Erotická poviedka

Priatelkyna rodina

Pekny den prajem, volam sa Tomas a rad by som sa s vami podelil o moj zazitok. Chodim na strednu skolu mam19r. Nasa skola je zaujimava tym, ze v kazdej triede je z cca 30 ziakov asi len 3chlapci. Proste je to raj.

Nasiel som si tam aj priatelku. Vola sa Mel. Velmi zlata a sexy dievca. 168cm krasny vytvarovany zadocek, prsia 2ky, vlasky spinavy blond. Dievca zo slusnej rodiny. Chodievali sme spolu casto von, kino, vecera, len tak sme sedavali na zastavke a smiali sa z hluposti... Ako teenageri. Obidvaja sme boli velmi hanbliví a prvu pusu sme si dali az niekedy na stvrtom rande. Bol to pre mna velky zazitok. Moja prva pusa od dievcata. Ako tak cas postupoval a nas vztah sa vyvijal prisli po prvych pusach aj prve spoznavania nasich tiel. Prvy sex, druhy, treti...mala neskutocne sexy postavu. Miloval som ako sa snazila pri sexe kontrolovat ale cim som bol tvrdsi tym sa branila menej a menej. V tretom rocniku zacala chodit na tenis, nemala uz na mna tolko casu a ja som zacal prepadat pornu. Sexu sme mali cim dalej tym menej a ja som zacal prepadat vseliakym uchylnym videam. Chodili sme spolu asi rok,mal som 17 a rozhodli sme sa ze ma predstavy svojej rodine.

Dosiel som na autobuse k nim, sanka mi spadla ked som videl aky maju dom. Zazvonil som, otvorili sa dvere, priatelka ma uvitala so slovami ze ocko je dneska v praci ale je tu mamka so sestrou. Ked som ich uvidel, padla mi sanka druhykrat. Dve blondiny prsnate, mamka ich mala trosku vacsie a obe mali super postavy. Uvitali ma, dali sme si par bozkou, sadol som si na gauc a kecali sme. Boli mila rodinka. Jej sestra mala vtedy20 a mamka okolo40r. Vzdy ked sa u nich nieco dialo tak ma volavali, opekacky, oslavy alebo ked trebalo nieco robit, kopat atd. Vzdy som bol nenapadne zazeral na tie ich prsia. Jej mama mala pred 40tkou no prsia mala krasne velke a pevne o sestre ani nehovorim. Boli to krasne opalene blondiny.

S priatelkou sme to robili cim dalej tym menej a menej. Nemala na nic cas a ked tak bola unavena zo vsetkych tych aktivit. Raz som bol u nich pomahat kopat bazen a vsetky tri sa tam premavali velmi na lahko, ved bolo aj dost teplo. Jej mama mala krasne ruzove kratasy elasticke, v nich plnsie stehna opalene, krasne obtiahnuta pipinka a tielko s podprsenkou. Frajerkyna sestra mala zas suknu a hore iba horny diel plaviek. Bol som v siedmom nebi. Makal som ako drak len aby nebolo vidno ze ho mam tvrdy. Raz prisla jej mamka ku mne, plan od bazena mala v ruke a ukazovala mi ze co si ako predstavuje, bola nizsia ako ja a pozerali sme sa jednym smerom, preto mi nedalo a musel som sa pozerat do vystrihu, ked som vedel ze me nevidi...stali sme vedla seba a ked mi ukazovala co ma ako byt, malokedy sa pozerala na mna, tie velke plne prsia boli uzasne. Myslel som si ze uvidim nieco viac ale boli tak natlacene v podprsenke ze nebola sanca.

Ked som pokracoval kopani tak upratovala okolo mna. Ked sa pre nieco zohynala, bolo to uzasne. Obrysi tej krasnej pipiny mi este dlho nedovolili spavat. S priatelkou sme nemali sex uz vyse mesiaca, ked mi oznamila ze jej rodicia chcu aby sme cela rodina sli na dovolenku do chorvatka. Samozrejme som suhlasil. Sli sme ja s priatelkou, jej rodicia a jej sestra s priatelom. Niekolko dni pred odchodom som si bol kupit v lekarni svoj tajny tromf. Nedostatok sexu mi uz riadne liezol na nervy. Ked sme dosli na dovolenku, dali sme sa vsetci do plaviek a davaj k vode. Bol to uzasny zazitok vidiet tie krasne velke prsia v hornom diely plaviek frajerkinej maminy a jej sestry. Jej sestre, volala sa Simona, by som tipol nejake tie vacsie 3ky a jej mamine urcite4ky. Ked vychadzali z vody, bolo im krasne vidiet bradavky cez horny diel plaviek. Bol som z nich cele dni vedla a rozmyslal som ake mozu byt chutne, ako vyzeraju ich prsia. Bola to super dovolenka, miloval som kazdu sekundu ked som tie dve mohol sledovat len v plavkach ci sporo odete. Poslednu noc pred odletom domov sme si povedali ze si dame taku mensiu oslavu na pocest toho ze cela dovolenka bola taka super. Sedeli sme v obyvacke, kazdy iba v plavkach lebo aj noci tam boli horuce, nemohol som spustit oci z ich pipin ked sedeli. Mali krasne plne a obtiahnute pipinky v gatkach. krasny pohlad.

