Erotická poviedka

Zoznamenie priateľky s mojou rodinou

Tak ze caute, volam sa Marek, mam 25 a uz som slobodny :) Rozpoviem vam pribeh, ktory som doteraz necakal ze sa moze stat aj v skutocnosti, videl som vseliake filmy, no ako sa vravi, v dnesnej dobe je zjavne mozne vsetko. Mal som 15alebo 16 ked som nastupil na obchodnu akademiu, strednu skolu. Vsade kopec dievcat a v kazde triede len asi 3 chlapci. Proste raj pre chalanov.

Do vedlajsej triedy chodievala okrem ineho aj jedna baba, pri ktorej som byval nerozny ako pes ked som s nou mal rozpravat, triasol sa mi hlas a popravde, nebol som ani ziadny krasavec, volala sa Melania, krasna ciernovlaska, trosku tmavsia kedze chodila do solarka sem tam, sportova postava, tvaricka ako anjel,modre oci a moja velka slabost, 3ky-4ky pevne prsia. ako roky ubiehali, mali sme 18,tretiaci na Obchodnej a., chodievali sme stale viac po vyletoch, trosku sa popijalo(srandujem, riadne sa popijalo) nejako sme sa s Mel zblizili. Chodievali do kina, najest sa, len tak sme v dazdi sedavali na mhd zastavke a kecali a smiali sa. Vysla z toho laska.

Vzdy ju oblietali chalani , ved bola neuveritelne krasna. Obliekala sa velmi slusne. Nechcela byt vyzivava. Ked som popri skole pracoval a chodievali sme spolu nejaky ten rocik, tak som jej ako darcek vzdy kupoval nejake oblecenie v ktorom viem ze by ma vzrusovala a postupom casu sa mi zacinal pacit pocit ze ju chcu ostatní ale je len moja. Pacilo sa mi ked bola sexy oblecena a chlapi mi ju zavideli. Vzdy bola az velmi slusna na to aby si obliekla nieco odvaznejsie, ale ja som ju v tom povzbudzoval a kupoval jej vseliake sexy kusky. Boli sme spolu asi 2roky a mali sme sa ist cez vikend kupat do Madarska na jedno z najvacsich kupalisk v HU. Kupil som jej biele plavky, spytal som sa jej velkost ale dohodli sme sa, ze si nevezme ziadne ine a moje rozzbali az v HU. Dosli sme asi o 10,00. Krasnych 35C, vsade kopec ludi, sla sa prezliect. O minutku vysla von, krasna hneda brunetka,175cm vysoka, pevne prsia, sportova postavicka, po nakremovani sa leskla a tie plavky... vrchna cas, biela podprsenka bez ramienok v nich krasne velke hnede prsia a dole krasne biele tango nohavicky v jej okruhlom zadocku. Aj po dvoch rokoch som z nej bol stale mimo...Chlapi mi ju zavideli a najviac sa mi pacilo ked sme vychadzali z vody. Na prsiac presvitali dve bodky, tam dole ciarocka... snazil som sa nic si z otho nerobit, no krasne bolo vidno, ze chlapi, ci tam frajerky mali, ci nie, kazdy sa snazil nenapadne zazerat na Mel. Sex s nou bol krasny, bola hanbliva, no ked som spravil peknu predohru, bola na neudrzanie... niekedy som naschval kupil vinko, vedel som ze nepije, tak sme si dali po 2,3 pohare a krasne mi davala najavo, ze by sme si mohli spravit pekny vecer v posteli :)

Po troch rokoch sme si povedali, ze je ten spravny cas zoznamit sa s rodinami. Bol som u nich na veceru, mila rodinka. My sme sli na dovolenku do Spanielska, tak sme sa dohodli, ze to bude taky zoznamovaci vylet aj s mojou rodinou. Mel vela sportovala a chodievala na rozne amaterske maratony, a tak sme niekedy neboli spolu aj 2tyzdne a ja som prepadol pornu a kde akym predstavam ktore mi dovtedy hlavou ani nepresli. Samozrejme, nedalo mi nenakupit mel nejake oblecenie na dovcu. Sli nasi, mamkin brat(moj ujo Tomas) so zenou, ockov brat(Michal) so zenou a ja s Mel. Nasi zacali podnikat ked boli mladí a zobrali do toho aj uja T a uja M. Ide im to, ich zeny nepracuju uz viac ako10r a vidno to na nich. Vidno ze su pri peniazoch...stale cvicia, mamka, teta Alica(michalova zena  ) a teta Iveta( Tomasova zena) su skoro kazdy den vo fittku. Mamka je blondyna, moji kamosi si sem tam neodpustia poznamky ze aj oni by chceli taku mamu :D ja to berem s rezervou, ma cca 170, velke prsia, tiez pevne, je pekna...teta iveta a alica su vysolarkovane brunety a dali si spravit 4ky prsia. dostali to ako darcek od svojich muzov. Vzdy som bol slusny, ale akoo zdravy chlap som si nemohol nevsimnut ze su sexy maminy :) obe maju cca35r, mamina trosku viac. S Mel sme vtedy boli v maturitnom rocniku a ucenia bolo dost, tak sme sa poriadne pred dovolenkou nevideli asi mesiac. V spa sme chodievali po plazach, pamiatkach, vsade boli oci na nas lebo tolko krasnych zien mat pri sebe je dost nebezpecne :)

