Erotická poviedka

Mami ako si mohla!

Voláme sa Michal, mám 22 rokov a som atletickej postavy. V jeden krásny sobotný večer som šiel navštíviť svoju priateľku Veroniku. Má ryšavé vlasy, zelené oči a vážne dokonalé prsia s veľkými kruhmi a bradavkami. Býva na malej dedine v paneláku a väčšinou je doma len s mamou kedže jej otec pracuje v zahraničí. Šiel som zazvoniť a otvorila mi jej mama, bola to blondýna normálnej výšky so sexy zadkom: ,,Aa Michal, poď ďalej." Otočila sa a šla predomnou do jedálne.

Nemohol som z jej postavy oči spustiť, tak ako vždy. Má už po štyridsiatke, no chodí do fitka a telo má ešte stále strašne sexy a pevné, prsia dvojky ktoré by som si hneď chytil keby nebola mamou môjho dievčaťa. Z mojích predstáv ma vytrhla Veronika, ktorá vyšla z izby, hneď sa zo mnou zvítala a šli sme k nej do jej izby.

Pozerali sme film a po chvíľke sme sa začali maznať, bozkávať a dráždiť. Pohľadom som jej naznačil že mám chuť. S úsmevom mi stiahla nohavice a boxerky, svoje nádherné ryšavé vlasy si zopla do drdolu, stiahla tričko a hneď začala jazykom dráždiť môj penis ktorý už úplne stál. Perami po ňom jazdila a nádherne sala, rukou mi masírovala vajká a chvíľami ho pohltila ústami úplne celý. Ooch .. veľa nechýbalo a už by som jej vystriekal celú jej pusinku veľkými dávkami semena, ale bohužiaľ nečakane vošla jej mama a poriadne sa zarazila keď zbadala ako ma jej dcérka šikovne obšťastňuje pusou. Veronika si ihneď zakryla prsia tričkom čo ležalo na zemi a prikryla ma paplónom:,,Mami to nevieš zaklopať než vojdeš ???," skríkla Veronika. ,, Ale veronika, robíš ako keby som ťa ešte nevidela nahú," s iróniou zakryla to že videla mňa ako mi pekne stál, a z jej pohľadu ktorým na mňa pozrela som dobre prečítal že ju to vzrušilo. Šla ale preč a Veronika stratila chuť aj náladu a tak sme pozerali film, najedli sa a šli spať.

Ja som bol ale strašne nadržaný a nevedel som zaspať, čo sa o Veronike ktorá sladko pochrupovala nedalo povedať. Vstal som a len tak v boxerkách som si odskočil a šiel sa napiť. Cestou späť do izby mi nedalo a nahliadol som otvorenými dverami do spálne kde spala jej mamka. Ako ma ten pohľad rozpálil .... Spala na boku chrbtom k dverám, len v nohavičkách a tričku ktoré mala dvihnuté do polovičky chrbta. Zo vzrušenia narástla aj odaha a ja som si sadol na druhú časť jej manželskej postele. Chvíľu som len zblízka pozoroval jej boky, zadok a nádherné, opálené nohy. Musel som sa poriadne premáhať aby som po nej hneď neskočil. Neodolal som ale a položil ruku na jej bok, pomaly som ju hladil, nižšie až k nohám. Čím ďalej viac som si to užíval a jemne jej stláčal zadok. Bol som neskutočne nadržaný, stiahol som si boxerky, a začal som sa nad ňou uspokojovať, zatiaľ čo som jej jemne, pomaly bozkával nôžky.