Povedal som si, teraz prisiel ten cas vytiahnut moj tajny tromf. Ako som tak pripravoval v kuchyni koktejly, dal som tam kazdemu par kvapiek uspavadla. V tej chvili mi aj trosku lepilo, ci robim spravne, ale mal som jasny zamer. Bol somhrozne nadrzany. Popijali sme, kecali, bavili sa a behom hodiny uz kazdy spal skoro po sediacky. Zacalo mi silno busit srdce, trocha som sa zlakol ked tak vsetci sedeli na gaucoch a spali. Prisiel som k frajerkinej mame, drgal som do nej so slovami,,spite?" Neodpovedala, spala ako zabita.

Pomaly som jej zacal hladit prsia, dole mi to tvrdlo. Mala ich krasne. Pohladil som jej brusko, stehna. Dal som ruky za jej chrbat a rozopol jej tie velke kosiky. Dal som jej dole podprsenku a pod nimi mala krasne velke prsia s tmavsimi bradavkami. Hned som jej ich zacal lizat. Druhou rukou som hladil Simonu ktora sedela hned vedla. Uz som sa nevedel ovladat. Vyzliekol som ich obe z plaviek, klakol si na gauc a dal ho mamine pekne pomaly do pusy... to bola slast. Daval som ho tam cely, zubky som citil az pri koreni. Popri tom som sa hral aj so simoninymi prsiami, krasne velke pevne prsia mladej baby. Myslel som ze sa hned spravim ked som ich videl. Daval som ho do ust raz jednej, potom druhej. Chytil som jej maminu, dal ju na chrbat a pomalicky ho dal dnu.

Bolo to super, v momente zacala mlaskat, prsia sa jej natriasali, siel som nadoraz. Stiskal som jej prsia, zadocek, stehienka a v tom ma napadlo nieco lepsie. Nieco co som nikdy neskusal. Otocil som ju na brusko, natrel si penis lubrikantom a dal jej ho do zadocku. Bol krasne stiahnuty a vonavucky. Siel trosku tazsie no nakoniec som ho tam dal cely, krasne uzky ho mala. Siel som ako stroj. bal som sa co bude ked ho vytiahnem. Dal som ho von a bol cisty, vonal za lubrikantom tak si vravim, super, mamina sa o seba stara :). Presiel som k simone a spravil to iste. V zivote nerobila anal raz vravela mojej frajerke a ja som to zapocul, tak som jej ho tam musel dat. Tiez ho mala neuveritelne uzky a cisty. Bolo to krasne. Tak ma to vsetko vzrusovalo ze som jej ho dal do pipinky a asi po minutke tvrdeho sexu som sa vyprazdnil do nej.

Pekne som kazdeho odniesol do postele, prikryl. Ked uz som daval mamku lahnut, vravim si, spravim sa este raz. Otvoril som jej usta, dal ho dnu a lavou rukou som ju prstoval. Bola stale mokrejsia a mokrejsia az zrazu vystriekla asi na pol metra...ostal somv soku. Nikdy som nic podobne nevidel. Zacal som jej rychlejsie zachadzat do ust az som sa jej tam spravil. Vravim si, to bude moj darcek pre vas na rano :). Celu noc som mal problem spat, uz som bol vyprazdneny, hlava uz fungovala ako mala a dochadzalo mi, ze co ak z toho budu nejake problemy.

Rano som dosiel na ranajky k stolu, kde uz vsetci sedeli, cakal som co bude. V tom sa ozvala jej mamka so slovami,, Na dalsej dovolenke musime menej pit, aby sme si z nej aj nieco pamatali, lebo keby ze nemame fotky, tak mame uplne okno"...poznamenala zo smiechom. V tom momente som vedel, ze uz si mozem v klude spominat na to co bolo a co si budem pamatat navzdy :)  



autor: MrZr



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>