Byvali sme v dome, vecer sme sli opekat na dvor. Vonku horuco, vsetci do plaviek. Zacalo sa dost rychlo pit, a o 21vej sa uz viedli kde ake debaty, mal som pocit ze starsine sexualne harasi. Sedeli sme za stolom, pili, jedli kecali, popravde, ked som si vypil, rozmyslal som len nad tym, ze tolko velkych prs som naposledy videl v porne. ked uz rec stala, ujo Tomas vyrhkol, ze hrame flasu... ja s Mel sme ostali cumiet ako prikovaní, starsina sa na tmo zabavala...bolo vidiet ze mozno najlepsie by bolo keby sa vsetci pobrali spat, lebo vo vzduchu bolo prilis sexualne napatie. ja som s tym vypiekol, a do flase od vodky som si dal cistu vodu. ostatní pili konak... samozrejme, prve kola padali pohariky...po hodke som bol sice klamar ale jediny normalnejsi. Mel uz mala vsebe pohar vina a asi 6konakov za cely vecer, bolo vidiet ze uz je v riadnej nalade ... o starsine ani nevravim, ti kricali smiali sa ako za mlada... a tie napady a sexualne poznamky a vtipy... este aj od maminy, bool som prekvapeny ale nasmial som sa...napisali sme na papieriky rozne cinnosti a po zatoceni flasou sme si tahali co musime spravit...kedze sa nevedelo kto co pisal, dal som tam hrozne vela papierikou spojenych s vyzlecenim niecoho, povedanim najtajnejsej sexualnej tuzby,chytenim toho druheho za nejaku cast tela...atd atd.

Zacalo sa tocit a vyslo na Mel, vtedy mi doplo ze smo to nedomyslel... nastastie si vytiahla ze ma vypit poldecak vinka. Potom to prislo...dat si dole na niekolko sekund horny diel... a vyslo to na maminu. Popravde, nechcel som to vidiet, ale ked si dala nachvilu dole poprdu, bol to super pohlad. Velke 4ky pevne,plne, Mel ma potajomky pohladila popod stol po stehne....takto siel vecer az sme sa dozvedeli o tom ze iveta mala tajnu tuzbu cernocha a podobne veci, videl som prsia svojim tetam, na ktre budem este dlho spominat, zial videl som aj ine partie svojich ujov, raz prisla otazka, ze kto tam dal take papieriky, samozjreme vsetci sme povedali ja nie,ja nie... a bol pokoj :) posledne kolo, vyslo na MEL, vytiahla si...daj si dole jednu cast plaviek... chytil som sa za hlavu. Mamka na to, ze to nemusis, ale ostatní,,ako ze nie, ved hrame ako vsetci " a usmiali sa :) mel si pomalicky dala dole vrchnu cas, chlapi ostali v nemom uzase, krasne hnede bradavky, velke prirodzene plne prsia...este sa nieco popilo a slo sa spat. spal som s Mel na velkej manzelske posteli. Iveta s Alicou spali spolu a nechceli tam chalpov pustit lebo boli velmi opití a ze zvyknu chrapa vtedy... nemali kde byt, tak prisli k nam na postel.

Lezali sme ja, mel, tomas a michal. vsetci zaspali, bol som velmi nadrzany a pacila sa mi predstava ze niekto spi pri nas. Ked Mel nespala tak davala moje ruky prec zo seba, ze nech sa ani len neopovazim ked su oni s nami na jednej posteli. Ked zaspala, mne to nedalo, dal som jej rychlo prst do nohaviciek, citil som ze je mokra...dal som jej ho pomaly dnu a natriasal s nim pomaly, mlaskalo to tak som siel pomalsie ap otichsie. Bolo pocut zrychlene dychanie sem tam zastonanie potichu. mal som ho hrozne tvrdy a vtedy nerozmyslam :) Vravi mi, prestan lebo si pojdem lahnut medzi nich aby si mi dal pokoj...chvilku som pokracoval prstom, bolo vidno ze uz skoro bude ale chytila mi ruku a zastavila ma. Lahla si medzi nich a ja si vravim, radsej si lahnem na inu postel...trosku som si robil dobre a uz mi z toho harasilo....zobudil som sa asi o 3rano, nadrzany ako kon... predstavy som mal ako nikdy...vsetci opití, spali ako mrtvi, postavil som sa zo svojej postele, prisiel k Mel, zobral jej pomaly ruku a dal na tomasov rozkrok.

