Erotická poviedka

Extrémna romantika

        Už minule som vám písala o Stankovi s ktorým som sa milovala v 4* hotely v Prešove. Bolo to užasné a často a rada si na to spomeniem. Po tomto sme sa spolu začali častejšie stretávať, chodiť na večere, nákupy no proste idylka. Zhovárali sme sa o čomkoľvek a ani som tomu nemohla uveriť ako sme si rozumeli. Až raz sme sa dopracovali k téme sex. Krásne na tom všetkom bolo že sme boli k sebe vždy úprimný a vedela som že mu môžem veriť no keď sme sa začali rozprávať o našich túžbach tak ma dosť zaskočil. Ja som mu hovoirla ako rada ho fajčím a že by som veľmi rada vyskúšala vyprstovať jeho zadoček. Trošku ho to zaskočilo ale povedal že pokiaľ ho vylížem pred tým aj potom tak s tým nebude mať problém. Trochu sa mi to nepáčilo lebo ho mal trochu zarastený aj keď si ho čas od času holil. Ale jeho túžba ma prekvapila o to viac. Chcel by mi do dierky vložiť celú päsť. Ja som nevedela či súhlasiť alebo nie tak som len ticho mlčala. Chcela som si to rýchlo premyslieť ale vedela som že on čaká na moju odpoveď. Pozrela som sa mu do očí a všimla si ako sa svojími modrými očami uprene díva do mojích. Tak som sa pousmiala a prikívla na súhlas.

        Všetko sme si podrobne naplánovali, dohodli dátum, miesto a všetko podstatné. Mala som prísť k nemu na dom lebo jeho rodičia vtedy nebudú doma. Bol krásny a horúcy slnečný deň čo naznačovalo horúcu a romantickú noc. Prišla som tesne po 19 hod. Mala som na sebe čierne trochu priesvitné tričko a riflové kraťasky. Pod tričkom bordovú podporu s mojími košíkmi 30E a klasické červené nohavičky. Otvoril mi a mal na sebe biele obtiahnuté tričko, takže som krásne videla jeho prsia, bradavky a bruško. Mal aj riflové kraťasy ktoré mu končili tesne nad kolenami a tiež mu pekne priliehali na telo. Pustil ma dnu a zamkol vchodové dvere aby nás nikto nerušil. Ja som sa zohla aby som sa vyzula a nenápadne som pozrela na Stanka a ten si ma prezeral čo ma veľmi vzrušilo. Prešla som cez ďalšie dvere a ocitla som sa v pomerne veľkej chodbe nakoľko nie som zvyknutá na takéto prietory z paneláku. Chytil ma za ruku a viedol ma hore po schodoch do svojej izby. Mal v nej klasickú posteľ a rozkladací gauč. Spýtal sa ma či má roztiahnúť gauč, vraj je na ňom viac miesta ale nie je taký pohodlný ako posteľ. Súhlasila som pretože som vedela čo nás čaká. Odišiel preč z izby a ja som tam zostala sama. Posadila sa na posteľ a trochu sa porozhliadla.

        V tom vošiel do izby a sadol si ku mne. Pobozkal ma a ja som zrazu cítila neskutočný pocit šťastia. Znova sa mi pozrel do očí a spýtal sa ma či som si istá že to chcem aj ja. Súhlasila som. Postavil sa a začal rozkladať gauč. Spýtal sa ma, či som doniesla lubrigačný gél. Ja som sa len začervenala a pokrútila hlavou. Úplne som na to totiž zabudla. Problém bol ale v tom, že on nebýva v meste teda sme museli improvizovať. Vybral zo skrine deku a povedal mi aby som ju roztiahla na gauč. On zatiaľ odbehol preč. Ja som poslušne začala ukladať deku na gauč. Už som to mala skoro hotové a vošiel do izby s olejom na vyprážanie a s olivovým olejom. Spýtal sa ma ktorý by bol vhodnejší. Nemala som záujem ani o jeden ale keďže som to bola ja kto zabudol doniesť lubrigant, tak som mu povedala aby tu nechal obidva. Pomohol mi prestrieť deku na gauč a sadol si na jeho kraj, ja som si prisadla.