Zrazu sa ale pohla, otvorila oči a s poriadnym prekvapením v očiach najprv nevedela nič povedať. ,, Ja .. ja sa ospravedlňujem teta," koktal som, ale pomyslel som si, teraz alebo nikdy, ,,ale neskutočne sa mi páčite, vzrušujete ma a ja som z vás poriadne rozpálený. Rukou som ju chytil za stehná, sklzol po nich dlaňami medzi nich, odtiahol nohavičky a hneď sa jazykom prisal k jej, na moje začudovanie vlhkej pičke. Jazykom som jej prechádzal hlboko medzi jej vlhkými pyskami, držal ju za boky a pritláčal si ju viac k mojím ústam. Myslel som že ma od seba odstrčí a začne kričať ale nestalo sa tak. Miesto toho začala vzdychať, chytila ma za vlasy, tlačila dolu a začala vzdychať. ,,Ach .. bože .. božee mmm ... Mišo neprestávaj a poriadne mi ju vylíž, lebo sa zbláznim, toto sa Veronika ani nikto nesmie nikdy dozvedieť. Nemusela mi to hovoriť dvakrát, prstami som do nej vnikal a lízal sladké potoky jej šťavy. Po chvíľke som prestal, pozrel jej do očí a ľahol si nad ňu, pobozkal som ju a jazykom jej vnikol medzi pery.

Bolo vidno že je rovnako rozpálená ako ja a rukou si sama zaviedla môj penis do svojej kačeny. Oooooch .. šiel som zošalieť z toho aký to bol úžasný pocit, vniknúť do nej. Šukal som s mamou mojej Veroniky. Poriadne som si ju chytil za boky a vnikal do nej čoraz rýchlejšie a tvrdšie. Pichal som ju až to mliaskalo, z toho aká bola mokrá. Jazykom som jej obchádzal jej sladké bradavky a užíval si najlepší sex v mojom živote. Po chvíli ma chytila, vstala a kučla si nado mnou, na môj penis a začala na ňom sama divoko jazdiť ako keby sex nemala už pár rokov. Hlasno snonala a vzdychala a ja som sa bál že to prebudí spiacu Veroniku. Oooch .. ano, pokračuj .. poriadne ma šukaj Michal .. chcem aby si ma dnes poriadne pichal .. aa aaa .. bože .. bože .. ja .. ja už budeem .. Objala ma ale neprestávala bokmi pohybovať kým neodoznel jej silný orgazmus. Mal som už párkrát namále a aj teraz som sa len len nespravil, pretože som sa pre istotu nechcel spraviť do nej. Predýchavala to čo práve zažila a myslela že už je koniec ale nebolo tomu tak.

Ja som bol stále neskutočne nadržaný a tak som ju jemne postrčil nižšie. Došlo jej čo chcem a bez slov ma chytila za stehná a vzala si môj penis do pusy, pevne ho ňou fajčila a jazykom dráždila uzdičku. Robila to lepšie ako Veronika ale aj tak som to chcel troška tvršie a tak som sa postavil, chytil ju za vlasy a začal ju šukať do jej krásnej pusiny, cítil som že sa blíži mohutný orgazmus, nahlas som vzdychal a úplne zabudol že nie sme doma sami. ,,Och bože, poriadne ma fajči ... už za chvíľu budem .. mmm ... chcem ti ju vystriekať semenom .. Rukami stláčala môj zadok a neprestávala úžasne dráždiť perami, jazykom, rukou mi ho pritom honiť kým som nezačal mohutne striekať až do jej krku a vyplňať jej pusu .. nezvládala to prehltať a tak jej to kútikmi vytekalo a tieklo po prsiach dolu .. Bol som na vrchole blaha, takéto niečo som v živote ešte nezažil.

S jemným úsmevom na mňa pozrela a chcela povedať ,,Mišo bol to dokonalý sex a ja som ti strašne vďačná ale toto sa.....," nestihla dopovedať pretože ju prerušil výkrik Veroniky ktorá sa prebudila, stála pri dverách a so slzami v očiach len skríkla:,,Mami ako si mohla ... nenávidím vás !" a utiekla do izby. Úplne ma to vyľakalo a hneď som si pomyslel že toto je určite koniec nášmu vzťahu. Jej mamka hneď utekala za ňou aby jej to vysvetlila a upokojila ju. Nakoniec mi po týždni, neustálom prosení a nosení kvetov odpustila ale musel som jej sľúbiť že sa to už nikdy nestane a nikto sa o tom nedozvie. Aj keď ... chuť na jej mamu som mal vždy a bolo vidno že aj ona sama by si to rada zopakovala a tak ten sľub nevydržal moc dlho, ale o tom inokedy. :)  

autor: Shinuke



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>