Erotická poviedka

Malý návod na...

V živote stretneme mnoho ľudí, ktorí v nás zanechajú hrejivý pocit už len pri pomyslení na nich.  Niektorí v ňom ostanú dlho a iný sa vytratia veľmi rýchlo. Spoznávať nových ľudí je jednou z úloh, ktorú máme možnosť v živote zažiť. V spoločnej komunikácii zistíme čo komu môžeme povedať a či sa oplatí dôverovať.  Všetko je o tom ako si to sami nastavíme.  Hovoriť však o tom, že najlepšie priateľstvo vznikne len medzi rovnakým pohlavím je špekulácia.  Veď sami posúďte.  Kamarátka o ktorej idem rozprávať príbeh mala do určitého obdobia v mojom živote špeciálne miesto.  Prečo? Bola obyčajná. 

Ak sa maľovala tak jemne,  ak sa rozhodla vyraziť do ulíc tak oblečenie bolo decentne a ak komunikovala s hoci kým tak sa vždy snažila prispôsobiť téme a druhej strane.  Neviem či ma na nej priťahovalo toto alebo to tajomno v jej očiach, ktoré z nich vyžarovalo keď sme spolu hovorili.  Čím viac som ju poznal tým viac som ju chcel. Vedel som, že nemá priateľa, no o milencovi som si nebol taký istý. Bál som sa však odmietnutia či spŕšky nadávok. Chcelo to návod na dosiahnutie svojho cieľa.  Keďže je dosť inteligentná nemohol som to urobiť okato.  Všetky cesty môjho návodu museli viesť k nej.  Nastavil som to tak, aby ona bola tá čo začne moju hru a bezpečne ma dovedie do cieľa. Nevedel som kde bude možnosť ale vedel som ako.  S trochou improvizácie a pripraveného plánu som bol ochotný ísť do toho za každú cenu.  Chtíč bol silnejší ako rozum.

K môjmu plánu dopomohol jej defekt na aute.  Bola nedeľa večer, asi niečo po desiatej keď mi zazvonil telefón s jej menom na displeji.  Obsah rozhovoru ma donútil hodiť na seba pár kusov oblečenia, vypnúť rozpozeraný film, sadnúť do auta a vydať sa za ňou.  Cestou z chaty chytilo jej koleso klinec a v tej tme sa ani neodvážila vystúpiť z auta a niečo s tým urobiť.  Čakala na môj príchod,  ktorý ju ubezpečil, že vzduch je čistý.  Vytiahol som baterku, rozsvietil a začal chystať veci na výmenu kolesa, ktoré mala vo svojom kufri.  Všetko prebiehalo v poriadku. Až ku koncu, keď som ukladal defekt do kufra sa mi podarilo porezať. Keď to zbadala začala konať. Najskôr vytiahla papierovú vreckovku a do tej mi zabalili prst.  Krvácanie však neprestavalo. Otvorila teda lekárničku, vybalila obväz a nervózna z toho všetkého zamotávala mi do neho prst .

Rukou som ju musel zastaviť pretože vrstva bola už hrubá.  Dilema nastala pri hľadaní nožničiek.  Zahájil som teda svoju improvizáciu. Zobral som obväz a snažil som sa ho zubami roztrhnúť.  Chvíľu som sa s tým akože trápil až nakoniec ju moja hra donútila urobiť to za mňa.  Jej sa to podarilo.  Urobila mašličku.  Pozeral som na ňu a klamlivým pohybom ruky jej naznačil, že jej ostala na ústach nitka z obväzu.  Nevedela si ju dať dole lebo tam vlastne nebola.  Palcom som sa dotkol jej dolnej pery a akože vyriešil tento malý problém. Zachvela sa.  Nasmeroval som si to ku zvyšným veciam a ukladal ich do kufra. Postupne mi podala takmer všetko až na posledný kus železa.  Nemohla ho ani vidieť pretože baterka pomaly končila svoju éru svetla takže posledný kus železa na zemi som zbadal ja. Boli sme tvárou v tvár keď mi napadlo zobrať z môjho auta záložnú baterku.  Potkol som sa a naše tváre sa stretli v tesnej blízkosti.  Nalepený na nej som sa začal ospravedlňovať za svoju nešikovnosť s poznámkou, že pekne vonia ale neviem presne identifikovať zloženie.  Ukázala mi prstom na iné miesto na krku.  Vraj tam to bude cítiť lepšie.  Špičku nosa som nalepil na jej pokožku a tváril sa, že ma tá voňavka vážne zaujala.  Telo sa začalo chvieť ešte viac ako prvý krát.  Podotkol som, že ak je jej zima v aute mám sveter. Sklopila oči a pokrútila hlavou. 