         Začali sme sa bozkávať, ja som si ľahla a on za mnou. Bozkávali sme sa, obchytkávali sme sa, bolo to super. Po chvíľke mi dal dole tričko a začal ma hladiť po prsiach cez moju podporu. Potom sa jazykom presunul od môjho jazyka k môjmu poprsiu. Užívala som si to. Rukmi už začal pracovať na rozopínaní a po chvíli som pred ním ležala už od pása nahor nahá. Jazykom mi začal oblizovať bradavky a moja reakcia nenechala na seba dlho čakať. Keď už boli celkom tvrdé a stáli ako dva vysoké komíny na kopcoch dal si dole tričko. Mal krásne vyholené telo a pre zmenu som začala lízať jeho bradavky ja. Zatvoril oči a zaklonil hlavu, hádam sa mu to páčilo. Znova otvoril oči a postavil sa. Ospravedlnil sa ale musel si dať dole kraťasy lebo ho vraj veľmi tlačili. Ja som nenamietala a keď som ho videla len v jeho modrých boxerkách ktoré sa mu krásne hodili k  jeho očiam tak som ani nemala čo povedať. Opäť si ľahol ku mne a začali sme sa znova bozkávať. Rukami prešiel nižšie a rozopol mi moje kraťasy. Vo mne už horela túžba ale nechela som sa uponáhľať lebo som vedela k čomu dôjde. Keď mi stiahol kraťasy tak som si aj pomyslela že tie oleje ani nebudeme potrebovať pretože som na nohavičkách cítila že sú už mokré. Ešte dlho sme sa bozkávali a vo mne sa vzbudila túžba po jeho návrhu.

        Boli sme už úplne nahý keď si ľahol na mňa. Ja som ho nohami objala a rukou nasmerovala na správnu cestu. Pomaly do mňa vnikol a začal nežne jazdiť dnu a von. Ale ja som chcela viac tak som nohami trošku zatlačila a pocítila ho hlbšie. Zároveň aj rýchlil. Hneď som začala stonať ale nechcela som aby prestal. Po chvíli začal stonať aj on a urobil sa. Bolo to rýchle a kratšie ako minule. Trochu sme si dali pauzu a začali sa znova bozkávať. Nemohla som sa ho nabažiť a chcela som ho vyfajčiť ale on ma predbehol. Aspoň som si to myslela. Potiahol ma na kraj postele a kľakol si medzi moje nohy. Pozrel sa mi do očí a ja som si spomenula čo bude nasledovať. Povedala som mu len aby bol nežný. On ma uistil že bude.        

        Pohľadom sa zameral na moju dierku ktorá v sebe nemala nikdy nič väčšie ako plechovku dezodorantu. Sklonil hlavu a začal ma trochu lízať, zároveň vložil jeden prst dnu. Ten som zniesla bez problémov nakoľko som pred chvíľou mala v sebe jeho penis. Tak pridal druhý a chvíľke aj tretí. To už som začala cítiť ako ma to pomaly rozťahuje. Začala som rýchlejšie dýchať a stále pomaly vchádzal dnu a von. Ja som cítila ako sa moja dierka chce stiahnuť do pôvodného stavu ale jeho prsty jej v tom bránili. Zabralo to celkom dosť času kým som si na to zvykla a moja dierka sa už tak nesťahovala. Tak pomaly zatlačil ďalší prst dnu a ja som cítila zvláštnu bolesť alebo tlak, trochu som aj zakričala ale on neprestával. Opäť to zabralo čas než som si zvykla. zrazu som ucítila akúsi teplú tekutinu na mojej dierke a prvé čo ma napadlo bolo, že som sa pocikala. Keď som sa pozrela tak som si len všimla že už začal používať olej. Zrazu to bolo jednoduchšie ale on v tom vvybral ruku. Moja dierka sa pomaly zatvorila a v tom do nej opäť vložil všetky svoje prsty. Ja som to nečaka preto som znova zakričala. Cítila som už ale ako tlačí ďalej a mala som pocit že ma roztrhne na polovicu keď v tom do mňa prenikla jeho päsť. Ja som zvískla od bolesti ale aj od radosti. Vo vnútri som cítila každý kúsok jeho ruky a bol to neopísateľný pocit. Rukou začal točiť a ja som sa začala celá chvieť. Vedela som že sa blížim k vrcholu a ten na seba nenechal dlho čakať. Vystriekla zo mňa fontánka a opäť som obla v siedmom v nebi, akurát že v mojej dierke bola aj ruka toho najúžasnejšieho chlapca akého som kedy stretla. Pomaly ju vytiahol čo mi opäť nebolo veľmi príjemné ale nebolo to zase také strašné ako prvý krát. Trochu sme sa po tom ešte milovali ale ja osobne som mala na celý deň dosť.

        Bol to neskutočný, neopísateľný pocit a rada by som si to raz zopakovala. Bola to moja najdlhšia noc no určite na ňu nikdy nezabudnem. Veď keď sme išli spať tak boli 2 hodiny ráno.

        Tak znova sa vám ozvem keď zažijem s mojím Stankom niečo nezvyčajné aj keď neviem či bude ešte niečo nezvyčajnejšie ako toto. S pozdravom Sofia :-*

autor: Sofia



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>