Erotická poviedka

V garáži

Keď človek kupuje ojazdené auto musí počítať aj s pravidelným investovaním do neho.  Keďže som si naivne myslela, že to moje vydrží pár rokov tak premýšľanie nad investíciami boli zahrnuté. Škrt cez rozpočet urobila kontrolka, ktorá nie a nie prestať svietiť. V práci mi kolega vysvetlil,  že je to olej a treba to čim skôr riešiť. Vraj keď to budem odkladať môže sa jedného dňa stať, že nenaštartujem. Situácia bola vážna.  Začala som sondovať či niekto niekde niekoho nepozná. Slovo dalo slovo a už som sa viezla k jednému rodinnému domčeku, kde ma čakal sympatický pán.  Bol presne podľa môjho vkusu.  S pravidelným investovaním do môjho auta sa z nás stáli kamaráti. Ani jeden nemal bočné úmysly počas tých rokov. Stali sa z nás dobrí kamaráti. Riešili sme nielen moje auto, ale mnoho ďalších tém.

Pamätám si to ako keby to bolo včera.. Bolo cítiť, že leto sa pomaly blíži a keďže som mala v práci náročný deň rozhodla som sa dať si vaňu po príchode domov. Aj sa tak stalo. Vaňa s penou, okolo horiace sviečky s vôňou levandule a v pozadí relaxačná hudba. No čo si môže unavené telo viac želať.  Po takmer celej hodine som sa rozhodla vyliezť, zabaliť sa do županu a prepínať programy. Môj plán bol však zmarený telefonátom od kamaráta. Konečne si našiel čas na moje auto a ak mám čas môžem prísť, lebo potom to bude s výmenou oleja v nedohľadne. Nuž čo župan som vymenila za pohodlné kraťasi s tričkom, zobrala doklady s kľúčmi a šup do auta. Cesta netrvala dlho.  V garáži sa svietilo. Vystúpila som z auta, podala mu kľúče a on vedel, že do garáže s jamou si to musí nacúvať sám.  Keď bolo auto na svojom mieste začal robiť svoju prácu. Komunikácia bola o bežných veciach. Dnešnému večeru som nepripisovala žiadnu výnimočnosť. No ako sa hovorí, človek mieni a ...

Po chvíľke sa premiestnil do jamy pod auto, kde začal rozoberať  spodok, aby sa mohol dostať k jadru problému. A nastal problém. Prestalo sa dariť. Keďže ako žena nemám dostatok skúsenosti, vlastne žiadne mohla som robiť len morálnu podporu. Po chvíľke mi povedal, aby som zišla dole za ním, vraj mi niečo chce ukázať.  Zjavne išlo o výmenu nejakej súčiastky keďže mám 15 ročné auto. Pomaly som schádzala dole po rebríku, keď sa mi šmyklo. Ako správny gentleman ma zachytil a skončila som v jeho náručí. Napätie by sa dalo krájať. Chvíľku sme tam tak stáli a mne nič iné nenapadlo povedať len:" ..mohol by si ma  prosím  pomilovať? "  Zjavne bol z tohto môjho súvetia prekvapený viac ako ja, pretože som mala pocit, že prestal dýchať. Až po chvíľke som si uvedomila, že sa vlastne ponúkam, no túžba po dotykoch bola silnejšia ako funkčný mozog.  Už to bolo vlastne jedno. Slovo bolo povedané a žiadna odozva. Čas sa v tej chvíli neskutočne vliekol a ja by som sa najradšej videla niekde strašne ďaleko. No nedalo sa. Bola som tam s ním. Po chvíľke ma bez slova pustil. Vtedy moje ústa začali celú tú situáciu ospravedlňovať.  Vety vychádzali jedna za druhou a každé druhé slovo bolo prepáč.  Odhodil rukavice na zem a uprene sa na mňa pozeral. Čakala som čo urobí, či ma pošle domov aj z autom. Namiesto toho prišiel do mojej tesnej blízkosti a poučujúco mi povedal, že človek by si mal stáť vždy za tým čo povie, pretože slová vyslovené sa vrátiť späť nedajú. Ostala som v nemom úžase pozerať  a nervózne preglgla na sucho. 

