Erotická poviedka

Sex v Piešťanoch

Každá žena túži po krásnom princovi, ktorý bude zároveň aj milujúci muž. Ja som takéto predstavy nikdy nemala. V láske som sa sklamala toľko krát, že na šťastný koniec som prestala veriť. Vždy keď som stretla nejakého chlapa, hneď som ho videla ako zradcu a toho, kto mi skôr či neskôr zlomí srdce. Nedokázala som sa zaľúbiť, možno som ani nechcela, ale predovšetkým som sa bála. Bála som sa toho, že moje srdce mi opäť niekto zlomil a možno by sa už nedalo dokopy. Posledné sklamanie z lásky ma skutočne bolelo. Bolo to niečo strašné. Vtedy som nemala chuť žiť. A hoci už od vtedy prešlo vyše tri roky, veľa sa toho nezmenilo. Stále ma bolel pohľad na hocijakého chlapa, v každom som totižto videla iba pokrytca a klamára a navyše osobu, ktorá navštevuje sex privaty. Môj život sa však nečakane obrátil.
 
Našla som si novú prácu, presťahovala som sa do Piešťan. Toto mesto ma vždy niečím fascinovalo. Neviem čím to bolo, ale neskutočne sa mi páčilo. Práca bola v pohode, mala som mať dostačujúci plat, aby som si niečo dokázala našetriť. V práci však bolo aj niečo oveľa dôležitejšie čo sa mi tam páčilo. Bol to môj kolega. Už keď som ho prvý krát uvidela, nevedela som s neho spustiť oči. Akokoľvek som sa snažila privolať zlé myšlienky na neho, nedalo. Úplne mi učaroval. Usmial sa a ja som stratila pojem o svete. Od prvého momentu som bola s neho doslova mimo. A pritom som si tak prísne zakazovala zaľúbiť sa. Nedalo sa. Prešli dni, týždne a mesiace a ja som v tom bola čím ďalej tým viac. Nedávala som mu to nijako najavo, iba som sa trápila. Bol úžasný aj povahou, správal sa ku každému tak milo a láskavo. Presne tak, ako som si niekedy vysnívala svojho muža. Spĺňal všetky kritéria ideálneho partnera. Problém bol iba v tom, že on mňa pravdepodobne nechcel. Teda ja som si to aspoň myslela. Chodievali sme spolu pravidelne na obed, smiali sme sa spolu, stále sme si písali. Vždy však iba ako kamaráti.
 
Toľko krát som mu chcela povedať, čo k nemu skutočne cítim. Nedalo sa. Bála som sa. Bála som sa toho, že pokazím to priateľstvo, ktoré medzi nami je. Hoci s mojej strany to už dávno bola láska, nevedela som ako to je u neho. Nemohla som dopustiť, aby som o neho prišla. Bola som odhodlaná sa radšej trápiť a byť s ním ako kamarátka, ako ho nemať vôbec. Znamenal pre mňa veľa. Pomáhal mi v každom probléme a vždy pri mne stál. Vždy si ma láskavo vypočul a keď vedel tak mi poradil. Za tak krátku dobu, sme si začali naozaj výborne rozumieť. Navzájom sme sa dopĺňali. Vedela som ale, že toto dlho nevydrží. Vedela som, že raz príde ten deň, keď mu to budem musieť povedať. V mojej vôli bolo to tajiť čo najdlhšie. Mali sme firemnú akciu, čo to sa popilo, veď predsa tak to na firemných akciách býva, ja som si dala iba vínko. Vedela som, že keď sa opijem, nedopadne to dobre, bála som sa, aby som mu niečo nepovedala. Môj vysnívaný kolega si dal vínko tiež. Prisadol si ku mne a začal debatu. Hovoril strašne formálne, vôbec so mnou neflirtoval ani nič podobné. Bola som s toho nešťastná. Hoci sme takýto priateľský vzťah mali už dávno, teraz ma to začalo naozaj trápiť. Tak som si lievala pohár za pohárom. Vedela som však kedy mám dosť, len som trochu potrebovala osmeliť. Postavila som a strácala som rovnováhu. Možno ani nie veľmi, len som chcela vedieť ako zareaguje. Postavil sa a ponúkol, že ma odprevadí, presne toto som chcela.
 
Prechádzali sme sa po Piešťanoch až kým sme neprišli pred môj byt. Slušne som mu poďakovala a chcela odísť dnu. V tom si ma pritiahol k sebe a pobozkal. Bol to ten najkrajší a najvášnivejší bozk aký som zažila. Sila alkoholu však nedovolila, aby to ostalo iba pri bozku, vzrušený sme sa hrnuli do byt neodlepiac sa od seba. Šaty sme so seba priam strhali a vrhli sa do postele. Bozkával každý kúsok môjho tela, díval sa na mňa tak, ako ešte nikto pred tým. Prirážal jemne a pomaly, potom začal zrýchľovať ale stále to bolo plné lásky. Našu lásku bolo cítiť na kilometre. Hoci sme na to potrebovali trochu alkoholu, milovali sme sa už dávno pred tým, len ani jeden z nás nenabral odvahu to tomu druhému povedať. Len vďaka tejto akcii, sme sa odhodlali a zistili sme, že k sebe jednoducho patríme. Mali sme ten najúžasnejší sex, aký som kedy zažila. Nebolo to však iba o sexe, skutočne sme sa milovali.

Sťahovala som sa hlavne kvôli tomu, že som už potrebovala zmenu, nečakala som však až niečo takéto veľké. To že po toľkých sklamaniach a utrpeniach, po tých rokoch bolesti, po tom ako som to všetko vzdala a odhodlala som sa ostať sama, som konečne našla niekoho, kto vieš že pri bude stáť v dobrom aj zlom. Kto ma neopustí a bude ma milovať celým svojím srdcom. V Piešťanoch som našla tú pravú lásku.



autor: vip18.sk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>