Erotická poviedka

Zvedený

Každý jeden z nás má nielen v súkromí ale aj v práci obdobie, že nevie čo skôr. Nával práce býva mnohokrát stresujúci viac ako telo dokáže zniesť. 

Práca projektového manažéra nie je v tomto žiadnou výnimkou. Navrhovať  obytné kontajnery pre nemeckú firmu, s ktorou musíte konzultovať každý meter nie je veru med lízať. Posledná zákazka, na ktorú veľmi rád spomínam bola určená pre novo navrhnuté mesto pár kilometrov od Hamburgu smerom na Nordestedt.  Išlo o tucet kontajnerov ako nový prototyp bývania pre mladé rodiny. Pripadalo mi to ako reklama na zvýšenie populácie. 

Výhodou práce bolo, že tím z ktorého sme sa skladali bola skvelá partia ľudí čo majú za sebou niekoľko rokov praxe. Náš kolektív bol zmiešaný v pomere 3:3. Jedine ja a kolegyňa sme mohli robiť takmer do zbláznenia, ostatní sa vždy po práci ponáhľali za svojimi povinnosťami domov alebo  pre deti do škôlky, na nákup či inou súkromnou  zábavou. Termín odovzdávania projektu sa blížil a mal som pocit, že pomaly sa blížim k procesu kedy ostanem v práci aj spať. Keďže štyria kolegovia mali svoje rodiny a povinnosti s tým spojené na projekte sme sa striedali a prispôsobovali s kolegyňou "obrúčkovým " .

Deň sa striedal s dňom a opäť nastal čas ostať v práci s kolegyňou dlhšie. Mali sme veľmi dobrý vzťah a konzultácia k danej problematike viedla vždy k spokojnosti obidvoch. Občas som sa v duchu na tom smial a občas nahlas utrúsil poznámku na adresu obidvoch. Pár dní pred odovzdaním projektu sme ostali teda v práci ja a ona.  Dokončovanie prezentácie vo forme obhajoby bol náročný proces, pretože aj ostatný kolegovia sa chceli zapojiť svojimi poznámkami a postrehmi, ktoré nadobudli počas práce na projekte. Hlavnú otázku sme teda smerovali k dôvodu prečo si kúpiť tento druh bývania. Kolegyňa bola veľmi komunikatívny a vedela vety zložiť tak, že som občas len ústa otváral.  Preto som sa na túto jej schopnosť spoliehal a dúfal v to, že pôjdeme domov po svetle. Bohužiaľ po dvoch hodinách ma táto ilúzia prešla a ozval sa hlad.

Objednali sme si teda pizzu, po ktorej v priebehu pár minút ostala len prázdna krabica. Kolegyňa sa zdvihla od stola a nasmerovala si to k veľkej bielej tabuli, ktorá bola popísaná rôznymi nápadnými poznámkami. Ja som sa rozhodol ostať sedieť pri stole len stoličku som si nasmeroval k nej a tým pádom mali moje nohy väčšie pohodlie. Poriadne som sa ponaťahoval a čakal aký nápad dostane zo seba. Namiesto toho jej z rúk vypadlo pero. Zohla sa do predklonu a vtedy som zbadal biele čipkované nohavičky. Mal som chuť sa svojimi ústami na ne prisať a preskúmať každý kúsok tohto úkrytu. Začala pracovať fantázia.  Mozog odoslal impulz do nohavíc a tie zväčšovali svoj objem. Nedalo sa to zastaviť. Chcel som vstať a odísť na toaletu vyriešiť tento malý problém. Kolegyňa naďalej rozprávala o svojej vízií  a mňa to v tej chvíli vôbec netrápilo. Myšlienkový pochod v hlave hľadal čo najrýchlejší únik z miestnosti. Keď sa otočila ku mne videla na mojej tvári, že sa niečo deje. Myslela si , že mi je zle a podávala mi pohár vody. 

Cez okuliare však zbadala zväčšený objem nohavíc a jemne sa pousmiala. Už som sa chcel zdvihnúť zo stoličky na odchod keď ma zastavila. Namiesto toho si vyhrnula mini šaty a sadla si na mňa. Pár provokačných pohybov jej panvou na mojom vtákovi spôsobilo mokro medzi jej nohami, ktoré pretieklo na moje nohavice. Sedel som tam a nechápavo pozeral na tento dej. Videla, že nie som iniciatívny a tak si rozopla gombíky na šatách a ukázala sa v celej kráse. Prsia boli zabalené v bielej čipkovanej podprsenke. Chytila ma za krk a hlavu mi nasmerovala medzi ne. Vtedy sa v mojej hlave zasvietila žiarovka, pochopil som konečne celú situáciu a "bez návodu" sa rozhodol ju tam poriadne pretiahnuť. Obe ruky ju chytili za panvu a zopakovali pohyby, ktoré sa jej mušličke tak veľmi páčili. Chcel som, aby bola pripravená na návštevu môjho vtáka, ktorý sa rozhodol konečne ísť von. Svojimi rukami ho rýchlo vyslobodila z nohavíc, kľakla si na kolená a začala hru ústami, ktorú žiadny chlap neodmietne.

Vychutnávala si ho pekne pomaly, z každej strany prešla jazykom po ňom potom sa celý skryl v jej ústach. Bolo vidieť, že táto hra sa jej páči. Musel som ju rukami zdvihnúť k sebe, pretože bolo len otázkou času kedy by som sa jej spravil do úst. A to som nechcel, túžba vniknúť do mokrej mušličky bola silnejšia. Nohavičky boli raz, dva dole a po rozkročení si pomaly sadla na mňa. Ako hosť vchádzal dnu zachvela sa vzrušením. Prehla sa dozadu, aby ho cítila v sebe čo najviac. Pár pohybov v nej ju priviedol k prvému orgazmu. Jeho silu preniesla kŕčovito do operadla stoličky natlačená celým telom na tom mojom. Už som sa chcel spraviť, keď ma mačacím pohľadom poprosila ešte o jeden. To ma dostalo do varu, prvá žena, ktorá si žiada.

Musel som sa naozaj kontrolovať pri prirážaní, aby číslo nebolo ukončené predčasne a semeno neskončilo na jej peknej podprsenke a tvári. Postavil som ju, prudko otočil, oprel o stôl, roztiahol jej dlhé nohy a vrazil jej vtáka do mušličky až po koreň. Opäť zavzdychala. Na stole bola veľká sklenená tabuľa, ktorá ju posúvala z jednej strany do druhej musel som si ju poistiť. Jej dlhé vlasy, ktoré boli upravené do vrkoču som obmotal okolo mojej ruky a opäť prirazil. Už bola len moja. Mohol som ju preťahovať na tom stole  koľko si len žiadala, nebolo úniku. Šťava jej stekala von, čo bolo aj značne počuť. Pohľad na môjho tvrdého vtáka, ktorý sa v nej kúpal ma neskutočne vzrušoval. Pomaly sa blížil môj vrchol.  Povolil som "uzdu" vlasov, otočil ju k sebe a začal striekať semeno po jej bielej čipkovanej podprsenke, tvári... keď bolo všetko vonku ústami a jazykom ho celý vyumývala a  prehodila len poznámku: "...nakoniec sa oplatilo zahodiť to pero na zem". Až vtedy som pochopil, že ma zviedla, potvora.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>