Erotická poviedka

Mia 02

S priatelom mi to dlho klapalo. Sex bol uzasny vedel ma stale rozpalit. Milovala som prvy vpich milovala som hratky s jeho jazykom a mojimi bradavkami, milovala som chut jeho penisu a spermii v mojom hrdle, milovala som mu posielat sexi fotky a robit sa na jeho reakciach, milovala som to spredu zozadu zhora z dola.

Pokrstili sme lavocku pred kostolom kde som ho fajcila a poriadne pretiahla. Fajcila som ho pri vlakovej stanici von v baroch v taxiku vsade. Avsak po hadkach a vystrajani som toho vsetkeho mala dost a najvacsiu oporu si nasla v jeho najlepsom kamaratovi Radovi. Rado bol albin vysoky vychidnuty ale uzasny zvnutra (aj zdola). Najprv to bolo kamaratatvo zakazana laska zamilovanost a byvaly strasne ziarlil. Bola to chyba oboch. Sex bol otrasny. Strcil do mna 5 krat a musel sa mi dorobit do pusy. Vedela som ze tento vztah nema cenu.

Nafarbila som sa z ciernej na cervenu klamala mu ze kvoli nemu. Bolo to pre rada. Chcela som ho vzrusovat a rozpalovat. Neraz som pri objati vitila jeho penis. Posielala dom mu lakave fotky a pri kecani mi prezradil ze schovava 18 cm v gatiach. Jasne ze som neodolala. Chytila ho cez nohavice a zacala bozkavat jeho usta. Skoda ze som vtedy musela ist na autobus. S mojim sme uz mali pauzi a ja som sa s Radom ocitla na kamaratkinom byte aj s ostatnymi spoluziakmi. Po troche vina a obsmietania sa sa mi zapacila aj moja spoluziacka Laura. No to uz je dalej. V ten den som zavolala s diabolskymi umyslami Rada do spalne sa porozpravat ze som smutna a tak. Pomaly sme skoncili pri bozkoch. Chytil ma za moje prsia a hral sa s nimi potom zasiel pod podprsenku a citil moje nadrzane postavene bradavky. Myslela som len na to dostat jeho vtaka silneho tvrdeho obrovskeho z tych nohavic. Uz mu ich skoro rozderavil a tak som ho uvolnila a rozopla rozporok. Skocil mi do ruky sam a ja som bola hotova. Nemohla som sa vynadivat. Ta muznost. Ach!

Vedela som ze moje neposlusne usta sa s nim stretnu. Vyzliekla som si ho a aj on mna. Pomaly som sa presuvala bozkmi ceznjeho krk, bradavky k brusku. Tam som ho dlhsie bozkavala a naschval sa dotykala mojimi bradavkami jeho postaveneho kokota. Ten bol obrovsky. Ked som sla nizsie jeho zalud mi hladkal hrtan a ja som to nevydrzala. Bez oblizovani a vsetkeho ostatneho som si ho len pusou zobrala a strcila hlboko do hrdla. Ani sa mi tam nevosiel. Honila som ho fajcila potom mu oblizovala zalud neskor gulky potom som sa posunula zasa s5 a vtedy ma pretocil a urobil to iste. Jeho jazyk sa mi zaryval do mojej musle. Chytila som hned mokry orgazmus a nemohla prestat striekat. Zasunul ho pomalicky do mna az ma to zabolelo. Boze to bol pocit bola som zaplnena jeho kladou. Strkal ju dnu vytahoval von. Rychlo pomaly otacavymi pohybmi a ja som len cytala orgazmus za orgazmom. Potom som ho posadila a chrbtom k nemu si na jeho kladu vysadla. Pritom ako som skakala drzala som mu gulky a masirovala ho. Sklopil si ma na doggyho a prirazal tak silno ako som to vzdy chcela. Pritom som mu oblizovala prsty a on sa pomaly do mna dokoncil.

Potom sme len lezali ja som lezala hlavou na jeho penise a sem tam ho oblizla strcila do ust alebo tak a este ho raz spravila. Neskor ked siel domov som si to rozdala s Laurou ale len cez nohavicky a pozeral na nas spoluziak ktory takisto vytasil svoj penis a obe sme mu ho fajcili az kym sa mi nespravil do pusy. Pritom sme sa rukami robili navzajom. Po jeho vstrieknui do mojich ust som sa podelila s Laurou o kusok jeho semena. Milovala som sex nemohla som zato no chcela som byt Radovi verna. S byvalym som sa v druhy den rozisla a s Radom si to rozdavala kazdy den. Tu vsak pribeh stale zacina.

autor: nezadan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>