Erotická poviedka

Kamarátka

Cestovať naprieč republikou za prácou je v dnešnej dobe nielen náročné ale aj únavné. No človek si nevyberie. Ak k tomu ešte pripočítate staršie auto, ktoré funguje už asi len na zotrvačnosť a je bez klimatizácie je to ešte o čosi zaujímavejšie.

Mnohokrát mi bola ponúknutá možnosť od jednej mojej veľmi dobrej kamarátky, aby som sa zastavil na polceste domov u nej a dal si aspoň sprchu či uvaril kávu. Vraj budem mať celý byt pre seba, lebo ona každý víkend jazdí na chatu s rodičmi. Nechcel som zneužívať jej ochotu a tak som vždy zo slušnosti a s nejakou výhovorkou odmietol hoci kľúče od bytu som mal. Situácia sa však v jeden piatkový večer obrátila proti mne a ja s mojou starou "Barborkou" sme museli urobiť prestávku a zaparkovať u kamarátky.

Bolo to v lete a teplota motora bola  v aute  vyššia ako inokedy. Zdvihol som telefón, vytočil jej číslo a čakal. Zvonilo a zvonilo. Na druhej strane to však nikto nebral. Asi bola zaneprázdnená prácou na chate a mobil nechala niekde pohodený. Bolo už dosť neskoro a kľúče som musel hľadať mobilom, pretože práve vtedy som nevedel kam ich moje ruky založili. Už hrozilo, že budem spať v aute. Nanešťastie sa mi celá príručná taška vysypala a zázračne sa objavili. Nahádzal som všetky veci naspäť do tašky, pozrel na mobil či nevolala naspäť a začal teda  odomykať vchodové dvere.

Už som dlho u nej nebol  a tak som do bytu vchádzal myšacími krokmi kým som nenašiel svetlo. Rozhodol som sa dlho nezdržať. Auto bolo na dobrej ceste k vychladnutiu a tak som  svoj voľný čas  chcel venovať rýchlej sprche a káve. Veci na prezlečenie boli pripravené, dokonca tam bol  aj môj cestovný uterák. Sprcha bola letná, rýchla a osviežujúca. Omotal som si okolo pásu uterák a odišiel do kuchyne uvariť si kávu na cestu. Nechcel som nechať nejaký náznak toho, že som používal veci a tak všetko čo prešlo mojimi rukami bolo vrátené presne na to isté miesto. Pri mojej činnosti ma vyrušil zvláštny zvuk, ktorý išiel zo spálne. Zvedavosť bola väčšia ako ignorácia, pretože tam bol balkón a nevedel som, či ho nenechala náhodou otvorený a nesnaží sa tam niekto dostať. Byt bol totiž situovaný na prvom poschodí. 

Po otvorení dverí som ostal prekvapený. Kamarátka tam spala. Moje pocity boli striedavé. Podišiel som teda k nej a chcel jej oznámiť, že som prišiel na tú kávu. Sadol som si na okraj postele a jemne ju chytil za plece. Mala oblečenú červenú nočnú košieľku na ramienka. Pomrvila sa, otočila chrbtom ku mne a spala ďalej. Pomaly som sa dvíhal na odchod keď môj pohľad zašiel k jej zadku. Vytŕčal z košieľky a na moje veľké prekvapenie nebol zahalený do nohavičiek. Začal som sa cítiť vzrušenie. Prsty sa rozhodli jemne preskúmať túto oblasť. Zvedavosť, ku ktorej sa pridala chuť opäť zvíťazila. Jemne som zdvihol vrchnú polovičku jej guľatého zadočku a ukazovák si to nasmeroval do jej jaskynky. Čakal som, že sa zobudí a ja utečiem z bytu s uterákom okolo pásu. Spala však veľmi tvrdo.

To bol dôvod prečo neprestať v tejto hre. Vytiahol som mokrý ukazovák a ovoňal ho. Naštartovalo ma to na ďalší odvážny krok. Ústa sa prilepili na jaskynku a jazyk začal svoju hru. Ani toto ju nezobudilo. Už mi to však bolo jedno. Chuť zatemnila mozog. Stále spala na tom istom boku bez väčšieho pohnutia. Vytiahol som svojho nadržaného vtáka a rozhodol sa ho v jej mušličke trošku ovlažiť. Len trošku. Ako náhle však zacítil teplo a mokro nechcel odtiaľ odísť. Jemne som teda prirážal.

Pekne pomaly som ho do nej zasúval a opäť vysúval. Páčila sa mi táto hra. Mozog sa prepol na automat a neriešil čo sa stane ak sa zobudí. Jej štavička obalila aj môjho vtáka a tak pohyby boli dokonalé.  Pozeral som na ňu ako pokojne spí. V istú chvíľu som sa pohrával aj s myšlienkou dotknúť sa pŕs ale... keby bolo na mne tak nestíha naberať dych pri jednotlivých polohách. Toľko možností mi vírilo hlavou ako by sa to s ňou dalo robiť keby.... bola hore a chcela. Z eufórie ma vyrušilo kĺzanie môjho vtáka, ktorý ma pomaly pripravoval na výstrek. Jednou rukou som sa držal postele a druhou držal vtáka. Nechcel som riskovať, že to do nej celé napálim. To by sa vysvetliť nedalo. K vzrušeniu a poriadnemu výstreku  dopomohlo aj to, že o mne stále nevedela.  

Rozhodol som sa urobiť jej mojim semenom značku na hornej polovičky jej malého zadočku. Po tomto tajnom výkone  moje ruky uterák zo zeme a rýchlo zotreli značku. Pomaly som sa vytratil z izby nevediac či kamarátka spí. Uterák skončil na dne príručnej tašky. Pocity boli zmiešané a nevedel som či ostať alebo ísť domov. Káva ostala v zabudnutí a telo si to nasmerovalo na gauč. Prikryl som sa dekou a pomaly zaspával s kopou myšlienok v hlave. Ráno ma zobudila vôňa kávy a milý úsmev kamarátky. Bola prekvapená, že ma tu vidí. Ako sama neskôr povedala  doma pretože sa necítila dobre a dala si tabletky na spanie. Z predchádzajúceho večera si nič nepamätala.

Tajomstvo ostalo len medzi mnou a mojim nadržaným vtákom, ktorý by ďalšie  takéto dobrodružstvo neodmietol.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>