Erotická poviedka

Vo vchode

Na dnešný večer som sa naozaj tešila. Mal prísť  na návštevu a ja som nechcela nič zanedbať.  Nervózne som sedela v práci a očami tlačila čas na hodinách, ktoré viseli predo mnou na stene.  Toľko vecí som ešte chcela stihnúť.  V duchu som ich triedila  od toho najdôležitejšieho.  Chcela som dnes zažiť výnimočný večer a tak nič nemohlo ostať na náhode. Ako náhle hodiny odbili ten správny čas vypla som počítač, zobrala kabelku a nasmerovala si to k výťahu. Po ceste domov  urobila rýchly nákup, ktorého súčasťou bola aj šľahačka.  Možno do kávy a možno...  človek nikdy nevie.  Nákup bol dobre vypočítaný,  pretože akurát prišiel autobus a mohla som  si to rovno do neho nasmerovať.  Po príchode domov  a vyložení nákupu moje telo pýtalo regeneráciu vo forme napustenej vane. Kým sa voda napúšťala zhodila som veci zo seba, vyliala penu do tečúcej vody a zapálila sviečky, ktoré  voňali po levanduli. Neviem ako dlho sa moje telo regenerovalo, pretože z tohto relaxu ma prebral telefón. Správa. Písal on.  Vraj či to večer platí? Pousmiala som sa. Odpoveď bola samozrejme áno.  Kúpeľňa bola nasiaknutá vôňou levandule a tak som si to ešte chvíľku vychutnávala. Bolo  už dosť hodín preto musel byť môj relax ukončený.

Zabalila som sa do župana, ktorý nasiakol vôňou môjho tela. Po vysušení  moje dlane začali rozotierať olej na pokožku. Keď bol rozotrený  všade nasadila som si mini nočnú košieľku na ramienka a išla si urobiť čaj.  Malými dúškami ho moje ústa sŕkali a vychutnávali si jeho vôňu.  Hoci sa vonku pomaly stmievalo bolo stále počuť spev vtákov. Vyšla som v košieľke na balkón, sadla si na stoličku  a nasávala atmosféru leta. Milujem leto, ročné obdobie, v ktorom je príroda pestrofarebná, vtáky spievajú hádam aj dvadsať hodín denne a človeku stačí na zahalenie tela málo oblečenia. V takúto chvíľku si musím spomenúť aj na to čo sa dá ešte robiť ak máte toho pravého partnera pre letné zábavy. Leto dáva mnoho možností a priestoru na milovanie v prírode, alebo niekde v parku či v aute.  Z tejto mojej eufórie ma opäť vytrhol telefón.  Správa: " som na ceste" .

Auto vchádzalo do dvora a tak  som zbalila  moje kosti z balkóna, zavrela dvere na ňom, dala  šálku z čaju do drezu a išla ku zvončeku. Ako čakám , tak čakám zvonček nezvoní.  Prehodila som si na košieľku  sveter keby bol náhodou niekto zo susedou vonku a vybehla von otvoriť vchodové dvere.  Ako náhle sa naše pohľady stretli, naše ústa sa prisali na seba a moje telo horelo nedočkavosťou. Naznačila som mu, že môže ísť hore do bytu pretože dvere boli otvorené. Chcela som si zobrať ešte pár letákov, ktoré boli pohodené na zemi. Ako som sa zohla pre ne pocítila som jeho ruky na svojich bokoch, ktoré si ich prirazili k jeho telu.  Spodok košieľky sa vyhrnul a prekvapene zistil, že nemám spodné prádlo. Pohladil mi zadoček a  jeho končeky prstov začali masírovať moju dierku, čo ma poriadne navnadilo a vedela som, že do bytu už nestihneme dôjsť.

Rozopla som mu rázporok na nohaviciach a začala sa s ním hrať. Keď bol poriadne tvrdý a moja dierka poriadne vlhka pekne odzadu ho tam vložil. Chcelo sa mi od vzrušenia kričať, no nemohla som.  Potichu som si vychutnávala každý jeden pohyb jeho vtáka v mojom tele. Privádzalo ma to do extázy, ktorá smerovala k orgazmu. Vycítil, že sa blíži môj vrchol a tak začal prirážať ešte rýchlejšie....  chcela som si tento  môj vrchol vychutnať slastným výkrikom, ktorý k tomu patrí ale v tej chvíli sa nedalo. Jednou rukou som pevne držala zábradlie a druhú som si vložila do úst. Zahryznutie, ktoré bolo odozvou môjho orgazmu bolo vidieť ešte pekne dlho..... dal mi chvíľku čas na nabratie dychu a pokračoval ďalej. Jediný zvuk,  ktorý  bolo počuť v tomto letnom večernom tichu bolo mokré prirážanie dvoch tiel. Prirovnala by som to k mláke, do ktorej niekto stupí a prechádza sa po nej. Blížil sa k vrcholu.... voľba antikoncepcie dovolila, aby bola dierka poriadne vystriekaná a všetky stopy po tejto rýchlovke by boli zmazané a nikto okrem nás by sa to nedozvedel. Rukami ma pevne chytil za boky prirazil a nepustil. Bolo to tam, celé bez jedinej kvapky nazmar. Vydýchali sme sa a utekali do otvoreného bytu na ďalšie kolo.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>