Erotická poviedka

Prvýkrat s MILFkou

Mám 21 a toto bola moja prvá spoločná akcia z roboty, ako jediný som nepil a tak som viac-menej musel robiť každému kto potreboval taxikára. Ako poslednú som viezol kolegyňu, nazvyme ju Táňa. Táňa mala niečo pred 30, umelé trojky a postavu ako lusk, nejeden krát som na ňu myslel pri masturbovaní.

Cesta k jej bytu bola krátka ale stihli sme pokecať o všetkom, bola mierne pripitá čiže som viac počúval ako hovoril. Nevadilo mi to až do chvíle, ked začala rozprávať o tom ako je už štvrtý deň doma bez manžela a syna a ako moc jej chýba sex. Začala ma chytať za ruku, potom po nohe, povedal som jej aby prestala ale ona nechcela.

Keď sme prišli k jej bytu, spýtala sa ma či nechcem ísť hore, na kávu.. Chvíľku som váhal, ale po chvíľke mi začalo byť úplne jedno či má muža, myslel som len na to že toto je jediná príležitosť ako ju pretiahnuť. Zaparkoval som a vyšli sme hore. Začala variť kávu a išla sa osprchovať, ja som si zatiaľ prezrel jej byt, všade fotky manžela a syna, zamyslel som sa či to je naozaj dobrý nápad, v tom zapískala kanvica tak som zalial kávu a čakal som na Táňu, bolo mi už všetko jedno.

Asi o  minút vyšla zo sprchy, celá mokrá, jej krásne pevné kozy mali problém aby sa udržali pod uterákom. Prezliekla sa a išli sme si sadnúť ku telke. V pozadí hrala nejaká hudba, popíjali sme kávu a stále sme sa rozprávali. Často sme sa aj v práci bavili o sexe, o tom čo má kto rád, kde by sme to chceli skúsiť, ale nikdy sme sa nerozprávali o nás dvoch. Keď sme dopili kávu, ponúkla mi víno, absolútne som nemyslel na to že som autom a súhlasil som. Pri druhom pohári ma Táňa dosť prekvapila "...a ja? Ja sa ti páčim? Vedel by si si to predstaviť so mnou?" Zostal som zaskočený, ale povedal som jej pravdu, že som si to nejedenkrát predstavil. Zčervenela, postavila sa, naklonila sa ku mne tak, že som mal VIP výhľad na jej prsia, "Poď za mnou" pošepkala mi do ucha, odložila pohár a vzala ma za ruku.

Prišli sme do spálne kde na nočnom stolíku bola svadobná fotka, kd si všimla že som sa na ňu pozrel, len ju sklopila a začala ma bozkávať. To čo sa vo mne v tej chvíli dialo bolo neopísateľné, pomaly mi vyzliekla tričko a išla nižšie, bozkávala na na krku, hrudi, bruchu.. Sadla si sa na posteľ a rozopla mi nohavice, stiahla mi ich aj s trenkami dole a olízala mi vtáka zdola hore. Začala mi olizovať žaluď a postupne si ho dala do úst, fajčila neskutočne, dala si ho celý do úsť, až po koreň, skoro som vybuchol. Vytiahla ho a začala mi ho honiť, lízala mi gule a honila ho. Jemne som ju chytil za bradu a dal som jej francuzáka, vyzliekol som jej tričko a chvílku som ja venoval jej kozám, vyzliekol som jej nohavice, nohavičky a začal som ju lízať, vlnila sa na posteli ako had, vzdychala, stláčala mi hlavu. Tesne pred orgazmom som prestal, ten pohľad bol na nezaplatenie, pritiahol som si ju k sebe a strčil jej ho dnu, pomaly a hlboko, zachvela sa, zrýchlil som, začal som prirážať ako o život. Bol to neskutočný pocit, v takej pičke som ešte nebol. Vytiahol som ho a otočil ju, strčil som jej ho do úsť a začal ju jebať do úst, pekne vysala svoje štavičky. Otočila sa na štyri a zadok vypúlila ku mne, chvílku som ju lízal zo zadu a potom som jej ho tam znova strčil, chytil som ju pevne za boky a prirážal som najrýchlejšie ako som vedel, kričala, hrýzla vankúše, chytil som ju za vlasy a pritiahol k sebe, jednou rukou som jej dráždil klitoris a bozkával som ju na krku. Hodil som ju naspäť na posteľ, pleskol po zadku a znova začal prirážať, stlačil som jej prsia, chytil som jej ruky za chrbát, masíroval som jej análik, keď som jej strčil prst do zadku, začala kričať tak, že som myslel že susedia zavolajú políciu. Bolo to neskutočné, vedel som čo chce a ona vedela čo chcem ja. Vytiahol som ho a ona ma znova začala fajčiť, ľahol som si na posteľ a ona išla na mňa, ten pohľad, tie krásne umelé kozy, ten výraz tváre, nechcel som prestať. Urobila sa, škrábala ma na hrudi a po chvíli povedala že nevládze, ľahla si a išiel som znova na vrch ja, netrvalo dlho a urobil som sa aj ja, vytiahol som ho, ostriekal som jej od brucha, cez jej nádherné prsia až na tvár, zlízla si to a išla sa znova osprchovať. 

Chvílku sme sa po tom ešte rozprávali a zaspali sme, ráno som sa zobudil a až vtedy som si uvedomil čo sa vlastne stalo, spravila mi raňajky a išiel som domov. Keď sme sa o tom neskôr rozprávali povedala že to neľutuje a že by to spravila znova, už som však u/v nej nikdy nebol.

autor: .p



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>