Erotická poviedka

V noci za obecným úradom

Volám sa Jakub, mám 22 rokov. Som bisexual. Keďže mám veľmi rád sex a velmi rád si honím, tak som jedného pekného dňa hladal na pokeci kamoša s ktorým by som sa pohral.

Po krátkej dobe mi odpísal Matej ktorý býval pár dedín odomňa. Písali sme si a dohodli stretko u nás v dedine. Keďže som nebol sám doma nemali sme si kde zatrtkat, vopred sme sa dohodli že budeme jebat v noci za obecným úradom. Na miesto sme prišli podľa dohody. Podali sme si ruky a Matej ma hned pozdravil úžastným bozkom. Bez kecov sme si začali cez tepláky hladkať kásavcov.

Po chvíli bozkávania som mu stiahol tepláky (bol na ostro) a hned na mna vyskočil jeho krásavec. Začal som ho fajkať a zárovveň som si začal honkať. Matej mi to rázne zakázal a dodal ,,nechaj tak ja ta urobím,,. Asi po 10 minutach fajčenia mi chcel stiahnut slipy, čo sa mi žial bez mojej pomoci nepodarilo pretože nosím tesnejšie slipy a moj malinký už nebl malinký. Preto som mu prikázal aby my ho blizoval cez slipy.

Keď už bol moj rozkroc celý mokrý od Matejových slín stiahol som si slipy a Matej fajčil môjh neoholeného dalej. Keď som cítil že budem, povedal somaby ma už konecne pretiahol. Naplul mi na zadok a pomali o tam vsunut. Po asi 5 minutach som mu ho fačal znova fajčit. To že sa blíži jeho vyvrcholenie naznačil slovami: ,,už pôjde semienko,, a vystrekol na mňa vrelú dávku semena ktorú som spapkal. ,,A teraz teba,,

Fačal ma znova fajčiť, lízal mi gule co som už nevidržal a začal  som vzdichat. Matej pochopil a zacal znova fajkať. Do úst som mu vystriekal riadnu dávku semena. Chvílku ma ešte fajčil potm sme sa obliekli poboskali a odišli....

autor: nezadan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>