Erotická poviedka

Orálny pôžitok

Bol som s priateľmi cez víkend pri jazere . Bola tam taká malá chatka v pomerne malom kempe . Tak ako inokedy aj teraz sme hľadali zábavu a niečo vzrušujúce . Keďže bolo leto , voda príjemne tepá , kúpali sme sa v jazere dosť často .

Po večeroch sme chodili na diskotéky alebo sme len tak šantili v chate pri pive . Mali sme so sebou malú pípu , takže o čapáky nebola núdza . Často až do skorých ranných hodín sme prežúrovali noc a unavení spali až do obeda . V ten večer som bol už trochu unavený , tak som sa vybral na čerstvý vzduch trochu sa poprechádzať . Šiel sem cez lesík priamo k jazeru . Pohľad na pokojnú hladinu mám veľmi rád . Prišiel so k jazeru , sadol som si na spadnutý kmeň stromu a len tak som sledoval okolie . Zrazu som z neveľkej vzdialenosti započul akýsi zvuk . Zdalo sa mi , že je to kdesi v lese . Bol to však zvuk z vody . Myslel som si , že sa vyhodila ryba ponad hladinu . Na moje prekvapenie , bol to najaký muž alebo žena , ktorá sa kúpala sama v túto jasnú noc . Nadherný relax , pomyslel som si .

Hodnú chvíľu sa plavec pozvoľna plavil popri brehu . Samozrejme som ho tíško pozoroval . Keď plával čoraz bližšie a bližšie smerom k miestu , kde som sedel na kmeni stromu , bolo mi jasné , že podľa mohutnosti ramien to bude muž . O to väčšie bolo moje prekvapenie , keď si to namieril smerom ku mne . Trochu som zneistel . Poobzeral som sa okolo seba , nikoho nikde , len jasná letná noc . Akotak vychádzal z vody na breh takmer som onemel . Nemohol som uveriť vlastným očiam . Bol nahý a jeho penis sa pri pohybe mierne hompálal zo strany na stranu . Vtedy ma zbadal a trochu sa mykol . Očividne však nebol dlho prekvapený , dokonca ma pozdravil Odzdravil som ho aj ja a sledoval som jeho výraz tváre . Oči mi však padali na jeho hustý porast okolo jeho nástroja . Bol trošku menší ale to asi vďaka vode , v ktorej sa kúpal . Všimol si môj sklopený zrak , pousmial sa a podišiel bližšie , takmer úplne ku mne .

Keďže som ešte stále sedel , bola moja tvár sotva pár centimetrov od jeho penisu . Žaľúď mal celý obnažený a postupne mi pred očami rástol jeho pekne formovaný vták . Hrdlo mi zvieralo a akosi som nabral odvahu , mimovoľne sa predklonil a oblizol jeho žaluď . Takto navlhčený sa leskol vo svetle mesiaca ako nejaký maják . Oblizol som ho druhý krát , tretí . .. Tá veľkosť , že mi presne pasoval do úst a jeho srdcovitý tvar vo mne vyvolával také predstavy , že som si prial aby bola táto chvíľa veľmi dlhá . Jednou rukou som uchopil jeho penis a druhou so masíroval jeho varlata . Z jeho vzdychov a pohybu bokov bol cítiť , že je vzrušený . Cumlal som mu žaľúď hodnú chvíľu , jazykom dráždil jeho dierku a tešil sa na okamih , keď to všetko vyústi v jeden kŕč . Ani nie o minútku to napokon prišlo .

Muž zastonal a bolo jasné čo bude nasledovať . Pritlačil som teda jeho macatý žaľúď jazykom o podnebie v mojich ústach aby som cítil každý žášklb a vibráciu jeho pumpy , ktorá sa raz zmenší a raz zväčší aby mi mohla vypudiť z jeho varlat semeno do môjho krku a úst . Tých dávok bolo sedem alebo osem . Horúce semeno mi zalialo ústa až po okraj . Vytiahol mi žaľúď z úst a vtedy som s pôžitkom prehltol odmenu za tento parádny orál . Pocítil som trochu slanú chuť a nedočkavo som olizol posledné kvapky ejakulátu , ktoré som mu vytlačil z postupne ochabujúceho penisu. Chlapík mi ešte stihol zaďakovať za úžasný zážitok a potom sme sa rozišli .

autor: Peter



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>