Erotická poviedka

Vojacik a vila amalka

Vonku bol mraz, husto snezilo a vojacik stal nehybne na svojom mieste a strazil .ako vzdy ,ak mal sluzbu pri brane.K ed mal dlhu chvilku a bolo mu velmi zima, predstavoval si ako ku nemu prisla vila a zacala ho zohrievat ,tak silno az mu bolo velmi prijemne, necitil ten chlad co mu zachadzal az na pokozku,prsty ho tak nepalili od stipajuceho mrazu a hned aj ten cas tak rychlejsie plynul,,

Zo snenia ho vzdy dokazala vytrhnut mala vila  amalka ako ju nazyval,chodila vzdy okolo neho skoro v tu istu hodinu, mala na sebe preliehave leginy a cizmicky az ku kolenam a kozustek co jej zakryval zadok asi do polovice,,aj cez  to vojacik videl ,ci si predstavoval  obrysi  jej dokonalej postavy  Kracala vdzy vzpriamene a s lahkostou vily,preto je vo svojej fantazii aj tak oslovoval ,, vila amalka,,

Ked isla popri nom tak citil vonu jari, rozkvitnute fijalky a jej modre oci boli ako rozkvitnute nezabudky,snivel o tom ake by to bolo pohnut sa a objat ju ,posepnut jej vsetky nezne slova ,kto mu letia hlavou pri pohlade na nu. Stoji na strazi ,nepohnuto ,len ocami sleduje  ako sa straca zase kdesi na konci ulice.

Premysla,ktorym smerom asi ide ,kde zastavi, kde tam byva, je sama a ci s niekym, mnoho dalsich myslienok sa spaja v jednu otazku.  Ta sa mu vynara v hlave zakazdym,ked ju vidi kracat popri nom,tak blizko,ze citi jej dych na svojej tvari . Preco sa na mna nepozrie? Tvar ma jasnu a usta ako zrela malina.predstava bozku mu rozochveje cele telo az sa boji,ze si to raz vsimne alebo niekto co tadial prave pojde.

Konci vojacikovi sluzba  a on pochoduje oproti  kamoratovi,co ho ide vystriedat a zrazu zbada svoju vilu, isla tym svojim ladnym krokom ulicou . Zdalo sa mu,ze sa pozrela smerom kde mal stat. Jednym ockom  akoby sa pozrela, a spytala sa ,,kde si vojacik,, .mozno ano a mozno sa mu to len zazdalo,lebo na nu cele dni mysli.predstavuje si ju vo svojom objati a uklada ju vedla seba ,ked si liha do postele.

Konecne nadisla sobota ,mal vychadzku a siel sa pozriet tou cestou ,ci ju uvidi a ci to je naozaj a ci mu len zima a ta nekonecna sluzba v pozore nezatemnuje mysel. Uz si neni isty ci je to sen ,tuzba a ci je to naozaj a on ju vidi  ist okolo seba

Kraca ulicou zamysleny a ponoreny do svojich myslienok,nevsima si ludi okolo seba. Zacitil tu krasnu opojnu vonu ,nadychol sa a zacitil ju este intenzivnejsie. Mozno  skrikol od radosti silnejsie ,,vila amalka,,.dievcina sa skumavo na vojacika pozrela. nevedel,ci sa mu to zase zda a ci je to naozaj ona.pousmiala sa ,ked uvidela ,ze je taky zaskoceny .ten usmev mu bral dych z pluc.stala pri nom nechapavo,az sa ozvala krasnym melodickym hlasom . volal si na mna vojacik? Nevedel co odpovedat .konecne vykoktal nesuvislu vetu aby sa omluvil za netaktnost.dievcina stala a zrazu si spomenula. Aha .si ten vojacik co stoji pri brane okolo ,ktorej chodim kazdy den domov. Nikdy neviem ci si to ty alebo kazdy den iny .pokracovala  v rozhovore  a opytala sa,ci tam stoji kazdy den?

Vojacik sa konecne nadychol a rychlo odpovedal na otazku. Nie,nestojim tam kazdy den aj keby som si to zelal.nechapavo zase ona pozrela na neho.z jeho pohladu usudila,ze uz asi vie preco to povedal. Posmeleny jej usmevom , ponukol  jej ,ze by ju kusok odprevadil ak bude suhlasit. vila suhlasila. vojacik sa jej pacil a teraz ked mala prilezitost byt s nim tak bola rada,ze jej  to ponukol . vila pri nom cupkala a bolo vidiet,ze sa trasie od zimy.tak rad by ju objal zohrial jej aspom ruku vo svojej dlani. Zrazu prerusila ticho a opytala sa ,, kto ti povedal ako sa volam ?,, vyhrkol zo seba,,volam ta vila amalka,, nepoznam tvoje meno. Usmiala sa .jej oci sa rozjasnili. Bolo to akoby sa premenila na lesnu vilu a rozjasnila vsetko okolo .vojacik akoby stal uprostred luky plnej jagavych kvetov zaliatych slnecnymi lucmi.necitil tu zimu co sa mu zaryvala az pod kabat.kr acal vedla svojej vily a bol velmi stastny,ze su spolu.

