Erotická poviedka

Prebudenie

Virtualny pribeh muza a zeny

 Zacina vzdy nevinne. Radi sa hraju  a tuzila poznavat nove veci ich spaja a roznecuje ich tuzby. Je to v ich fantazii ukryte . Tuzia  najst spriaznenu dusu. Hlavne aby ju bavil virtualny svet . Nikomu tym neublizuju a bude im prijemne ,napisali si . Ich  predstava sa zacala rozvijat . Obycajny pribeh dvoch , co sa radi zabavaju a vedia sa spolu hrat s pismenkami. Nepoznaju sa , je to ich tajomstvo a fantazia.  Ponaraju sa do krasnych snov a vymyslov.

 Ich dotyky sa zhmotnuju v ich pismenkach . Pocity sa stupnuju , znasobuju a v ovzdusi vladne romanticke  nezne vzrusenie. Robia to, co tuzia robil v reale. To co nemaju vo vztahu ,v ktorom prave sa nachadzaju, ale nechcu podvadzat a znicit si ho aj ked  je uz taky aky je . Ich fantazia sa zhmotnuje s tym druhym ,s ktorym sa deju nadherne veci. Vsetko je take nadherne. Milenci na seba cakaju a tesia sa na dalsi pribeh ,ktory ich zavedie ku krasnemu vyvrcholeniu. Dni idu jeden za druhym a oni maju napady a rozvijaju ich . Zhmotnuje sa ich sen. Citia pulzovat srdce toho druheho. Tlaky , ktore su tak zive Dotyky tak nezne a bozky tak vrucne . Vnaraju sa spolu do krasnej tajomnej ryse. Zacina sa odvijat jeho a jej pribeh.

 
 Milujem nebo plné svetielok noci. Som vanok, co ta hladi ked usinas. Som sen ,co sada na tvoje oci ,ked usinas a som aj prvy lucik slnka ,co zobudza ta a odhana sen do zabudnutia....tak pod ku mne a snivaj so mnou nas krasny sen.
Prijimas a ja sa  usmievam a tisko sa k tebe tulim. Perami pohladim tie tvoje a sepnem do uska, ako velmi po tebe tuzim. Ten sladky sepot zrazu pocujem tak blizko mna.

Zatvori oci a pocit. co nou presiel prenasa do pismenok a posiela nazad. Caka na jeho  city v podobe pismenok ,na to ,co preziva a ta chvilka zacina byt velkou  tuzbou. Nemyslia  na nic, len na to co chcu citit prave v tu krasnu opojnu chvilu. Vztah sa prehlbuje a je kazdym dnom citlivejsi. Rany do srdiecka pomaly vstupuju kazdym slovickom.  Odrazu su tu a prílis cerstve, nepodajne.  Zrazu koniec.. bluznim ci bdiem moj mily ty chces opustit ma ?   Ja sa len tak lahko nedam... Oponuje a odporuje najskor jeden a po tom zase druhy..

  
Prechadza im  v tej chvili vsetko myslou  Odrazu sa srtaca  zo zivota to nadherne a vzacne ,co ste mali. Tuzili ste kazdym okamihom viac ho zhmotnit, dotknut sa ho.  Pismenka nechodia .pride len vycitka . Och, je to tak velmi smutne. Nedokazete mysliet vazne.  Ona  pise ,tak zostan kusok pri mne! Citila som to ako si to citil aj ty. Je to krasne,zive a ja ta nechcem stracit. Nadalej  chcem  citit tvoje pery na mojich. Zvadzat ta a necham sa zvadzat tebou.  Dotykat sa ta a hladit  po ramenach  Citit ako sa uvolnujes . Moje nechtiky ta steklia a jemnucko sa zaryvaju so tvojich svalov na prsiach a moje bozteky su vsade kde ich tuzis mat. Pod a pekne sa nechaj unasat . Uz som nizsie, jazykom kruzim okolo pupocnej jamky. Moje nechtiky sa uz zaryvaju do tvojej pevnej ritky.Citis ma . Pocujes moje tiche stonanie? Schadzam nizsie a jemne ti davam nohy od seba. Hladim ta po vnutornej strane stehien. Nevies ci to mas rad,ale tuzis to precitit .  Nechavas sa  vnarat do tej drazdivej chvilky  Poood podvihni si ritku dan ti pod nu vankusik. Opisujem dej,ktory chcem aby si precitil .Uz citis ako sa moje pazuriky zabodavaju do tvojich stehien, Ako som ti nahmatala vajicka a pazurikmi presla od korena tvojho vtaka az po samy vrch.


On odolava ale jeho pocity su tak zive,ze nahlas zastona . Presne citi to co cita a sa  to zda tak krasne,ze to tuzi zazit v reale. Posle cislo na telefon a chce pocut hlas tej ,co mu sposobuje tu slastnu rozkos. Zrazu hlas ,ktory sa ti zaryva hlboko do tvojho ucha ,je ako spustaci mechanizmus. Uz to inak citis a inak zacinas vnimat. Je to nieco s cim sa zrazu nedokazes vyrovnat. Nasleduje prival sily, co ta zabija a nici. Ten hlas bol zivy a stale ti znie ako krasna melodia v tvojich usiach. Citas pismenka a si tak vzruseny ako nikdy pred tym . Zrazu citis,ze si zamilovany do svojho snu.
Pocujes ako ta tie pismenka volaju .Zlatko ,som v tvojej moci. Stale mi rezonuje v hlave to tiche ahoj. Pocujem tvoj hlas v uchu. Som mokra a vzrusena, rozrajcovana, ako aj ty. Bude  to krasna rychlovecka, pod a urobkaj sa so mnou,ooch .  Neveris ,ze je to tak silne a zive a ty teraz chces  byt pri nej .  Tvoje telo nevie odolat tej vasni a uz sa chveje tuzbou . Chces to ,aaano, je to tak silne .Zmietas sa v citoch a pocitoch a tvoj tatos uz stoji  a je tak tvrdy,ze mu musis pomoct.  Pomalicky sa oddavas tomu co citis. Davas si pekne na jej nohy tvoje ramena . Pozeras co sa deje, a pocujes jej hlas . Citis jej vonu , vidis jej usmev.....Akoby si ho uz poznal . Je to usmev sibalky ,co si s tebou moze robit tie virtualne zazraky.  Pacia sa ti a chces si ich uchovat v pameti . Zrazu chces vidiet jej oci ,divat sa do nich a pocuvat ten sepot znovu. Jej telo co skryva pred tebou..