Nikto nic, tak som im obidvom dal dole kratasy, zobral melinu ruku a pomalicky honil, bol som taky nadrzany ze sa mi pacilo ako moja spiaca priatelka masturbuje dvom spiacim panom. ujo Tomas sa prehodil na bok k Mel a ja som narychlo odskocil lebo som myslel ze vstal, iba hlboko vzdychol a spal dalej. Mlade dievca a dvaja 40tnici. Predstava ako z tych porno filmov co som pozeral, vobec som si neuvedomoval ze to je moja Mel. ako tak lezal tomas na boku, penisom k Melinmu zadocku...pomalicky jej posunul zadocek na tesno k jeho penisu...ruku som jej dal na Michalov penis a pomalicky honil. Bolo vidno ze tiez to uz asi dlhsie nemali, mali navrete semenniky a o penisoch ani nevravim.

Chytil som tomasov a obtieral ho o Melinu pipinku , bolo citit ako vlhne viac a viac, zatlacil som ho iba mierne dnu...na pol zaluda a siel som si lahnut na svoju postel, bol som zvedavy co povedia ked si to niekto z nich vsimne, asi pol hodinu som lezal a nedialo sa nic...zrazu som pocul mierne zastonanie.druhe, tretie,...lezal som na malej posteli za tomasom a videl som ze vrti zadkom...velmi ma to vzruusovalo. Zacalo mlaskanie, Mel potichu stonala, do toho honila michala, ten som zobudil, pyta sa co sa deje? Tomas len ,,pssst". Mel bol uplne mimo, ani sa nechcela branit tak sa jej to pacilo, sla na styri, tomas ju daval dozadu, a fajcila michala, sem tam pozreli na mna, ja som lezal na boku, tvaril sa ze spim a pozeral na nich cez napoli zavrete oci... hral som sa popritom zo svojim. Velmi sa mi pacilo ako bola na styroch, odzadu do nej tomas dorazal tak, ze jej krasne velke prsia vyseli a prudko sa hojdali. Michal jej daval tak hlboko do hrdla az sa miestami dusila. Michala spravila ustami rychlo, do toho tomas to pustil do nej a ona zastonala a vystriekla tak ako pri mne nikdy.

V zivote som ju nevidel mat mokry orgazmus a hned na to som sa spravil aj ja...vymenili sa, Tomasa fajcila a michal jej ju vylizaval hoci bola cela mokra a vytekalo aj tomasove semeno. potom do nej dal prsty a hral sa s nou, bola uplne hotova. Sepkala, ze to je jej najlepsi sex aky zazila...potom ho do nej dal aj michal. tomasa fajcila, po chvilke tomasov vystrek, michal tak rychlo dorazal az vyprskla druhykrat a ja som sa spravil druhykrat...michal siel ako stroj a ona uz vravela ze ju to zacina boliet... po chvili to aj michal do nej pustil. Ja soms a 2x vyprazdnil a uz som sa dostaval k rozumu. Zacinalo mi to vadit co sa deje. Lahli si a a ona sa im s nimi este troska hrala, jeden z nich poznamenal, ze sa o tom nikto nesmie dozvediet, obliekli sa a zaspali... ja som uz spat nemohol.

Dovolenka este prebehla ako mala, tvaril som sa z enic neviem, ale bolo vidno tie ich pohlady na mel. urcite by si to dali zas.Vedel som ze za to mozem ja, ved ja som to zacal, od tej doby vzdy ked bolo nejake stretka s niektorym z ujov, mel nenosila gatky, vystredne sa obliekala, velke vystrihy, kratasky kde jej bolo obtiahnute vsetko...raz meskala na nase rande, vecer sme sa sli milovat, bolo vidno ze sa jej velmi nechce ale nechcela byt napadna tak sme sa vyzliekli, predohra atd atd, nebola nejako mokra, co byvala vzdy...v mobile som jej nasiel sms od uja Michala ze dneska je jeho zena vo welnesse ci nezajde za nim, odpisovala mu ze asi nie, ze uvidi...ked sla na 4, vsimol som si ze ma polepeny anal od niecoho bieleho a vtedy mi to doslo. Uz som vedel preco meskala na rande. Ved komu by sa nepacila, sportova hnedsia ciernovlaska s velkym poprsim a este v takom veku...nezamyslam sa nad tym co by bolo keby ze to nezacnem ja, zacal som to a to bolo podstatne, dalej to uz neslo...

 



autor: MrZe



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>