Erotická poviedka

Nakupovanie s kamarátkou

Moje meno je Alexandra a v príbehu, ktorý som prežila mi bolo 21 rokov. Som štíhlej, drobnej postavy a o chalanov som nemala núdzu, len nájsť toho pravého bol nejak problém. Bola som po rozchode a nechcela som sa zatiaľ viazať, preto som tento stav riešila len milencom.

Môj milenec bol podnikateľ a vlastnil pár obchodov z oblečením. V jedno popoludnie som mala stretnutie s mojou kamarátkou, ktorá žila v zahraničí a do rodného mesta chodila len sporadicky.

Je krásna štíhla blondínka postavou modelky. Keď sme spolu sedeli na káve a rozprávali sa, poznamenala, že by si rada nakúpila nejaké veci. Navrhla som jej že mám priateľa, ktorý vlastní obchod a večer po záverečnej by si mohla skúšať veci . Súhlasila a ja som všetko dohodla.

Keď sme prišli do obchodu, začali sme si skúšať rôzne oblečenie najskôr v prezliekacích kabínkach ale potom môj milenec navrhol ,že predsa je obchod prázdny že sa nemusíme skrývať .

Tak sme bez problémov začali skúšať veci a pobehovať po obchode len v spodnom prádle.

V tom moj milenec zo skladu vytiahol krabicu plnú plaviek, pripravenú na novú sezónu.

Baby nechcete vyskúšať?  Kamoška  sa zarazila ale ja som k nej podišla a dala jej dolu najskôr podprsenku a potom aj nohavičky, to isté spravila aj ona mne, vyskúšali zopár modelov plaviek a pri ďalšom vyzliekaní , som moju kamošku jemne začala hladiť a bozkávať.  Môj milenec sa k nám priblížil a sledoval nás. Položila som ju na stôl na ktorom boli tričká, ktoré som rukou strhla na zem a začala hladiť, bozkávať jej celé nádherné telo. Začala jemne vzdychať a cítila som že vlhne.

Môj milenec vytušil správny moment a začal jemne spolu somnou hladiť moju kamarátku, ktorej to nevadilo. Dala som mu dolu nohavice aj boxerky a pomali mu ho začala fajčiť. Netrvalo dlho a mal ho tvrdého ako skala. Striedala som v puse jej kundičku s jeho veľkým penisom, pokiaľ som ho nepustila aby donej vošiel.  Začal prirážať a vnikať do nej na čo ona slastne vzdychala. Vnikal úplne celý čo pri mne nedokázal, lebo ja ju nemám až tak hlbokú a keď vnikal domňa na doraz tak ma narážal a spôsoboval mi tak pichľavú bolesť na krčku maternice.  Ja som ich oboch hladila po celom tele ako ju prirážal. Po chvíľke sa moja kamarátka spravila, začala sa telom trhať a nepravidelne vzdychať, mala mokrý orgazmus, na stole pod jej zadočkom, bola mláčka jej moku, ktorý vytiekol s jej kundičky.

Môj milenec, mi chytil hlavu a trošku aj nasilu pritlačil ústa o mláčku vytečenej šťavy, ktorú som musela zlízať zo stola. Mala som v ústach slanú chuť ale nevadilo mi to, celé som to zlízala a prehltla.

Potom ma obaja položili na ten istý stôl, ale môj milenec ma otočil na brucho naslinil mi dierku zadočka a pomaly vnikal dnu, dosť ma to bolelo ale vydržala som to pokiaľ ma pichal. Keď to naňho prišlo vytiahol ho vonku a vystriekal sa mi na zadoček, bolo toho veľa cítila som jeho semeno po celej ploche zadočka. Kamarátka mi začala oblizovať zadoček a aj keď som to nevidela len cítila určite aj papala semeno, čo ma nesmierne vzrušovalo.  Na vzťahu s kamarátkou sa nič nezmenilo, stretávame sa aj naďalej a čo sa týka môjho milenca, tak to už je minulosť, mám už teraz dlhodobý vzťah, veľa nových zážitkov.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>