Erotická poviedka

Sen

Nočná. Dlhá, únavná nočná. Každú chvíľu tlačím tie hodiny dopredu ale čím častejšie na ne pozerám tým idú pomalšie. Ešte je len prestávka v pol šichte a mne sa oči zatvárajú že ich nevládzem udržať. Musím si ľahnúť. Aspoň na tú polhodinku zavrieť oči. Ukladám sa teda na paletu a pod hlavu si dávam klbko fólie ktorou sa omotávajú palety. V momente padám do tmy spánku.

Keď som otvoril oči bolo skoro ráno, ale z kolegov nik nenamietal. Len sa pousmiali a každý si robil svoje. Už pár dní som nemal orgazmus a tak ako správny chlap som sa zobudil s poriadne stoporeným penisom. Poriadil som teda stroj tak aby mi ho nik nezazrel a išiel domov.

Doma všetko spalo a tak som sa potichu vyzliekol že sa idem osprchovať, ale večer som si zabudol nachystať veci na prezlečenie a tak som musel do spálne. Keď som tam vošiel zrak mi hneď zamieril na moju milovanú. Sladko spala v objatí s paplónom a jednu nohu mala na ňom, takže vytŕčala tú svoju riťku. Vlasy rozpustené po vankúši ako medúza, no pri pohľade na ňu som neskamenel. Stačilo pár sekúnd a skamenel mi vták! Hneď som ju videl nahú ako cez špeciálne okuliare a nemohol som odolať. Podišiel som bližšie a jemne odtiahol spodnú časť pyžamka. Odkryl sa mi poklad ktorý som jemne pobozkal. Keď ju však niečo zobudí býva vždy mrzutá a tak som len pobozkal, pohladil a zakryl späť. Čo však teraz s tou postavenou pýchou, ktorá nie a nie poľaviť, keďže myšlienky sa túlali stále okolo jej tela?

Vošiel som teda do sprchy s tým že už sa nedá inak a musí to z neho ísť von. Pustil som vodu, opláchol sa a ostal rukou pri mojom tvrdom penise. Vedel som že to bude krátka zábava a tak som sa do toho pustil. Predstavoval som si ako pri mne moja drahá stojí a chodí mi po ňom rukou stále rýchlejšie a s pevnejším stiskom. Mal som pri tom zavreté oči keď som zrazu ucítil na mojej ruke dotyk. Preľakol som sa, otvoril oči a pustil mužnosť. Stála tam v celej svojej kráse a prevzala za mňa začatú robotu. Chvíľu mi trvalo kým som sa spamätal a tak sme sa už blížili do finále. Dal som jej pusu, sklonil hlavu k prsiam a natiahol som sa jej rukou k rozkroku. Jedným prstom som jej chcel prejsť po cestičke vzrušenia, ale bola taká vlhká, že mi prsty skĺzli až do jaskyne rozkoše. To ma dostalo do cieľa a nebolo možné návratu. Striekal som dávky na jej stehná, bruško, rozkrok a len som sa jej pri tom bezmocne držal a silno vtláčal prsty do jej bokov. Hlasno som vydýchol a ona sa len usmievala s tým svojím šibalským pohľadom. Vzala sprchu a zmyla všetko zo seba.

Potom mi podala sprchu a umyl som sa tiež. Boli sme ticho, iba sme sa jeden na druhého pozerali zamilovanými očami. Keď sa utierala sledoval som ju. Vždy to robím. Páči sa mi ako chodí uterákom po svojom tele. Moja myseľ chcela odplatiť jej pozornosť a penis rozhodne nebol proti.  Keď sme išli z kúpeľne schmatol som ju za ruku otočil k sebe a oprel zadkom o kuchynskú linku. Pery som jej pahltne bozkával a rukami hladil celé telo od líc, cez kľúčne kosti a prsia k bokom a stehnám. Určite cítila čo sa mi v rozkroku deje, vyhupla sa na linku a roztiahla nohy. Chytila si ho pevne a nasmerovala kam po ňom túžila. Tíško zastonala a z hlboka sa nadýchla. Ruku nehala tam a jemne si hladila cikulku. Druhou mi naznačovala ako sa mám hýbať a obidvomi postupne zrýchlovala. Stále hlasnejšie sme dýchali a pozerali si do očí. Tá túžba a vášeň medzi nami ma náramne vzrušovala a to nevravím o jej ruke na cikulke, ktorá rýchlo kmitala a narážala aj do môjho penisu. Potom sa to zlomilo a začala sa topiť v kŕčoch orgazmu čo ma vystrelilo do neba. Ešte som sa v nej prudko pohojdal a potom som sa za hlasného vzdychania vystriekal na jej bruško a prsia. Pár krát som sa z hlboka nadýchol, pobozkal ju a v tom ma kolega budí že už je po prestávke.

Ešte mám pred sebou tri a pol hodiny práce, ale ten sen mi dodal dostatok energie.
Už sa teším domov...


autor: cico



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>