Naklonil sa k môjmu uchu  a len zašepkal, že v jame to ešte nerobil. Rukou ma pevne chytil okolo pásu a druhou ma jemne hladkal po tvári, okolo úst... končekmi  prstov prechádzal po mojich perách, ktoré po roztvorení vypustili von jazyk, aby ich mohol aspoň špičkou ochutnať.  Každý jeden chutil inak, hoci boli z jednej ruky. Pozeral ako sa hrám z jeho prstami, ktoré si to po chvíľke nasmerovali do môjho rozkroku.  Nohy príchodom  hosťa roztvorili svoju náruč a nevedeli sa dočkať  návštevy.  Dať dole moje kraťasy bola naozaj hračka.  Dokonca ich zdvihol, aby sa náhodou nezašpinili.  Na jeho veľké prekvapenie pod nimi už nebolo žiadne prádlo. To je taká moja zásada, keď sa večer okúpem  a musím ísť nutne preč  idem bez nohavičiek, je to pohodlnejšie.  S vrchnou vrstvou je to v lete komplikované a tak si dávam čipkovanú podprsenku, bez kostíc, ktorá už tiež smerovala na kôpku ku kraťasom.  Stála som tam v Evinom rúchu a nezostala som mu nič dlžná.  Rukami vyzliekla tričko, rozopla rázporok na nohaviciach a začala nenásytne pripravovať pôdu na vášnivé milovanie v jame.

Rukami som mu ho začala jemne masírovať  až bol pripravený  na zasunutie, hoci som ho chcela preskúmať aj ústami. Nebolo mi to však dovolené. Prudko ma otočil k stene, rukami chytil za boky a pritiahol k sebe. Nohy sa samé roztiahli a on ho mohol zasunúť do mojej mušličky. Nevedela som sa dočkať kedy ho budem v sebe cítiť, namiesto toho však so špičkou začal masírovať okolie mojej mušličky. To ma ešte viac vzrušilo a rozhodla som sa zobrať iniciatívu do vlastných rúk.  Nedočkavo ho moje ruky chytili a nesmerovali si to s ním do nej.  Odsunul sa..  Vraj kam sa ponáhľam? Keby sa však moja nedočkavosť a vzrušenie dali odvážiť  bolo by to minimálne prirovnané k obrovskému stádu slonov  či k hmotnosti našej planéty. Videl na mne to vzrušenie a aj tak ma provokoval. Páčilo sa mu to a mňa to ešte viac vzrušovalo. Otočil si ma k sebe a ústami začal skúmať moje telo.  Oprela som sa o stenu jamy, zavrela oči a vychutnávala každý jeden pohyb na mojom tele.  Pomaly prichádzal prvý orgazmus. Vzrušenie, ktoré prešlo mojím telo ho nabudilo ešte viac a rozhodol sa vojsť dnu.  Pravú nohu som zdvihla, aby mohol vstúpiť celý dnu. Za mokro v mojej mušličky by sa nemuselo hanbiť ani najdaždivejšie miesto na svete. Tie správne dotyky  ju totiž zmenili na niagarské vodopády. Súhra našich tiel viedla k ďalšiemu orgazmu.  Jeho silu môžem porovnať k mačke, ktorá spadne do jamy a silou mocou sa chce dostať z nej von, hoci stena jamy je hladká  má snahu zaboriť do nej svoje pazúriky a vyšplhať hore.  Bolo to dokonalé.  Pocit slasti, ktorý prešiel mojím telom ma dostal  do úžasného tranzu. 

Netrvalo dlho a prišiel na radu on. Pekne som si pred neho kľakla a ústami začala z neho ťahať svoju odmenu. Zjavne sa mu to páčilo, pretože mi rukami odhrnul vlasy a pozeral na túto šou z prvej rady. Moje ústa boli pripravené na prísun vitamínov, ktorých chceli z neho vycucať čo najviac.  Pravidelným pohybom prisatých úst som nakoniec dostala to na čo som mala chuť. Dielo bolo dokončené.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>