Erotická poviedka

Letná noc

Je ráno a ja som sa ako zvyčajne vydala do práce. V práci to utieklo dosť rýchlo. Čím viac sa približovala oná hodina, tým viac som bola nervóznejšia. "Priatel" ma pozval k nemu domov zevraj si urobime romantickú večeru. Prišla som domov rychla sprcha, zvodne oblecenie, vyraznejsí makeup. A ups uz je 20:00? Uz je tu! Co teraz fuf ukludni sa.

Nepoznali sme sa dlho. Vzdy, ked som ho videla, tak sa mi podlamovali kolená a mala som motýle v brusku. Nasadla som do auta on sa namne pekne usmial a sli sme. Mal pekny byt, moderne zariadený. Šiel robit palacinky. Hmm vie aj varit, piect toto je chlap, paráda pomyslela som si. Ako tak pokracoval a ja som sa na neho s udivom pozerala pri pohariku vinka, tak som rozmyslala co sa asi tak bude diat. Bola som len bezmocná panna a nemyslela som si ze sa to fakt stane. Podisiel kumne a pyta sa ma "Nad čim stale tak rozmyslas?" Nevedela som ci mu to nam fakt povedat ze som este poctivka. Pobozkal ma. Bolo to uzasne tak nezne ma este nik nebozkal.

Cítila som, ze vlhnem. Posadil si ma na jeho rozkrok. Mal tam nieco tvrde co to bolo? Chcela som sa tvarit ze som vasniva zena, ktora po tom prahne ako besna selma. Nechcela som, aby to bola namne poznat. Ako tak sme sa vasnivo bozkavali hodiny utekali ako sialene. Ani som sa nenazdala a bola noc. Zacal ma hladkat. Hladkat a bozkavat po celom tele. Ja som tiez nezaostávala. Zacal ma postupne vyzliekat. On sa vyzliekol sam. Videla som jeho stoporeny úd. Mala som strach ale na druhej strane som ho chcela konecne v sebe. Fuu konecne ma zacal lizat. Tym jeho krasnym jazyckom mi skumal moju šušku. Boloto užasne.

Robil to tak precizne a hlavne pomalucky, aby som si to vychutnala. Netrvalo dlho a prvy krat som okusila co je to oral. Moj klytoris sa zvieral v kŕčoch. "Tak a teraz ja" povedal. Ani som necakala kym to dopovie a uz som ho zacala cuckat. Pomalucky som ho vsavala. Bola som z toho dobre nadrzana. Ked som videla ze to ide nanho, tak som ho cuckala az po koren. Citila som ako mi jeho semeno zaplavuje pusinku. Poriadne som vysala tu jeho stavicku. Ako som uz spominala bola som z toho velmi nadrzana. Mohol mi z oci vycitat ze som chcela aby ma uz konecne odpanil a poriadne vymastil. Tak sa aj stalo roztiahla som nohy a on sa nadomnou este opytal , ci to naozaj chcem. Prikyvla som. A on tupec ho domna vrazil akoby nic. Bolelo to dost. Vytiahol ho a mal ho cely od krvy. Zhrozene sa na mna pozrel. Chcel aby som mu nasadila kondom. No ja som odmietla pretoze som ho chcela citit maximalne. Tak domna vnikol zase a ja som si to uz poriadne uzila.

Rukami mi chytal moje polky a mna to neskutocne vzrusovalo. Az som mu nechty zaryla do koze. Uz som mala na tvari slastnu grimasu ked z nicoho nic prestal... a zacal zas .. a zase prestal... Ej ty jeden on ma takto trestal. Kricala som  nech ma poriadne vyšuka. Velmi rychlo prirazal az som skrykla od slasti. Urobili sme sa obaja naraz a ja som citila, ako mi jeho semeno plní muslicku. Po celom tomto akte sme sa na seba pozreli a prvy krat mi povedal "milujem Ta" ja cela rozziarena stastim som mu to opätovala. V tu noc ma dal este dva krat. Od vtedy si to rozdavame pravidelne a tvorime spolu par uz 5 rokov.

autor: Baška



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>