Erotická poviedka

Po treningu

Príbeh, ktorý Vám poviem je asi spred mesiaca. Mám športovú postavu a 17 čo je vek kedy už aj niekedy príde skúsenosť so  sexom, v mojom prípade sa mi to ešte nestalo. Stále som bol panic. Som heterak, dievčatá má veľmi vzrušujú ale niekedy sa pristihnem že myslím aj na niekoho iného okrem dievcat.

Robim vodné polo, sme tam sami chalani a tréner. Jedného dňa po tréningu, bol to tréning na plavárni. Po tréningu sme šli všetci chalani pod sprchy. Trochu som sa zdržal lebo som sa zarozprával. Pomaly už všetci poodchadzali a ostal som v šatni sám len s uterákom okolo bedier. Tréner ide z bazéna vždy posledný a tak tomu bolo aj dnes. Zhodou náhod mal skrinku vedľa mna. Bez slova prišiel ku skrinke ja som si vyťahoval veci zo skrinky že sa idem obliecť a on sa povyzliekal s tým isstym zámerom. Dal som si preč uterák a kukol som na trénera. 
Tréner má 35, nemá priateľku (po dnešku som pochopil prečo) je trochu pri sebe, trosku brucho a chlpy po celom tele. Obaja sme boli holí a len tak sme sa na seba pozerali. Zrazu, nechápal som prečo sa mi postavil môj curak. Tréner sa usmial a už stal aj ten jeho. Bol som mimo ale nenormálne má to vzrušovalo.

Potom tréner povedal: daj si plavky, všetky veci odlož do skrinky a pod za mnou. Poslúchol som. On si dal uterák okolo bedier vložil si veci do skrinky a odviedol má do kabínky na záchode kde zamkol. Vzrušovalo má to a môj penis to dával jasne na javo. Sám od seba som si kľakol a začal ho fajčiť. Bol to nenormálne slastny pocit. Hľadkal má po hlave a potichu vzdychal. Potom povedal: stačí, postavil som sa začal som mu lízať bradavky čo ho nenormálne vyrajcovalo. Keď mal už môj jazyk toho dosť. Spýtal som sa či by má mohol vyfajcit. Robil to tak super že o minútu som striekal. Vystriekal som mu obrovsku dávku do úst. Vstal a pobozkal má, pričom mi časť semena vtisol jazykom do mojich úst. Povedal: a teraz obaja naraz to liknime. Nebola to moc príjemná chuť ale on chcel ešte. Povedal že má naučí ako sa správa. Neviem odkiaľ vytiahol kondom a dal si ho na penis. Ostal som zhrozený, lebo som vedel že to bude veľká bolesť keďže som bol ešte panic.

Keď uvidel strah v mojich očiach povedal: neboj sa. Spravím ti to tak že to ani nebudeš cítiť. Uvidis užiješ si to ako nikdy. V tej kabínke nebolo dosť miesta ale aj tak som sa prehol a hneď som jeho palec v mojom anale. Bolo to celkom prijemne. Zrazu tam stricil jeden prst, o chvíľu dva. Asi po piatich minútach drazdenia môjho analu povedal: ideme na to a ja som pocítil jeho 17cm v mojej ritke. Necítil som bolest iba pocit ako nikdy predtým, užil som si každú sekundu. Boli to neopísateľne pocity. Vystriekal sa mi do úst. Celé som to likol. Jeho semeno chutilo vynikajúco. Pošepkal mi : prečo si mi nenechal? Len som mykol plecami. Ešte chvíľu sme sa boskavali a potom opustili kabínou. V šatni sme sa ešte rozprávali, pýtal sa má či má to nebolelo a tak.

Moja sexuálna skúsenosť s ním sa mi stala ešte raz ale cez leto. To Vám porozprávam až v pokračovaní.

autor: Lolo



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>