Erotická poviedka

Tajomstva

Sme kamarati uz 2 roky, jeho priatelka a mama jeho dcery je moja dobra kamaratka. Uz pri zoznameni sme mali dvojzmyselne narazky na seba. Casom sa len stupnovali. Az sme sa zacali oslovovat milenka-milenec. Komunikacia medzi nami zacala byt natolko otvorena, ze sme sa rozpravali o vsetkom.

Augustovy prvy tyzden sa rozhodla Laura aj s dcerou odcestovat domov navstivit mamu a kamaratov. Byvali sme v jednej dedine a s Viktorom sme sa za tych desat dni stretavali pomerne casto. Posledny den pred prichodom jeho rodiny povedal : "keby nebola Laura (jeho priatelka, a moja kamaratka) boli by sme spolu" este mame posledny vecer. Som sa len zasmiala nad tou predstavou, viem ze by to neurobil a mne je prednejsie kamaratsvo pred sexom. Medzi nami je len silna chemia a rozumieme si.

V noci si fajcim na terase a na bicykli sa blizi on. Usmeje sa na mna nepoznanym zhavym usmevom s bliskajucimi ocami. Odhodil bicykel, pridal do kroku smerom ku mne. Schytil ma naruzivo okolo pasu a zacal ma vrucne bozkavat na usta, na krku. Krokmi a silou ma tlacil do bytu az k posteli. Nespustil zo mna oci. Hodil ma na postel a zacal sa vyzliekat. Ked bol hotovy, zacal vyzliekat mna. Mal zrychleny dych a tie oci - neviem to ani popisat co v nich mal, ale ten pohlad bol sexy. Nemyslela som na nic, len som sa mu oddala.

Celu po kusku ma ochutnaval a bozkaval, nevynechal ani centimeter mojho tela. Bradavky mi stali ako anteny pri jeho dotykoch. Ked sa dostal k mojmu klitorisu, vybuchla som orgazmom a to sa dole dlho nezdrzal. Na oplatku som ho prevratila a zacala tento raz ja ho celeho ochutnavat. Spicku penisu som cuckala ako lizatko a striedala to zasunutim az ku mandlam. Zastavil ma. Nastokla som sa na jeho stoporeny penis mojou slintavou nedockavou vaginou. Rukami sme sa zaplietli, aby som sa mohla dobre opriet pri pohyboch. Hore a dole az na doraz. Dopredu a dozadu. Prevratil ma na chrbat a trtkal ma z kazdej strany. Citila som sa ako pierko ked somnou prehadzoval z predu do zadu. Vyvrcholil mi na chrbat.

Vrhli sme sa spolocne do sprchy a tam dostal druhy dych. Oprel ma celom o stenu a vnikol do mna, trtkal ma tvrdo a rychlo. Obratil ma, schytil mi stehna a omotal si ich okolo pasu. Chvilku ma trtkal po stojacky pod vlaznou tecucou vodou, ktoru zachvilku vypol. Stale somnou v naruci a naruzivymi bozkami sme sa premiestnili do obyvacky na gauc, kde si sadol a ja som sa rytmicky zacala na nom pohybovat.

Po rychlovke sme sli do kuchyne sa napit a naliat pohar vina. Nic sme neriesili iba sa na seba pripecene usmievali. Myslim, ze tie pohlady hovorili za vsetko. Pripili sme si na tajomstva. Polozil pohar na pracovnu dosku. A s tym pohladom opretym do mna som pochopila, ze to este neskoncilo. Pustil sa do mna, jazykom lemoval moje pery, zastrcil ho k mojmu a rychlo sa prepletali. Nadvihol ma a posadil na stol, prehol ma ako luk a v tom som len pocula nase zastonie po vniknuti do mna.

Ta noc sa skoncila az rano ked sme obaja vycerpani zaspali.



autor: carmen



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>