Erotická poviedka

Môj zajko

Nie je žiadnym tajomstvom, že ma priťahujú "zajkovia". Kopec neúspešných vzťahov, nepochopenie partnerov v oblasti erotiky a tak som si povedala : Dosť! Som atraktívna zrelá žena, ktorá už presne vie čo chce... ale aj ako to chcem a s kým. Zistila som, že mladí chalani nechcú vzťah.. obaťažuje ich to. Chcú sex!

Na moje veľke prekvapenie títo zajkovia túžia po atraktívnej partnerke, ale v zrelom veku. Chytila som sa šance. Socialne siete to istia. Netuším, kde som nabrala tú odvahu. Našla som zopár zaujímavých objektov. Selektovala som to najprv podľa vzhľadu a potom podľa intelektu. Mám rada mužov, čo sa vedia správať ako muži a nie hovädá. S jedným z nich som si dohodla stretko. Boli u mňa kamošky na káve a on prišiel len tak, s otázkou či pôjdeme na čajík. Kamošky som slušne vyhodila z bytu so slovami, že sorry... ale je tu hypotetická možnosť si dobre zasexovať a ja to chcem!So smiechom odšli a ja som privítala mladého zajka. WaU!! . ako voňal... cítila som ako sa moja bohyňa celá chveje.. ako sa mi trasie hlas.. a keď sa ma letmo dotkol pri popíjaní čajíka.. moja bohyňa plesala..

Sama pred sebou som sa hanbila, tak veľmi som bola vzrušená a cítila som mokro v nohavičkach... Konečne ma pobozkal. Neskutočne vášnivo a pritom tak nežne. Až som lapala po dychu. Nesmelo ma začal vyzliekať a keď som sa mu ukázala v plnej nádhere, ... na ten pohľad nikdy v živote nezabudnem! Pohľad plný nadšenia.. vzrušenia... očakávania.. Jeho penis sa hneď postavil do pozoru a už len čakal, čo bude. Nie som v posteli pasívna. Naopak. Sex milujem! Vždy si všetko chcem dopriať s maximálnym nasadením a rozkošou. Bozkával ma.. ústa.. krk... prešiel k prsiam.. moje bradavky boli take tvrdé, že keď do nich kúsal, cítila som jeho zúbky len trošku. Pohral sa s mojimi prsiami.. stlačil ich k sebe a dal medzi ne svoj krásny voňavý dohladka upravený penis. To bol adrenalín!Dorážal penisom k mojim perám a ja som cítila, že keď okamžite nedostanem ten zázrak do úst, asi skolabujem!Len tak som oblízala žaluď. Cítila som tú stavičku a zároveň aj to ako mi po stehnách steká tá moja. Všimol si to. Skĺzol ústami dolu a spravil ma!!!Jazykom mi draáždil klitoris, neskôr aj zúbkami. Do varu ma priviedol tým, že klitoris si vzal medzi pery a sal ho.

Prsteky si navlhčil v mojich ústach a strčil ich do mojej rozpálenej bohyne. Rozpálenej a mokrej. Cítila som sa ako neukojená suka, čo to potrebuje. Prstami prirážal... a pridával ich počet.. zrazu som len cítila ako mi vyhovuje ten počet, ktorý sa schováva v mojej nadŕžanej kundičke. Bolo ich päť!!V plnej paráde krúžil rukou a videla som len ako sa zápastie otáča na milióm spôsobov. Bolo to rajcovné a chcela som stale viac a viac!Tak pridal aj pršteky na druhej ruke. Mala som nohy roztiahnuté ako nikdy predtým. Napadlo ma, že ak sa dám na štyri a trošku sa položim na postel, bude môcť pridávať viac. Aj tak bolo. Jeho prsty sa v mojej krásnej roztiahnutej mokrej a nadŕžanučkej kundičke množili ako huby po daždi. A boli tam obe ruky!Ten orgazmus bol taký silný, že som striekala. Veĺmi ma to prekvapilo. Lebo tiecť mi bolo dopriaté ale striekanie bol len moj nesplnený sen. Všetko bolo mokre... ja... on... postel... Chytil ma za boky a pretočil smerom k sebe. Vyložil mi nohy na jeho plecia a povedal mi, že len teraz pochopím, čo je sex. Mal pravdu. Takmer bez slova do mňa vnikol.

Tvrdý a živočíšny sex!Prirážal a to tempo sa zrýchľovala presne ako jeho dych. Chcela som zažiť ten pocit, kedy padnem takmer do bezvedomia od vyčerpania, ale uspokojená... priam ukojená. Vystriekal sa do mňa úplne besne a mne sa to páčilo viac ako čokoľvek iné. Pri ňom som zistila, aké sú moje hranice... sú neobmedzené.. Sex s týmto zajkom je plný vzrušenia... štavičky... probiotickej kultúry.. neukojenosti... nadŕžanosti... a takmer kómatických stavov...

Už takmer rok v tom pokračujeme .. Paradox je, že ani neviem ako sa volá. Ja ho volám ZAJKO:)

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>