Zrazu ho z toho krasneho pocitu vyrusil jej hlas...uz som doma,, povedala.sklopila krasne dlhe mihalnice a ked otvorila znovu oci tak uz nevedel co ma urobit aby este ostala s nim.namiesto toho  sa pocul ako jej hovori,, ta cesta bola velmi kratka,ale som stastny ,ze som mohol kracat na ten kusok vedla teba moja vila,, . potesenie bolo na mojej strane,dakjuem , a dodala ,,je velmi zima,, .

Vojacik suhlasil a uz, uz sa chcel rozlucit .skor ako svojej vile zazelal pekny den .opytala sa bojazlivym hlasom akoby sa bala,ze povie nie .vojacik smiem ta pozvat na horuci caj.nerozmyslal a asi skor povedal  ,, ano dal by som si  ,,ako doznela jej otazka. Znovu sa usmiala az vojacik pri tom vzruseni  skoro omdlel. Vosli branou do domu .bol ako rozpravkovy ,presne ako ten co v nom byvaju vily.aj ked bola zahradka zasypana  snehom  ten dom posobil  tak tajomnea krasne .

Vila amalka otvorila dvere a pri vstupe do domu bolo citit prijemne teplo. V dome bolo utulno a jej vona bola v celom tom dome .odloz si kabat vojacik,povedala ,ked ostal stat bez pohnutia na chodbe co sa nou vchadzalo dalej do domu.

Vyzliekol si kabat a vosiel do obyvacky  kde ho ponukla aby si sadol....isla urobit caj.kym bola  vila v kuchynke , vojacik ticho sedel a stale nevedel pochopit ci je to naozaj alebo len tak tuho spi a nevie sa zobudit zo spanku aby to zistil. Priniesla caj , med a keksiky polozila na stol pred neho. Vezmi si,isto si nic nejedol  a ja ine doma  nemam , necakala som navstevu.vojacik bol rad,ze je tam ona nic mu v tej chvilke nechybalo ku stastiu co citil.konecne sa odvazil a vzal jej ruku do svojej. Citil ako sa zachvela ale nechala spocinut jej ruku v tej jeho. Divali sa do oci akoby chceli precitat myslienky co im virili hlavami. Bolo pocut  tikot nastennych hodin  .ten monotomny hlas akoby im sepkal ,tik tak tik tak  no tak no tak no tik tik tak a pritahoval  ich k sebe  az sa im dotkli pery .

Prestali vnimat  hodiny aj to ticho okolo nich,zabudli aj na caj a na zimu co ich spojila dohromady. Bozkavali sa tak vasnivo a ich jazycky sa otierali o seba ako mlynske kaneme ked melu muku na jemnucko. Objatia boli vasnive , bolo citit ,ze sa blizi nadherne splanutie dvoch  tiel v jedno.ani nevedeli ako a boli vyzleceni a rozhoruceni tuzbou.

Vojacik sedel na gauci  .vila si mu sadla na  kolena ich bozky a jemne hladkanie a dotyky neutichali . celym domom sa nieslo jemne stonanie . Vila citila ako sa jej pomaly vnara vojacikov penis do jej mokrej jaskynky .tisko zastonala tak bol velky ,ze sa jej zdalo ze nevojde dalej.pomahala mu ,kruzila zadockom a prirazala a on jej pri tom pomahal,kym ho nemala hlboko v sebe  az sa cela prehla zaklonila hlavu  dozadu a rukami sa pevne drzala  jeho kolien. Jej pohyby boli ako ked sa hojda na hojdacke.jeho penis  jej drazdil bod G a ona sikala, a slastne si olizovala pery.vojacik sa jej rukou  dotkol  muslicky ,druhou jej stiskal bradavku a olizoval ju jazykom, zryzkal a cmulkal raz jednu a raz druhu.  Dotykal sa  a stiskal jej oble pahorky . jeho pohyby boli tak intenzivne,ze uz len malo ju delilo aby spustila velky vodopad  a pokropila ho celeho.

