Erotická poviedka

Prvy krat s chlapom

Vo svojich 19tich som si uvedomil ,ze tak nejak ma vzrusuju aj chlapy nonechcel som si to pripustit ze by som bol BI.
Svoju tuzbu som tak nejak potlacal dlho az do svojich 23rokoch .
Bol uz dlhsie bez priatelky a v jednom automobilovom meste cz v ktorm som pracoval som sa rozhodol registrovat na gay zoznamovaciu stranku.
Moje vyhladavanie bolo jasne mal to byt starsi chlap zo sedinami a s priestorom.
Nakoniec som ho aj nasiel bol 53rocny chlap zo sedinami ktory byval sam v byte a bol to nemec ktory v danom zavode robyl specialneho majstra
Po kratkom pisani sme sa dohodli ze sa stretneme nakoniec som zistil ze byval asi 15minut cesty peso odo mna.
Tak som za nim vyrazil v podvecer plny ocakavania ,ze co vlasne bue nasledovat.
Dorazil som na nasledovne miesto a cakal som pred jeho branou po paru minutach sa objavil vo svojej brane a pozval ma dnu vo vytahu sme sa zoznamily a komunikovali spolu takou tou lamanou anglictinou.
ked sme vosli do jeho bytu tak ma prekvapilo aky je ten bytik utulny a zaroven malicky.
Lahli sme si spolu na postel a zacali sa jemne hladkat no ja som nabral odvahu a okamzite som sa presunul k jeho teplakom a stiahol som mu ich .
Prvy krat v zivote som v ruke drzal penis a honil som mu ho pacilo sa mi to tak som sa rozhodol ze mu zacnem fajcit v celku nebolo vobec zle prave ze naopak nebol az prilis velky odhadoval by som ho tak na 17cm.
po fajceni sme sa navzajom zacali vyzliekat trosku som sa hanbl kedze som macko ale jemu moja postava vobc nevadila a zacali sme sa vasnivo bozvakat po celom tele navzajom .
Vsetko pokracovalo super a ja som bol trocha nervozny ale aj tak som chcel zazit ake to je polozil som si ho na chrbat a pokusal som si nanho nasadnut no bez lubri gelu to neslo .
Tak v tom momnte prevzal velenie on a polozil sa na chrbat bozkaval ma honil a zacal ma fajcit a zaroven aj prstit s lubri gelom bolo fajn prijemne a uzasne .
V tom sa rozhodol o mna zazusunut s pociatku to neslo a tak som sa musel da na styri a roztiahnut sa co najlepsie .
Pomali pritlacal a pridaval aj lubri gel a zrazu bol vo mne myslel som si ze sa asi pose.em ale to iba pocit po hlbokom predychani a pomalom prirazani sa to zmenilo celko na prijemnu vec bolo to super vzajomne sme sa spravili on do mna a aj do jeho ruky .
Po sexe ktory bol medzi nami sme spolu este chvilu lezali v posteli a napokom sme sa rozlucili a odysiel som naspet na byt cely zazitok trval asi hodinu a pol .Nebola to zla skusenost sem tam raz za cas treba trosku uletiet od klasiky medzi zenou a muzom aspo ja to potrebujem.
Potom vsetkom som prisiel domov na sk a toho nemca som uz v zivote nevidel .

P.S.a na sk som tiez nezahalal .:D

autor: buliten



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>