Erotická poviedka

Viktóra

      Neviem ako začať tak pre začaitok sa vám asi predstavím. Volám sa Viktória, mám 19 rokov a práve končím strednú školu. Som z východného Slovenska ale ďalej pre moju bezpečnosť nebudem konkretizovať. V škole mi to celkom ide a chcela by som ísť študovať ďalej na výšku.

      Teraz sa vám trochu opíšem aby ste ma lepšie chápali. Meriam 169cm a vážim 59kg. Mám čierne vlasy po prsia a hnedé oči. Podľa mňa mám trochu väčší zadok a prsia 3-ky s veľkými bradavkami ktoré mi od seba trochu utekajú ale moja podpora to vždy zvládne :-) .

      Ako ďalej pokračovať? No poviem to na rovinu, ešte nikdy som nebola s chlapcom. Nie žeby sa mi nikto nepáčil ale nemám záujem o úlet na jednu noc. A izbu mám navyše spoločnú s mojou mladšou sestrou čiže aj keby som si niekoho našla, nebol by na to priestor. A už keď sme pri sestre, tak s ňou zvyčajne aj chodím na discotéky, zábavy v podstate všade. Sme skoro ako dvojičky. 

       Pred nedávnom som ale bola chorá a nemohla som ísť nikde von. Ona išla bezomňa s našími kamoškami na zábavu a ja som sa ostala doma liečiť. Ale potrebovali odviesť na tú zábavu tak som sa ponúkla že ich tam hodím. Bolo to iba do susednej dediny tak som s tým nemala problém a chcela som ich pozdraviť. O 10min som už bola doma. V dome bolo hrobové ticho lebo rodičia boli na plese a tak som mala dom len pre seba. Pustila som si hudbu a začala som trochu surfovať po nete. Písala som si ľuďmi čo boli ešte doma, zopár kamošov ma chcelo navštíviť no to hneď odmietla lebo som vedela čo chcú. Na sociálnej sieti mi vyskakovali fotky kamošov a kamošiek ktoré práve odchádzali na zábavu. 

      Bolo 11 hodín a ja som bola sama. Na nete mi vybehla reklama s nejakými erotickými pomôckami. Zvyčajne to zruším alebo rovno odídem zo stránky ale dnes som sa nad tým pozastavila. Nakoniec som tu stránku aj tak zrušila ale dostala som nápad. Prečo niečo neskúsiť? Mala by som nabrať nejaké skúsenosti.

      Tak som si vyzliekla mikinu. Ostala som len v bielom tričku a mala som na sebe ešte obtiahnuté rifle. Rukou som si začala cez oblečenie prechádzať po prsiach. Bol to zaujímvaý pocit ale niečo mi chýbalo, nevedela som sa uvoľniť. Začala som premýšľať ale došla som k záveru že si musím pomôcť pornom. Nepoznala som žiadne stránky a tak som si pomohla googlom. Našlo mi toho dosť ale ja som hľada niečo čo by sedelo na moju situáciu. Zopár takých videí som našla no všade pri tom používali nejaké hračky. Ja ako panna som nechcela používať nič z toho. Ale v poslednom videu som si všimla že použila na seba gél. To som sa rozhodla urobiť aj ja ale keďže som nemala doma nič také tak som si zobrala olivový olej z kuchyni.

      Prišla som do kúpeľne aby som potom nemala problém ho potom zmyť zo seba a nemusela nechávať svoje stopy po oleji po celom dome. Notebook som si položila s pripravený videom na práčku. Bola som už dosť vzrušená z toho čo malo prísť. Dala som si dole tričko a rozopla podprsenku. Moje neposlušné prsia sa hneď skrútili od seba ale bol to príjemný pocit uvoľniť ich. Rozopla som rifle a dala ich dole. Ostali mi už len nohavičky. Tie som si tiež vyzliekla a pozrela sa na moju pipinku. Nebola vôbec upravená. Nemyslite si že sa neholím ale nerobím to pravidelne a už dlhšie som sa neholila ale v tú noc som to nechala tak.

     Sadla som si na zem a spustila video. Robila som presne to čo robila tá žena vo videu. Ľahla som si na zem a začala na seba vylievať olej. Hladila som sa sa po prsiach po mojej vagínke a po celom tele. Ani som si to neuvedomila a z predu som bola celá namazaná. Kľakla som si a naliala si trochu oleja na zadoček. Nežne som si ho rozotierala a krásne som sa uvoľnila. Prštekmi som dokonca pár krát vošla skoro až do zadočku ale nebolo to bolestivé ako o tom každý hovorí. Aj keď je pravda že ja som nebola vôbec v mojom zadočku len nežne roztiahla dierku. Ľahla som si opäť na chrbát a začala sa hladkať po prsiach. Po chvíli som prešla jednou rukou k mojej dierke a začala som si prechádzať aj po nej. Bola som celá vzrušená. Bradavky mi normálne stvrdli. Začala som jemne zachádzať aj do dierky ale tam sa zastavila a prestala. Pozerala som ešte koniec videa a sledovala tú ženu ako do seba vráža nejakú hračku a slastne stoná. Vedela som že to chcem aj ja ale bála som sa toho. Keď viedo skončilo nabehlo nové podobné. Nebránila som sa tomu a začala som sa znova dráždiť. No stále mi niečo chýbalo.

       Bola som už taká vzrušená že som sa rozhodla odísť do kuchyne po varechu. Doniesla som si ich viacero. Ľahla si na zem a sledovala video. Vo videu práve do seba začala zasúvať hračku. Ja som začala tiež ale veľmi pomaly a opatrne. Zrazu som ucítila trochu bolesť a hneď som ju vitiahla. Pozrela na varechu a zistila že som ju do seba ani poriadne nevložila. Bola som rozhodnutá že teraz musí ísť oveľa hlbšie keď chcem prežiť to, čo tie ženy vo videách. Opäť som ju začala do seba tlačiť ale znova pre tú bolesť som ju vytiahla. No neprestávala som to skúšať až asi pri možno 10-tom pokuse som prerazila moju panenskú blanu. Od bolesti som začala kričať, varechu som hneď pustila a začala sa zvíjať v bolesti. Varechu som ale stále mala v dierke. Až po chvíli som sa upokojila a pomaly som ju začala vyberať von. To už bol veľmi príjemný a slastný pocit. Keďže video stále bolo zapnuté, tak som si ju tam skúsila znova vložiť. Opäť to bolelo ale už oveľa menej ako prvý krát. Tak som v tom pokračovala. Pár minút to ešte trvalo a potom som už mala dosť. Ostala som ležať a slastne stonala.

       Asi po pol hodine som si sadla a oprela sa o stenu. Uvidela som veľkú mládku po oleji a aj trochu krvi. Vôbec som si ju vtedy neuvedomila. Ešte chvíľu som ostala sedieť na zemi no potom som usúdila že je na čase ísť do sprchy a poumývať kúpeľňu. Bola to moja prvá nezabudnuteľná noc. A musela som sa s tým niekomu zdôveriť.



autor: EROmeo



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>