Chces aby sa ti jednou rukou  pohravala s tvojim vtakom a druhou si robila miestocko aby  ta mohla lizkat jazykom okolo dierocky na ritke,,,,, Tak to chces od nej. Paci sa vam to navzajom. Nieco zvlastne,nepoznane. Striaslo ta, uz je  v dierocke a zasuva ti jazyk hlbsie do nej. Citis to,uz ten cit je zivy ako jej hlas. Citis jej kruzenie v ritke  ako  vychadza aby  ho zase zasunula hlbsie......aano,,,, Kric,,ste sami. Uz citis aj jej nechtiky ako ich zabara jemne  do vtaka a sposobuje ti miernu bolest. Si vzruseny aj  pekne otvoreny a dobre naslineny. Mas  hracku urobenu z bananika, ktoremu si dal cumovy oblek. Pomaly si davas  k ritke pekneho  bananoveho svalnaca. Tuzil si to precitit ako je to naozaj. Zakrical si ale to nevadi, lebo citis  tvojho vtaka v mojich ustach . Bruhou rukou si ho jemne honis a myslis na to ako krasne  jazdim v tvojej ritke......Je to velmi vzrusujuce. Ten sen je neskutocne zivy , Zatvaras oci a ohybujes sa a ja ta pekne robkam v ritke a tvoj vtak naraza az do mojho hrdla..,,Uz si velmi roztuzeny. Nechavas si bananoveho vtaka v ritke . Predstavujes si  ako by  stala  pred tebou. Aby si videl ako jej prstiky drazdia klitoris a tvoje zmysly


Banan  v jej ritke je ako zivy vtak. Tvoja prestava ako sa  hras v jej jaskynke je sialeno rajcovna. Vidis ako si prstikami roztvara strbinku , aby si ju pekne videl a kochal sa . Mas chuti ju ochutnat. Robi sa s tebou dava si do zadocku  bananoveho vtaka.  Skoro si zosalel pri tej prestave, ze si tam a robis jej potesenie. Este viac ta to vzrusilo.Chces aby ta prekrocila jednou nohou a sadla si na tvojho vtaka. Je to rajcovne ,citis ju sediet v tvojom lone na tvojom vtakovi .Citis  ako tvoj vtak  naraza na toho bananoveho v jej ritke......Tvoje zmysli su tak velmi rozrusene. Citis vo vzduchu to napetie .
Pocujes  zamlaskat  muslicku, akoby ti olizkala vtaka a vcucla jemnucko dnu. Dlho nevydrzis odolavat tomu krasnemu vzruseniu. aaach  , uuuz , pustas  prud horucej lavy. Pises  ; pooood, prosim, je to zive a krasne ,co citis ? Prosim, ja uz som pred vybuchom. Je to uz len okamih a som .


 Ona potvrdzuje ,ze uz jej je krasne. Ma mokre prstiky a ty  striekas. Je to akoby si jej ostriekal prsia. Boooozinku,blaznite a saliete, toto je tak zive. Nie ako pred tym, kym si ju nepocul a ona netusila aky mas nezny hlas. Je to tajomne krasne, zmyselne a ine.
Ona citi ako sa v nej napinas ako  vydvihujes ,metas so sebou.  Tecie a ty  mas vsetko na brusku. Akoby to bola jej stavicka zmiesana s tvojim  horicim semenom.

Citis vonu jej stavicky ,jej teplo a vzrusenie . Je to zvlasny pocit,,,zivy a nezny . Neda sa ti zabudnut na tie nezne slova. Na ten hlas ,co si pocul. Na to ako to omamne neopisatelne nicive. Zamavalo. to s vami oboma . Stale nemozes zaspat .Myslis na to ake to musi byt krasne ked by si ju citil naozaj.. Ci by ten pocit bol tak nadherne vzrusujuci ? Co potom  zivot ,ktory zijes ? Ako vysvetlit,ze si chcel iba skusit to co ti doma chyba? Dalo by sa to, aby si nikomu neublizil?


 Smutok z toho sa vam  vril hlboko do srdca. Bol si pre nu  tak sladky a nezny  ako aj ona pre teba.  Rano mas pocit,ze ju chces velmi a aj ju tak isto nenavidis.Tvoje city boli zranene a dusa  je zmetena. Nedomysleli ste to skor ako ste zacai hrat tuto nevinnu hru  Nezdalo sa vam, ze to moze dopadnut aj tak ako to dopadlo. Vedel si, ze je to iba hra . Nikdy sa to skutocne nestane. Nastretnete sa v realnom zivote. Napriek tomu sa to stalo.Zamilovali ste sa a  nemoze si to  opetovat aj keby mozno tak velmi chcela ako to chces ty............

 

 

 



autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>