Erotická poviedka

Spríjemnenie nudného dňa

Ahojte! V krátkosti sa vám opíšem. Mám 152cm a približne 45 kíl. Milujem starších chalanov. V jeden nudný deň mi napísal môj "kamarát" Mário. Na svoj vek je neskutočne sexi.Napísal mi či sa nestretneme. S radosťou som napísala jasné a bola som vzrušená.

Obliekla som si mini kraťasky a tričko. Prišla som na dohodnuté miesto a šli sme sa prejsť. Keďže von bolo horúco tak sme si sadli aspoň do tieňa. Začali sme kecať a zistila som že je strašne nadržaný. Začal mi hladiť prsia cez tričko,vyzliekol mi tričko a bozkával mi bradavky bolo to úžasné. Vyzliekol si nohavice keďže mu boli tesné. Ukázal mi ten penis, mýlim si že som krajší ani nevedela.

Ešte nikdy som nefajčila a ani nikomu nehonila penis, ale tersz z nedockavosti a nadrzanosti som to chcela skúsiť. Chytila son ho bol neskutočne tvrdý. Začala som mu ho jemne honiť, bála som sa či mu neublížim keď silnejšie bydem držať. Dala som si ho do pusy povedal že bude striekat, tak som si povedala, veď nebudeme plytvať spermiami. Ochutnala som bolo to úžasné nikdy v živote som nič také skvelé nemala. Dali sme si bozk a odišiel, keďže býva ďaleko odo mňa. Túžim ho vyfajciť opäť. 

Dúfam že sa vám poviedka páčila.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>