom a zubkami ale i mojimi prstekmi po celom tvojom mokrom telicku ----. Aaach ,otocil si ma chrbatikom k sebe . Vzal  sprchovy gel a pekne ho zacal nanasat na moj  chrbatik . Bolo to nadherne a vzrusujuce. Jeho dotyky boli ako jemne mamenie. Vypol  sprchu. Napenil mi cele telo. Zacal  chrbatikom , pomasiroval  moje ubolene ramena .Ked som mala  chrbatik natreny prisal sa svojim telom  k mojmu.  Oooooch . Pokracoval dalej sa ma dotykal a ja som  sa mojimi prsiami dotykala jeho vtacika. Bol zdureny ,horuci a klzal sa v mojej ruke 

 Citim ako sa ku mne pritlaca. Jeho macko sa o mna obtiera ,tlaci sa na moj zadocek. Masiruje ma nim a obtiera sa o mna. Moje  rucky sa budu natahuju  po jeho tele. Jeho pokozka je  hebka, jemne mokra od vody . Zubkami mi drazdivo okusuje moju siju . Chlpky sa mi jezili po celom tele. Muslicke vlhla a tuzila po jeho dotyckoch a vniknuti jeho macka do jej otvoru. Kruzivym pochybom o seba sme vytvarali  penu . On mi  pri tom masiroval prsicka prstekmi  Sulat moje bradavky .lebo ich chciet vidiet cele natvrdnute . Bol  cely natvrdo zo mna , z toho co sa dialo . Tuzil po tom aby ma citil  ako sa budem  vrtiet  a obtierat o jeho maznacika . 

 Prstami bludil po  celom mojom tele.  Bozkaval neprestajne  moj nezny krk . Neustale ma masiroval jehoi sikovnymi prstekmi . Zabludim na moje brusko i medzi stehienka. Hladal moj bod g a  zacnel hladat branu do mojho raja . Druhou rukou  zacal prechadzat  mojich vlasoch . Otocil  si moju tvaricku a zacnel ma bozkavat.  Jazyckom  santim s tym  mojim . Treli sa ako dve vasnive kobry okolo seba. Jeho  prsty si nasli  cesticku medzi moje stavnate pysky. Boli mokre od mojej stavicky a od poslednych kvapiek vody. 

 Masiroval moju kundicku z vnutra. Jeho dva prsty akoby tancovli v mojich utrobach . aaaach. Pekne si ma otvoral  pre mojho tvrduckeho  macka. Venujem mu pozornost, je tak zdureny a krasne stvrdnuty.  Drzim ho jemne mojimi hebkymi prstekmi . Jemne po nom prechadzam a masirujem mu ho . Dva  jeho prsteky mi strcil  tiez do pusy . Bolo tak rajcovne. Mam  v sebe uz styri jeho  prsty ,dva v muslicke a dva a pusinke . Pritom mu jemne honim jeho nedockaveho macka . Obtieram si ho  o moje telo a pre neho je to na nevydrzanie. Pocujem jeho zavzdychaie. Citim ako sa chveje a jeho macko je este viac stoporeny . Otacam sa ku nemu tak,ze sa opieram o jeho chrbat. Dotykam sa ho a robim mu  masaz .  Jednou  rukou drzim jeho napnuteho macka. Poriadne si ho chytam do  dlani. Pohybuje sa mi v ruke a zacina malicko slintat a pytat si dalsie maznanie. 

Opieram sa a pritlacam ku nemu aby citil moje prsia na jeho chrbate. Cim viac sa pritlacam a pohybujem robim medzi nami mydlove bublinky. To uz nevydrzal a otocil sa ku mne tvarou, Zacneme  sm sa  vasnivo bozkavat . Pritulili sme sa najviac ako to islo. Stale  som mu ho jemne honila. Aaach .....pocula som silny ston . bol tak velmi nadrzany ,ze to nevydrzal a pri  dalsom silnejsom  objati sa krasne vystriekal. Jeho horuce semeno vyletelo medzi nase nahe mokre tela . 

Bol sladko prekvapeny a jeho srdce tak busilo,ze som citila jeho tlkot na mojich prsiach. Bolo to ako jemne narazy ,ci jemne impulzy k dalsej predohre. Nase bozky neustavali. Semeno sa zmiesalo z bublinkami ,ktore sa medzi nami robili . Hladkal ma a objimal a jeho prsty klzali po pyskoch do mojej kundicky. Cakali na stavicku co sa pytala von. Niekolko krasnych pohybov  v jej orvore a uz sa stahovala v krcoch silnejuceho orgazmu. Ooooooj ....hlasno som vykrykla do ticha a slastne sa oddavala nadhernemu pocitu v mojom lone....................po doznievajucom orgazme sme nechali kvapky aby nas steklili a pripravili nas na dalsi krasny zazitok ..................

 



autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>