Opäť som sa ospravedlnil za svoj čin a obhájil to tým, že voňavka je naozaj super.  Vytiahla z kabelky originál, ktorý som začal porovnávať.  Viac som bol nalepený nosom na jej krku a čakal na ďalšiu reakciu.  Pri poslednom privoňaní zacítil môj nos ešte intenzívnejšiu vôňu, ktorá smerovala z ušného laloku. Drzo som si to tam nasmeroval a nosom vychutnával vôňu.  Mihlo ju a z úst bolo počuť tiché vzdychnutie.  Pozrel som na ňu ako si hryzie dolnú peru a opäť sa ospravedlnil.  Otočil som sa na odchod ale jej ruka ma zastavila.  Všetko ostatné už bolo jednoduché.  Vášnivé bozkávanie ma naviedlo na ďalšiu cestu. Bolo vidieť, že moje predchádzajúce dotyky ju navnadili. Rozopol som jej prvé dva gombíky na blúzke a ústami začal skúmať toto miest bozkami.  Bolo vidieť, že sa jej to páči pretože mi ruku zahrabala do vlasov a jemne pritlačila.  Pomaly som pokračoval smerom k uchu.  Bozk za bozkom a už som sa jazykom hral s jej lalokom.  Jazyk, taký malý orgán a čo dokáže urobiť s človekom keď vie kam ho má nasmerovať.  Prešiel som jej ním vonkajšej strane ucha a vrátil sa k jej ústam.  Zjavne sa jej bozkávanie páčilo, lebo ma dlho nechcela pustiť k ďalšiemu skúmaniu svojho tela.  Ruky rozopli zvyšok gombíkov a začali skúmať čo bolo skryté pod tým kusom látky.  Prsia boli zabalené v saténovom šate, ktorý moje ruky rýchlo odstránili.  Odtrhol som svoje ústa od jej a moja misia pokračovala dole.  Od vzrušenia som nevedel, ktorý vrchol mám preskúmať skôr.

Nenásytne som sa prisal najskôr na jedno a potom na druhé.  Bradavky dali jasne najavo, že sa im to páči.  Telo sa jej chvelo ešte viac.  Zobral som ju do náručia a položil na kapotu.  Nohavice s mokrými nohavičkami boli vyzlečene raz dva.  Roztiahol som jej nohy a prirazil si ju k sebe.  Môj vták chcel ísť už von.  Mokrá mušlička zanechala na mojom rázporku fľak. Bolo však ešte skoro s tým skoncovať.  Rozhodol som sa preskúmať jej dolnú časť tela.  Hladko vyvolená mušlička s jemným čiernym pásikom v strede lákala moje ústa.  Zohol som sa k nej a ústami začal bozkávať jej okolie.  Vnútorná časť stehien je veľmi citlivé miesto na jemné dotyky. Skúsenosti s bozkávaním a blúdením jazyka sú len pozitívne.  Po chvíli si to môj jazyk nasmeroval dnu do tajomna.  Vlhko bolo cítiť už na prvý dotyk. Roztvoril som pysky a našiel ten malý gombík čo dokáže priviezť ženu do kŕčového opojenia orgazmu.  Pery sa ho snažili zobrať do svojej opatery.  No keďže je maličký rozhodol som sa ho preskúmať jazykom.  Kŕčovité opojenie jej orgazmu som pocítil aj ja. Jej ruky držali moju hlavu ako keby sa báli, že to raz skončí.

Keď uvoľnila ruky a konečne som sa mohol nadýchnuť, pozrela na mňa s udiveným pohľadom a dodala, že toto bol zatiaľ najlepší orgazmus v živote. Po tejto komunikácií som to už nevydržal, rozopol si nohavice a vrazil jej ho tam na prvý šup. Moment prekvapenia sa dal vyčítať z jej tváre. Zavrela oči prehla sa v chrbte, aby cítila intenzívnejšie pohyby a rukami obopla môj zadok ako keby sa bála, že ho vyberiem a už ho tam  nedám. Bolo cítiť nielen vlhkom v jej mušličke ale aj jemným vzdychaním, že jej telo si to vychutnáva.  Každý jeden pohyb v nej bol pre mňa viac a viac vzrušujúci. Dlho som sa musel premáhať, aby sa koniec nepriblížil veľmi skoro.  Prichádzal okamih nielen jej orgazmu ale aj toho môjho. Nechcel som zanechať pamiatku a tak som sa rozhodol vybrať svojho mokrého vtáka a urobiť jej značku na brušku. Zastavila ma. Vraj berie antikoncepciu... bolo rozhodnuté.

K vrcholu sme sa dopracovali spolu. Všetko moje semeno ostalo vnútri jej vagíny a zmiešalo sa s jej šťavou. Spotený po takomto výkone, pohľadali sme oblečenie, naložili zvyšok vecí do auta a odišli každý svojou cestou. Ešte predtým sa mi však ona ospravedlnila za to, že ma zviedla. Aká irónia.... Nikdy viac sme sa  o tom už nerozprávali a náš kamarátsky vzťah trvá doteraz.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>