Ach ,zavzdychala, ach Vojacik, .pod ,ano.....,chcem ...este...chvilku ,......ach ako ozvena on  zavzdychal.  obaja boli roztuzeni a v tej chvilke uz nestacili mysleit na nic,len sa sustredili na tu slastnu rozkos co im prechadzala telom a rutila sa vom s tlmenymi vykrikmi . jeho horuce semeno sa v nej miesalo s jej stavockou a ona sa ku nemu privinula a on dorazal kazdym vystrekom a tisol ju k sebe aby tam bola aj ked otvori oci a nebude to len sen.  Pozeral na vilu a nevedel z nej spustit oci, stale neveril,ze je to skutocnost, bozkaval jej rozpalene telo ,dotykal sa kazdeho miestocka aby sa uistil,ze je ziva v jeho objati.

Urobili si malu pauzicku ,aby stravili  co sa udialo zmyli zo seba stekajuce semeno zmiesane so stavickami  co po sebe rozmazali . Vila sedela schulena vonava pri vojacikovi a pritisnuta k jeho hrudi pocuvala  tlkot jeho srdca.

pokracovali dalej ,ich dotyky boli nezne a vzrusujuce bozky vasnive a neutichajuca chut zopakovat si predosli zazitok.  presunuli sa objimajuc a bozkavajuc do spalne,

Vila a vojacik lezali  na boku tvare sa im dotykali a pritiskali sa povne ku sebe. Vila si ovila nohy okolo  vojacika  akoby ho objimala nohami . vzrusenie nedalo na seba dlho cakat, citila ako do nej vklzol  penis  a jemnymi kruzivymi pohobmi ju drazdil do nepricetnosti . silnejsie pritiskal  a vnaral sa  hlbsie. vojacik svoju vilu prevratil na chbat a jemne povytiahol svoj penis  aby jemne trel  nim o klitoris.vila zakvilila rozkosou.znovu zasunul a vytiahol a dorazal . niekolko krat po sebe to opakoval, a pritom vilu silno objimal a pritiskal ku sebe .znovu povitiahol a rozkos sa stupnovala,ale akoby nechcel este skoncit. Presunul vilu na koniec postele  stal si na zem a jej nohy si polozil na ramena. Vila nadvihla ku nemu svoju mokru jaskynku .nahol sa az k nej a olizol z nej bozsky nektarik.  Jeho jazyk v nej kruzil a vylizoval jej ju,. Slastne pri tom mlaskal , bola stavnatucka .  Potom  do nej vsuval svoj  penis az kym v nej nebol uplne cely. Zastonala, silnejsie prirazil, znovu jej tlmeny vykrik vysiel z pier,to uz dorazal a pohyboval sa hlboko v nej, jeho dorazanie naberalo na sile.   vytahoval a vchadal a vila mu pomahala , nohami zavesena okolo jeho krku .  pridvihovala zadocek a tym  dochadzalo k perfektnemu uhlu a k slastnej rozkosi. Uvolnil si jej nohy a vytiahol znovu penis a jemne ju potlacil do sredu postele. Pootocil  Vilu na bok jej nohu si polozil na plece a druhu zasunul medzi svoje nohy .rukou drazdil jej klitoris a prstami prechadzal po roztuzenej muslicke. Bol to uzastny pocit.niekolko krat  jej rukou este presiel po muslicke ,ked zacitila zase jeho penis vnikal do jej roztuzenej jaskynky.prstami sa stale dotykal klitorisu a vnikal do nej  penisom a dorazal .bolo pocut mlaskanie a  to ho rozpalovolo este viac,hladil jej nohu a pridrzal tak aby bol hlboko v nej.  narazy silneli ,stony obidvoch sa ozyvali  duneli a on divoko narazal do nej ,jeho prsty sa stale hrali s klitorisom ,druhou rokou jej hladkal zadocek a prirazal. Zacitila jeho prsty ako sa snazili vklznut aj do jej ritky. Nevedela,co v tej chvilke citi,preletel nou aboky elektricky naboj. To co nasledovalo bola zmes  krasnej divokej arie a vila citila ako sa do nej vali obrovska vlna rozkose. Stonala ,tlmila vikriky a a nevedela zadrzat tu silu orgazmu co v nej stupala. Bol to nadherny okamih ,ktory este nezazila .uvolnil si prsty a uz len divo dorazal .uz uz bolo pocut jeho vikrik, ktory oznamoval,ze si vychutnava  pozitok z erekcie co mu vytlaca semeno treskom  von z jeho penisu priamo do jej jaskynky.

Nevladny klesol k vile a sepkal  jej,dakujem, ona mu bozkom odpovedala. Tisko vedla seba lezali a cakali kym utichne tem velky osial,co zazili.   vojacik a vila amalka lezali  v objati na posteli  a prezivali svoje pocity a neboli schopni sa od seba odtrhnut ............ mozno zaspali a mozno sit u krasnu chvilku chc eli este zopakovat..............     mozno

 



autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>